Sari la conținut

Masaj terapeutic

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

N-ai tu cucoana cum sa ma obosesti.Doar imi pare uneori rau ca sint prea multi impostori care ii fraieresc pe cei cu minte putina.Un medic munceste pe rupte sa castige un ban, pina si o prostituata suge mult ca sa bage si ea ceva in gura..

Scuze, doar m-am enervat ca ti-am dat punct pt idee.Dupa am vazut ce era defapt.Case closed, esti fericitul castigator al unui talon "ignore"

hodorogule care fleorcaiesti aiurea, du-te pe blog si citeste, vezi cine e Mantak Chia, contemporanul tau,cat costa cursurile  pentru asemenea masaj, cati ani trebuie sa le urmezi, uita-te sa vezi ce presupune tehnician maseur  ca timp si bani investiti in cursuri, escroc esti tu care in prostia ta manipulezi mintile sarmane ca  a ta .Masajul la mine , 2 ore costa 150 lei , adica 75 lei pe ora , si am de platit chirie, consumabile , taxe si impozite , nu ca maseuza ta  de 40 lei, care ori e in foame mare, ori isi face mana pe tine , ori  e de la un ONG   care are servicii pentru pensionarii saraci.Pe mine ma costa numai consumabilele 40 lei, .De banii aia , femeia aia abia isi plateste drumul la tine si ii ramane de o sticla de apa si o piine, rusine sa-ti fie pomanagiule .Masajul genital terapeutic  costa 50 lei la mine si 200 la altii ,  e gratis la cei care programeaza cu 1 zi inainte  . Ce-ti mai place sa mai fleorcai, hodorogule , femeile care muncesc cinstit, plangand de mila  prostituatelor care tre sa suga mult ,nu de asta era vorba aici , tataie

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

hodorogule care fleorcaiesti aiurea, du-te pe blog si citeste, vezi cine e Mantak Chia, contemporanul tau,cat costa cursurile  pentru asemenea masaj, cati ani trebuie sa le urmezi, uita-te sa vezi ce presupune tehnician maseur  ca timp si bani investiti in cursuri, escroc esti tu care in prostia ta manipulezi mintile sarmane ca  a ta .Masajul la mine , 2 ore costa 150 lei , adica 75 lei pe ora , si am de platit chirie, consumabile , taxe si impozite , nu ca maseuza ta  de 40 lei, care ori e in foame mare, ori isi face mana pe tine , ori  e de la un ONG   care are servicii pentru pensionarii saraci.Pe mine ma costa numai consumabilele 40 lei, .De banii aia , femeia aia abia isi plateste drumul la tine si ii ramane de o sticla de apa si o piine, rusine sa-ti fie pomanagiule .Masajul genital terapeutic  costa 50 lei la mine si 200 la altii ,  e gratis la cei care programeaza cu 1 zi inainte  . Ce-ti mai place sa mai fleorcai, hodorogule , femeile care muncesc cinstit, plangand de mila  prostituatelor care tre sa suga mult ,nu de asta era vorba aici , tataie

http://everydaywebstuff.weebly.com/uploads/1/2/0/1/12018467/743605_orig.jpg?304

• Like 3
  • Minus 12
  • Oras:fort knox
Postat

masaj de lungirea pulii stii sa faci?

• Like 2
Postat

masaj de lungirea pulii stii sa faci?

tratamentul din Taiwan, se crede ca rezolva si mult discutata problema a lungirii penisului :)

Postat

tocmai am dat   :laugh2

Mai dă o dată! 

• Like 3
  • Minus 12
Postat

tratamentul din Taiwan, se crede ca rezolva si mult discutata problema a lungirii penisului :)

adica daca ma duc in taipei mi se face pula lunga?

• Like 1
  • Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Caracteristic prostilor, cand nu mai au argumente jignesc.Mahala la pret de lux.Utilitatea acestui "masaj" egala cu longevitatea pulii chinezesti.

PS Sint mai tanar decat tine "doamna" si am mereu gagici super frumoase!!!  :laugh2

• Like 2
Postat

Caracteristic prostilor, cand nu mai au argumente jignesc.Mahala la pret de lux.Utilitatea acestui "masaj" egala cu longevitatea pulii chinezesti.

PS Sint mai tanar decat tine "doamna" si am mereu gagici super frumoase!!!  :laugh2

mi se falfaie de gagicile tale, la 40-60 lei, la bugetul tau presupun  , si cu toata  ,,tineretea ,,  ta , esti sclerozat tataie , tu ai inceput sa ma jignesti  , fara ca macar sa fi belit ochii bine si sa citesti  pe blog inainte sa behai pe aici, ia mai citeste-te o data  ce ai scris ,sa sa-ti aduci aminte .Nu ma pun la mintea hodorogilor de obicei, da tu n-ai feed back la mental  si  ar trebui sa -ti lamureasca cineva asta odata si bine.

Hodorogii nu     pot suporta sa fie hodorogi doar  ei,  nuuu,  ei nu pot  sa se simta inca vii decat daca se cocoata pe femeia care le sta impotriva si nu stiu sa faca asta decat   fleorcaind de pizda rulata , de batranete , de orice trece prin aer  si prin neuronul ruginit. In loc sa faci pe  smardoiul  picat ca musca in lapte pe topic, scoate-ti gargaunii senili din cap si pregateste-ti bagajele pentru azil , sclerozatule .Avea dreptate Kendra  ,,persoanele in etate sunt cele care s-au inobilat cu experienta de viata. eu ma refer la matracucile astea care se porcaie zilnic de ti-e frica sa le raspunzi ca-si disloca un sold ,,

Postat

adica daca ma duc in taipei mi se face pula lunga?

ti-am pus link la un video, citesti si tu mai mult de 1 rand , sau doar ce-ti pica sub ochi? 

Postat

mi se falfaie de gagicile tale, la 40-60 lei, la bugetul tau presupun  , si cu toata  ,,tineretea ,,  ta , esti sclerozat tataie , tu ai inceput sa ma jignesti  , fara ca macar sa fi belit ochii bine si sa citesti  pe blog inainte sa behai pe aici, ia mai citeste-te o data  ce ai scris ,sa sa-ti aduci aminte .Nu ma pun la mintea hodorogilor de obicei, da tu n-ai feed back la mental  si  ar trebui sa -ti lamureasca cineva asta odata si bine.

Hodorogii nu     pot suporta sa fie hodorogi doar  ei,  nuuu,  ei nu pot  sa se simta inca vii decat daca se cocoata pe femeia care le sta impotriva si nu stiu sa faca asta decat   fleorcaind de pizda rulata , de batranete , de orice trece prin aer  si prin neuronul ruginit. In loc sa faci pe  smardoiul  picat ca musca in lapte pe topic, scoate-ti gargaunii senili din cap si pregateste-ti bagajele pentru azil , sclerozatule .Avea dreptate Kendra  ,,persoanele in etate sunt cele care s-au inobilat cu experienta de viata. eu ma refer la matracucile astea care se porcaie zilnic de ti-e frica sa le raspunzi ca-si disloca un sold ,,

Apoi, dacă tu pe Roz o citezi ...  :slap2

• Like 2
  • Minus 11
Postat

am deschis topicul asta pentru masaj terapeutic , nu pt caterinca si off topicuri aiurea de la troli, aveti restul forumului la dispozitie  pentru asta

Postat

Apoi, dacă tu pe Roz o citezi ...  :slap2

punctual, pentru hodorog,  intra perfect in descriere, nu generalizez

Postat

am deschis topicul asta pentru masaj terapeutic , nu pt caterinca si off topicuri aiurea de la troli, aveti restul forumului la dispozitie  pentru asta

Pe acest forum totul se trollează.  Consolează-te cu ideea. 

• Like 4
  • Minus 11
Postat

E incredibil ce se intampla si aici, nu iti vine sa crezi ce atitudinea din partea cuiva care ofera masaj ....

Dar hai sa o luam pe rand:  Sustin ideea lui Marta, sunt impotriva atitudinii ei si aprecierea pentru interventia userului @hodorogule.

Asadar, ideea de a deschide o sectiune speciala pentru masaj, este foarte buna. Exista cerere foarte mare pentru acest serviciu, eu personal am gasit o persoana care face masaj foarte bine pe acest forum (probabil cea mai buna informatie obtinuta de mine pe acest forum). Problema a fost ca nu a putut sa imi faca masaj tot timpul cand eu am vrut, astfel am cautat si alte femei care ofera masaj ... pana acum nu am gasit una mai buna, dar sunt deschis si accept sa mai caut. Este o idee foarte buna sa avem o sectiune unde sa gasim ofertanti de masaj (pe mine personal m-ar ajuta).

Ce nu imi place mie la Marta ... cu cata marsavie isi urmareste interesul si pune in valoare atuurile ei. In Mesajul ei initial scrie astfel "... Servicii adiacente o rubrica de Masaj Terapeutic , masaj adevarat  asa cum se invata la cursuri ,pentru domnisoare si doamne calificate Terapeuti maseuri ,care au absolvit toate modulele de masaj, nu doar pe cel somatic ,care  nu practica si masaj erotic nud , nu ofera si servicii sexuale , eventual doar un hand job , masaj prostatic medical si terapeutic genital gen Karsai Nei Tsang  ..."

Adica cei care vor sa poata posta anunt de masaj, trebuie sa detina cel putin aceleasi cursuri pe care le-ai facut tu ... sa nu faca sex sau masaj erotic. Dar totusi se admite sa faca hand job?

Dar cat de prosti ne crezi ? Mie imi pare ca aceasta sectiune e special pentru tine, ca na, vrei sa faci si tu un ban facand ceea ce tie iti place si ti se pare usor ....

Si de ce sa nu ii excludem si pe cei care fac hand job ? Pai ce e asta, nu permitem sex, masaj erotic, sa nu permitem nici acest serviciu, asadar tu sa nu te incadrezi in categoria ofertant de serviciu de masaj ... daca tot ne specializam pe ceva, sa facem numai acel lucru si anume masaj. Eu pot sa fac deja doua propuneri, cunosc doua-trei persoane care fac exclusiv masaj (fara masaj erotic sau sex sau laba sau sa se dezbrace .... )

Eu am vrut sa merg o data la tine, am cautat anuntul tau, din pacate nu am sunat la numarul din titlul tau, dar persoana care mi-a raspuns avea foarte multe asemanari cu tine. Oferea aceleasi servicii, inclusiv hand job, statea in aceeasi zona ... de asemenea avea aceeasi atitudine, dadea impresia ca ofera un masaj foarte bun sub evaluat de majoritate ... Si cel mai probabil era aceeasi persoana.

M-a luat peste picior cand am intrebat ce servicii ofera (eu intreb asa de fiecare data, chiar daca vroiam strict masaj in acel moment) si s-a enervat, mi-a spus in scarba servicile oferite ... a zis ca face si reflexoterapie, dar cel mai probabil ca eu nu stiu ce e aia ... si alte chestii ca sa ma simt prost, desi i-am vorbit frumos.

Pacat totusi ca nu am fost pana la urma la ea, acum as fi putut sa povestesc mai multe lucruri, aveam cunostinte si despre mesajul pe care il ofera. Eu cred ca ofera un masaj bun, citind recenzile useruilor, si analizand ingamfarea din mesajele ei (trebuie sa compenseze cu ceva bun pana la urma). Dar atitudinea ei lasa de dorit.

Ceea ce a facut userul "hodorogule" merita apreciat, pentru ca v-a oferit informatii foarte bune si cat se poate de reale.

Va mai spun ca si eu ma duc lunar, uneori chiar la doua saptamani la cineva care face masaj si dau 50 de lei pe ora, iar masajul e foarte bun (ma duc de mai bine de un an). Am mai fost si la alte persoane care au cerut mai mult, dar nu a fost la fel de bun, prin urmare nu numai pretul e important.

Nu va lasati influentati de aceasta doamna, nu trebuie sa iti fie rusine ca dai 40-50 de lei pe o ora de masaj, acesta este pretul, iar masajul poate fi foarte bun. Daca dai 150 de lei nu inseamna neaparat ca merita.

In concluzie: Vreau sa se deschida sectiune de masaj.

Eu nu o sa merg la Marta (poate doar in spionaj pentru a va oferi informatii aditionale + sa ma conving ) si va propun sa fiti atenti la toate detalile (de asemenea sa nu permiteti sa isi bata joc de voi).

• Like 2
Postat

nu exista nimeni in Bucuresti care sa ofere masaj 2 ore la 150 lei si masajele zonei erogene gratis, din compasiune  si din intelegerea fiziologiei  masculine ,si pentru ca nu tin sa-mi arog meritul unei maseuze faimoase si cu vechi state aici, de ,,cea mai tare laba ever ,,

Capisci??????i

Tot ce trebuie sa faci  ca sa beneficiezi de reducerea de 50 lei echivalentul a 30 min in care ai acces la unul din masajele zonei erogene , gratis, este sa programezi cu 1 zi inzinte.Daca 50 lei e ok pt tine, du-te acolo te rog. Pentru mine e un mister  cum se poate lucra  la pret de dummping oferind calitate .

Un prosop de dus  la curatatorie costa 6 lei, un cearceaf de unica folosinta impermeabil costa 6 lei, unul de acoperit persoana , costa 3 lei, o jumatate de sticla   de ulei Baby johnson costa 7 lei, papucii de unica folosinta costa 3 lei, apa, gelul de dus si  electricitatea mai costa  si elecam 10  lei, uzura aparatelor folosite , chiria si intretinerea cabinetului  nu pica nici ele din cer,Situatia in care  maseuza lucreaza in casa ei si la negru, fara calificare , sau cabinetul de masaj e intr-un centru cu dever  mare, gen Dorobanti , unde  oamenii cu bani care se duc dau 100 lei   sa aiba si maseuza ceva, desi pretul e 80 lei 45 min , nu sunt repere corecte pentru  evaluarea pretului unui masaj calificat.

,,Marsavia  ,,e in mintea ta, nu cred ca trebuie sa fiu umilita si luata la misto aiurea pt ca nu intelegi  bine ce vreau eu , si da , spun ca sa stie si categoria aliniata sub motto-ul,, pula nu stie carte ,, ca pregatirea face diferenta intre maseuze ,  masaje si MASAJE . Asta nu e marsavie  si modul in care scrii tu spune mai mult despre tine decat despre mine .

Nu vreau subforum pentru mine, vreau sectiune de masaj TERAPEUTIC , fara sex si nuditate, sa nu mai fiu intrebata daca  ma fut in cur , daca sug pula etc. Nu vreau sa iau painea de la gura sau putzica nimanui ( pentru hodorog).

Site-uri prestigioase de afara , gen masagerned , au postat videoclipuri cu masajele zonei erogene sub numele de drenaj limfatic inghinal, masaj pelvian si terapeutic genital, se face peste slipul de hartie  purtat de client ,daca vrei iti pun eu linkuri .Problema este ca nu exista nuditate  ori sex , habotnicia  e pe terminate si in State si in restul lumii civilizate .

Mirarea mea este ca nu urla nimeni de indignare cand e vorba sa scoata 150 lei si mai mult casa linga o pizda  15-30 minute . probabil ca bonusul bolesnitelor gratuite primite , tempereaza indignarea .

Postat

E incredibil ce se intampla si aici, nu iti vine sa crezi ce atitudinea din partea cuiva care ofera masaj ....

Dar hai sa o luam pe rand:  Sustin ideea lui Marta, sunt impotriva atitudinii ei si aprecierea pentru interventia userului @hodorogule.

Asadar, ideea de a deschide o sectiune speciala pentru masaj, este foarte buna. Exista cerere foarte mare pentru acest serviciu, eu personal am gasit o persoana care face masaj foarte bine pe acest forum (probabil cea mai buna informatie obtinuta de mine pe acest forum). Problema a fost ca nu a putut sa imi faca masaj tot timpul cand eu am vrut, astfel am cautat si alte femei care ofera masaj ... pana acum nu am gasit una mai buna, dar sunt deschis si accept sa mai caut. Este o idee foarte buna sa avem o sectiune unde sa gasim ofertanti de masaj (pe mine personal m-ar ajuta).

Ce nu imi place mie la Marta ... cu cata marsavie isi urmareste interesul si pune in valoare atuurile ei. In Mesajul ei initial scrie astfel "... Servicii adiacente o rubrica de Masaj Terapeutic , masaj adevarat  asa cum se invata la cursuri ,pentru domnisoare si doamne calificate Terapeuti maseuri ,care au absolvit toate modulele de masaj, nu doar pe cel somatic ,care  nu practica si masaj erotic nud , nu ofera si servicii sexuale , eventual doar un hand job , masaj prostatic medical si terapeutic genital gen Karsai Nei Tsang  ..."

Adica cei care vor sa poata posta anunt de masaj, trebuie sa detina cel putin aceleasi cursuri pe care le-ai facut tu ... sa nu faca sex sau masaj erotic. Dar totusi se admite sa faca hand job?

Dar cat de prosti ne crezi ? Mie imi pare ca aceasta sectiune e special pentru tine, ca na, vrei sa faci si tu un ban facand ceea ce tie iti place si ti se pare usor ....

Si de ce sa nu ii excludem si pe cei care fac hand job ? Pai ce e asta, nu permitem sex, masaj erotic, sa nu permitem nici acest serviciu, asadar tu sa nu te incadrezi in categoria ofertant de serviciu de masaj ... daca tot ne specializam pe ceva, sa facem numai acel lucru si anume masaj. Eu pot sa fac deja doua propuneri, cunosc doua-trei persoane care fac exclusiv masaj (fara masaj erotic sau sex sau laba sau sa se dezbrace .... )

Eu am vrut sa merg o data la tine, am cautat anuntul tau, din pacate nu am sunat la numarul din titlul tau, dar persoana care mi-a raspuns avea foarte multe asemanari cu tine. Oferea aceleasi servicii, inclusiv hand job, statea in aceeasi zona ... de asemenea avea aceeasi atitudine, dadea impresia ca ofera un masaj foarte bun sub evaluat de majoritate ... Si cel mai probabil era aceeasi persoana.

M-a luat peste picior cand am intrebat ce servicii ofera (eu intreb asa de fiecare data, chiar daca vroiam strict masaj in acel moment) si s-a enervat, mi-a spus in scarba servicile oferite ... a zis ca face si reflexoterapie, dar cel mai probabil ca eu nu stiu ce e aia ... si alte chestii ca sa ma simt prost, desi i-am vorbit frumos.

Pacat totusi ca nu am fost pana la urma la ea, acum as fi putut sa povestesc mai multe lucruri, aveam cunostinte si despre mesajul pe care il ofera. Eu cred ca ofera un masaj bun, citind recenzile useruilor, si analizand ingamfarea din mesajele ei (trebuie sa compenseze cu ceva bun pana la urma). Dar atitudinea ei lasa de dorit.

Ceea ce a facut userul "hodorogule" merita apreciat, pentru ca v-a oferit informatii foarte bune si cat se poate de reale.

Va mai spun ca si eu ma duc lunar, uneori chiar la doua saptamani la cineva care face masaj si dau 50 de lei pe ora, iar masajul e foarte bun (ma duc de mai bine de un an). Am mai fost si la alte persoane care au cerut mai mult, dar nu a fost la fel de bun, prin urmare nu numai pretul e important.

