Sari la conținut

Pisicuts

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Daca nu limitezi accesul persoanele care sa imi deschgida topice cu porcarii mizerii si mizilicuri eu nu imi voi accesa niciodata propriul subforum. Am doar topice decente si placute mie si nu consider ca e normal ca hatereala sa se intinda pe o portiune pe care am pastrat-o curata. Se pot deschide mizerii destule pe DG ca sunt deja si e locul tuturor posibilitatilor. Daca nu vei lua masuri dupa aparitia unor ultime topice toate in aceeasi zi iti las subforumul sa il accesezi tu , sa te speli cu el pe cap, tu laolata cu mizerrile umane care il populeaza de astazi se pare cu propria scarbosenie

Scarba  ppe care o atinge isi are limitele ei si nu dau eu in ulcel de sila pt subforumu/ forumu pizdii ma-sii umplut cu cocalari

Multumesc pt intelegere

• Like 1
Postat

cine te-a suparat roz kendra

nu o lungi ca stii ca-s suparata pe tine, in primul rand. in afara de asta poti vedea cine mi-a provocat greata citindu-ti raporturile sau listand topicele de pe subf sa vezi ce bijuterii am primit cadou de la retardati. eu nu consider ca daca am primit un cadou al meu este normal sau corect sa se deschida mizerii pe el, fara acordul meu. daca e cadoul meu imi apartine si ar trebui sa decid cu ce sa fie populat, nu sa deschida toti scarbosii ce apuca cum le vine ca vezi /doamne refuz sa ii bag in seama. 

sa isi ia un job si sa isi cumpere companie

Postat

topai tu ca mieluselul sa pui intrebari prostesti si retorice ca ma pufneste si rasul cand faci pe prostul :))

Postat

cine te-ai suparat roz kendra

tati bobo daca ma mai enervezi vin p[este tine fara preaviz. daca auzi pietricele in geam sa stii ca-s eu  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ariel, ce i-ai face lui Pisicuts daca l-ai prinde?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ariel, ce i-ai face lui Pisicuts daca l-ai prinde?

Nţ.. multe, mult prea multe greseli de exprimare pentru un forumist cu experienta ta. Virgula, doua cratime (si inca puse corect, nu oricum), si (cel mai grav si mai grav)... auzi dom'le la el... semnul intrebarii la sfarsitul unei intrebari! Cine-a mai pomenit asa aroganta?

Stie toata lumea ca formularea corecta aici, ar fi:

roz ce iai face lui pisi daca lai prinde

• Like 7
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nţ.. multe, mult prea multe greseli de exprimare pentru un forumist cu experienta ta. Virgula, doua cratime (si inca puse corect, nu oricum), si (cel mai grav si mai grav)... auzi dom'le la el... semnul intrebarii la sfarsitul unei intrebari! Cine-a mai pomenit asa aroganta?

Nu mai polua subforumul fetei făcut cacadou de motan, că te spurcă și pe tine diva!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 10
Vizitator
Postat

l-ar pune s-o futa pe coryna si ea s-ar uita :)))

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
Postat

Nu mai polua subforumul fetei făcut cacadou de motan, că te spurcă și pe tine diva!  :laugh2

Pănă la urmă, avem (ne)voie să ne căcăm aicea? Că mă simt inspirat...

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

nu o lungi ca stii ca-s suparata pe tine, in primul rand. in afara de asta poti vedea cine mi-a provocat greata citindu-ti raporturile sau listand topicele de pe subf sa vezi ce bijuterii am primit cadou de la retardati. eu nu consider ca daca am primit un cadou al meu este normal sau corect sa se deschida mizerii pe el, fara acordul meu. daca e cadoul meu imi apartine si ar trebui sa decid cu ce sa fie populat, nu sa deschida toti scarbosii ce apuca cum le vine ca vezi /doamne refuz sa ii bag in seama. 

sa isi ia un job si sa isi cumpere companie

Zika te dor sfarcurile?

Postat

Da, cretinoid uman, cadoul MEU, deci imi apartine in totalitate. De fapt cred ca ar trebui sa am drepturi de moderare pe el automat, ca nu e ok sa suport gunoaie umane ca voi.mai ales sa imi deschida zdrentele topice ca sa imi strice subforumul.

Pisicuts imi spusese dinainte cu cateva luni de ziua mea ca asta va fi cadoul meu. Si chiar asa a facut, mi-a facut subforum de ziua mea. Asta inseamna sa fii un barbat atent, dragut si de cuvant. Ceea ce fie el virtual subforumul asta inseamna pt mine un gest si un cadou.

La care daca porci ordinari si mizerii umane ca Picon, lynx, machucambo, mister babadook,justitiarul vin sa p[osteze mizerii e ca si cum imi iau cadoul de ziua mea si il arunca la gunoi. Oricat de mult ar insemna un cadou pt tine odata murdarit de gunoi iti repugna fizic (gen voi cand postati aici imi provocati repulsie si numai atat) si in micimea creierelor voastre de gaina nu va dati seama ca cu atitudinea voastra de cacat si apucaturile de gradinita si hatereala strricati definitiv un gest cu o valoare sentimentala vitelor, asta faceti.

Stai in plm pe dg eu nu vb cu voi anyhow, nu stiu de ce ma tot cautati daca toti sunteti toti in ignore si daca va plictisiti asa de mult, apucati-va sa latrati intre voi de la unu la altu pe dg scarbosi ordinari

• Like 1
Postat

Îți aparține o pula! Coboară pe pământ!

• Like 7
  • Minus 12
Postat

Îți aparține o pula! Coboară pe pământ!

marsh la ma-ta in mormant de tine-i companie mumie proasta. nu intelegi cu creieru tau sec ca nu vreau sa aud de tine, deci nu mai imi spurca spatiul tu-ti Hristosii ma-tii. daca zici de 10 ori la un maidanez marsh pana si ala cu dimesiunea creierului sau pricepe.daca il tot ingori cand se tine dupa tine dupa resturi si ala dupa cateva minute cauta pe altcineva. tot scrii tot nu-ti raspund tot postezi incontinuare. marca-te-ar ramele de mortaciune in descompunere, tot vii aici fara invitatie si dat afara constant sa imi respiri aerul. libidinosul dracu. marshhhhhhh ca imi produci scarba

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Voi realizati ca beleam pola cu totii daca Pisicuts ii facea cadou Luna sau Soarele de pe cer?

Ma rog, am vazut ca Roz a zis pe alt thread ca ar zbura in spatiu. Daca as putea, i-as face cadou o calatorie spre Soare.

• Like 6
Postat

marsh la ma-ta in mormant de tine-i companie mumie proasta. nu intelegi cu creieru tau sec ca nu vreau sa aud de tine, deci nu mai imi spurca spatiul tu-ti Hristosii ma-tii. daca zici de 10 ori la un maidanez marsh pana si ala cu dimesiunea creierului sau pricepe.daca il tot ingori cand se tine dupa tine dupa resturi si ala dupa cateva minute cauta pe altcineva. tot scrii tot nu-ti raspund tot postezi incontinuare. marca-te-ar ramele de mortaciune in descompunere, tot vii aici fara invitatie si dat afara constant sa imi respiri aerul. libidinosul dracu. marshhhhhhh ca imi produci scarba

Iar de mame si morti, bashita pulii care esti tu bashita...

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Daca nu limitezi accesul persoanele care sa imi deschgida topice cu porcarii mizerii si mizilicuri eu nu imi voi accesa niciodata propriul subforum. Am doar topice decente si placute mie si nu consider ca e normal ca hatereala sa se intinda pe o portiune pe care am pastrat-o curata. Se pot deschide mizerii destule pe DG ca sunt deja si e locul tuturor posibilitatilor. Daca nu vei lua masuri dupa aparitia unor ultime topice toate in aceeasi zi iti las subforumul sa il accesezi tu , sa te speli cu el pe cap, tu laolata cu mizerrile umane care il populeaza de astazi se pare cu propria scarbosenie

Scarba  ppe care o atinge isi are limitele ei si nu dau eu in ulcel de sila pt subforumu/ forumu pizdii ma-sii umplut cu cocalari

Multumesc pt intelegere

https://45.media.tumblr.com/5fb3e73bfab243b1a750c070ada342a3/tumblr_nvdd2nO12G1tfbtrwo1_400.gif

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Voi realizati ca beleam pola cu totii daca Pisicuts ii facea cadou Luna sau Soarele de pe cer?

Ma rog, am vazut ca Roz a zis pe alt thread ca ar zbura in spatiu. Daca as putea, i-as face cadou o calatorie spre Soare.

Poti sa imi dai cate minususri vrei. Cum sa vii mereu pe un camp virtual care poarta numele de RozKendra sa o insulti constant pe aceasta sa ii deschizi topice scarboase si apoi sa te astepti sa-ti zambeasca sau sa te invite la o cina sau ce? Rabdarea mea are limite, te ingnor de zece ori , te poftesc afar de 3 da' mai du-te in mm dupa, daca nu incetezi. asa e normal cand iti calca cineva pragu si iti face panarama si mizerii si apoi se si se rasteste la tine si te injura. il dai in plm afara. eu mi-am pastrat mereu subf curat de orice injuratura , chestii odioase, incep ei si  ma fac si pe mine sa injur. 

mai hooo in plm, poate ca as fi ciufuta daca cineva mi-ar da cu flit odata si mi s-ar parea nu stiu cum persoana in cauza poate simandicoasa etc. dar sa mor de nu as avea mandria personala asa incat sa nu o mai abordez. pana la urma fiecare are dreptul sa aleaga cu cine ii place sau ii displace sa vorbesca fucking scums low life losers...

si am zis ca mi se repeta constant din copilarie visul cu zborul :)) ori esti de pe alta planeta si nu pricepi romana? luna o sa mi-o ia la anu ca e veatza mea si il voi cicali pana mi-o pescuieste

Vizitator
Postat

Da, cretinoid uman, cadoul MEU, deci imi apartine in totalitate. De fapt cred ca ar trebui sa am drepturi de moderare pe el automat, ca nu e ok sa suport gunoaie umane ca voi.mai ales sa imi deschida zdrentele topice ca sa imi strice subforumul.

Pisicuts imi spusese dinainte cu cateva luni de ziua mea ca asta va fi cadoul meu. Si chiar asa a facut, mi-a facut subforum de ziua mea. Asta inseamna sa fii un barbat atent, dragut si de cuvant. Ceea ce fie el virtual subforumul asta inseamna pt mine un gest si un cadou.

La care daca porci ordinari si mizerii umane ca Picon, lynx, machucambo, mister babadook,justitiarul, marean , jili , troleu vin sa p[osteze mizerii e ca si cum imi iau cadoul de ziua mea si il arunca la gunoi. Oricat de mult ar insemna un cadou pt tine odata murdarit de gunoi iti repugna fizic (gen voi cand postati aici imi provocati repulsie si numai atat) si in micimea creierelor voastre de gaina nu va dati seama ca cu atitudinea voastra de cacat si apucaturile de gradinita si hatereala strricati definitiv un gest cu o valoare sentimentala vitelor, asta faceti.

Stai in plm pe dg eu nu vb cu voi anyhow, nu stiu de ce ma tot cautati daca toti sunteti toti in ignore si daca va plictisiti asa de mult, apucati-va sa latrati intre voi de la unu la altu pe dg scarbosi ordinari

sugea-ne-ai coailii la toti de taratura nespalata , manca-r-ai de unde am futut aseara

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator stau de sase
Postat

Ti am dat minus ca ai bagat-o ( din nou) pe aia cu mortii...

N-ai cum sa interzici cuiva sa nu mai posteze. Suntem in Coreea de Nord? Esti pumnul lui dragnea de la psd?

• Like 4
Postat

sugea-ne-ai coailii la toti de taratura nespalata , manca-r-ai de unde am futut aseara

Da-i tu coaele tale, d-ale mele n-are fatza sa se atinga...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ti am dat minus ca ai bagat-o ( din nou) pe aia cu mortii...

N-ai cum sa interzici cuiva sa nu mai posteze. Suntem in Coreea de Nord? Esti pumnul lui dragnea de la psd?

F bine sa imi dea drepturi de moderare pe propriul subforum ori nu-l mai accesez eu. lesne de inteles cum imi repugna sa mai vin intr-un loc care imi poarta nicknamului si  in care haterii s-au vorbit sa navalealsca deodata sa ma injure si sa il strice. simplu ori eu, ori ei. si din moment ce se numeste RozKendra forum mi s-ar parea mai logic sa raman eu. Eu imi doresc subforumul populat doar cu posturi si useri civilizati ca pana inainte de ieri. Ce e greu de priceput?

• Oras:fort knox
  • Oras:fort knox
Postat

F bine sa imi dea drepturi de moderare pe propriul subforum ori nu-l mai accesez eu. lesne de inteles cum imi repugna sa mai vin intr-un loc care imi poarta nicknamului si  in care haterii s-au vorbit sa navalealsca deodata sa ma injure si sa il strice. simplu ori eu, ori ei. si din moment ce se numeste RozKendra forum mi s-ar parea mai logic sa raman eu. Eu imi doresc subforumul populat doar cu posturi si useri civilizati ca pana inainte de ieri. Ce e greu de priceput?

vypushka mia zis sati spun ca esti proasta

• Like 1

Postat

Fraților, e de Bălăceanca fata asta! Nu glumesc.

• Like 6
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.