Sari la conținut

Tu ce fumezi si de cati ani fumezi?

nobel

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bine că nu ați dat dracu' foc la cașcarabetă!  :laugh2

• Oras:Valhalla
Postat

Bine că nu ați dat dracu' foc la cașcarabetă!  :laugh2

D'asta striga si batranu. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:fara
Postat

Eu tot asa.Atunci am primit si primul sarut.M-a urcat in pod, o fata la bunicu la tara,sus in fan, furase niste carpati fara filtru de la bunu ei  si am fumat prima mea tigara cu ea.Apoi m-o sarutat nici nu mai stiam de la ce ameteam la cap: de la sarut sau de la tigara. :)))Pana n-o venit batranu si ne-o prins ...striga la noi si ne-a luat scara :)))))

buiac ai fo si tu da bine ca n.ai dat foc la șură  c”apoi jar mancai :laugh2

• Like 4
Postat

buiac ai fo si tu da bine ca n.ai dat foc la șură  c”apoi jar mancai :laugh2

Cine se gandea atunci la foc..eheheeeeei:)))))

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Cine se gandea atunci la foc..eheheeeeei:)))))

Ce face pizda dân om, nu face nici vântu' dân pom....

• Like 3
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Da' nimeni nu fumeaza marijuana?

Sunt cativa p-aci ! Ananda, Lisandru , miskinu' ...

• Minus 6
Postat

pe mine cand mo prins batranu ca fumez asa pălmoc mi.o dat că am vazut stele verzi :rolleyes:  :blink:slap2

eee cand so prins buna/bunica io fumam deja de vo 2 ani...o inceput asa :

hoi fată ”aminoși/miroși ” a carnaț afumat ”inde” ai mancat amu vara  (imi venea sa rad de numa :laugh2 )...fumam in fundu ogrezii/gradinii si cum era vara mestecam usturoi sa nu simta fum si tot asa vo 2 saptamani miroseam a carnaț afumat pana mo urmarit si mo prins ”ei calci.te rica nevoii” da ”doră” nu ”dohăniești” :laugh2  :laugh2

• Like 7
Postat

pe mine cand mo prins batranu ca fumez asa pălmoc mi.o dat că am vazut stele verzi :rolleyes:  :blink:slap2

hoi fată ”aminoși/miroși ” a carnaț afumat ”inde” ai mancat amu vara  (imi venea sa rad de numa :laugh2 )...fumam in fundu ogrezii/gradinii si cum era vara mestecam usturoi sa nu simta fum si tot asa vo 2 saptamani miroseam a carnaț afumat pana mo urmarit si mo prins ”ei calci.te rica nevoii” da ”doră” nu ”dohăniești” :laugh2  :laugh2

"dohaniesti" :laugh2  :laugh2  :laugh2 Asa asa se zice :laugh2

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Ești criminală, să mor. Am râs cu lacrimi  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:peste tot
Postat

Fumez si eu de 30 si ceva de ani.

Chiar imi amintesc cu drag(acum regret)timpul cand m-am apucat de fumat.Eram in liceu,faceam cheta si dadeam cu banul care sa mearga sa cumpere cate un "snop" de tigari.

Am inceput cu Carpati fara filtru,Snagov,Cismigiu(astea erau super long,fumam cand eram in bani)apoi au aparut cele chinezesti dar erau cam tari,cele poloneze,din cate imi amintescArberia,Apolonia,nu mai stiu exact,cele grecesti,vestitul ASSOS.

Acum bag KENT8,unu la zi.Daca merg la un sprit cu baietii,fara numar,le sudez nu alta.

Dracu' in ele de tigari ca nu pot de loc sa scap de ele.

• Like 3
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Le ai cu povestitul.

A mai ramas ceva usturoi in gradina anul ala?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu numai ca ai jignit iarba dar m-ai jignit si pe mine cu afirmatia asta. :slap2  :slap2  :slap2 Nu confunda marijuana cu pirul, te rog, sunt din alta liga. ;)

• Like 3
  • Minus 14
Postat

numai pă sistem....medical

http://www.presalibera.net/wp-content/uploads/2015/10/marlboro.jpg

no daca ii mentolata vreau si io :lol:

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pe la 14 ani am inceput si eu,nu mai stiu ce marca a fost prima tigara,stiu ca am impartit-o cu vreo doi colegi.

Am incercat cateva marci de tigari(winchester,l&m,assos,kent,dunhill,davidoff,marlboro,viceroy) si in prezent fumez marlboro 6 touch.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

oare lisandru ce fumeaza?

rapdari prajite

Daca va spun pe nume îmi spuneti ca sunt nesimtit! Bah muistilor, ati stat vreodată sa îmi lingeti coaiele si sa mirositi ce am fumat? Raffa pulii mele,marsh mah zdreanta batrana si tuciurie ca ma pish pe tine! Cum iti permiti sa afirmi ceva fără sa ai ideea de ceea ce vorbesti gunoiule!? Mai ti minte când te adunam de pe drumuri? Erai atât de drogat încât uitai sa iti scoti seringa din vena! Unde mai pui ca amestecao drogurile cu alcoolul. Tuciuriule, vezi de "viata" ta de cacat!

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...