Nu va lasati influentati de aceasta doamna, nu trebuie sa iti fie rusine ca dai 40-50 de lei pe o ora de masaj, acesta este pretul, iar masajul poate fi foarte bun. Daca dai 150 de lei nu inseamna neaparat ca merita.

In concluzie: Vreau sa se deschida sectiune de masaj.

Eu nu o sa merg la Marta (poate doar in spionaj pentru a va oferi informatii aditionale + sa ma conving ) si va propun sa fiti atenti la toate detalile (de asemenea sa nu permiteti sa isi bata joc de voi).

nu e nevoie de spionaj , vino fara ganduri parsive, asa cum primesc eu cu inima deschisa pe oricine, si  o sa fie bine , cum nici nu iti poti imagina acum

Postat

cat despre limbajul folosit aici, Alex_M, l-am invatat de la useri citind forumul,caci numai vorbind aceeasi limba  putem oarecum  ,,conversa,,  impreuna , ploua cu troli ,nu vezi?. 

Postat

si mai am o intrebare pentru tine Alex-M , ai avea (balls) curajul sa evaluezi corect masajul meu si sa scrii si de bine despre el? pt ca acum imi pari  capsat pe denigrare

Postat

Doamna Marta, ne lași te rog? Am pe cineva în familie, persoană vârstică, supraponderală bine, imobilizată la pat în urma unei complicate operații ortopedice cu protezare, care face kinetoterapie cu un specialist ce deține multe diplome obținute inclusiv peste hotare în tot soiul de masaje și care cere 120 lei/2 ore. 

Și da ... Alex_M are dreptate! Parșivă tehnica ta de marketing, ce frizează concurența neloială.

• Like 6
  • Minus 11
Postat

mda, schepsisul pe care nu-l mentionezi este ca serviciile de kinetoterapie si fizioterapie sunt decontate de CAS, si ca terapeutul are salariu si comision cas , eu nu

-persoana varstnica  face regulat tratament, e ca o renta viagera  pentru kinetoterapeut,a mine nu vin cazuri disperate, nu sunt kineto nici fizio, doar AMG (asistent medical generalist) reprofilata pe masaj

-eu am putini clienti care vin regulat pentru ca  pot sa iau maxim 3 clienti pe zi si nu intotdeauna imi fac rezervarile - din timp ca sa fie continuitate ( la masaj nu-i ca la futut, suni cand ti se scoala), si de13  ani iau obligat 1 teapa /zi, pentru ca daca e vorba sa faca un banut in plus ,  fiecare alearga acolo si uita de masaj  si tot fiecare are inca 2-3 maseuze in topul personal si daca nu-s eu      , e alta , atunci cand are el timp liber

-maine imi trag la xerox diplomele si mi le pun pe pereti  la vedere

-nu e bre neloiala , nu amestecam uneltele muncii  cu alte categorii ,catusi de putin

sa futi bne Picoane , sa te mai destinzi  putin  :) , vreau ceva si ma bat pentru asta , noapte buna  :luv

Postat

Doamna Marta, fără supărare, vorbiți pe nas! Kinetoterapeutul respectiv vine total în regim privat, ce CAS, ce comision, ce cai verzi pe pereți? Nu o să stea până îi decontează Casa serviciile! Nu face numai kineto ci și alte tipuri de masj terapeutic etc, ( nu erotic, evident!). A ... să nu uit: omul vine acasă cu mașina evident, persoana nefiind transportabilă.

Ruda respectivă face kineto în urma unei operații, pentru recuperare. Va înceta când lucrurile se vor așeza, de unde rentă viageră pentru kinetoterapeut?  :slap2

Kinetoterapia este mai dificilă decât alte tipuri de masaj, mai ales cu o persoană vârstnică, supraponderală, care a suferit o operație ortopedice suferind și de alte boli. Plus că e o răspundere mult mai mare. De aceea am dat acel exemplu.

Dar nu halatu e problema! E ca la curve: fiecare prestatoare cere cât consideră, clienții alegând să apeleze la ea sau nu. Problema e că nu aici e locul să-ți faci reclamă și mai ales, nu așa. E bine că te bați pentru ceva, dar fă-o cu arme corecte. Presimt că în curând, s-ar putea să zboare pulile prin aer spre diferitele

orificii ale minunatei dvs, făpturi.  :laugh2

P.S. fut bine domniță (chiar aseară am făcut-o) și mă destind, nu-mi purtați de grijă!

• Like 3
  • Minus 11
Postat

@Picon, iti multumesc pentru interventie :).

si mai am o intrebare pentru tine Alex-M , ai avea (balls) curajul sa evaluezi corect masajul meu si sa scrii si de bine despre el? pt ca acum imi pari  capsat pe denigrare

Nu sunt pus pe denigrare ci imi spun parerea in legatura cu acest subiect. Vreau ca userii sa isi faca o imagine cat mai buna(sa fie cat mai informati) si sa ia in calcul cat mai multe variabile.

De asemenea sustin interventia altor useri si consider ca acestia nu trebuie sa fie luati in deradere, chiar daca unele perstatoare de servicii fac pentru a diminua din efectul negativ al mesajelor scrise de ei.

Vreau sa creasca calitatea servicilor (indiferent de natura lor) oferite de membrele acestui forum si asta include si respect fata de client, acceptarea unei critici ...

Si ma enerveaza la culme cand cineva cere 400-500 de lei pentru orice ar face, ea se da dragalasa cu acest pret, iar daca uni cand indraznesc sa spuna ca nu se merita, vin alti membri ai forumului (care nu au ce face cu banii) si isi bat joc de ala care spune ca nu merita. Trebuie sa intelegeti ca nu e vorba numai de bani, poti sa obtii servicii foarte bune si la preturi acceptabile (asa cum dau eu 50 de lei pe ora la masaj).

Singurul lucru bun scris de tine aici, in afara de deschiderea sectiunii de masaj terapeutic, este acela ca ai justificat pretul masajului tau dand argumente logice (aia costa ata, chestia aia atat ...) si nu ai mai dat argumente de genul "pai alea mor de foame si cer pret de dumping".

Cat despre recenzile mele, intotdeauna am incercat sa fiu cat mai sincer si mai obiectiv, chiar si atunci cand am fost foarte enervat, tot am scris si partile bune.

• Like 2

Postat

Doamna Marta, fără supărare, vorbiți pe nas! Kinetoterapeutul respectiv vine total în regim privat, ce CAS, ce comision, ce cai verzi pe pereți? Nu o să stea până îi decontează Casa serviciile! Nu face numai kineto ci și alte tipuri de masj terapeutic etc, ( nu erotic, evident!). A ... să nu uit: omul vine acasă cu mașina evident, persoana nefiind transportabilă.

Ruda respectivă face kineto în urma unei operații, pentru recuperare. Va înceta când lucrurile se vor așeza, de unde rentă viageră pentru kinetoterapeut?  :slap2

Kinetoterapia este mai dificilă decât alte tipuri de masaj, mai ales cu o persoană vârstnică, supraponderală, care a suferit o operație ortopedice suferind și de alte boli. Plus că e o răspundere mult mai mare. De aceea am dat acel exemplu.

Dar nu halatu e problema! E ca la curve: fiecare prestatoare cere cât consideră, clienții alegând să apeleze la ea sau nu. Problema e că nu aici e locul să-ți faci reclamă și mai ales, nu așa. E bine că te bați pentru ceva, dar fă-o cu arme corecte. Presimt că în curând, s-ar putea să zboare pulile prin aer spre diferitele

orificii ale minunatei dvs, făpturi.  :laugh2

P.S. fut bine domniță (chiar aseară am făcut-o) și mă destind, nu-mi purtați de grijă!

presimti gresit, crede-ma ca eu stiu mai bine despre mine , ce vreau sa fac si ce nu , ieri 2 oameni care au  ,,presimtit  ,, ca tine au batut drumul degeaba 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...