Sari la conținut

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Am revizitat-o pe Karina acum vreo luna, cu programare de pe o zi pe alta.

Amabila, a acceptat o programare mai de dimineata si astfel mi-am inceput ziua foarte bine.

Locatie: 8 -  ap cu 2 camere pe Mircea Voda, normal, canapea extensibila in sufragerie (locul actiunii), curatenie, baia dotata, prosoape mari absorbante, si nu in ultimul rand discretie si liniste.

KARINA: overall 8,5 - o vedeti foarte bine si in poze, mai ales ca nu sunt blurate, a slabit mult față de acum 2 ani, cred ca undeva pe la 7-8 kg, e slim, pacat ca mai are o mică burtică (ce pe mine personal nu ma deranjeaza), sânii ușor lăsați dar foarte gustoși, pielea fina, ingrijita, mani-pedi, epilata total si proaspat, gene false dar incitante ca look, buze carnoase si foarte utile. Igiena fără reproș - 10.

Prestația: păi cum sa zic să mă înțelegeți: e bine domne! Preludiu foarte bun, imbrățișări, sărutări, teasing, FK si DFK foarte incitant, fără reținere (bine, și eu sunt Făt-Frumos....), trecut la oral neprotejat foarte bun, cu presiune, umed cât trebuie, DT reușit bine din poziția clasică și reușit foarte bine din 69, unde m-am delectat și eu cu o pizdulică foarte gustoasă. Trecut la normal in poziția leneșului, adică ”doamna deasupra”, unde ne-am iubit foarte intens cu sărutări incitante și pompări eficiente ce au dus la evidentul sfârșit. 

Oral neprotejat - 9

Normal protejat - 9

GFE - 8,9 (ca să nu fie 9, sic)

Concluzii: e de revenit si de revenit.

Am achitat la sfârșit 100 lei, după vreo 35 min de companie calitativă.

Raport calitate/preț - foarte bun!

A fost un mic dejun copios pentru mine, Săru'mâna pentru masă!

• Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Am fost recent la Karina.

Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota maxima pentru seriozitate.

Locatia - pe B-dul Mircea Voda , in zona Camerei de Comert.

Karina - o fata vesela , joviala , prietenoasa, insa ca fizic nu pot sa zic ca e de revista.

Fata normala , sanii frumosi , naturali , maricei ( punctul forte dupa părerea mea ) , ceva burta , totusi nu foarte deranjant , overall nota 7 ( repet strict părerea mea ).

Am optat pentru un numar care a fost ( dupa dusul meu de improspatare ) doar oral nepro ( avand in preambul un FK doar destul de frugal ; ma asteptam la un FK mai bun , dar aia e ) .

Un oral foarte bine executat , cu presiune buna pe capul pulii , cu rotiri de cap , fara dinti , ceva limbi pe coaie, insa fara un Deep complet , oral finalizat printr-un CIM de efect si complet , Karina sugand tot pana la ultima picatura si apoi mergand la baie pentru decartare.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Locatia - 8 , curat , spatios , baie ok , prosop curat

Aspect - 7 , detaliat mai sus

Oral - 9 , nepro , bun , destul de adanc , CIM de senzatie; scad doar din cauza unui deep complet

Normal - nu am facut

Igiena - nu pot nota , nu am inspectat zona de jos , dar cred ca era curata acolo , in rest nu am ce reprosa

GFE - 8 , FK slabut , restul detaliat mai sus.

Achitat 150 RON, 1 finalizare, dtd 25 min , fara graba.

O zi buna va doresc!

• Like 3
Link spre comentariu

Va salut.

Am fost recent la Karina.

Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota maxima pentru seriozitate.

Locatia - pe B-dul Mircea Voda , in zona Camerei de Comert.

Karina - o fata vesela , joviala , prietenoasa, insa ca fizic nu pot sa zic ca e de revista.

Fata normala , sanii frumosi , naturali , maricei ( punctul forte dupa părerea mea ) , ceva burta , totusi nu foarte deranjant , overall nota 7 ( repet strict părerea mea ).

Am optat pentru un numar care a fost ( dupa dusul meu de improspatare ) doar oral nepro ( avand in preambul un FK doar destul de frugal ; ma asteptam la un FK mai bun , dar aia e ) .

Un oral foarte bine executat , cu presiune buna pe capul pulii , cu rotiri de cap , fara dinti , ceva limbi pe coaie, insa fara un Deep complet , oral finalizat printr-un CIM de efect si complet , Karina sugand tot pana la ultima picatura si apoi mergand la baie pentru decartare.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Locatia - 8 , curat , spatios , baie ok , prosop curat

Aspect - 7 , detaliat mai sus

Oral - 9 , nepro , bun , destul de adanc , CIM de senzatie; scad doar din cauza unui deep complet

Normal - nu am facut

Igiena - nu pot nota , nu am inspectat zona de jos , dar cred ca era curata acolo , in rest nu am ce reprosa

GFE - 8 , FK slabut , restul detaliat mai sus.

Achitat 150 RON, 1 finalizare, dtd 25 min , fara graba.

O zi buna va doresc!

Buna seara!!! Multumesc pentru recenzie il pupparo. vreau sa fac si eu cateva precizari. Nu sunt de revista si sunt cu forme. Nu am spus niciodata ca sunt slim. Tin sa precizez ca eu nu ma machiez niciodata cand stau in casa (asta pentru pretentiosi (nu ma refer la tine il pupparo)). In ceea ce priveste FK, pe niciunul dintre voi nu va voi saruta din proprie initiativa. Pentru ca nu stiu cine isi doreste acest lucru si cine nu. Cum sunt sarutata, asa sarut, la capitolul asta, nimic din proprie initiativa.  Va :*

• Like 2
Link spre comentariu

Bunaaaa!!!! La multi ani!!! :* Am revenit si eu la "birou". Sunt disponibila incepand de acum pana pe 17 ianuarie (+/- 3 zile) dupa care urmeaza o retragere posibil definitiva. Voi anunta... Voi face si o actualizare a tarifelor:

Incall
- 30 de minute (o finalizare) Oral si normal- 150 de lei (CIM inclus)
- O ora (doua finalizari) Oral si normal- 250 de lei (CIM inclus)

Outcall
- Prima ora (2 finalizari) oral si normal- 300 de lei (CIM inclus)
- A doua ora - 250 de lei
- Pentru mai multe ore, tariful se discuta in momentul intalnirii.

Locatia: Bulevardul Mircea Voda in apropierea Camerei de Comert

Va :* si va astept

• Like 3
Link spre comentariu

Buna seara!!! Tocmai am primit un mesaj de la cineva spunandu-mi ca mi-a reaparut topicul. Pisicuts, ce s-a intamplat? Te-am rugat sa imi ascunzi topicul si ai facut-o. Acum de ce a reaparut? Sterge-l te rog, fa ceva cu el. Nu exista nici cea mai mica sansa sa revin. Sorry baieti. :D

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 114274
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Buna seara!!! Tocmai am primit un mesaj de la cineva spunandu-mi ca mi-a reaparut topicul. Pisicuts, ce s-a intamplat? Te-am rugat sa imi ascunzi topicul si ai facut-o. Acum de ce a reaparut? Sterge-l te rog, fa ceva cu el. Nu exista nici cea mai mica sansa sa revin. Sorry baieti. :D

daca te-ai retras iti poti sterge contul oricand doresti. Topicele raman active in continuare.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Dar am vorbit cu tine atunci si imi ascunsesei topicul. Verifica mesajele daca vrei... Ai spus ca il ascunzi si asa ai facut. Acum de ce a reaparut daca eu nu am revenit? Macar sterge pozele de pe el daca nu il poti ascunde. Te rog frumos!

Link spre comentariu

Eheee...cand curvele vor sa fie femei de casa, le e teama de pozele din tinerete...asta e nenica..

Ce-i drept, greseala mea ca atunci cand postam poze, nu am gandit prea departe... Mi-e teama doar sa nu fie gasite de cine nu trebuie si aici nu ma refer la sot...stie de unde m-a luat. Sper sa-si faca pisic pomana cu mine si sa le stearga. 😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...