picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2016 Fără mame colega, te rog!Mulțumesc! 3 11
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 9, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 9, 2016 Fără mame colega, te rog!Mulțumesc!Stimabile, permiteti-mi sa va contrazic, Dusmanii sunt peste tot, trolli incearca sa imi fure titlul de troll, nu o sa ii las, nu ma las eu batut de un pseudo-cont de troll care pune numere si anunturi false! 1 5
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2016 Onorabile, se poate și mai elegant și mai inteligent. Știu că poți. 4 11
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Bai Cristiiiiiiii 0191, ca tot esti din Constanta...daca te cauta vreo sirena, ce te faci? Ca alea au dintii ascutiti si in cerul gurii solzi, cica razuiesc pula de numa numa...de aia masculii de sirena (sirenoii) nu le lasa sa se distreze si sunt nevoite sa apeleze la masculi din specia Homo sapiens))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum