Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Niciodata nu am cunoscut adevarata fericire....lumea din jurul meu imi zice ca inca sunt tanara si mai am timp! Asa o fii?!O sa ai timp, asa este ! Si s-ar putea nici sa nu-ti mai doresti altceva... Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Februarie 6, 2016 eu sunt fericit ca ati bulit si topicul asta Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Aidepwlamea, naveti ce face. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Niciodata nu am cunoscut adevarata fericire....lumea din jurul meu imi zice ca inca sunt tanara si mai am timp! Asa o fii?!Așa o FI, în pwla mea ☺ Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Corina a facut ce a facut si a gasit si acolo tastatura cu "ii" si "iii" Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Uite, Aza, de exemplu, acum sunt cu ceu doi copii ai mei, pe care nu i-am vazut de trei saptamani. Si sunt fericit. Deocamdata, atat, nu ma gandesc ce o sa fie diseara, maine. In permanenta avem posibilitatea de a ne alege trairile. Ce alegi? 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2016 Nu s-a închis? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2016 Ce alegi? Dejtu-n priză Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 6, 2016 Uite, Aza, de exemplu, acum sunt cu ceu doi copii ai mei, pe care nu i-am vazut de trei saptamani. Si sunt fericit. Deocamdata, atat, nu ma gandesc ce o sa fie diseara, maine. In permanenta avem posibilitatea de a ne alege trairile. Ce alegi? Ei da, dar ca sa iti selectezi trairile, trebuie sa iti vina lesne sa te detasezi Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Nu s-a închis?A intervenit Prea-Urât-Mirositoarea și trenează... 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Ariel, spune le ăstora ca te ai spălat sa nu se mai ia de tine. Fa le și o poza sa se convingă. 1 1 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Dejtu-n priză Aia cu dejtu-n priza se mixeaza cu "bobo". "Ailanta", cu dejtu-n "pezda" se mixeaza dupa cum vrea fiecare 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Aia cu dejtu-n priza se mixeaza cu "bobo". "Ailanta", cu dejtu-n "pezda" se mixeaza dupa cum vrea fiecare Dejtu'n prizdă, atuncea... Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Februarie 6, 2016 http://www.myrelationshipwithfood.com/wp-content/uploads/2015/08/Do-more-of-what-makes-you-happy.jpg 2 6 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Dejtu'n prizdă, atuncea...Sa vezi ce electro-fuck iese... Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Ei da, dar ca sa iti selectezi trairile, trebuie sa iti vina lesne sa te detaseziNu e lesne. Totul se invata in timp si tine de perseverenta. Oricun te afecteaza, dar durerea e suportabila si nu te distrugi. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 6, 2016 Nu e lesne. Totul se invata in timp si tine de perseverenta. Oricun te afecteaza, dar durerea e suportabila si nu te distrugi.Si daca poti uneori nu vrei poate si alte ori nu trebuie. Cateodata trebuie sa cobori intre ele si sa le organizezi chiar daca sunt neplacute. Si alte datio poate esti intr-o faza auto-disctructiva, nu cred ca e careva care sa nu fi trecut prin vreuna din astea Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lopix, Aza ziceati de agatat. Cum ca vi se pare oarecum aiurea. Exista tentatia de a intra in acest joc, exista teama care te tine pe margine. Intra in acest joc si traiesti, simti. Dar ca orice joc, are invins si invingator - nefericit si fericit. Si cum teama de a fi ranit e mai mare decat curajul dat de exuberanta tineretii, ma bine ramanem spectatori. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lopix, Aza ziceati de agatat. Cum ca vi se pare oarecum aiurea. Exista tentatia de a intra in acest joc, exista teama care te tine pe margine. Intra in acest joc si traiesti, simti. Dar ca orice joc, are invins si invingator - nefericit si fericit. Si cum teama de a fi ranit e mai mare decat curajul dat de exuberanta tineretii, ma bine ramanem spectatori.Laba dăunează acuității vizuale. Io deja mă resimt... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Lopix, Aza ziceati de agatat. Cum ca vi se pare oarecum aiurea. Exista tentatia de a intra in acest joc, exista teama care te tine pe margine. Intra in acest joc si traiesti, simti. Dar ca orice joc, are invins si invingator - nefericit si fericit. Si cum teama de a fi ranit e mai mare decat curajul dat de exuberanta tineretii, ma bine ramanem spectatori.Ehh, exuberanta asta a tineretii mi-a cam trecut, oricum nu mai am 20 de ani ! Iar tzepe mi-am tot luat (tzepe in dragoste zic)... Chestia e ca, nah la raci, resemnarea e mai usoara si treci prea repede si usor peste un esec.... prea repede, prea usor.... si vine alt esec, prea repede, prea usor... Macar daca te duci la fetite, n-ai problema asta :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Laba dăunează acuității vizuale. Io deja mă resimt...https://theinnerwildkat.files.wordpress.com/2013/09/masturbation.jpeg?w=620&h=488 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Si daca poti uneori nu vrei poate si alte ori nu trebuie. Cateodata trebuie sa cobori intre ele si sa le organizezi chiar daca sunt neplacute. Si alte datio poate esti intr-o faza auto-disctructiva, nu cred ca e careva care sa nu fi trecut prin vreuna din asteaAtunci cand nu vrem zic eu ca tine de latura masochista a fiecaruia dintre noi, cat si din orgoliu, incapatanare si refuzul de a accepta o situatie nefavorabila. Cand nu trebuie tine de mai mult de pattern, de matricea sociala. Evenimentele autodistructive le consider a fi strigate de fronda si strigate de ajutor, pentru a atrage atentia s.a.m.d. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 6, 2016 Așteptăm opinia lui Masturbinho. 3 10 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 6, 2016 Laba dăunează acuității vizuale. Io deja mă resimt...Ti-a prescris medicul ochelari? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 6, 2016 Atunci cand nu vrem zic eu ca tine de latura masochista a fiecaruia dintre noi, cat si din orgoliu, incapatanare si refuzul de a accepta o situatie nefavorabila. Cand nu trebuie tine de mai mult de pattern, de matricea sociala. Evenimentele autodistructive le consider a fi strigate de fronda si strigate de ajutor, pentru a atrage atentia s.a.m.d.Nu ma refer la masochism, masochism este doar cand deja ai un tipar sa atragi ori sa te complaci in suferinta fizica/psihica/emotionala etc si sa nu fugi de astea cum face o persoana care nu are tendinte masochiste. Si nu ma refeream nici la vanitate de a nu respinge situatii nefavorabile, cat ma refeream ca daca este dezordine fie din vina ta sau a altora sa inchizi ochii nu e mereu o solutie. De cate ori ii deschizi s-ar putea sa dai cu ochii de aceeasi dezordine. Sunt cazuri si cazuri, uneori timpul rezolva situatii fara sa faci nimic, alte ori nu.Cat despre iesiri autodistructive daca-s rare poate ca uneori isi au rostul lor. Inveti sa iti testezi limitele, ce e gresit si ce nu, ce functioneaza pt tine ca persoana. Eu de exemplu nu am incredere in persoane care zic eu nu am niciun regret ori sunt idioate, ori nesincere. Si daca esti nesincer cu tine insuti vei fi nesinceri cu toti oamenii din jur... Eu una mai am regrete pe alocuri, unde puteam proceda mai bine, dar nu le transform in frustrari si invat din ele ca si asa da , asa nu....moaaa ce epopee am scris aicea )) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum