picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2016 Bine că nu ați dat dracu' foc la cașcarabetă!
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 oare lisandru ce fumeaza?
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 5, 2016 Bine că nu ați dat dracu' foc la cașcarabetă! D'asta striga si batranu.
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 5, 2016 oare lisandru ce fumeaza?rapdari prajite
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Camel lung. de la 14 ani, incercand prima data la 12 rusine sa imi fie
tk2xxx Reputație: -531 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 5, 2016 Fumez tigara elctronica 1 3
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 5, 2016 Eu tot asa.Atunci am primit si primul sarut.M-a urcat in pod, o fata la bunicu la tara,sus in fan, furase niste carpati fara filtru de la bunu ei si am fumat prima mea tigara cu ea.Apoi m-o sarutat nici nu mai stiam de la ce ameteam la cap: de la sarut sau de la tigara. ))Pana n-o venit batranu si ne-o prins ...striga la noi si ne-a luat scara ))))buiac ai fo si tu da bine ca n.ai dat foc la șură c”apoi jar mancai 4
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 5, 2016 buiac ai fo si tu da bine ca n.ai dat foc la șură c”apoi jar mancai Cine se gandea atunci la foc..eheheeeeei:)))))
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Da' nimeni nu fumeaza marijuana?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 5, 2016 Cine se gandea atunci la foc..eheheeeeei:)))))Ce face pizda dân om, nu face nici vântu' dân pom.... 3 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 5, 2016 Da' nimeni nu fumeaza marijuana?Sunt cativa p-aci ! Ananda, Lisandru , miskinu' ... 6
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 5, 2016 pe mine cand mo prins batranu ca fumez asa pălmoc mi.o dat că am vazut stele verzi : eee cand so prins buna/bunica io fumam deja de vo 2 ani...o inceput asa : hoi fată ”aminoși/miroși ” a carnaț afumat ”inde” ai mancat amu vara (imi venea sa rad de numa )...fumam in fundu ogrezii/gradinii si cum era vara mestecam usturoi sa nu simta fum si tot asa vo 2 saptamani miroseam a carnaț afumat pana mo urmarit si mo prins ”ei calci.te rica nevoii” da ”doră” nu ”dohăniești” 7
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Februarie 5, 2016 pe mine cand mo prins batranu ca fumez asa pălmoc mi.o dat că am vazut stele verzi : eee cand so prins buna/bunica io fumam deja de vo 2 ani...o inceput asa : hoi fată ”aminoși/miroși ” a carnaț afumat ”inde” ai mancat amu vara (imi venea sa rad de numa )...fumam in fundu ogrezii/gradinii si cum era vara mestecam usturoi sa nu simta fum si tot asa vo 2 saptamani miroseam a carnaț afumat pana mo urmarit si mo prins ”ei calci.te rica nevoii” da ”doră” nu ”dohăniești” "dohaniesti" Asa asa se zice
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 pe mine cand mo prins batranu ca fumez asa pălmoc mi.o dat că am vazut stele verzi : eee cand so prins buna/bunica io fumam deja de vo 2 ani...o inceput asa : hoi fată ”aminoși/miroși ” a carnaț afumat ”inde” ai mancat amu vara (imi venea sa rad de numa )...fumam in fundu ogrezii/gradinii si cum era vara mestecam usturoi sa nu simta fum si tot asa vo 2 saptamani miroseam a carnaț afumat pana mo urmarit si mo prins ”ei calci.te rica nevoii” da ”doră” nu ”dohăniești” Ești criminală, să mor. Am râs cu lacrimi 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 5, 2016 Ești criminală, să mor. Am râs cu lacrimi 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 5, 2016 Fumez si eu de 30 si ceva de ani. Chiar imi amintesc cu drag(acum regret)timpul cand m-am apucat de fumat.Eram in liceu,faceam cheta si dadeam cu banul care sa mearga sa cumpere cate un "snop" de tigari. Am inceput cu Carpati fara filtru,Snagov,Cismigiu(astea erau super long,fumam cand eram in bani)apoi au aparut cele chinezesti dar erau cam tari,cele poloneze,din cate imi amintescArberia,Apolonia,nu mai stiu exact,cele grecesti,vestitul ASSOS. Acum bag KENT8,unu la zi.Daca merg la un sprit cu baietii,fara numar,le sudez nu alta. Dracu' in ele de tigari ca nu pot de loc sa scap de ele. 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 5, 2016 pe mine cand mo prins batranu ca fumez asa pălmoc mi.o dat că am vazut stele verzi : eee cand so prins buna/bunica io fumam deja de vo 2 ani...o inceput asa : hoi fată ”aminoși/miroși ” a carnaț afumat ”inde” ai mancat amu vara (imi venea sa rad de numa )...fumam in fundu ogrezii/gradinii si cum era vara mestecam usturoi sa nu simta fum si tot asa vo 2 saptamani miroseam a carnaț afumat pana mo urmarit si mo prins ”ei calci.te rica nevoii” da ”doră” nu ”dohăniești” :laugh2 Le ai cu povestitul.A mai ramas ceva usturoi in gradina anul ala? 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Sunt cativa p-aci ! Ananda, Lisandru , miskinu' ... Nu numai ca ai jignit iarba dar m-ai jignit si pe mine cu afirmatia asta. Nu confunda marijuana cu pirul, te rog, sunt din alta liga. 3 14
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Februarie 5, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Februarie 5, 2016 numai pă sistem....medicalhttp://www.presalibera.net/wp-content/uploads/2015/10/marlboro.jpg 2
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Deci....... Am fumat de la 8 ani si m-am lasat la 21. Liga bacsis has spoken.
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 5, 2016 numai pă sistem....medicalhttp://www.presalibera.net/wp-content/uploads/2015/10/marlboro.jpgno daca ii mentolata vreau si io 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 5, 2016 NU fumez.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2016 Așa...și?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Pe la 14 ani am inceput si eu,nu mai stiu ce marca a fost prima tigara,stiu ca am impartit-o cu vreo doi colegi.Am incercat cateva marci de tigari(winchester,l&m,assos,kent,dunhill,davidoff,marlboro,viceroy) si in prezent fumez marlboro 6 touch.
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 6, 2016 Oras:B Oras:B Postat Februarie 6, 2016 oare lisandru ce fumeaza? rapdari prajite Sunt cativa p-aci ! Ananda, Lisandru , miskinu' ...Daca va spun pe nume îmi spuneti ca sunt nesimtit! Bah muistilor, ati stat vreodată sa îmi lingeti coaiele si sa mirositi ce am fumat? Raffa pulii mele,marsh mah zdreanta batrana si tuciurie ca ma pish pe tine! Cum iti permiti sa afirmi ceva fără sa ai ideea de ceea ce vorbesti gunoiule!? Mai ti minte când te adunam de pe drumuri? Erai atât de drogat încât uitai sa iti scoti seringa din vena! Unde mai pui ca amestecao drogurile cu alcoolul. Tuciuriule, vezi de "viata" ta de cacat! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum