l3bron Reputație: 120 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Sa inteleg k a revenit in tara?? Trebui sa o vizitez 1 Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Sa inteleg k a revenit in tara?? Trebui sa o vizitezAm revenit acum o luna...mai am putin si plec... Link spre comentariu
denouville Reputație: 46 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Cat mai stai in tara? (aproximativ, desigur). Poate apuc si eu sa ne mai-ntalnim o data macar Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2017 denouville...mai stau cel putin pana la inceputul lunii noiembrie. Link spre comentariu
sorsor7 Reputație: 155 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Buna . Poze noi ai si tu ? Pup Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Spectaculoase , nimic de zis . Felicitări Karina ! 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 16, 2017 sorsor7 voi posta cateva poze...nu facute neaparat pentru forum dar...sunt noi Tre sa vin sa te busesc ca nu se mai poate!! .Unde iti place mai mult in spate sau in bot? . 3 Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Tre sa vin sa te busesc ca nu se mai poate!! .Unde iti place mai mult in spate sau in bot? .In bot only-me...ca daca ma busesti in spate, imi dai asigurarea. In bot ne intelegem in vreun fel si spunem ca nu ti-am acordat prioritate. Multumesc il pupparo 2 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Un Trabant nu gaseai !! 1 5 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 16, 2017 sau un Oltcit / Oltena 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 17, 2017 In bot only-me...ca daca ma busesti in spate, imi dai asigurarea. In bot ne intelegem in vreun fel si spunem ca nu ti-am acordat prioritate. Multumesc il pupparo ÃŽn spate iti dau dauna totala😂😂,in fata cred ca putem sa cădem la mica intelegere😜.Sa stai cu asigurarea in mana ca nu stii cand te... . Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Un Trabant nu gaseai !!Gagica e cu Be My Wife😎😎,adevărat că e mai bătrân ca forumul lui pisic dar e BMW.😂😂 Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Un Trabant nu gaseai !! sau un Oltcit / Oltena Gagica e cu Be My Wife,adevărat că e mai bătrân ca forumul lui pisic dar e BMW.Really?!?! Cere-ti poze noi (cu mine...asa am presupus eu) Si acum va uitati dupa masini?!?! 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pai da pentru ca si femeia si masina: 1. Sunt adorate de barbati. 2. Sunt costisitoare. 3. Cu cat au mai multe optiuni, cu atat sunt mai bune.Hai fai fata, mai glumim si noi, nu fi !! Toti baietii te pupa !! Link spre comentariu
dd88ddd Reputație: 13 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Fk ? Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pai da pentru ca si femeia si masina: 1. Sunt adorate de barbati. 2. Sunt costisitoare. 3. Cu cat au mai multe optiuni, cu atat sunt mai bune.Hai fai fata, mai glumim si noi, nu fi !! Toti baietii te pupa !!Si l-ai uitat pe 4:Si masina ca si femeia,te lasa cand iti este lumea mai draga😂😂.Sa nu mai zic de 5:După masina si dupa femeie sa nu alergi niciodată. 🤣😎. 3 Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Link spre comentariu
casshern21 Reputație: 625 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Data viitoare cenzureaza toata masina Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Data viitoare cenzureaza toata masina Am spus si mai sus. Pozele nu au fost facute pentru forum. Le-am postat pentru ca sunt cele mai recente. Data viitoare nu va mai fi masina in poze... Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Buna dimineata!!! Sunt disponibila astazi de la ora 12:00 pana la ora 02:00. Va si va astept. Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Ajuns la Karina sambata. Programare prin telefon.Note:Locatie - 9. Apartament 2 camere, bd.Mircea Voda, zona Camera de Comert. Portar in hol, nu zice nimic. Aspect - 8. Frumusica, arata mai bine decat in poze. Sani nr. 2 spre 3, nu foarte tari dar nici flescaiti sau lasati. Oricum, apetisanti. Karina zice ca sunt micuti, nu e chiar asa. Nu are trup de viespe da' nci grasunoaca nu e. Are insa tendinte de a se ingrasa, singura recunoaste ca a cam facut ceva burtica. Deocamdata nu e deranjant. Oricum, o sa slabeasca in Germania, nu-i place mancarea de acolo.Oral - 8. Neprotejat. Nu prea exceleaza da' merge. Pare a fi amatoare de cunni, are o piersicuta extrem de curata, ingrijita, aratoasa rau de tot. Insa ai restrictie la degete inauntru, la fel la fundulet.FK - 10. Senzual, soft, usurel, pare sa-i placa.GFE - 9. E placuta, se antreneaza la vorba dar si la pupaciuni, desi la inceput e mai reticenta.Normal - 9. Am apucat doar doggy style. II cam place, se uita in oglinda de la sifonier, geme usor, probabil real. O nota buna - la fianlizare n-o scoate imediat, cum fac altele, ramane asa cat vrei tu sa stai.Anal - nu face.Halat - 200/h. Probabil printre cele mai bune tarife. Extra 50 pentru CIM si COF.O experienta totalmente pozitiva. Ma rog, mie mi se pare una dintre cele mai atragatoare fete, o simti aproape, o simti alaturi, e acolo cu tine, poate datorita FK-ului. Cred ca daca te cunoaste mai bine si daca se manifesta celebrul click, ai parte de momente pline de erotism si senzualitate.De revenit neaparat, mai ales ca in cel mult o luna va pleca in Germania. O sa anunte pe forum.Asa...un amanunt. E vitezomana. Alearga cu BMW-ul de rupe, I-a dat blana la 220. Pericoloso !! Hai noroc !! 7 6 Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Ajuns la Karina sambata. Programare prin telefon.Note:Locatie - 9. Apartament 2 camere, bd.Mircea Voda, zona Camera de Comert. Portar in hol, nu zice nimic. Aspect - 8. Frumusica, arata mai bine decat in poze. Sani nr. 2 spre 3, nu foarte tari dar nici flescaiti sau lasati. Oricum, apetisanti. Karina zice ca sunt micuti, nu e chiar asa. Nu are trup de viespe da' nci grasunoaca nu e. Are insa tendinte de a se ingrasa, singura recunoaste ca a cam facut ceva burtica. Deocamdata nu e deranjant. Oricum, o sa slabeasca in Germania, nu-i place mancarea de acolo.Oral - 8. Neprotejat. Nu prea exceleaza da' merge. Pare a fi amatoare de cunni, are o piersicuta extrem de curata, ingrijita, aratoasa rau de tot. Insa ai restrictie la degete inauntru, la fel la fundulet.FK - 10. Senzual, soft, usurel, pare sa-i placa.GFE - 9. E placuta, se antreneaza la vorba dar si la pupaciuni, desi la inceput e mai reticenta.Normal - 9. Am apucat doar doggy style. II cam place, se uita in oglinda de la sifonier, geme usor, probabil real. O nota buna - la fianlizare n-o scoate imediat, cum fac altele, ramane asa cat vrei tu sa stai.Anal - nu face.Halat - 200/h. Probabil printre cele mai bune tarife. Extra 50 pentru CIM si COF.O experienta totalmente pozitiva. Ma rog, mie mi se pare una dintre cele mai atragatoare fete, o simti aproape, o simti alaturi, e acolo cu tine, poate datorita FK-ului. Cred ca daca te cunoaste mai bine si daca se manifesta celebrul click, ai parte de momente pline de erotism si senzualitate.De revenit neaparat, mai ales ca in cel mult o luna va pleca in Germania. O sa anunte pe forum.Asa...un amanunt. E vitezomana. Alearga cu BMW-ul de rupe, I-a dat blana la 220. Pericoloso !! Hai noroc !! Multumesc pentru recenzie si ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea. Link spre comentariu
pansacola77 Reputație: 108 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Doar ca e cam paracios... ;) Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Really?!?! Cere-ti poze noi (cu mine...asa am presupus eu) Si acum va uitati dupa masini?!?! Nuuuuuuu!! Ne uitam după mașinile.... în care (sau pe care) vrem să facem nebunii cu tine :crazylove De preferat, în portbagaj sau pe capotă :P Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Am spus si mai sus. Pozele nu au fost facute pentru forum. Le-am postat pentru ca sunt cele mai recente. Data viitoare nu va mai fi masina in poze... Dacă mașina nu va mai fi în poze...merge și asa ceva :P http://blogatu.ro/wp-content/uploads/2012/03/IMG_0027.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum