Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Tre sa vin sa te busesc ca nu se mai poate!! :laugh2  :kiss3  :kiss3 .

Unde iti place mai mult in spate sau in bot? :138x  :138x .

In bot only-me...ca daca ma busesti in spate, imi dai asigurarea. In bot ne intelegem in vreun fel si spunem ca nu ti-am acordat prioritate. :laugh2 :hug1 

Multumesc il pupparo :*

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale

In bot only-me...ca daca ma busesti in spate, imi dai asigurarea. In bot ne intelegem in vreun fel si spunem ca nu ti-am acordat prioritate. :laugh2 :hug1

Multumesc il pupparo :*

ÃŽn spate iti dau dauna totala😂😂,in fata cred ca putem sa cădem la mica intelegere😜.Sa stai cu asigurarea in mana ca nu stii cand te... .
Link spre comentariu

Un Trabant nu gaseai !!

sau un Oltcit / Oltena :P

Gagica e cu Be My Wife,adevărat că e mai bătrân ca forumul lui pisic dar e BMW.

Really?!?! Cere-ti poze noi (cu mine...asa am presupus eu) Si acum va uitati dupa masini?!?! :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

Pai da pentru ca si femeia si masina:

1. Sunt adorate de barbati.

2. Sunt costisitoare.

3. Cu cat au mai multe optiuni, cu atat sunt mai bune.

Hai fai fata, mai glumim si noi, nu fi !!

Toti baietii te pupa !!

Si l-ai uitat pe 4:

Si masina ca si femeia,te lasa cand iti este lumea mai draga😂😂.

Sa nu mai zic de 5:

După masina si dupa femeie sa nu alergi niciodată. 🤣😎.

• Like 3
Link spre comentariu

Ajuns la Karina sambata. Programare prin telefon.

Note:

Locatie - 9. Apartament 2 camere, bd.Mircea Voda, zona Camera de Comert. Portar in hol, nu zice nimic. 

Aspect - 8. Frumusica, arata mai bine decat in poze. Sani nr. 2 spre 3, nu foarte tari dar nici flescaiti sau lasati. Oricum, apetisanti. Karina zice ca sunt micuti, nu e chiar asa. Nu are trup de viespe da' nci grasunoaca nu e. Are insa tendinte de a se ingrasa, singura recunoaste ca a cam facut ceva burtica. Deocamdata nu e deranjant. Oricum, o sa slabeasca in Germania, nu-i place mancarea de acolo.

Oral - 8. Neprotejat. Nu prea exceleaza da' merge. Pare a fi amatoare de cunni, are o piersicuta extrem de curata, ingrijita, aratoasa rau de tot. Insa ai restrictie la degete inauntru, la fel la fundulet.

FK - 10. Senzual, soft, usurel, pare sa-i placa.

GFE - 9. E placuta, se antreneaza la vorba dar si la pupaciuni, desi la inceput e mai reticenta.

Normal - 9. Am apucat doar doggy style. II cam place, se uita in oglinda de la sifonier, geme usor, probabil real. O nota buna - la fianlizare n-o scoate imediat, cum fac altele, ramane asa cat vrei tu sa stai.

Anal - nu face.

Halat - 200/h. Probabil printre cele mai bune tarife. Extra 50 pentru CIM si COF.

O experienta totalmente pozitiva. Ma rog, mie mi se pare una dintre cele mai atragatoare fete, o simti aproape, o simti alaturi, e acolo cu tine, poate datorita FK-ului. Cred ca daca te cunoaste mai bine si daca se manifesta celebrul click, ai parte de momente pline de erotism si senzualitate.

De revenit neaparat, mai ales ca in cel mult o luna va pleca in Germania. O sa anunte pe forum.

Asa...un amanunt. E vitezomana. Alearga cu BMW-ul de rupe, I-a dat blana la 220. Pericoloso !!  :)

Hai noroc !!

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

Ajuns la Karina sambata. Programare prin telefon.

Note:

Locatie - 9. Apartament 2 camere, bd.Mircea Voda, zona Camera de Comert. Portar in hol, nu zice nimic. 

Aspect - 8. Frumusica, arata mai bine decat in poze. Sani nr. 2 spre 3, nu foarte tari dar nici flescaiti sau lasati. Oricum, apetisanti. Karina zice ca sunt micuti, nu e chiar asa. Nu are trup de viespe da' nci grasunoaca nu e. Are insa tendinte de a se ingrasa, singura recunoaste ca a cam facut ceva burtica. Deocamdata nu e deranjant. Oricum, o sa slabeasca in Germania, nu-i place mancarea de acolo.

Oral - 8. Neprotejat. Nu prea exceleaza da' merge. Pare a fi amatoare de cunni, are o piersicuta extrem de curata, ingrijita, aratoasa rau de tot. Insa ai restrictie la degete inauntru, la fel la fundulet.

FK - 10. Senzual, soft, usurel, pare sa-i placa.

GFE - 9. E placuta, se antreneaza la vorba dar si la pupaciuni, desi la inceput e mai reticenta.

Normal - 9. Am apucat doar doggy style. II cam place, se uita in oglinda de la sifonier, geme usor, probabil real. O nota buna - la fianlizare n-o scoate imediat, cum fac altele, ramane asa cat vrei tu sa stai.

Anal - nu face.

Halat - 200/h. Probabil printre cele mai bune tarife. Extra 50 pentru CIM si COF.

O experienta totalmente pozitiva. Ma rog, mie mi se pare una dintre cele mai atragatoare fete, o simti aproape, o simti alaturi, e acolo cu tine, poate datorita FK-ului. Cred ca daca te cunoaste mai bine si daca se manifesta celebrul click, ai parte de momente pline de erotism si senzualitate.

De revenit neaparat, mai ales ca in cel mult o luna va pleca in Germania. O sa anunte pe forum.

Asa...un amanunt. E vitezomana. Alearga cu BMW-ul de rupe, I-a dat blana la 220. Pericoloso !!  :)

Hai noroc !!

:laugh2  Multumesc pentru recenzie si ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea. :hug1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...