marius310 Reputație: 16 Postat Februarie 16, 2016 Oras:rai Oras:rai Postat Februarie 16, 2016 opinii pareri
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 stat politienesc , dictatura in desfasurare 3 1
codered Reputație: 3190 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 16, 2016 Faptul ca s-a inchis ar putea fi in beneficiul nostru, o parte din reporterite erau tinere si dragute, si s-ar putea reprofila. Singura problema ar fi ca aveau gura cam mare. 12
pasha_man Reputație: 451 Postat Februarie 16, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Februarie 16, 2016 Faptul ca s-a inchis ar putea fi in beneficiul nostru, o parte din reporterite erau tinere si dragute, si s-ar putea reprofila. Singura problema ar fi ca aveau gura cam mare.da ce drak facem cu cameramanii?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 da ce drak facem cu cameramanii? se ocupa advanced de ei pe o sticla de carmol 2 1
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 16, 2016 Oricum, probabil doar basiştii se mai uitau la ăia:) 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 16, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 16, 2016 Eu ma intreb ce se intampla cu asistentele lui Capatos, saracele fete... Le-as lua eu acasa...
pasha_man Reputație: 451 Postat Februarie 16, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Februarie 16, 2016 Eu ma intreb ce se intampla cu asistentele lui Capatos, saracele fete... Le-as lua eu acasa...am si io cateva covoare de aspirat
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 16, 2016 da ce drak facem cu cameramanii?Ramaii cu o amintire frumoasa pt cand vine germanu ala care ascunde pastilele
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 16, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 16, 2016 Cinci zile să taci, cinci zile să pleci din ţară OPINII • EDITORIALhttp://www.cotidianul.ro/images/autori/nistorescu_cornel.jpgCornel NistorescuDecizia de evacuare a Antenei 3 este ultima fază a unui război politic. Să elibereze clădirile în cinci zile seamănă cu evacuarea premergătoare demolărilor. Aveţi 48 de ore să părăsiţi casa, ţara, apartamentul. Un val uriaş stârnit de ura cuiva care mătură totul. Este decizie peste poate. O înfruntare a libertăţii se desfăşoară sub ochii noştri. Statul seamănă cu furia animalului rănit care sfâşie tot. Ca lupul, ca mistreţul, ca ursul cu laba ruptă. Ca în furia proletară a executanţilor proletcultişti.Condamnarea lui Dan Voiculescu n-a fost decât o parte dintr-un război politic surd şi orb. Cu Antenele şi-a făcut mogulul porţie în politică şi în privatizări. Pentru Antene a fost băgat la beci. Cu ele s-a ridicat, din cauza lor s-a prăbuşit. Antenele singure contestă sentinţa şi o şubrezesc în fiecare seară cu alte dovezi. Au forţa a trei partide politice. Parcă ar fi şi opoziţie, şi tribunal, şi societate civilă. Numai presă nu prea. Prea vorbeşte Mihai Gâdea o jumătate de oră fără să anunţe subiectul şi invitaţii. Şi pe zi ce trece, tot mai slab actor, tot mai furios, tot mai îngroşat militant. Prea confundă platoul cu amvonul. Prea pluteşte un amestec de politică şi credinţă, dar şi de avocat angajat şi de acuzator mânios. Reîncălzeşte ciorbe şi subiecte, investigaţii vechi şi personaje. Dar ţine. Are audienţă, convinge şi spune multe despre banditismul regimului Băsescu. Adică tot ce nu spun nici PNL, nici DNA şi nici Klaus Iohannis. Călcaţi în picioare de atâţia politicieni hoţi şi netoţi, oamenii se uită. Se simt răzbunaţi. Şi se răcoresc în Antene cum nu se regăsesc în discursurile şi comportamentul politicienilor. Pe mâna Antenelor a picat guvernul Ponta. Pentru Antene a picat Gelu Diaconu. N-a vrut să le confişte clădirile. Pentru Antene se iau spaţiile. Pentru libertatea lor de fiecare seară care a rămas o incomodă libertate de opinie. Antenele, cu toate aiurelile şi mârâielile lui Mircea Badea, cu tot degetul băgat de Mihai Gâdea în ochii privitorului şi cu toate acuzele nesfârşite, dar drepte la adresa lui Traian Băsescu, ţin loc de neputinţa PNL-ului şi a PSD-ului. Ţipuriturile lor comice nu sunt nici libertate, nici curaj, nici patriotism. Sunt numai muzică ieftină de bande politice. Numai horă a intereselor şi curea de transmisie pentru puterile care îi păstoresc.Oftica şi răzbunarea statului român tot pe Antene pică! Pe libertatea de a spune durerea şi pe dreptul de a protesta, pe care toţi ceilalţi nu le folosesc în nici un fel la apărarea României.Dacă nu apărăm libertatea teribil de incomodă de la Antena 3, nu suntem în stare să ne apărăm nici ţara! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Antenele apartin trustului intact care apartine lui Voiculescu.Fapt real - a fost Condamnat de Justitie si are de achitat un prejudiciu de 60 milioane de euro(de banii astia as fi avut toate fetele de la top +Randunica(scuze daca te simti ofensata in vreun fel) vreo 50 de ani asa).Antenele trebuie doar sa se mute din acele imobile.De cativa ani tot trag matza de coada cu diferite tertipuri avocatesti si nu numai;ar fi trebuit sa stie ca nu merge la nesfarsit Nu am nimic cu Antenele sau cu cei de acolo,dar trebuie sa ne bucuram cand vedem ca,desi greoi,justitia se misca in tara asta. 6 4
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 16, 2016 Ce le mai plangeti de mila comunistilor astia jegosi a lui Voiculescu,daca exista o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante judecatoresti de ce pula mea nu evacueaza o data sediul ala?Stau si se victimizeaza,se dau de ceasul mortii,vor sa ii manipuleze pe bosorogi si sa ai scoata in strada......bagami-as pula in mortii lor de antenisti,le e frica ca o sa isi piarda salariile alea de zeci de mii de euro! 12 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 16, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 16, 2016 Mihai Eminescu - Împărat şi Proletar Spuneţi-mi ce-i dreptatea? - Cei tari se îngrădirăCu-averea şi mărirea în cercul lor de legi;Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspirăContra celor ce dânşii la lucru-i osândirăŞi le subjugă munca vieţii lor întregi. De lege n-au nevoie - virtutea e uşoarăCând ai ce-ţi trebuieşte... Iar legi sunt pentru voi, Vouă vă pune lege, pedepse vă măsoarăCând mâna v-o întindeţi la bunuri zâmbitoare, Căci nu-i iertat nici braţul teribilei nevoi. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Ce le mai plangeti de mila comunistilor astia jegosi a lui Voiculescu,daca exista o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante judecatoresti de ce pula mea nu evacueaza o data sediul ala?Stau si se victimizeaza,se dau de ceasul mortii,vor sa ii manipuleze pe bosorogi si sa ai scoata in strada......bagami-as pula in mortii lor de antenisti,le e frica ca o sa isi piarda salariile alea de zeci de mii de euro! atat ai inteles ? 1 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 16, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 16, 2016 sa faca iohanis un singur post tv cu 2 ore de emisie https://www.youtube.com/watch?v=PzPt-uZOj2Y
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 16, 2016 atat ai inteles ?Cu ce ti se pare tie ca statul este politenesc sau ca exista dictatura in desfasurare?Daca statul vrea sa puna in aplicare o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante asta ti se pare dictatura?Pai du-te in Germania sa vezi acolo ce se intampla cand ai datorii la stat 10 4
footacios_man Reputație: 22 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Puncte-puncte, sugeti p..., puncte-puncte, tu, Dan Voiculescu, Oancea si toata Antena voastra 1! Si puneti puncte-puncte in mortii vostri, toata Antena 1 si tot trustu' de presa a lu' Dan Voiculescu. "Sa mi-o suga toti muncitorii de la Antena 1"Reporter: Subiectul se referea si la o poveste cu anexele jucatorilor, contractele la anexele contractelor jucatorilor si vroiam sa va intreb date legat de prima parte, legat de amendamente. Ce veti face?Gigi Becali: Legat de prima parte, imi sugi p... tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi. Asa sa scrii, da!? Asa sa spui, minca-mi-ati p.... Baga-mi-as p... in toata Antena voastra. Da? Inregistreaza.Baga-ti-ai p... in ma-ta si baga-mi-as p... in toata familia lui Dan Voiculescu si a ta si la toata Antena 1. Baga-mi-as p... sa-mi bag in toata familia voastra de zdrente. F...-va neamu-n gura sa va f... Imi sugeti p... voi toti, in frunte cu Dan Voiculescu, da?Reporter (calm): Domnu' Becali, imi cer scuze...Gigi Becali: Imi sugi p... tu, baga-ti-ai p... in ma-ta! Baga-mi-as p... in familia voastra, f...-va mortii-n gura de zdrente si de hoti.Ba, ce p... mea vreti, ba, comunistilor, f...-va neamu in gura sa va f... Ba, imi sugeti p....! Uite asa sa-i spui lui Dan Voiculescu si lui Oancea, si lu' toata Antena 1 de stiri a voastra, si sa-mi bag p... in toti mortii vostri!Reporter: Nu stiu de ce sinteti asa suparat. Daca puteti sa-mi raspundeti, eu v-am intrebat politicos si civilizat.Gigi Becali: Pai, tu esti politicos si civilzat si eu iti spun: imi sugi p... tu si Dan Voiculescu. Scrie la Antena 1, acolo: imi sugi puncte-puncte Dan Voiculescu, tu si toata Antena 1. Si sa-mi bag p...-n toti mortii vostri si-n toti mortii lu' Dan Voiculescu.Reporter: Dar de ce ma injurati, domnule Becali ? Eu nu am nici o treaba cu dumneavoastra.Gigi Becali: Ca sa-mi bag p...-n ma-ta. Da-te ca-mi bag p...-n ma-ta si tie, da?Reporter: Dar de ce ma injurati, eu nu v-am injurat?...Gigi Becali: Ca vreau sa-mi bag p...-n ma-ta, d-aia! Tu nu ma-njuri, da' eu imi bag p...-n ma-ta!"Eu nu sint civilizat. Vreau sa-mi sugi p..."Reporter: Dar eu vreau sa fiu politicos...Gigi Becali: Da' ce, sa-mi sugi p...! Eu nu vreau sa fiu civilizat, ca eu nu sint civilizat. Vreau sa-mi sugi p....Reporter: Dar eu asa aveam impresia, ca sinteti civilizat.Gigi Becali: Da' eu nu sunt civilizat. Mie-mi place sa-mi sugi p... tu cu Dan Voiculescu, da? Sa va dau la m...! Baga-mi-as p...-n mortii vostri sa-mi bag, zdrentele naibii de zdrente. Scrieti, dati ce vreti voi, nu vedeti ca ma lupt cu voi.Voi aveti televiziune, trust de presa si eu ma lupt fara nimic. Si tot imi sugeti p..., nu vedeti ca am procente mai multe ca voi la partid, f...-va-n gura sa va f..!Reporter: Dar eu nu am nici o treaba cu politica, eu sunt strict pe partea economica.Gigi Becali: Pai strict pe partea economica, imi sugi p... pe partea economica direct. Asa-mi sugi p.... Pai, tu o sa zici ce-ti spun eu, f...