Sari la conținut

Ade 0736682267

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

si atentie chiar ma interesa masajul in sine nu neaparat sexul

Puteai sa-l intrebi si pe Mathis ca si lui i-a placut de ea sau pe Futbine dar asta nu inseamna ca suntem pestii ei sau ca trebuie sa dam socoteala pentru actiunile ei si noi suntem clienti ca si tine.Sun-o si intreab-o ce s-a intamplat de nu a mai raspuns.Inteleg ca ti-a spus sa suni cu 20 de minute inainte ca sa-ti faci programare ori tu zici ca ai sunat ,dar din fata blocului .Daca o sunai inainte sa pleci spre ea nu te intepai.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu le sun si le spun vezi ca acum plec spre tine..in aprox. Atatea minute sunt la tine...sper ca ma astepti si nu bat drumul degeaba...

Cam asa le zic..

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu le sun si le spun vezi ca acum plec spre tine..in aprox. Atatea minute sunt la tine...sper ca ma astepti si nu bat drumul degeaba...

Cam asa le zic..

Si eu fac la fel 

Postat

Puteai sa-l intrebi si pe Mathis ca si-a placut de ea sau pe Futbine dar asta nu inseamna ca suntem pesti ei sau ca trebuie sa dam socoteala pentru actiunile ei si noi suntem clienti ca si tine. Sun-o si intreb Ce sa intamplat de nu mai raspuns.Intelege ca ti-a spus sa suna cu 20 de minute inainte sa-ti faci programare ori sa spui ca ai sunat dar din fata blocului. Daca ai sunat inainte sa pleci spre ea nu te intepai.

Fratele in primul rand te inteleg nici nu am spus ca esti pestele ei, vorbeam cu tine si nu te trageam de guler, de ce vorbeam cu tine? Pt ca stii mai multe despre ea ai fost de mai multe ori acolo, asta nu inseamna ca am facut o crima. Scuze dacă am deranjat. In al doilea rand, am sunat-o acasa cand am iesit pe usa si am spus exact cum am procedat mereu, ca plec spre ea, o sa o apelez cu 15 minute inainte sa ajung si o mai sun si din fata blocului cand ajung, Asa am procedat si respect si procedura stabilita si pe ea pana la urma, doar ca ea ........ ok asta e. Scuze pt deranj 

Postat

si ca idee , intreb si eu cine e dispus sa comunice , nu vreau sa mai deranjez pe cineva . pe aici se spune ca are ba 42 ba 44 , in ultimile anunturi spune ca are 32 ? eu ce sa inteleg ? am eu o teorie referitoare la sumedenia de varste insirate si numere schimbate dar o tin pt mine ca asa e frumos

asta e ultimul ei anunt si o poza recenta cred eu

" Zona Baba Novac 

Ade 32 ani ofer masaj profesional pe masa de masaj domnilor generosi. Detalii suplimentare la telefon. program de luni pana vineri de la 9:00 la 21:00 " 

post-162558-0-82155700-1503503455_thumb.jpg

Postat

si ca idee , intreb si eu cine e dispus sa comunice , nu vreau sa mai deranjez pe cineva . pe aici se spune ca are ba 42 ba 44 , in ultimile anunturi spune ca are 38 ? eu ce sa inteleg ? am eu o teorie referitoare la sumedenia de varste insirate si numere schimbate dar o tin pt mine ca asa e frumos

se aplica teoria relativitatii generale la calculul varstei.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 12
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

ce mai stiti de babuta aceasta ? Am zis ca nu mai incerc la ea dupa ce am luat teapa , dar e buna rau si ma tenteaza din ce in ce mai mult , mai ales ca ma ispiteste si Liviu cu postarile lui la adresa dansei

A ieșit la pensie anticipat,mai prestează ocazional !
  • Like 2
Postat

deci m-am lamurit cica Antipa are 51 de ani desi eu o apreciez undeva la 47 . de ce le-or place frate sa minta cu nerusinare ? cica are 32 de ani in anunturi dar pare de 60 desi buna pentru varsta ei . Mai ales cele care isi pun poze false nu se gandesc ca ajungem la fata locului si oricand putem sa facem stanga imprejur ? bine ele merg pe idea ca  din 80 de fraieri care le calca pragul 20 de papagali tot raman ori ca nu au tupeu sa plece ori ca sunt prea agarici 

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca n-ati fost la ea nu mai bateti campii aiurea. Am fost eu, chiar luni saptamana asta. Ade este o doamna in adevaratul sens al cuvantului.

Multumesc Ade. Te voi mai vizita in curand.

• Like 1
Postat

Ti-am vazut pozele recenta pe AT. Data viitoare cand vin la tine asa sa ma astepti imbracata, rochita rosie, ciorapi cu banda si pantofi cu toc... :kiss3

Postat

Sincer dintre cei care au vizitato,cati ani are femeia asta +30 sau +50?

Postat

Între 40 și 45 cred.

51 dar nu arata si oricum nu conteaza asa mult e loc pt toata lumea si pot sa spun cu mana pe inima ca mie imi place cum arata doamna ADE chiar sunteti super ok pt varsta dumneavostra singura problema a acestei doamne este atitudinea , daca astrele au conjuncti favorabile doamna e ok daca astrele fac conjunctie cu luna neagra e dezastru .

concluzia e sa va inarmati cu rabdare pt ca merita frecventata . si inca ceva , daca ati intrat in colimatorul ei fie si numai pt ca i se pare doamnei ca o inregistrezi asa cum am patit eu si inca cineva de pe aici , gata sun-o de pe alt numar ca te trece in lista neagra . si credeti-ma ca am avut cele mai bune intenti si am vorbit super politicos asa cum fac cu toate femeile , am mai spus eu ador femeia , doar ca se auzea un suet infundat in funadalul convorbiri dar nu era vina mea 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...