Sari la conținut

antena 1 inchisa

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Motanul m-a tinut numai sub cearceaf o saptamana :)...! Gata hai ca am revenit,am mult de citit,ca am ramas cu forumul/cititul in urma! :(

Sa imi fie rusine!

P.S: Masa si dansul au loc in curand,gabita este bucatarul sef,picon este fasolangiul,mai imi trebuie un dj si cavaler de testat...pardon de onoare :)!

Cine vrea o invitatie online,sa imi lase e.mailul in p.m! :)

Fasolangiu, da? Stf!  :rax2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fasolangiu, da? Stf!  :rax2

=)) dar,i-a spunemi tu mie ce iti trece tie prin cap?! La ce te pricepi?!

Postat

Păi mie îmi place muzica, ție manelele!  :rax2

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
Postat

Romania lucrului bine facut a facut-o bine cine a facut-o si asta cu antenele se pare ca....

• Oras:new england
  • Oras:new england
Postat

Măi omule, chiar ești dus cu creierii capului? Eu am postat strict pe subiectul topicului, fiind în măsură să știu niște detalii. Atât. Nu am făcut niciun fel de referire la adversarii tăi, nu am avut niciun fel de altă formă formă de asociere cu ei în eternul vostru război. Pe acest topic am fost pur-și simplu ...on-topic! Nu ai ce să mă rogi să mă abțin, pentru că asta fac. Încă ...

Te rog eu în schimb să te abții la a mai face referiri la mine și la a mă caracteriza, fie pozitiv sau negativ. Am suportat prea mult sâcâielile tale și înțepăturile cu care m-ai gratulat, din respect pentru tine și pentru ce am tot vorbit amândoi. Sper că ai înțeles corect ce am spus aici.

Sănătate!

iti dau scris ca nu s-ar lua nimeni de tine, DAR:

-esti prea belea cand te superi, deci meriti intaratat

-injuri de familii in stanga si-n dreapta, deci meriti sa fii luat la misto

-intri pe forum dupa o perioada si injuri fara motiv, deci ti-o cauti

-iti place sa faca lumea misto de tine, deci...?

-nu stii de gluma

PS: cate usere ai? Si care sunt alea? De ce nu mai intri cu userul tau? Asa rau te afecteaza punctele cu minus?

sunteti prea prosti pentru a va pune in valoare inteligenta!? Scuze, doi oameni pe care ii apreciam, dau dovada de idiotenie, de "spirit de turma". Euflo sau cum te numeai inainte, atunci erai inspirat, aveai bun simt si nu erai un instigator ordinar. Picoane, erai si esti sulfa batrana ... in sensul bun al cuvantului, aveai bun simt, dadeai sfaturi bune. Ce ati ajuns? Doua coarde care pupa in cur doi manelisti, adica pe cei ce se cred "stapanii" forumului. Jili si datorul, nene, eu unde scuip nu mai ling, nu sunt o coarda "umana" ca voi. Faceti ce vreti dar realitatea si ceea ce faceti, spune despre voi enorm de mult. Va place sa va futeti in cur, va rog sa aveti putina diacretie, mai sunt si oameni adevarati. Euflo, unde te-ai pierdut nene, unde sunt comentariile tale frumoase si cand te-ai alterat atat de mult?
  • Like 1
Postat

Coane, te sfătuiesc să ai grijă ce scrii! Eu nu te-am jignit în niciun fel, tu văd că ai început să "bagi materiale". Răbdarea mea are și ea o limită, la fel și capacitatea de a te înțelege. Încearcă să te auto-analizezi, să te calmezi și devii rațional. Încearcă să vezi unde greșești tu, nu doar ceilalți și realizează că nu toți userii sunt tâmpiți, exagerați, unoaie, poponari etc. și de ce nu prea mai ai pe nimeni care să te susțină. Dacă tu și pe cei care te-au mai susținut cât de cât, începi să-i jignești, înseamnă că ai o problemă! Nu poți să-i antagonizezi pe ceilalți în raport cu adversarii tăi, mai ales că vina este împărțită, nimeni nefiind "fată mare". Nu poți mere pe principiul "cine nu e cu mine, e împotriva mea". Și mai trebuie să-ți pui problema de ce nimeni  nu te (mai) simpatizează, de ce nimeni nu își mai dă puncte de reputație - nu că ar conta ( deși se pare că pentru tine, da).

Baftă și gânduri bune!

• Like 3
  • Minus 11
  • Oras:constanta
Postat

Cei care strigă sus şi tare că se pune în executare o hotărâre judecătorească sunt pur şi simplu proşti: nu există o decizie judecătorească de evacuare a Antenelor. Proştilor, puteți pricepe asta?

Decizia penală de condamnare a lotului Voiculescu A FOST EXECUTATĂ în ce priveşte aceste imobile, în sensul că ele au trecut în proprietatea Statului. Este şi motivul pentru care Statul, prin ANAF, a putut trimite o notificare de evacuare. Altfel, n-avea niciun drept.

Problema care se pune este destul de simplă: Antenele au avut contract de închiriere cu Voiculescu, dar nu au încheiat unul cu Statul. Deci, strict legal, Statul are dreptate, ca orice alt proprietar care poate să facă cu imobilul său ce-i vor muşchii. Dar, fiind vorba de Stat şi de instituții de presă, chestiunile tind să se complice:

- de ce Statul nu a fost ferm de la bun început şi să le fi zis clar, încă din 2014, nu vreau să vă dau spațiile în chirie, plecați? I-a tolerat acolo cca. un an şi jumătate, dând impresia că situația se va prelungi la nesfârşit;

- de ce Statul, dacă tot nu i-a izgonit atât amar de vreme, nu a încheiat cu ei un contract de închiriere, pe durată determinată, ca să facă nişte bani din chirii? În toată această perioadă nu s-a achitat nicio chirie la Stat, vă dați seama cât am pierdut toți pe seama neglijenței ANAF-ului;

- chiar şi acum, ce împiedică Statul să semneze un contract de închiriere şi să încerce să vândă aşa imobilul? Realitatea economică a demonstrat că multe imobile, mai ales cele mari, se vând mult mai bine cu chiriaşi stabili şi solvabili, decât părăsite;

- de ce Statul a tăcut mâlc la numeroasele adrese de clarificare trimise de Antene şi doar acum, intempestiv, trimite solicitarea de evacuare în 5 zile?

Repet, legal nu-i nicio problemă în chestiunea asta, însă incuria celor de la ANAF este o eternă problemă.

punctul meu de vedere coincide perfect cu acesta. incluzand partea cu "prostilor". de fapt punand accent pe aceasta.

Nenea tanchistu, mulțumim din suflet pentru că din înaltul deșteptăciunii domniei tale, ne-ai gratulat cu nemărginita-ți bunăvoință cu apelativul de proști!

Cât despre fondul postării domniei voastre...  :slap2

fondu e foarte bun, dar nu prinde la cei nominalizati cu acel apelativ. de asteptat. te include.

Daca ii puneai sa iasa in strada pentru cei raniti si omorati la Colectiv nu ieseau

pentru ce pula mea sa ies pentru colectiv? ca au dat niste bivoli cu artificii in interior si patronii I-au lasat? fesbucisti de doi lei, caca-m-as pe voi sa ma cac. ati pierdut orice notiune a greutatii faptelor. sunteti o generatie de trepaneti.

• Minus 3
Postat

te-ai sculat, ti-ai gasit buletinu zacand intr-o flegma, l-ai sters si l-ai pus pe feisbuc. apoi share pe nimfomane. uber......

imi amintesti de lucian mandruta cumva.....

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Titlul topic-ului ar trebui schimbat in "Sediul Intact - scos la licitatie". O precedura luunngggaaa si de cele mai multe ori deosebit de anevioasa, cu mari batai de cap. Deci, nu, din fericire pentru unii, din nefericire pentru ceilalti dintre noi, nu se va inchide asa repede precum ne asteptam A1-A3. Daca vor incepe aia sa-mi mute cotroboantele intr-un alt sediu/cladire, da, probabil, dar si asta va fi de durata. Mai un reflector azi, mai o camera video, birou maine, mai un spotlight, mai un recamier poimarti.

Deci tot un fel de "am infrant !" deocamdata ! Pur romanesc ! :)

• Like 1
  • Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Eu nu stiu care e mai prost, nebunu sau fraierul care il baga in seama!!!Labagii stau pe mal.

Ma duc sa ma cac, stau sa citesc pe aici ca boul, prost,nebun si fraier ce sint!!!

• Like 2
  • Oras:fara
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12745742_193821927641530_7335298847489292618_n.jpg?oh=bafe5e82661225f586db19911a999cbd&oe=576A5EF3 :lol:

• Like 6
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12742041_1577157759273308_1265979780929107467_n.jpg?oh=73862aff67160e70edf717cd7197d25e&oe=575F6596 :lol:

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.