Sari la conținut

Ucigasul era printre noi

cassy

Postări Recomandate

Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Eu nu înțeleg de ce începeți toate (fetele) să vă puneți problema doar în momentul în care se întâmplă asa ceva. Cam pe același tipar s-a întâmplat cu sifilisul Sofiei. "Grijile" astea nu ar trebui să fie permanente? Zic și io...

Pe undeva ai dreptate pe de alta parte daca s-ar gandi la ce poate sa pateasca de fiecare data cand se intalnesc cu un client ori ar innebuni ori s-ar lasa de meserie in clipa urmatoare, ii cam si cum te-ai urca in masina si de fiecare data te-ai gandi numai la faptul ca o sa faci accident, nu ii sanatos sa traiesti cu atata frica.... 

Din pacate bad things happen...nu prea putem sa dam noi sfaturi in ceea ce ar trebui sa faca, eu cel putin nu as da.

In cazul de fata vorbim probabil despre o crima pasionala si din pacate eu cred ca o sa vedem din ce in ce mai multe de genul asta, aici iara nu prea ai cum sa te pregatesti, pana la urma dormi in pat cu "inamicul"...  

Link spre comentariu
  • Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu

Am aflat recent de aceasta tragedie si ma ia cu rece ca exista oameni pe lumea asta fara empatie si fara frica de Dumnezeu capabili de asa ceva, poti merge pe langa ei pe strada si sa nu stii ce au in cap. Nu doar fetele care practica aceasta meserie sunt in pericol, te poate pandi unu de asta si seara pe strada daca esti neacompaniata si nu te astepti.

Mi-as dori ca toate fetele (nu doar din aceasta meserie) sa fie invatate cum sa se protejeze in astfel de situatii (lasand forta fizica la o parte ca nimeni nu e invincibil) si sa aiba la indemana mijloc de protectie (tazer, spray....).

Iar cei care fac caterinca pe acest caz sa le fie rusine, dau dovada de lipsa de empatie, exact ca si autorul crimei care trateaza viata altora ca fiind neimportanta.

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Pe undeva ai dreptate pe de alta parte daca s-ar gandi la ce poate sa pateasca de fiecare data cand se intalnesc cu un client ori ar innebuni ori s-ar lasa de meserie in clipa urmatoare, ii cam si cum te-ai urca in masina si de fiecare data te-ai gandi numai la faptul ca o sa faci accident, nu ii sanatos sa traiesti cu atata frica.... 

Din pacate bad things happen...nu prea putem sa dam noi sfaturi in ceea ce ar trebui sa faca, eu cel putin nu as da.

In cazul de fata vorbim probabil despre o crima pasionala si din pacate eu cred ca o sa vedem din ce in ce mai multe de genul asta, aici iara nu prea ai cum sa te pregatesti, pana la urma dormi in pat cu "inamicul"...

Ca să vezi...! Da' ușa la intrare o încui? Păi de ce? Că nu poți să te gândești tot timpu' că poate să-ți intre cineva în casă, cât lipsești...

Da' de boli venerice ai idee de nivelul de "cultură" printre "fete"? Ai rămâne surprins...

Link spre comentariu

"vor fi audiați și mai mulți vecini ai victimei, dintre care unii spuneau că ar fi auzit în cursul nopții de marți spre miercuri zgomote suspecte și strigăte de ajutor, venind dinspre apartamentul în care s-a produs tragedia"

sa ne bagam pulile in familiile alora care aud strigate de ajutor din apartamentul vecin si nu suna macar la 112, si sa le dorim sa decedeze in conditii similare...

• Like 9
  • Minus 6
Link spre comentariu

"vor fi audiați și mai mulți vecini ai victimei, dintre care unii spuneau că ar fi auzit în cursul nopții de marți spre miercuri zgomote suspecte și strigăte de ajutor, venind dinspre apartamentul în care s-a produs tragedia[/size]"

sa ne bagam pulile in familiile alora care aud strigate de ajutor din apartamentul vecin si nu suna macar la 112, si sa le dorim sa decedeze in conditii similare...

Eu am intervenit într-o situație de "gen" și, în momentul în care am început să-l iau la omor pă "respectiv", mi-a sărit "respectiva" în ceafă, dupe care a trebuit să-i "liniștesc" pă amândoi... Mai greu mi-a fost cu "dânsa", că erea mai isterică.

E greu să cerni, zilele ăstea...

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Sau a incercat sa ascunda probele care il incrimineaza  ( mesajele din telefon, conversatii pe facebook) de aceea a luat telefoanele ( amandoua) si laptop-ul.

Conform presei un calculator a fost ridicat ca proba, asa ca n-a facut treaba completa

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu am intervenit într-o situație de "gen" și, în momentul în care am început să-l iau la omor pă "respectiv", mi-a sărit "respectiva" în ceafă, dupe care a trebuit să-i "liniștesc" pă amândoi... Mai greu mi-a fost cu "dânsa", că erea mai isterică.

• Like 5
  • Minus 11
Link spre comentariu

de-aia si zic, macar un apel la 112.

parerea mea ca daca un imbecil de vecin declara "am auzit strigate de ajutor dar nu am facut nimic" merita macar un dosar penal pentru complicitate, macar niste ani cu suspendare, macar o muie juridica.

dar stiu, n-ai cu cine.....

• Like 9
  • Minus 6
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...