picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 4, 2016 Asa faceam cand fumam pipa Pipa ai incercat?Ai arata ca Sherlock HolmesEu fumez și pipă. 3 11
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 4, 2016 http://www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/508238/Noua-lege.jpg 3
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Sau din astea....Se trage pe nas....si apoi stranuti... 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 4, 2016 Pistol cu apă! Cele mai tari țigări pe care le-am fumat sunt unele rusești cu carton în loc de filtru, "Belamurcanal", sau cam așa ceva. Mahorcă adevărate, frate!La fel de pistol cu apă, scuze... Deci: senzatia, ca fumător, era că ți se despică toracele. Nu am idee ce băgau în ele însă, după primul fum (prima dată), aveai nevoie de ceva timp să-ți revii. Nu erau înecăcioase, pur și simplu ți se cam bloca respirația. Cam la fel, am fumat cam tot ce este legal. Nu am termen de comparație... 2 2
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Eu fumez și pipă. OOOOO...maestre...Stanwel ceva?Ce marca de tutun fumezi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 In timpul facultatii ma mai "prosteam" dupa examene, cu cate un trabuc ... Iar dupa ce am trecut de licenta, am incercat pipa :laugh2 ... Poate cate un trabuc m-ar mai tenta uneori, asa, "de prosteala", insa tigarile nu m-au atras niciodata ... 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 4, 2016 OOOOO...maestre...Stanwel ceva?Ce marca de tutun fumezi?Acuma sunt pe Irish Flake.
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 In timpul facultatii ma mai "prosteam" dupa examene, cu cate un trabuc ... Iar dupa ce am trecut de licenta, am incercat pipa :laugh2 ... Poate cate un trabuc m-ar mai tenta uneori, asa, "de prosteala", insa tigarile nu m-au atras niciodata ...Un sunday's fantasy ?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 4, 2016 La fel de pistol cu apă, scuze... Deci: senzatia, ca fumător, era că ți se despică toracele. Nu am idee ce băgau în ele însă, după primul fum (prima dată), aveai nevoie de ceva timp să-ți revii. Nu erau înecăcioase, pur și simplu ți se cam bloca respirația. Cam la fel, am fumat cam tot ce este legal. Nu am termen de comparație...Deci aia e țigară de 3 persoane: unul trage și aia doi îl țin să nu cadă. 8 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Un sunday's fantasy ?Dap, dap 1
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Acuma sunt pe Irish Flake. Nu's cam tari alea?Eu prefer dunhill
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Eu vreau sa mor sanatos, nu fumez 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 4, 2016 Nu mi se par chiar așa de tari! Bine, eu oricum, îmi fac pipe mai scurte, nu stau să pufăi o oră.
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Eu vreau sa mor sanatos, nu fumez Si apoi dupa ce vei muri sanatos o sa regreti asa-i?
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Nu mi se par chiar așa de tari! Bine, eu oricum, îmi fac pipe mai scurte, nu stau să pufăi o oră. Eu incep cu tigarile in week end sa simt gustul pipei .Apoi trec dupa o masa copioasa la un trabuc,si seara pipa din nou.Tigarile intre..... 5
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Si apoi dupa ce vei muri sanatos o sa regreti asa-i? Nu ma pasioneaza, totusi fumez pasiv de cand m-am nascut ..... domnitele sunt cel mai bun viciu, hobby, dependenta, cum vrei tu sa le numesti
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Nu ma pasioneaza, totusi fumez pasiv de cand m-am nascut ..... domnitele sunt cel mai bun viciu, hobby, dependenta, cum vrei tu sa le numesti Si de ce nu le combini?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 4, 2016 Deci aia e țigară de 3 persoane: unul trage și aia doi îl țin să nu cadă. Tre' să fie și fo' colegă, ceva , p'aproape, să-i sufle'n pulă, ceva... 4 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Si de ce nu le combini? Nu-mi fac rau cu mana mea ... domnisoarele sunt ceva frumos, natural si fiziologic, fumatul nu 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Tre' să fie și fo' colegă, ceva , p'aproape, să-i sufle'n pulă, ceva... Ca sa intretina arderea in varfu' trabucului 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 4, 2016 Ca sa intretina arderea in varfu' trabucului NU! Ca să-i bage aier ân plămâni!
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 4, 2016 Nu-mi fac rau cu mana mea ... domnisoarele sunt ceva frumos, natural si fiziologic, fumatul nu Cica natural si fiziologic.)))))Da preferi numa pana la o vrsta sau si cele de 70 de ani?Ca si ale-s naturale..Sau alea nu mai le consideri naturale... 4
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 4, 2016 Cica natural si fiziologic. )))))Da preferi numa pana la o vrsta sau si cele de 70 de ani?Ca si ale-s naturale..Sau alea nu mai le consideri naturale... La 70 de ani sunt moaste deja, nu huli fiule ....... intre 18 si 35 de ani, deocamdata, cand ma mai invechesc mai vedem
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 4, 2016 La 70 de ani sunt moaste deja, nu huli fiule ....... intre 18 si 35 de ani, deocamdata, cand ma mai invechesc mai vedem http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/sezi-bland-nu-imbatranesc-imi-creste-valoarea.png 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum