dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 20, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Februarie 20, 2016 Ce sa fac cu ele?...Eu nici n-am invitat-o la cafea,nici nu am fost refuzat,deci nu-i nevoie de poze,ca doar nu planuiesc vreun santaj sentimental. sa-ti arat o metoda de fumat ))) 1 4 Link spre comentariu
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 20, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Partajează Postat Februarie 20, 2016 sa-ti arat o metoda de fumat )))nicotina de pe izmene Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 20, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 20, 2016 sa-ti arat o metoda de fumat ))) Te-ai apucat de fumat?...pari mai chill,parca nu mai incerci sa te justifici ca de ce ai fost refuzat,si ca de ce ai plans,apoi... Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 20, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Februarie 20, 2016 Te-ai apucat de fumat?...pari mai chill,parca nu mai incerci sa te justifici ca de ce ai fost refuzat,si ca de ce ai plans,apoi... pai ai vazut doar... zic o data si bine... nu mananc cacat pe aici cu tot felul de fake-uri pe care nu le recunoscm-am apucat de smardeala... bat la sala ca in hotii de cai... vin asa relaxat. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2016 aveam de gând sa ii dau si lui John dar a început sa tot insiste...In concluzie ce am făcut rau daca am vrut sa o ajut pe fata? Mai bine nu imi pasa... Stii cum e pe cine nu lași sa moara nu te lasă sa trăiești... Te-ai facut gigoloi de ti-ai schimbat numele din Alexandruanton in boy4you43? (Shhh, ca nu a observat nimeni. ) 2 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2016 Deci iarasi victima e de vina. Motive pot fi multiple: amenintari, santaj, pedepse fizice...Deseori se intampla ca fetele astea si acasa sa aiba un adevarat cosmar, deci nici nu au unde sa se duca.De termenul "spalare de creieri" ai auzit, ei, mai sunt si cazuri cand victima se ataseaza exact de persoana care o agreseaza, poti spune ca e o prostie, dar e mai degraba subconstientul care le joaca feste.Daca-mi spui ca sunt rea, ca nu fac ceva bine, ca dezamagesc, etc... zic "fuck off!", dar sunt fete care sunt marcate de replici de genul asta, se simt vinovate desi nu au gresit cu nimic si incearca sa multumeasca pe cat posibil manipulatorul...Cand vorbim de varste fragede cu atat mai mult.Motivul pentru care proxenetii vaneaza **spam editat**ele este pentru ca sunt mult mai usor de "dresat" decat o femeie.Deci nu, victima naiva nu este o proasta, e doar naiva.Se cheama sindromul Stockholm 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Se cheama sindromul StockholmDa cand victima se ataseaza de agresor! 2 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 21, 2016 Da cand victima se ataseaza de agresor! Saru mana tanti!Ce tatoace mari aveeeeeeti.Da de ce le tineti cu mana?Si mami are da mai lasate uMpic. 4 3 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2016 Auzi bai copilulupizdamatii ia dispari tu de aici si las-o pe Coryna -n pace ca-ti sparg moak s-a-nteles?! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2016 Auzi bai copilulupizdamatii ia dispari tu de aici si las-o pe Coryna -n pace ca-ti sparg moak s-a-nteles?! Asa, fii rau! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 21, 2016 Auzi bai copilulupizdamatii ia dispari tu de aici si las-o pe Coryna -n pace ca-ti sparg moak s-a-nteles?!Ceai mă? Lasă copilu' în pace! La ce mamă răpănoasă ceoi vrea? 3 12 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2016 E un idiot de rebranduit! Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Februarie 21, 2016 eu am vorbit o luna cu ea pe whats up pe diverse subiecte si apoi m-am întâlnit cu ea. O susținea încontinuu ca e a 12 a si are 19 ani pana ia căzut buletinul intr-o zi si am încremenit, avea 15. Menționez ca părea a avea cu mult peste 18. Amice treaba e grava rau daca fata are doar 15 ani si are anunt deci presteaza in continuare. Fa bine si pune link-ul fetei sa-l vada toti colegii sa o evite, chestia asta e caz penal si cred ca nimeni nu vrea sa aibe probleme cu asa ceva. Daca nu ai reusit sa o convingi dupa atatea discutii si intalniri (plus ca esti deja apropiat daca spui ca i-ai cunoscut si parintii) inseamna ca deja te gandesti la altceva.Daca ea nu vrea sa-l paraseasca pe fish problema este a ei nu a ta. Dar este normal sa anunti aici cine este fata ca sa fie evitata ... **spam editat**ele nu au ce cauta aici. Daca nu vrei valva sa spuna fata ca i-ai facut rau (desi ii faci un bine) trimite la pisic link si nr fetei sa-i stearga topicul, desi ar fi normal sa stie si colegii de forum, fata isi schimba nr si locatia si se rebrenduieste ... 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Geo, povestea despre fata **spam editat** de care vorbea colegul am impresia ca este alta. Nu este cea despre care a deschis pe acest topic discutia. 11 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 21, 2016 Păi la cât de blambec și de împrăștiat e Anton, e logic să nu mai înțeleagă nimeni, nimic. 5 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Păi la cât de blambec și de împrăștiat e Anton, e logic să nu mai înțeleagă nimeni, nimic. Unde nu este cap este vai si amar de picioare! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Saru mana tanti!Ce tatoace mari aveeeeeeti.Da de ce le tineti cu mana?Si mami are da mai lasate uMpic.Na tate!Spune-i lu mata sa iti dea tata! 6 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Februarie 21, 2016 Păi la cât de blambec și de împrăștiat e Anton, e logic să nu mai înțeleagă nimeni, nimic. Hai sa-l trimitem pe Anton la Aida!!! Ce o sa iasa o sa vedem "dupe"! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Auzi bai copilulupizdamatii ia dispari tu de aici si las-o pe Coryna -n pace ca-ti sparg moak s-a-nteles?!L-a scapat masa din brate cand era mic! ❤❤❤ 2 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Februarie 21, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Februarie 21, 2016 Scuze pentru off-topic, dar am ramas siderat! Nu am mai citit de mult Regulamentul forumului, insa stiu precis ca nu era permis si nici posibil tehnic sa iti schimbi nickname-ul...Observ cu maxima surprindere ca fostul @anton a putut sa faca asta...Ce avem noi aici? 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 21, 2016 Hai sa-l trimitem pe Anton la Aida!!! Ce o sa iasa o sa vedem "dupe"! Măcel. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Măcel. Hai sictir! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 21, 2016 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2016 Amice treaba e grava rau daca fata are doar 15 ani si are anunt deci presteaza in continuare. Fa bine si pune link-ul fetei sa-l vada toti colegii sa o evite, chestia asta e caz penal si cred ca nimeni nu vrea sa aibe probleme cu asa ceva. Daca nu ai reusit sa o convingi dupa atatea discutii si intalniri (plus ca esti deja apropiat daca spui ca i-ai cunoscut si parintii) inseamna ca deja te gandesti la altceva.Daca ea nu vrea sa-l paraseasca pe fish problema este a ei nu a ta. Dar este normal sa anunti aici cine este fata ca sa fie evitata ... **spam editat**ele nu au ce cauta aici. Daca nu vrei valva sa spuna fata ca i-ai facut rau (desi ii faci un bine) trimite la pisic link si nr fetei sa-i stearga topicul, desi ar fi normal sa stie si colegii de forum, fata isi schimba nr si locatia si se rebrenduieste ... Topicul deschis e despre una barely legal, nu se stie daca este sigur majora, apoi a povestit de aia de 15 ani care statea cu parintii...E unul care "face bine" fetelor de 15 ani bagand putza in ele. Infomatii nu o sa dea ca le suna de pe numarul personal si le plimba cu masina de serviciu! Scuze pentru off-topic, dar am ramas siderat! Nu am mai citit de mult Regulamentul forumului, insa stiu precis ca nu era permis si nici posibil tehnic sa iti schimbi nickname-ul...Observ cu maxima surprindere ca fostul @anton a putut sa faca asta...Ce avem noi aici? O oala de sarmale lui Pisi si se schimba. 2 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2016 Amice treaba e grava rau daca fata are doar 15 ani si are anunt deci presteaza in continuare. Fa bine si pune link-ul fetei sa-l vada toti colegii sa o evite, chestia asta e caz penal si cred ca nimeni nu vrea sa aibe probleme cu asa ceva. Daca nu ai reusit sa o convingi dupa atatea discutii si intalniri (plus ca esti deja apropiat daca spui ca i-ai cunoscut si parintii) inseamna ca deja te gandesti la altceva.Daca ea nu vrea sa-l paraseasca pe fish problema este a ei nu a ta. Dar este normal sa anunti aici cine este fata ca sa fie evitata ... **spam editat**ele nu au ce cauta aici. Daca nu vrei valva sa spuna fata ca i-ai facut rau (desi ii faci un bine) trimite la pisic link si nr fetei sa-i stearga topicul, desi ar fi normal sa stie si colegii de forum, fata isi schimba nr si locatia si se rebrenduieste ... Aia cu **spam editat** era alta poveste cu alta fata cu care a avut el o relatie mai demult. Asta cu vanatai si fish e alta gagica. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum