Sari la conținut

Povesti cu pesti

del rey

Postări Recomandate

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Intr-o noapte pe la ora doua eram impreuna cu doi prieteni prin oras si cautam noi pe anuntul ceva rapid la 50 lei gasim ceva interesant cu tatuaje bine femeia cand ajungem ne deschide colega si ne spune :

- E ocupata mai dureaza

Ne invita in bucatarie unde dam de doi baieti in trening, unu statea pe scaun unu in picioare ala de pe scaun se ridica si zice :

- Stati jos
Ma asez eu pe scaun ca astia ai mei au ramas in picioare langa usa de la bucatarie.

Colega care ne-a primit fuma si aia faceau caterinca de ea:

- Ia zi fa te futem toti  ca aia din Vaslui ia uite cati suntem 1,2,3,4,5 si mai e si baiatu din camera 6 ?

- Pe rand

- Nu fa, toti o data

Termina si colega treaba iese din camera vine in bucatarie si zice:

- Cine urmeaza?

Ne uitam toti trei unii la altii si ne ziceam intre noi:

- Du-te tu

- Hai du-te tu

- Io nu ma duc

- Du-te ma

La care baieti  :fish12 sau simtit 

- Noi iesim si asteptam jos daca deranjam sa se hotarasca

Coboara astia jos si unu din prieteni decide sa se sacrifice el pleaca in camera si astea mai discuta putin:

- M-a sunat bodyguardu' ca are si el nevoie de bani

- Zi ca nu mai avem nevoie de el

Intra tatuata in camera isi face talentu cu varul meu dupa care intru si eu :

- Maxim 10 minute

- Stai linistita ca nici nu aveam de gand sa stau mai mult

- Oral doar protejat

- Perfect

Trecem la treaba ma incadrez in timp si spatiu termin ma imbrac si cand ies din camera baieti :fish12   revenisera de jos si fumau in bucatarie ii salutam si plecam.

• Like 11
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

ce aveți mă cu peștii ie și ei oameni....

• Like 5
  • Minus 8
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Poate doar sirenele, zic. Nu aia a lui Vasile Roaită! :laugh2

• Like 2
  • Minus 10
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Aici s ar nimeri " niciun peste fără...masa" :)))

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am eu o poveste cu un peste, de cand eram mica. Aveam o varsta la care inca nu reuseam sa-mi conving parintii sa-mi ia o pisica, tocmai terminasem episodul "puii de gaina in balcon" (btw, nu stiu cum dracu toti au fost cocosi =)) ) si trecusem la capitolul pesti. Aveam un acvariu misto, pesti colorati ... saracu' tata ce mai muncea sa-l curete. 

Toate bune si frumoase pana au inceput sa moara pestii. De ce mor pestii, ce se intampla?!?!, s-a intrebat tata si s-a pus la panda in fata acvariului.  :thinking  Nu a durat mult si a prins criminalul. Era un peste din rasa Beta Splendens care, de al dracu' ce era, ii ataca miseleste pe ceilalti,  :shocked

Ce credeti ca a facut tata?!?! A scos infractorul din acvariu si l-a pus singur intr-un borcan, lipit de acvariu. Era pedepsit, era la arest.  :laugh2

Dupa cateva zile au venit niste prieteni la ai mei, si ei aveau pesti. Li s-a facut mila de pestele-detinut si l-au luat ei. Nu a durat mult si pestele a recidivat.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Nu au avut inima sa-l omoare si l-au eliberat in acvariul pe care-l aveau la serviciu. =)) =))

Ce peste al dracu' am avut. =)) =)) Toate animalutele mele au fost rele, fara exceptie. Nu inteleg de ce, cand eu sunt atat de buna. =)) =))

• Like 3
  • Minus 15
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/1936050_765649796903833_6486923626009322312_n.jpg?oh=3ad66f62764cd86a60dab361490c1843&oe=575BC91D :lol:  :lol:

• Like 7
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce zice papagalul asta?

Mama ta zice ca esti o curva proasta! E bine asa? Ai inteles?

Mai dute mah in PLM si o sugi direct cand mi te mai adresezi!

Treci la pula cu amicii tai si nu te mai baga in seama aiurea, ca prasta la pula altuia! :)

Postat

Ar fi civilizat să nu aduci părinții în discuție! 

• Like 5
  • Minus 12

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

cautand idei, tipare de tatuaje am gasit ce e mai jos si propun organizatoriilor din apartamente sa se marcheze ca atare gen insigna, diploma de merit, petece si alte similare

post-169611-0-20345900-1457201130_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.