-te-n gura sa te f..! Pai, ce, voi ati dat la Antena 1 ceva cu mine, opiniile mele, ati dat tot timpu' la dusmanii mei. Ati dat vreodata ceva ?Reporter: Pai, eu nu am treaba nici cu partea sportiva.Gigi Becali: Pai, nici n-ai! Ce, o sa te lase pe tine aia, Oancea, sa dai ceva cu mine, ce spun eu, opinia mea? O sa dai ce vrei tu! Asa ca, daca o sa dai ce vrei tu, da acuma ce-ti spun eu : sugi p... tu si Dan Voiculescu, si cu Oancea!Reporter: Va dati seama ca nu ne da voie nici CNA-ul sa dam asa ceva.Gigi Becali: Da' de ce sa nu dai? Pai, sugi, inseamna ca sugi o bomboana, intelegi? Si p... puneti puncte-puncte, intelegi?Puncte-puncte, sugeti p..., puncte-puncte, tu, Dan Voiculescu, Oancea si toata Antena voastra 1! Si puneti puncte-puncte in mortii vostri, toata Antena 1 si tot trustu' de presa a lu' Dan Voiculescu.Reporter: Domnule Becali, dumneavoastra poate sinteti suparat si poate aveti motivele dumneavoastra...(intrerupt)Gigi Becali: Da' nu, ma distrez cu tine, ca mi se rupe p... de tine!Reporter: Dar nu e vorba de asta.Gigi Becali: Da' ce, eu ma supar pentru tine? Ma baiatule, daca m-as supara pentru toti fraierii ca tine as ajunge la balamuc. Da-mi place ca ma distrez si ma exprim, sa-i dau la m... lu' Voiculescu!Reporter: Eu chiar voiam sa va-ntreb o chestiune serioasa.Gigi Becali: Si eu foarte serios. Stii ce serios mi-ar place sa-mi suga p... Voiculescu mie, acuma!Reporter (calm): Asta e razboiul dumneavostra, eu n-am nici o parte in el.Gigi Becali: Da' n-are el razboi cu mine! Cu cine se razboieste el, baga-si-ar p...-n ma-sa! Pai, cu cine se razboieste? Cu doua nepoate si cu doua fete si cu...p... mea, si cu doi socri. Si cu doi cuscri. Sugia-mi-ar p..., cu ce se razboieste el cu mine?Reporter: Eu v-am intrebat pur si simplu...Gigi Becali: Baga-mi-as p...-n ma-sa daca-l iert io pe asta! Daca n-am sa-l distrug io p-asta, pe zdreanta asta! Uite-asa, ca eu n-am televiziune, n-am nimic! Baga-mi-as p...-n familia lui sa-mi bag!Reporter: Domnule Becali, acuma dumneavostra considerati ce vreti despre patron, despre ce doriti. Eu v-am intrebat o chestiune punctuala.Gigi Becali: Da, da, pai, eu vreau economic! Pai, eu vreau economic. Ca sa nu mai dau bani la femei, sa-mi suga p... Voiculescu!Reporter: Domnu' Becali, eu chiar va intrebam serios de o problema pusa de domnul Sebastian Bodu de la ANAF. V-am cerut o reactie. Asa mi se pare corect.Gigi Becali: Pai, reactia mea este ca Dan Voiculescu sa mi-o suga. Si cu Oancea. Oancea sa o suga primu' si pe urma Voiculescu sa se uite!Reporter: Domnu' Becali....(intrerupt)Gigi Becali: Hai, dati-va-n p... mea! Gata, ca m-am distrat cu tine. Baga-mi-as p...-n familia voastra! Hai, ciao!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Cu ce ti se pare tie ca statul este politenesc sau ca exista dictatura in desfasurare?Daca statul vrea sa puna in aplicare o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante asta ti se pare dictatura?Pai du-te in Germania sa vezi acolo ce se intampla cand ai datorii la stat astia n-au datorii la stat ca realitatea si alte televiziuni , dar nu aici e problema.mai aita-te si tu pe la tv si lasa germania ca nu sufera comparatie deocamdata
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 16, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 16, 2016 bine ca nunchide etno si taraf ca io decat la alea ma uit ca are valoare mare 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Dragi telespectatori, stimati tovarasi ! Programul nostru s-a incheiat ! Va dorim o zi buna ! 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 16, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 16, 2016 bine ca nunchide etno si taraf ca io decat la alea ma uit ca are valoare mare trebea scris `valuare` 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 16, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 16, 2016 Monumental !
marius310 Reputație: 16 Postat Februarie 17, 2016 Oras:rai Oras:rai Autor Postat Februarie 17, 2016 inchidem sau nu antenuza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum