machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Fraților, e de Bălăceanca fata asta! Nu glumesc. Eu sper ca glumesti... 1 2
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 18, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 18, 2016 Roz, dincolo de o poanta-doua, o sa fiu pragmatic. Nu-s in masura sa judec daca e corect sau nu sa posteze altii la misto pe forumul tau, si nici nu e cazul sa facem acum, aici, analiza asta. Ce pot sa-ti garantez insa, e ca faptul ca te enervezi si o arati luandu-te de guler cu toti, nu este solutia ca "poluarea" ce te deranjeaza pe tine sa dispara, ba chiar dimpotriva: pe autori nu va face decat sa-i motiveze sa insiste (vazand ca au efect -> esenta trollingului, nu?) iar pe Miorlau sa incurajeze fenomenul, pentru ca automobile si din seria stii si tu, presupun, piesa lu' Tiesto. Asa ca, opinia mea - fii mai Zen, raspunde la mistouri cu mistouri in loc de suparare si injuraturi, sau pur si simplu trateaza-le cu ignore, si... daca nu cauzeaza scandal si trafic, vor inceta, ca sooner or later toata lumea se va plictisi de ele. 5
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Roz, dincolo de o poanta-doua, o sa fiu pragmatic. Nu-s in masura sa judec daca e corect sau nu sa posteze altii la misto pe forumul tau, si nici nu e cazul sa facem acum, aici, analiza asta. Ce pot sa-ti garantez insa, e ca faptul ca te enervezi si o arati luandu-te de guler cu toti, nu este solutia ca "poluarea" ce te deranjeaza pe tine sa dispara, ba chiar dimpotriva: pe autori nu va face decat sa-i motiveze sa insiste (vazand ca au efect -> esenta trollingului, nu?) iar pe Miorlau sa incurajeze fenomenul, pentru ca automobile si din seria stii si tu, presupun, piesa lu' Tiesto. Asa ca, opinia mea - fii mai Zen, raspunde la mistouri cu mistouri in loc de suparare si injuraturi, sau pur si simplu trateaza-le cu ignore, si... daca nu cauzeaza scandal si trafic, vor inceta, ca sooner or later toata lumea se va plictisi de ele. https://youtu.be/9gAtgl1GYewGreșești grav!!! Câtă vreme și-a văzut de "cadoul" de la pisic ȘIII s-a păstrat în limitele decenței, nu a avut nimeni "treabă" cu infecta. La cât s-a dat în stambă în afara subforumului plin de inimioare și bășinuțe ROZ, oamenii au fost prea blânzi cu ea. Poate se merită pomenit că a ajuns să-l blesteme pr Troleu și să se ia în gât cu Picon, care, sistematic i-a luat partea, poate punându-se rău cu alți useri. 3 2
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Intreb si eu asa...de ce e mai putin valoros topicul "poze/video cu vaci inclatate" decat "poze/video cu pisici"?
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Intreb si eu asa...de ce e mai putin valoros topicul "poze/video cu vaci inclatate" decat "poze/video cu pisici"? adevarat!mi se pare discriminare! 1 6
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 a ajuns să-l blesteme pr Troleu și să se ia în gât cu Picon, care, sistematic i-a luat partea, poate punându-se rău cu alți useri. acum, sa ne gandim daca nu cumva cei doi si-au meritat soarta, pentru ca erau mai mult de 2 luni de cand v-am atrans atentia ca avem de-a face cu un caz clinic, cu o boala mentala adevarata, dincolo de prostia agresiva exhibata de useri mai mult sau mai putin trollifici, gen feliciano, alx93 sau mai stiu eu cine... cum s-ar zice, V-AM ZIS! 2 6
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2016 Roz, dincolo de o poanta-doua, o sa fiu pragmatic. Nu-s in masura sa judec daca e corect sau nu sa posteze altii la misto pe forumul tau, si nici nu e cazul sa facem acum, aici, analiza asta. Ce pot sa-ti garantez insa, e ca faptul ca te enervezi si o arati luandu-te de guler cu toti, nu este solutia ca "poluarea" ce te deranjeaza pe tine sa dispara, ba chiar dimpotriva: pe autori nu va face decat sa-i motiveze sa insiste (vazand ca au efect -> esenta trollingului, nu?) iar pe Miorlau sa incurajeze fenomenul, pentru ca automobile si din seria stii si tu, presupun, piesa lu' Tiesto. Asa ca, opinia mea - fii mai Zen, raspunde la mistouri cu mistouri in loc de suparare si injuraturi, sau pur si simplu trateaza-le cu ignore, si... daca nu cauzeaza scandal si trafic, vor inceta, ca sooner or later toata lumea se va plictisi de ele. Thecat, dacă e să judeci corect, nu faptul că se enervează ar trebui să te facă să o tragi de urechi, ci că înjură mitocănește, ca la ușa cortului. Greșești grav!!! Câtă vreme și-a văzut de "cadoul" de la pisic ȘIII s-a păstrat în limitele decenței, nu a avut nimeni "treabă" cu infecta. La cât s-a dat în stambă în afara subforumului plin de inimioare și bășinuțe ROZ, oamenii au fost prea blânzi cu ea. Poate se merită pomenit că a ajuns să-l blesteme pr Troleu și să se ia în gât cu Picon, care, sistematic i-a luat partea, poate punându-se rău cu alți useri. acum, sa ne gandim daca nu cumva cei doi si-au meritat soarta, pentru ca erau mai mult de 2 luni de cand v-am atrans atentia ca avem de-a face cu un caz clinic, cu o boala mentala adevarata, dincolo de prostia agresiva exhibata de useri mai mult sau mai putin trollifici, gen feliciano, alx93 sau mai stiu eu cine... cum s-ar zice, V-AM ZIS!I-am luat apărarea de câteva ori pentru că mi s-a părut lipsit de bărbăție asaltul ăsta în haită împotriva ei. Probabil că am fost ușor naiv și da ... îmi merit soarta! Scuze celor pe care i-am criticat cu această ocazie! Pe de altă parte, am avut o atitudine condescendentă, milostivă cu ea, acea atitudine pe care o ai față de un om bolnav cu creierii capului. Din păcate nu e doar dusă cu pluta, ci și prost-crescută la modul infect, de șatră. 8 12
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Fraților, e de Bălăceanca fata asta! Nu glumesc.Pai normal ca e.....nu stii ca Sorina vrea sa isi dea teza de disertatie la master lunad-o pe Rozeta ca studiu de caz? Ceva gen manie obsesiv-compulsiva, sinfrom obsesiv-depresiv etc. Totul, dar totul a plecat in adolescenta ei din frustrare erotica supra pusa peste un ego vulnerabil si marcat de senzatia ca toti posesorii de penis din lumea larga vor sa profite si sa ii gaureasca anusul fara consimtamantul ei expres)))) 3 1
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 F bine sa imi dea drepturi de moderare pe propriul subforum ori nu-l mai accesez eu. lesne de inteles cum imi repugna sa mai vin intr-un loc care imi poarta nicknamului si in care haterii s-au vorbit sa navalealsca deodata sa ma injure si sa il strice. simplu ori eu, ori ei. si din moment ce se numeste RozKendra forum mi s-ar parea mai logic sa raman eu. Eu imi doresc subforumul populat doar cu posturi si useri civilizati ca pana inainte de ieri. Ce e greu de priceput?Stimata doamna, eu cred ca dv v-ar trebui un forum populat cu doctori psihiatri competenti, ajutati de psihologi rabdatori si avand in dotare un camion cu rudotel si valium. Cum pe nebuni nu e bine sa ii contrazici acei oameni in halate albe v-ar zice exact ce doriti dvs sa auziti. Din cand in cand, dv le-ati spune fraza aceea celebra "cat e halatul? scump domne scump, dincolo era mai ieftin" 2 1
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 tati bobo daca ma mai enervezi vin p[este tine fara preaviz. daca auzi pietricele in geam sa stii ca-s eu Ai pietre la rinichi? Pai vezi sa nu te pisi cu presiune ca ii spargi geamul ala mare lu' Pisic si nu te vad bine)))) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114944 Postat Februarie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 18, 2016 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Roz, e prima data cand scriu aici, posibil ultima ca nu tin neaparat.1. Pui prea mare importanta pe un spatiu virtual;2. Pisi nu ti-a facut cadou, asta crezi tu, el si-a facut rost de trafic prin tine, dar tie iti place sa visezi;3. Pe (sub)forum oricine poate scrie, altfel ai ajunge sa scrii singura tot alungand lumea, in plus Pisi nu are nici un interes sa-ti dea moderare, neprovocata ai scrie mai putin;4. Nu in ultimul rand: Inceteaza cu mortii!!! Cand mai injuri pe cineva asa de nonsalant tin sa-ti reamintesc ca am ambii parinti morti de cand aveam 5 ani, asa cum si multi altii au suflete disparute din viata lor, oameni care nu ti-au facut nimic, dar iti citesc cu scarba postarile. Sper ca intelegi si nu doar te superi. 9
Administrator pisicuts Reputație: 114944 Postat Februarie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 18, 2016 Roz, e prima data cand scriu aici, posibil ultima ca nu tin neaparat.1. Pui prea mare importanta pe un spatiu virtual;2. Pisi nu ti-a facut cadou, asta crezi tu, el si-a facut rost de trafic prin tine, dar tie iti place sa visezi;3. Pe (sub)forum oricine poate scrie, altfel ai ajunge sa scrii singura tot alungand lumea, in plus Pisi nu are nici un interes sa-ti dea moderare, neprovocata ai scrie mai putin;4. Nu in ultimul rand: Inceteaza cu mortii!!! Cand mai injuri pe cineva asa de nonsalant tin sa-ti reamintesc ca am ambii parinti morti de cand aveam 5 ani, asa cum si multi altii au suflete disparute din viata lor, oameni care nu ti-au facut nimic, dar iti citesc cu scarba postarile. Sper ca intelegi si nu doar te superi. zise amanda care are insomnii de la forum si frustrari la maximum level de la dusmanii reali sau imaginari de pe forum care i-au mancat viata incepand cu anul 2010 si pana in prezent. Si pe tine am vrut sa te ajut cu subforumul, mai mult ca sa fac un lucru bun pentru tine, si sa ai un loc unde sa exteriorizezi ura,neajunsurile,dusmaniile,problemele si frustrarile vietii tale. Nu as vrea sa stai pe forum pana la batranete sa te muiesti cu scrat si cu florinel ca s-au luat de tine pe topic acum 4 ani si tu nu ai putut sa treci peste.Seems legit. 3
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 si am zis ca mi se repeta constant din copilarie visul cu zborul ) ori esti de pe alta planeta si nu pricepi romana? luna o sa mi-o ia la anu ca e veatza mea si il voi cicali pana mi-o pescuiestePtiu, nebuna naibii e si lunateca pe deasupra....pai bine mai apucato care visezi pule infipte in tine ca cuiele in scandura, crezi ca cineva normal la cap te lasa pe tine sa te apropii de luna? Ca sa ce? Sa musti din ea? Sa te tavalesti si sa o umpli de rahat? Huooo bai zaludo, te-as trimite pe planeta Pluto sa iti inghete curul ala de muiere nefututa si interica))) 2 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Pai normal ca e.....nu stii ca Sorina vrea sa isi dea teza de disertatie la master lunad-o pe Rozeta ca studiu de caz? Ceva gen manie obsesiv-compulsiva, sinfrom obsesiv-depresiv etc. Totul, dar totul a plecat in adolescenta ei din frustrare erotica supra pusa peste un ego vulnerabil si marcat de senzatia ca toti posesorii de penis din lumea larga vor sa profite si sa ii gaureasca anusul fara consimtamantul ei expres)))) Exprimarea e greșită: trebuie să-i ia rozeta la "studiu de caz". 2 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 18, 2016 zise amanda care are insomnii de la forum si frustrari la maximum level de la dusmanii reali sau imaginari de pe forum care i-au mancat viata incepand cu anul 2010 si pana in prezent. Si pe tine am vrut sa te ajut cu subforumul, mai mult ca sa fac un lucru bun pentru tine, si sa ai un loc unde sa exteriorizezi ura,neajunsurile,dusmaniile,problemele si frustrarile vietii tale. Nu as vrea sa stai pe forum pana la batranete sa te muiesti cu scrat si cu florinel ca s-au luat de tine pe topic acum 4 ani si tu nu ai putut sa treci peste.Seems legit.Cred că singura soluție ca să le treacă supărarea este să le fuți tu. Singura lor frustrare e că sunt urâte și nu le bagă nimeni în seamă, iar singurul neajuns este pula. 2 4
