Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Zis si facut :)

Tocmai m-a mizitat din nou, tot doua ore ca data trecuta.

De data asta (a doua intalnire) totul a fost chiar mai bine decat data trecuta!

Note am data data trecuta, deci raman aceleasi, inmultite cu 4643 :)

Plus ca de data asta au aparut FK, deci la GFE nota de data trecuta se inmulteste cu 4644 :)

Ma bucur c-am prins-o inc-o data inainte sa plece :)

Postat

Plus ca de data asta au aparut FK, deci la GFE nota de data trecuta se inmulteste cu 4644 :)

:hug1  Data trecuta a lipsit FK din cauza ta :laugh2  A nu se intelege gresit. Doar ca nu ai spus si nu ai dat nici un semn cum ca ai vrea. :laugh2 :*

Postat

Bine ca nu se inmulteste cu 3,14

• Minus 2
Postat

:hug1  Data trecuta a lipsit FK din cauza ta :laugh2  A nu se intelege gresit. Doar ca nu ai spus si nu ai dat nici un semn cum ca ai vrea. :laugh2 :*

Adevarat! :D

Postat

Buna seara! Stiu ca am spus ca va voi anunta joi daca plec sau nu. Scuzati intarzierea. Se pare ca astrele s-au asezat in asa fel incat am plecat. :D Voi anunta cand revin. :*

Postat

Buna seara! Dupa o lunga perioada, revin si eu pe meleagurile natale. Voi fi disponibila incepand de miercuri. Voi face tot posibilul sa revin cu poze noi. Va :*

Postat

Daca astrele se aliniaza...luni de la ora 17 e liber?

Si daca nu se aliniaza, tot libera sunt luni la ora 17:00 :laugh2

• Like 1
Postat

Dacă ai tatuaje în cur și-n pizdă, pe interior, te chem să te fut și eu.

Altfel aș spune pas la toate dementele care-și bat joc în așa hal de pielea lor... Care nu înțeleg că peste 5-10 ani toate vopselele alea o să arate ca manuscrisele de la Marea Moartă. Sau de la Marea Moarte....

Postat

Si daca nu se aliniaza, tot libera sunt luni la ora 17:00 :laugh2

Ti -am dat un mesaj in pm pentru clarificare... Am iunteles a fost o aroganta ce esti libera oricum.

• Minus 2
Postat

Dacă ai tatuaje în cur și-n pizdă, pe interior, te chem să te fut și eu.

Altfel aș spune pas la toate dementele care-și bat joc în așa hal de pielea lor... Care nu înțeleg că peste 5-10 ani toate vopselele alea o să arate ca manuscrisele de la Marea Moartă. Sau de la Marea Moarte....

Ce  fac eu cu corpul meu este fix problema mea si nimic nu iti da dreptul sa jignesti persoanele cu tatuaje. Daca nu ai o problema cu faptul ca imi "vand" corpul pe bani in schimb ai o problema cu faptul ca il pictez, iarta-ma, dar cel cu probleme psihice esti tu. Pentru cunostinta ta generala, au aparut diferite metode pin care se pot scoate tatuajele...nu am de gand sa le scot. Doar pentru cunostinta ta generala...

• Like 4
  • Oras:c
  • Oras:c
Postat

Ce  fac eu cu corpul meu este fix problema mea si nimic nu iti da dreptul sa jignesti persoanele cu tatuaje. Daca nu ai o problema cu faptul ca imi "vand" corpul pe bani in schimb ai o problema cu faptul ca il pictez, iarta-ma, dar cel cu probleme psihice esti tu. Pentru cunostinta ta generala, au aparut diferite metode pin care se pot scoate tatuajele...nu am de gand sa le scot. Doar pentru cunostinta ta generala...

Unii trebuie sa fie nemultumiti cu ceva

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Inca e bine. Putea sa fie mai rau: belciuge in nas, piercing-uri la mameloane, saibe in sprancene, s.a.

@ Karina

Nu vinzi niciun corp (cu sau fara ghilimele). Oferi momente fierbinti doritorilor in schimbul unor premii si stimulente. Clar, da ? Sa pui emoticonul asta  :iagree

Pa

• Telefon: +40752346389
  • Telefon: +40752346389
Postat

numarul de telefon este cel din titlu? stie cineva?

Este plecata din tara. Am vb eu cu ea.

Postat

Bunaaa!!! ultravox -  :iagree  :laugh2 :kiss3

norbert1976us - da, nr este cel din titlu

l3bron - am revenit acum vreo 2 saptamani...nu stiu cand ai vorbit tu cu mine...

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce fac eu cu corpul meu este fix problema mea si nimic nu iti da dreptul sa jignesti persoanele cu tatuaje. Daca nu ai o problema cu faptul ca imi "vand" corpul pe bani in schimb ai o problema cu faptul ca il pictez, iarta-ma, dar cel cu probleme psihice esti tu. Pentru cunostinta ta generala, au aparut diferite metode pin care se pot scoate tatuajele...nu am de gand sa le scot. Doar pentru cunostinta ta generala...

Ce bună mi te-ai făcut :)

Postat

Programarile cum se pot face? Apel, sms, pm, whatsapp, mail?

Programarile se fac doar la telefon. :*

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Vizitat ieri pe Karina, in lipsa de altceva bun si cand ma ref la asta, ma gandesc la servicii de CIM si FK.

Karina arata mai bine decat in poze, a slabit cateva kg bune, era pe lista mea de 3,4 ani de zile!!! :laugh2

M.a asteptat pe tocuri si intr.o tinuta sexy, am rugat.o treaba asta.

Am stat un numar, 30 min, 150 lei (CIM extra 50 lei). Initial discutasem de 200, ca stau o ora, dar dupa un numar eram epuizat, aici este de laudat ca mi.a dat 50 lei inapoi.(ii dadusem 200 lei de la inceput).

Accepta tot, mai putin anal si degete inauntru.

Am fost multumit.

Multumesc Karina! :hug1

• Like 1
Postat

So I met Karina at the beginning of October. She came to me and was easy to talk with. Seriously had some nice back and forth rapport.

She is a petite girl and looks just like her pics. Sex with her was passionate and not robotic at all. She is good at what she does. We ate each other out and fooled around in multiple positions.

Thank you for making me feel amazing Karina. I loved it all. Safe travels!

Postat

So I met Karina at the beginning of October. She came to me and was easy to talk with. Seriously had some nice back and forth rapport.

She is a petite girl and looks just like her pics. Sex with her was passionate and not robotic at all. She is good at what she does. We ate each other out and fooled around in multiple positions.

Thank you for making me feel amazing Karina. I loved it all. Safe travels!

Thank you fozzywaka. :* It was nice to meet you :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...