Sari la conținut

Poze cu capre

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

o rasa speciala: capra jegoasa

attachicon.gifmaieu jegos roxkendra.jpg

mister babadook ai sputea sa ma stalkuiesti pe toate topicele cu nicknamul tau deja colorat. nu era necesar sa mai faci altu si daca tot l-ai facut cum ai facut si benvolio si barrbas si cine stie inca cate ca sa ma hartuiesti iarasi alternativ ai putea sa schimbi numele atasamentului ca ai salvat cu roxkendra in loc de rozkendra si postezi de pe diverse nickuri de hgartuire atasamentul cu acelasi nume scris gresit. rog sa nu fi asa stangaci l;a viitoarele nicknamuri si nu le mai face. nu mai am loc,am acareturile pline cu latraci deja

• Like 1
Link spre comentariu

mister babadook ai sputea sa ma stalkuiesti pe toate topicele cu nicknamul tau deja colorat. nu era necesar sa mai faci altu si daca tot l-ai facut cum ai facut si benvolio si barrbas si cine stie inca cate ca sa ma hartuiesti iarasi alternativ ai putea sa schimbi numele atasamentului ca ai salvat cu roxkendra in loc de rozkendra si postezi de pe diverse nickuri de hgartuire atasamentul cu acelasi nume scris gresit. rog sa nu fi asa stangaci l;a viitoarele nicknamuri si nu le mai face. nu mai am loc,am acareturile pline cu latraci deja

:laugh2  :laugh2  :laugh2

nebuna mai esti!

la propiu, din pacate... :slap2

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Uite asa :) (iar ma boscorodeste Rossy, si nu, nu ai prins ideea, aia cu filmuletul cu Ioana beata era la mega, daca te-ai fi uitat, ai fi vazut mai bine ca era "la stou", oricum in Grecia nu prea poti sa te iei dupa GPS, pentru ca nu arata corect. But fine, fine, sunt rau, ok :) As you say, nu comentez :) )

http://cutebabywallpapers.com/wp-content/uploads/2014/09/cute-baby-goat.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova

Uite asa :) (iar ma boscorodeste Rossy, si nu, nu ai prins ideea, aia cu filmuletul cu Ioana beata era la mega, daca te-ai fi uitat, ai fi vazut mai bine ca era "la stou", oricum in Grecia nu prea poti sa te iei dupa GPS, pentru ca nu arata corect. But fine, fine, sunt rau, ok :) As you say, nu comentez :) )

http://cutebabywallpapers.com/wp-content/uploads/2014/09/cute-baby-goat.jpg

azorel si ancuta :X

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...