daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 6, 2016 Mie o țâță mi-ajunge...Mie o țâță mi-ajunge...Putem trage concluzia ca o troica, adica o doica cu trei tzatze, te-ar face de trei ori fericit!
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 6, 2016 Bulache asta de Aza a deschis "topingu'" si a plecat la munca ) 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Retragerea Ancutei ar putea sa-i accentueze ne-fericirea :no2 .... 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 6, 2016 bine ca s-a calmat lisandru, asta ma face fericit
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 Retragerea Ancutei ar putea sa-i accentueze ne-fericirea :no2 ....Nu cumva s-o fi declansat... 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 6, 2016 Caut de ceva vreme o samanta de Fericire. (...)Iti recomand o lecturahttp://catalin.petru.ro/wp-content/uploads/2012/11/jurnalul_fericirii-nicolae-steinhardt-despre-medici-207x300.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Nu cumva s-o fi declansat... Sper sa nu faca vreo tampenie ! :no2
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 6, 2016 destul de târziu m-am prins că a fi fericit inseamna să faci fericit pe aproapele tău,pe omul care contează pentru tine 3
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 6, 2016 De cand workaholicul Aza a dat tonul de dimineata, am aflat ce si cum sunt fericiti: Aza se f*te-n ea de munca, altul priveste cum creste firu' ierbii-n parcuri, altul cand sta cu botu-n savarina, altul cand plesneste maimuta, altul cand sta cu tzatza-n gura, altul cand vorbeste porcos si se ia cu toti in gura, altul ca se joaca cu copiii, altul ca lisandru e calm si cred ca putem continua. Cred, totusi, ca ne trebuie asa de putin ca fim fericiti! :-) 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 6, 2016 Nu cumva s-o fi declansat... sa vezi cand s-o retrage euglena cum o fi
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2016 Azi am dansat primul dans cu cea mai frumoasa fata din lume, cu fetita mea de un an. Sunt cel mai fericit barbat si tatic! Să-ți trăiască bre și...vorba Lynx-ului! 4 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Azi am dansat primul dans cu cea mai frumoasa fata din lume, cu fetita mea de un an. Sunt cel mai fericit barbat si tatic! Aaaaa, sorry, abia acum vazui ! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si sa te bucuri de ea ! :flowers2 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 6, 2016 sa vezi cand s-o retrage euglena cum o fiAsta n-are termen de expirare, din păcate...
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 6, 2016 Sa va "tie" monoteistu' in viata pe toti inca vreo 15 ani, sa-l aduc pe fiu-miu sa mi-l scoliti. Pe fii-mea v-o las in grija ca tati de fete!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Februarie 6, 2016 Azi am dansat primul dans cu cea mai frumoasa fata din lume, cu fetita mea de un an. Sunt cel mai fericit barbat si tatic! Felicitari, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea ! 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Caut de ceva vreme o samanta de Fericire. Unii spun ca e usor de gasit. Cei mai multi insa spun ca e foarte greu. Unii spun ca ar trebui sa o cauti. Altii spun ca ar trebui sa o astepti sa te caute. Cine stie... Eu cred ca este ca o samanta de papadie, cu aripioare diafane, ce pluteste nepasatoare in jurul nostru. Este atat de micuta incat de multe ori trece neobservata. Atat de sfioasa incat daca te zbati sa o prinzi in palma, nu faci altceva decat sa o alungi. Am zarit-o si astept in liniste sa se aseze, pe umar, in par, in palmele deschise, chiar si pe varful nasului. Nu conteaza, doar sa se aseze. Apoi o s-o prind si n-am sa-i mai dau drumul. Priveste cu atentie in jurul tau si asteapta, asteapta sa se aseze.. Dragii mei, Aici s-a incheiat drumul meu in aceasta bransa.Va doresc mult succes in continuare!Pisicut,arunca te rog topicul acolo unde ii e locul. Ancuta Pentru prima oara, Aza a postat INAINTEA Ancuței 3 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 6, 2016 Pentru prima oara, Aza a postat INAINTEA Ancuței s-a defazat sincronul
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2016 Caut de ceva vreme o samanta de Fericire. Unii spun ca e usor de gasit. Cei mai multi insa spun ca e foarte greu. Unii spun ca ar trebui sa o cauti. Altii spun ca ar trebui sa o astepti sa te caute. Cine stie... Eu cred ca este ca o samanta de papadie, cu aripioare diafane, ce pluteste nepasatoare in jurul nostru. Este atat de micuta incat de multe ori trece neobservata. Atat de sfioasa incat daca te zbati sa o prinzi in palma, nu faci altceva decat sa o alungi. Am zarit-o si astept in liniste sa se aseze, pe umar, in par, in palmele deschise, chiar si pe varful nasului. Nu conteaza, doar sa se aseze. Apoi o s-o prind si n-am sa-i mai dau drumul. Priveste cu atentie in jurul tau si asteapta, asteapta sa se aseze..Lasă "bulache", a rămas Medea! Te lipești de ea. 4 10
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 6, 2016 Lasă "bulache", a rămas Medea! Te lipești de ea. Meda il face origami 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Meda il face origamiCe origami, ii preda Fizica Cuantica si face instructia de dimineata/seara cu el ! :laugh2 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2016 Caut de ceva vreme o samanta de Fericire. măi oameni buni...aici clar e valabila vorba "aia": şi tu ai dreptate...şi tu ai dreptate...şi tu ai dreptate...toţi aveţi dreptate. fericirea este exact asa cum o simţi tu.nu cum o simte sau ti-o descrie altul.cum o simţi tu. un pic am rezerve faţă de exprimarea cuiva de pe aici, care a zis si citeaza si crede asa: "Fericirea este o suma de momente de bucurie, deci nu exista nicio diferenta intre fericire si bucurie." ohoho, as zice eu...e o MARE diferenta intre bucurie si fericire! MARE diferenta. (indiferent ce scriu cartile, adica autorii unor carti).dar asta, bineinteles, este parerea mea. eu am fost fericit de foarte multe ori:cand am iubit si am fost iubit...(si chiar am fost de foarte multe ori fericit!);cand sunt in natura (specific: nu doar ma bucur cand sunt in natura, de preferat natura cat mai putin atinsa de om; atunci, acolo, in natura, sunt fericit!);cand copiii mei au atins anumite praguri...dimineata, de foarte, foarte multe ori, cand ma trezesc...si alte mari/marunte motive pe care nu le spun aici si acum cred ca bine zice cineva cand zice: fericirea e in tine. uneori, e o raza de soare. sau un zambet. sau...ce vrei tu sa fie 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 măi oameni buni...aici clar e valabila vorba "aia": şi tu ai dreptate...şi tu ai dreptate...şi tu ai dreptate...toţi aveţi dreptate. fericirea este exact asa cum o simţi tu.nu cum o simte sau ti-o descrie altul.cum o simţi tu. un pic am rezerve faţă de exprimarea cuiva de pe aici, care a zis si citeaza si crede asa: "Fericirea este o suma de momente de bucurie, deci nu exista nicio diferenta intre fericire si bucurie." ohoho, as zice eu...e o MARE diferenta intre bucurie si fericire! MARE diferenta. (indiferent ce scriu cartile, adica autorii unor carti).dar asta, bineinteles, este parerea mea. eu am fost fericit de foarte multe ori:cand am iubit si am fost iubit...(si chiar am fost de foarte multe ori fericit!);cand sunt in natura (specific: nu doar ma bucur cand sunt in natura, de preferat natura cat mai putin atinsa de om; atunci, acolo, in natura, sunt fericit!);cand copiii mei au atins anumite praguri...dimineata, de foarte, foarte multe ori, cand ma trezesc...si alte mari/marunte motive pe care nu le spun aici si acum cred ca bine zice cineva cand zice: fericirea e in tine. uneori, e o raza de soare. sau un zambet. sau...ce vrei tu sa fie Moșule, ești fericit?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2016 Moșule, ești fericit? sa stii ca da, sunt fericit 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 sa stii ca da, sunt fericit Bravo, așa te vreau 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum