azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Maaaiii, nu chiar... Eu spre exemplu, cand ma duc la Biblioteca Judeteana si vad cate studente bune "chipurile" (sau poate chiar stau) stau cu mutra'n carte, imi vine s-o las balta de lectura Numai ca nu stiu, mi se pare aiurea sa agati intr-o sala de lectura si nici nu prea stiu cum as putea sa fac treaba asta intr-un asemenea loc... Eu mai pun ochii pe ospatarite misto, unele chiar ma tin minte deoarece comand cam acelasi lucru, o Stella, o Corona ... ma asez si vine fata - Va adus o Stella ? .... si studentele-s buneee, mai ales ca m-am facut boboc la Drept, numai ca mi se pare asa ciudat sa ma apuc sa le agat .... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2016 Azorele, iar ești nefericit? 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Azorele, iar ești nefericit? Sad by nature Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 6, 2016 Într-o viață de om există doar momente mai dese sau mai rare, mai lungi sau mai scurte de fericire, fericire care este percepută de fiecare dintre noi diferit, în funcție de cum suntem construiți în ce context trăim și de ce aspirații avem. Pentru unii a avea o pâine și o bucată de salam pe masă înseamnă fericirea, altora nici caviarul Beluga + Veuve Cliquot nu le ajunge. În rest, e viața cu bune și cu rele, cu reușite și eșecuri, cu muncă și vacanțe, cu stress și cu liniște cu ...Trăim într-o perioadă agitată, unde totul se desfășoară cu viteză, conectați la tot felul de instrumente de informare și comunicare, cu o intimitate din ce în ce mai mult violată, cu stress, agitație, conflicte, răutate, egoism și meschinărie. Pentru a fi fericiți trebuie să vrem asta, să știm să ne găsim această fericire în lucruri mărunte, să putem fi generoși ( nu neapărat, sau nu doar financiar), să ne găsim timp inclusiv pentru a visa. Fericirea de fapt nu există, există doar un mod de o percepe. peseu ... Azorele, ceai mă? 7 11 Link spre comentariu
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Am citit o carte.Demult.Eram pe terasele de orez din Ubud.In sanscrita.Mancam babi guling. Avem doua conceptii, deci.De la Freud si Seneca.Freud zice cât mai multa placere si cât mai putina durere.Omul este un animal controlat de impulsuri, de aceea fericirea consta in placerea momentului ori carpe diem, cum se spune prin Ferentari. Seneca, in schimb, ne invata ca fericirea tine de atitudine.Fericirea nu consta in ceea ce viata & lumea iti aduce, ci in felul cum intampini tu acestea.Fericirea se poate invata,spune el.Optimismul este cheia. Marea majoritate a depresiilor trec de la sine.Sunt cazuri care necesita spitalizare.E doar un dezechilibru chimic, iar americanii testeaza, as i type, un preparat revolutionar, capabil, spun ei, sa producă efecte la 24 de ore.Nu crede tot ce spune orice precupeata in piata, mai Aza. Be the change, you want to see in the world.( Claudiu Raducanu, 200?) 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Hai sa nu aducem dusmaniile noastre si aici @Miskin.... cred ca ambii teoreticieni au dreptate referitor la fericire, mai cred insa ca depinde doar de taria noastra sa iesim din starile de depresie, daca ne-am trata medicamentos, am ajunge sa fim nise zombie care am ranji tamp chiar si in fata unei tragedii, ne-am pierde emotiile si empatia si am ajunge sa fim controlati de substantele care ni le-am inocula in organism. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 6, 2016 Starile depresive se manifesta la oamenii care nu se odihnesc suficient. Au fost studii care au dovedit ca odata atins de oboseala, un om oarecare incepe sa gandeasca cu o emisfera cerebrala care este dominata de emotii, deci gandeste si se comporta emotional, pe cand un om foarte bine odihnit are tendinte de cugetari preponderent rationale. De aia boala numita oboseala cronica este destul de periculoasa pentru ca ajunge sa iti macine atat fizicul, cat si psihicul. Unde pui ca toti depresivi sunt lipsiti de enrgie, chef si sufera de insomnii. Cu cat se perpetua acea oboseala si normal ca sufera de insomnii. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2016 Trece singura...daca ai dorinta de a trai si a te bucura de viata. Dupa ce mi-a murit copilul si sotia m-a parasit am crezut ca o iau razna. Intrasem intr-o stare de depresie teribila. M-am retras, nu vorbeam cu nimeni, am avut timp sa meditez asupra a ceea ce urmeaza. Va fi mereu un gol in viata mea dar am zis ca este cazul sa-mi continui viata. Viata este extrem de frumoasa indiferent de momentele dureroase care sunt inevitabile, indiferent de situatiile care ne zdruncina din radacini uneori. Sa futeti bine! Trece singura in cazul in care este doar o etapa si nu o stare permanenta. Depresia tocmai asta inseamna lipsa dorintei de a trai si de a te bucura de viata. Nu toti oamenii au trait starea de fericire ca sa isi doreasca sa o regaseasca. Tu esti un om foarte puternic, te admir! Si, tot vorbind de fericire, si de viata, care zic eu, e frumoasa, asa urata cum e ea, un exemplu tare frumos e filmul italian La vita e bella, cu Roberto Benigni Nu ti se pare ceva ciudat ca oriunde apare numele Roberto, apare si fericirea?!?! Fericirea de fapt nu există, există doar un mod de o percepe. Picoane esti nebun?!?! Pe rationamentul tau lucrurile stau cam asa: Cand m-ai vizitat, acu' 300 de ani, eu purtam o bluza turcoaz pe care tu ai perceput-o ca fiind ciclam. Concluzie: bluza nu exista. Cum plm sa percepi ceva care nu exista?!?! Ce ai fumat ca vreau si eu. 1 14 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Dorm bustean, dar dorm putin ... dar cand pun capu' jos, dus am fost, poate incepe si al treilea razboi mondial, eu am treburi importante, dorm Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lipsa dorintei de a trai ????? Doamne fereste si pazeste .... nu pot concepe moartea, nu stiu ce e dincolo si recunosc ca ma tem teribil de ea, viata e frumoasa, asa urata cum ea si n-as schimba-o cu moartea, asa ca cioplesc usurel viata asta s-o fac asa cum mi-ar placea. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 6, 2016 Dorm bustean, dar dorm putin ... dar cand pun capu' jos, dus am fost, poate incepe si al treilea razboi mondial, eu am treburi importante, dorm E un factor important de nu unicul, sa zicem o conditie principala ca sa nu ai stari depresive...si tine de natura omului, care e sucita, vesnic nemultumita si in cautare de un ceva. indiferent daca acel ceva e ceva concret, palpabil ori ba. Pot sa iti dai seama de ciudatenia caracterului uman din chestii mici. Uite o femeie natural creata ar vrea par intins si viceversa, unul il admira pe cineva cu cateva kg in plus, in timp ce acela ar cam vrea sa slabeasca pana ajunge ca prima persoana si multe altele. Cu cat esti mai dezvolta si complex manifesti necesitati din ce in ce mai greu de multumit. Ori daca esti nemultumit, fireste nu te simti prea fericit 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Băi, sunteț duși? Mai bine se numea "Ce este depresia?" topicu' ăsta... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 6, 2016 E un factor important de nu unicul, sa zicem o conditie principala ca sa nu ai stari depresive...si tine de natura omului, care e sucita, vesnic nemultumita si in cautare de un ceva. indiferent daca acel ceva e ceva concret, palpabil ori ba. Pot sa iti dai seama de ciudatenia caracterului uman din chestii mici. Uite o femeie natural creata ar vrea par intins si viceversa, unul il admira pe cineva cu cateva kg in plus, in timp ce acela ar cam vrea sa slabeasca pana ajunge ca prima persoana si multe altele. Cu cat esti mai dezvolta si complex manifesti necesitati din ce in ce mai greu de multumit. Ori daca esti nemultumit, fireste nu te simti prea fericitTaci, fă! 1 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lipsa dorintei de a trai ????? Doamne fereste si pazeste .... nu pot concepe moartea, nu stiu ce e dincolo si recunosc ca ma tem teribil de ea, viata e frumoasa, asa urata cum ea si n-as schimba-o cu moartea, asa ca cioplesc usurel viata asta s-o fac asa cum mi-ar placea. Lipsa dorintei de a trai nu se refera neaparat la moarte. Sa stii ca si starea in care vegetezi, lipsit de chef de orice, numarand orele pana cand vine seara si poti dormi; sau perioadele lungi de somn, tot asta inseamna. A dormi si a sta trist nu inseamna a trai. 2 14 Link spre comentariu
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Hai sa nu aducem dusmaniile noastre si aici @Miskin.... cred ca ambii teoreticieni au dreptate referitor la fericire, mai cred insa ca depinde doar de taria noastra sa iesim din starile de depresie, daca ne-am trata medicamentos, am ajunge sa fim nise zombie care am ranji tamp chiar si in fata unei tragedii, ne-am pierde emotiile si empatia si am ajunge sa fim controlati de substantele care ni le-am inocula in organism.Bine.Sa lasam diletantismul sa zburde-n voie atunci. Continuati. Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Luati de aici O fată să se îndure să ne arata ceva frumos 5 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lipsa dorintei de a trai nu se refera neaparat la moarte. Sa stii ca si starea in care vegetezi, lipsit de chef de orice, numarand orele pana cand vine seara si poti dormi; sau perioadele lungi de somn, tot asta inseamna. A dormi si a sta trist nu inseamna a trai. Dorm putin, dar dorm bine, deci fara pauze datorate insomniei ..... munca, imi place munca, dupa 2 zile de concediu sunt praf, vreau la biroooou, opriti vacanta, vreau sa cobor 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Bine.Sa lasam diletantismul sa zburde-n voie atunci. Continuati. Hai, nu-ti mai da aere, vezi ca asteapta musafirii sa-i primesti pe Yacht si tu stai cu astia rupt in fund pe forum 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 6, 2016 Trece singura in cazul in care este doar o etapa si nu o stare permanenta. Depresia tocmai asta inseamna lipsa dorintei de a trai si de a te bucura de viata. Nu toti oamenii au trait starea de fericire ca sa isi doreasca sa o regaseasca. Tu esti un om foarte puternic, te admir! Nu ti se pare ceva ciudat ca oriunde apare numele Roberto, apare si fericirea?!?! Picoane esti nebun?!?! Pe rationamentul tau lucrurile stau cam asa: Cand m-ai vizitat, acu' 300 de ani, eu purtam o bluza turcoaz pe care tu ai perceput-o ca fiind ciclam. Concluzie: bluza nu exista. Cum plm sa percepi ceva care nu exista?!?! Ce ai fumat ca vreau si eu. Păi nebunici, trebuie să definim atunci ce este fericirea la modul general prin comparație cu momentele de fericire, deosebirea dintre fericire ca stare generală și bucurie etc. De aceea spun că fericirea nu există, ci este ceva ce percepe fiecare după mintea, structura, evenimentele din viața sa. P.S. plm... crezi că bluza mă interesa pe mine sau ce acoperea? Eram fericit, în plm... 3 11 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 6, 2016 1 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Păi nebunici, trebuie să definim atunci ce este fericirea la modul general prin comparație cu momentele de fericire, deosebirea dintre fericire ca stare generală și bucurie etc. De aceea spun că fericirea nu există, ci este ceva ce percepe fiecare după mintea, structura, evenimentele din viața sa. P.S. plm... crezi că bluza mă interesa pe mine sau ce acoperea? Eram fericit, în plm... Erai cu botu-ntre țâțe, normal că erai fericit Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Erai cu botu-ntre țâțe, normal că erai fericit Lui îi plac savarinele, nu ... 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lui îi plac savarinele, nu ...Eheeee... ceo mai face Savarina? Știi ce zic, se pare că ești destul de vechi pe aici. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Niciodata nu am cunoscut adevarata fericire....lumea din jurul meu imi zice ca inca sunt tanara si mai am timp! Asa o fii?! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 6, 2016 Da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum