Sari la conținut

Adreseaza-mi o intrebare

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Cum, nu e doar aici viata ta?  :laugh2  :laugh2 Bine...hai zi-mi cum e cu Platon)))) astept cu nerabdare...

N-am inteles intrebarea. :no2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Se referă la Republica lui Platon, crez io. 

• Like 3
  • Minus 12
Postat

De Platon zicea Moccasinu', nu de Candiano-Popescu. 

• Oras:Bucuresti
Postat

N-am inteles intrebarea. :no2

Bine bine...nu esti fana a lui Platon, evident. Atunci tot in registrul filosofic, spune-mi cu argumente daca intre cele trei categorii axiologice numite triada pozitiva - bine, adevar, dreptate exista cu necesitate o conexiune de substanta. Adica daca tu crezi ca tot ce e adevarat e si drept dar si frumos in acelasi timp. :laugh2

• Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Bine bine...nu esti fana a lui Platon, evident. Atunci tot in registrul filosofic, spune-mi cu argumente daca intre cele trei categorii axiologice numite triada pozitiva - bine, adevar, dreptate exista cu necesitate o conexiune de substanta. Adica daca tu crezi ca tot ce e adevarat e si drept dar si frumos in acelasi timp. :laugh2

De ce plm folosesti cuvinte asa pompoase cand stie tot forumul ca esti un idiot? What's the point?
  • Like 2
Postat

De ce plm folosesti cuvinte asa pompoase cand stie tot forumul ca esti un idiot? What's the point?

Exact in scopul de a identifica toti taranii si obositii de pe forum si a ii ajuta sa se intoarca benevol in pizdulicile mamicilor lor, a caror singura vina e ca i-au conceput fie la betie fie cu masculi expirati si fara neuroni. Dupa ce vor petrece coclitii o vreme in locul ala adanc si umed au sansa sa revina in societate mai buni si mai inteligenti...te-am lamurit Azazele? Sau vrei si harta spre locul ala? :laugh2  Plm, mai descurca-te si singur.... :slap2

• Minus 1
Postat

Cu parere de rau anunt ca dulcea Anamada a picat examenul la filosofie si se va prezenta in toamna la sesiunea de restante. Am zis))) :laugh2  :laugh2  Daca vrea meditatii eu pot dupa ora 18 si negociem pretul sau cu plata in natura. Totusi daca imi canta ceva frumos la harfa sau pian nu ii cer nimic, parol))) :blushing2

• Minus 1
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

mai sunt intrebari ?

de ce mah jupane ... vrei sa inchizi topingu ista ?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

de ce mah jupane ... vrei sa inchizi topingu ista ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ceo face anamadalina ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...