Sari la conținut

Problema gravă Outcall

Postări Recomandate

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova

Te-ai apucat de fumat?...pari mai chill,parca nu mai incerci sa te justifici ca de ce ai fost refuzat,si ca de ce ai plans,apoi... :)

pai ai vazut doar... zic o data si bine... nu mananc cacat pe aici cu tot felul de fake-uri pe care nu le recunosc

m-am apucat de smardeala... bat la sala ca in hotii de cai... vin asa relaxat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

aveam de gând sa ii dau si lui John dar a început sa tot insiste...In concluzie ce am făcut rau daca am vrut sa o ajut pe fata? Mai bine nu imi pasa... Stii cum e pe cine nu lași sa moara nu te lasă sa trăiești...

Te-ai facut gigoloi de ti-ai schimbat numele din Alexandruanton in boy4you43?  :laugh2

(Shhh, ca nu a observat nimeni. :) )

• Like 2
Link spre comentariu

Deci iarasi victima e de vina.  :slap2

Motive pot fi multiple: amenintari, santaj, pedepse fizice...

Deseori se intampla ca fetele astea si acasa sa aiba un adevarat cosmar, deci nici nu au unde sa se duca.

De termenul "spalare de creieri" ai auzit, ei, mai sunt si cazuri cand victima se ataseaza exact de persoana care o agreseaza, poti spune ca e o prostie, dar e mai degraba subconstientul care le joaca feste.

Daca-mi spui ca sunt rea, ca nu fac ceva bine, ca dezamagesc, etc... zic "fuck off!", dar sunt fete care sunt marcate de replici de genul asta, se simt vinovate desi nu au gresit cu nimic si incearca sa multumeasca pe cat posibil manipulatorul...

Cand vorbim de varste fragede cu atat mai mult.

Motivul pentru care proxenetii vaneaza **spam editat**ele este pentru ca sunt mult mai usor de "dresat" decat o femeie.

Deci nu, victima naiva nu este o proasta, e doar naiva.

Se cheama sindromul Stockholm
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Auzi bai copilulupizdamatii ia dispari tu de aici si las-o pe Coryna -n pace ca-ti sparg moak s-a-nteles?!

Ceai mă? Lasă copilu' în pace! La ce mamă răpănoasă ceoi vrea? 

• Like 3
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home

eu am vorbit o luna cu ea pe whats up pe diverse subiecte si apoi m-am întâlnit cu ea. O susținea încontinuu ca e a 12 a si are 19 ani pana ia căzut buletinul intr-o zi si am încremenit, avea 15. Menționez ca părea a avea cu mult peste 18.

Amice treaba e grava rau daca fata are doar 15 ani si are anunt deci presteaza in continuare. Fa bine si pune link-ul fetei sa-l vada toti colegii sa o evite, chestia asta e caz penal si cred ca nimeni nu vrea sa aibe probleme cu asa ceva. Daca nu ai reusit sa o convingi dupa atatea discutii si intalniri (plus ca esti deja apropiat daca spui ca i-ai cunoscut si parintii) inseamna ca deja te gandesti la altceva.

Daca ea nu vrea sa-l paraseasca pe fish problema este a ei nu a ta. Dar este normal sa anunti aici cine este fata ca sa fie evitata ... **spam editat**ele nu au ce cauta aici. Daca nu vrei valva sa spuna fata ca i-ai facut rau (desi ii faci un bine) trimite la pisic link si nr fetei sa-i stearga topicul, desi ar fi normal sa stie si colegii de forum, fata isi schimba nr si locatia si se rebrenduieste ... 

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

Scuze pentru off-topic, dar am ramas siderat! :shocked

Nu am mai citit de mult Regulamentul forumului, insa stiu precis ca nu era permis si nici posibil tehnic sa iti schimbi nickname-ul...Observ cu maxima surprindere ca fostul @anton a putut sa faca asta...

Ce avem noi aici?

• Like 2
Link spre comentariu

Amice treaba e grava rau daca fata are doar 15 ani si are anunt deci presteaza in continuare. Fa bine si pune link-ul fetei sa-l vada toti colegii sa o evite, chestia asta e caz penal si cred ca nimeni nu vrea sa aibe probleme cu asa ceva. Daca nu ai reusit sa o convingi dupa atatea discutii si intalniri (plus ca esti deja apropiat daca spui ca i-ai cunoscut si parintii) inseamna ca deja te gandesti la altceva.

Daca ea nu vrea sa-l paraseasca pe fish problema este a ei nu a ta. Dar este normal sa anunti aici cine este fata ca sa fie evitata ... **spam editat**ele nu au ce cauta aici. Daca nu vrei valva sa spuna fata ca i-ai facut rau (desi ii faci un bine) trimite la pisic link si nr fetei sa-i stearga topicul, desi ar fi normal sa stie si colegii de forum, fata isi schimba nr si locatia si se rebrenduieste ... 

Topicul deschis e despre una barely legal, nu se stie daca este sigur majora, apoi a povestit de aia de 15 ani care statea cu parintii...

E unul care "face bine" fetelor de 15 ani bagand putza in ele. :)

Infomatii nu o sa dea ca le suna de pe numarul personal si le plimba cu masina de serviciu!  :laugh2  :slap2

Scuze pentru off-topic, dar am ramas siderat! :shocked

Nu am mai citit de mult Regulamentul forumului, insa stiu precis ca nu era permis si nici posibil tehnic sa iti schimbi nickname-ul...Observ cu maxima surprindere ca fostul @anton a putut sa faca asta...

Ce avem noi aici?

O oala de sarmale lui Pisi si se schimba. :)

• Like 2
Link spre comentariu

Aia cu **spam editat** era alta poveste cu alta fata cu care a avut el o relatie mai demult.

Asta cu vanatai si fish e alta gagica.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...