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Toate balariile debitate de soparla asta nefututa de Rozika au facut-o sa plece momentan de pe forum pe Anamada, o fata cu mult bun simt. Poate revine totusi... 2 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 18, 2016 Toate balariile debitate de soparla asta nefututa de Rozika au facut-o sa plece momentan de pe forum pe Anamada, o fata cu mult bun simt. Poate revine totusi... Ce simț coaiee? Că e amorțită de băutură. )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 zise amanda care are insomnii de la forum si frustrari la maximum level de la dusmanii reali sau imaginari de pe forum care i-au mancat viata incepand cu anul 2010 si pana in prezent. Si pe tine am vrut sa te ajut cu subforumul, mai mult ca sa fac un lucru bun pentru tine, si sa ai un loc unde sa exteriorizezi ura,neajunsurile,dusmaniile,problemele si frustrarile vietii tale. Nu as vrea sa stai pe forum pana la batranete sa te muiesti cu scrat si cu florinel ca s-au luat de tine pe topic acum 4 ani si tu nu ai putut sa treci peste.Seems legit. Nu uita sa-i raspunzi si in privat ca sunt o betiva care vorbeste prostii si ca tot ce am spus nu este adevarat, ba ca e cea mai importanata femeie pe forum...Linisteste fata ca am fost prea dura cu trezirea la realitate. Cand mi-ai zis de sub-forum ai crezut ca-ti merge si cu mine, nu?
Administrator pisicuts Reputație: 114944 Postat Februarie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 18, 2016 Nu uita sa-i raspunzi si in privat ca sunt o betiva care vorbeste prostii si ca tot ce am spus nu este adevarat, ba ca e cea mai importanata femeie pe forum...Linisteste fata ca am fost prea dura cu trezirea la realitate. Cand mi-ai zis de sub-forum ai crezut ca-ti merge si cu mine, nu? si in plus de asta tu nici nu esti stapanaAi rabdare ca am multa treaba pe cap luna asta, dar imediat cum termin o sa ti-l fac si tie 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 si in plus de asta tu nici nu esti stapanaAi rabdare ca am multa treaba pe cap luna asta, dar imediat cum termin o sa ti-l fac si tie Mi-l faci cu japca?! Tu il faci, tu o sa scrii in el! 2
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 zise amanda care are insomnii de la forum si frustrari la maximum level de la dusmanii reali sau imaginari de pe forum care i-au mancat viata incepand cu anul 2010 si pana in prezent. Si pe tine am vrut sa te ajut cu subforumul, mai mult ca sa fac un lucru bun pentru tine, si sa ai un loc unde sa exteriorizezi ura,neajunsurile,dusmaniile,problemele si frustrarile vietii tale. Nu as vrea sa stai pe forum pana la batranete sa te muiesti cu scrat si cu florinel ca s-au luat de tine pe topic acum 4 ani si tu nu ai putut sa treci peste.Seems legit. deci nu stau sa caut, dar asta cred ca-i cea mai lunga postare a pisicului din 2011 incoace, si inca CU CUVINTE, nu cu manele.cred ca-am citit-o de vreo 5-6 ori, si am verificat si userul, i-am facut si print screen, nu cred ca mai apuc in cursul vietii mele pe forum una similara.doamne, ia-ma acum, ca pot sa ma duc fericit. nici nu stiam daca are tastatura sau doar le da copy/paste de pe youtube.Aferim! p.s.de continut nici nu mai zic, musteste de intelepciune, ochi de vultur, memorie de elefant, tenacitate de furnica si pula de cal. plm, 9 6
Administrator pisicuts Reputație: 114944 Postat Februarie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 18, 2016 pai daca e obraznica si grea de cap ei trebuie sa ii scriu mult ca sa inteleaga ))) 2
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 18, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 18, 2016 pai daca e obraznica si grea de cap ei trebuie sa ii scriu mult ca sa inteleaga )))cata rabdare ai patroane zici ca esti profesoru lu maica tereza rozeta treci la salpingoscopie
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 pai daca e obraznica si grea de cap ei trebuie sa ii scriu mult ca sa inteleaga ))) Eu zic sa te abtii, altfel zice lumea ca ai o slabiciune pentru mine. Va spun eu ca n-are, era si culmea!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum