aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Februarie 18, 2016 Dragii si dragele mele, Desi am cont pe acest site de aproape 3 ani , nu am aflat , spre rusinea mea , nici pana in ziua de astazi , cum se acorda punctele alea , adica habar nu am daca pot acorda si eu , si daca da, cum fac??? Imi cer inca o data scuze pt "ignoranta" de care dau dovada si astept raspuns!! Va multumesc anticipat 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 18, 2016 Ce inseamna aida ex adda? 2 4
nightwolf23 Reputație: 1746 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2016 Da. Poți acorda și tu puncte de reputație pozitivă conform regulamentului :"Serious Contributor promovare la 200 de posturi, pot acorda pana la 3 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat."Și le acorzi cui vrei tu apăsând butonul/săgeata cu plus. 5
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Ce inseamna aida ex adda?Picon tre ' să știe... Cre'că e fun unguent dă oase, ceva... 3 2
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2016 Diclofenac.
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 18, 2016 Picon tre ' să știe... Cre'că e fun unguent dă oase, ceva... Inseamnna ca ai ceva diplome,daca-ti permiti sa faci astfel de glume... 1 4
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 18, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 18, 2016 Dragii si dragele mele, Desi am cont pe acest site de aproape 3 ani , nu am aflat , spre rusinea mea , nici pana in ziua de astazi , cum se acorda punctele alea , adica habar nu am daca pot acorda si eu , si daca da, cum fac??? Imi cer inca o data scuze pt "ignoranta" de care dau dovada si astept raspuns!! Va multumesc anticipatdaca dai 1 punct tre sa faci reducere de 10 lei la servicii
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 Ce inseamna aida ex adda?LOLAida este numele actual de scena , iar Adda este numele sub care am "activat" la inceputul "meseriei"
sorina4u Reputație: 80 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 9 15
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 Da. Poți acorda și tu puncte de reputație pozitivă conform regulamentului :"Serious Contributor promovare la 200 de posturi, pot acorda pana la 3 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat."Și le acorzi cui vrei tu apăsând butonul/săgeata cu plus.Sarut manaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Iti multumesc din suflet !! Era asa de simplu , mi-e rusine de mor ! Si pt asta primul punct din viata mea iti apartine!!! 6
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 Untitled.pngMUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHTi-am dat punct!!! 5
sorina4u Reputație: 80 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Sarut manaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Iti multumesc din suflet !! Era asa de simplu , mi-e rusine de mor ! Si pt asta primul punct din viata mea iti apartine!!! Nu ai pt ce, nu trebuie sa iti fie rusine ci din contra. Apreciez oamenii care intreaba atunci cand nu stiu ceva. 4 15
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 Nu ai pt ce, nu trebuie sa iti fie rusine ci din contra. Apreciez oamenii care intreaba atunci cand nu stiu ceva. Te sarut Sorina!! 1
nightwolf23 Reputație: 1746 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2016 Sarut manaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Iti multumesc din suflet !! Era asa de simplu , mi-e rusine de mor ! Si pt asta primul punct din viata mea iti apartine!!!Nu ai pentru ce. Dacă pot sa ajut cu o informație , ajut cu cea mai mare plăcere. 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 18, 2016 LOLAida este numele actual de scena , iar Adda este numele sub care am "activat" la inceputul "meseriei" Cu ce imbunatatiri vine aida,si ce ii lipsea addei?... 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Untitled.pngOaloo, ai și d-ăla roșu! Dă și mie unu, că n-am mai loat dă mult...
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 Cu ce imbunatatiri vine aida,si ce ii lipsea addei?...O sa ramai dezamagit dragul meu , mi-am schimbat numele in 2014 prin toamna , pentru ca deja ne vizita prea des "militia" , si atunci inca nu se scosese din codul penal acest "job" . Sunt sigura ca nu te asteptai la raspunsul asta! Si ca spirit de gluma singura diferenta este un "i" ( AIDA - ADDA ) 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 18, 2016 Dragii si dragele mele, Desi am cont pe acest site de aproape 3 ani , nu am aflat , spre rusinea mea , nici pana in ziua de astazi , cum se acorda punctele alea , adica habar nu am daca pot acorda si eu , si daca da, cum fac??? Imi cer inca o data scuze pt "ignoranta" de care dau dovada si astept raspuns!! Va multumesc anticipatcâte puncte ai dat până acum?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Si ca spirit de gluma singura diferenta este un "i" ( AIDA - ADDA ) Si, ca spirit de gluma, sper ca diferenta din cel actual si cel viitor sa nu fie o litera. ( AIDA - SIDA).
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Mult prea evident, dar ma abtin.
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 câte puncte ai dat până acum?Vreo 3 cred,de ce intrebi ? Chiar asa , exista o limita ? Sau cum functioneaza?
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 18, 2016 Mult prea evident, dar ma abtin. Draga mea , asta era si ideea , sa ma gaseasca clientii ! 2
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2016 Vreo 3 cred,de ce intrebi ? Chiar asa , exista o limita ? Sau cum functioneaza?Tu, la culoarea galbenă ai 10, parcă.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Draga mea , asta era si ideea , sa ma gaseasca clientii ! Ma bucur ca-ti sunt draga , eram dezamagita pentru ca mi-ai parut foarte creativa, ori intrebarea pusa de tine aici... Oricum, spor la treaba! 2
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2016 Aida stă puțin pe forum, doar la anunțuri e activă și nu prea știe cum funcționează hardughia, nici useri, coterii etc. Se pare acum a devenit ceva mai prezentă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum