Barbar191 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 14, 2022 Acum 21 minute, Nyyx87 a spus: Ba da am fost si la alte fete de acolo Una permitea mai multe dar nu mai știu cum o cheamă si parca nu mai lucrează acolo Macar mana la păsărica te lasa sa pui? La Sonia ma refer 😁 Link spre comentariu
Nyyx87 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 Acum 54 minute, Barbar191 a spus: Macar mana la păsărica te lasa sa pui? La Sonia ma refer 😁 Doar sa o atingi adică sa nu întreci limita gen degete și dinastea Link spre comentariu
Barbar191 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 14, 2022 Acum 1 oră, Nyyx87 a spus: Doar sa o atingi adică sa nu întreci limita gen degete și dinastea Am inteles..dusul asistat cum e , gen te spala ea si la baiat sau cum?😂 Link spre comentariu
Nyyx87 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 Acum 38 minute, Barbar191 a spus: Am inteles..dusul asistat cum e , gen te spala ea si la baiat sau cum?😂 Toate te spală pe spate și cam atat eventulal le speli și tu pe spate pe fete dacă ai placerea dar nu mai bine incerci tu? Decât sa pui 1000 de întrebări aici Link spre comentariu
Xxxero Reputație: 2 Postat Iunie 17, 2022 Partajează Postat Iunie 17, 2022 La 05.06.2022 la 16:42, Zen1000022 a spus: Eu am auzit totusi ca la Alesia ar fi altfel de finalizare..cineva care a reușit sa ne spună?😁 O sa confirm eu. N-are rost sa zic ce fel de finalizare mi-a oferit dar cert este ca n-a fost doar treaba cu mâna 😂 Si nr de telefon l-am obținut foarte usor Link spre comentariu
Alexx50e Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Oras:O Oras:O Partajează Postat Iunie 17, 2022 Și eu am obținut nr soniei, oferă și alte servicii în afara salonului dacă arăți bine și arăți ca ai bani:)) Alesia nu a cedat, nici la nr nici la o altfel de finalizare. În salonul acela nu poți sa te bucuri de un masaj în liniște, trebuie sa bata la ușa, colega, sa tipe pe hol alta colega. Am văzut ca au și fete noi știe cineva ceva? Link spre comentariu
Barbar191 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 17, 2022 Acum 16 ore, Xxxero a spus: O sa confirm eu. N-are rost sa zic ce fel de finalizare mi-a oferit dar cert este ca n-a fost doar treaba cu mâna 😂 Si nr de telefon l-am obținut foarte usor De cine spui de Alesia sau Sonia? Dane si noua mai multe detalii despre ce finalizare e vorba..? Și dacă merge cu cât +++? Link spre comentariu
Barbar191 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 17, 2022 Acum 52 minute, Alexx50e a spus: Și eu am obținut nr soniei, oferă și alte servicii în afara salonului dacă arăți bine și arăți ca ai bani:)) Alesia nu a cedat, nici la nr nici la o altfel de finalizare. În salonul acela nu poți sa te bucuri de un masaj în liniște, trebuie sa bata la ușa, colega, sa tipe pe hol alta colega. Am văzut ca au și fete noi știe cineva ceva? Ai reușit tu cu Sonia altveva în privat sau doar vorbe? Link spre comentariu
Alexx50e Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Oras:O Oras:O Partajează Postat Iunie 17, 2022 Acum 25 minute, Barbar191 a spus: Ai reușit tu cu Sonia altveva în privat sau doar vorbe? E suficient sa nu zici nimic de salon la Sonia și pica Link spre comentariu
Barbar191 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 17, 2022 Acum 24 minute, Alexx50e a spus: E suficient sa nu zici nimic de salon la Sonia și pica Daca ce zici tu e adevărat și nu minti da si mie fb tau sau insta sa te întreb ceva în privat! Ai si tu prajitura ta.. Link spre comentariu
Barbar191 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 17, 2022 Acum 2 ore, Alexx50e a spus: E suficient sa nu zici nimic de salon la Sonia și pica ?? Link spre comentariu
Xxxero Reputație: 2 Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 17 ore, Barbar191 a spus: De cine spui de Alesia sau Sonia? Dane si noua mai multe detalii despre ce finalizare e vorba..? Și dacă merge cu cât +++? Acum 18 ore, Alexx50e a spus: Și eu am obținut nr soniei, oferă și alte servicii în afara salonului dacă arăți bine și arăți ca ai bani:)) Alesia nu a cedat, nici la nr nici la o altfel de finalizare. În salonul acela nu poți sa te bucuri de un masaj în liniște, trebuie sa bata la ușa, colega, sa tipe pe hol alta colega. Am văzut ca au și fete noi știe cineva ceva? Culmea ca arat și bine am și bani dar nr nu mi l-a dat Sonia și nici alta finalizare n am avut din partea ei Am fost de n ori la ea și nimic așa ca hai sa nu mai comentam pe aici ca sa ne aflam in treaba Link spre comentariu
Xxxero Reputație: 2 Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 17 ore, Barbar191 a spus: De cine spui de Alesia sau Sonia? Dane si noua mai multe detalii despre ce finalizare e vorba..? Și dacă merge cu cât +++? De Alessia zic. Ce finalizare nu contează, important e ca face Link spre comentariu
Nyyx87 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 15 ore, Barbar191 a spus: ?? Pica aa? o mâncați atâta de cur pe fata asta.. nu ca ii iau apărarea dar fata e prea ok ca sa mâncați voi borș pe aici perfecților am 26 de ani și vin la ea de când sa angajat la salonul asta na picat niciodată in niciun fel nu arat rău, nus gras sau dinastea daca era sa ofere ceva îmi oferea de mult da.. gura lumii no astupa nici pamantu Link spre comentariu
Nyyx87 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 18 ore, Alexx50e a spus: E suficient sa nu zici nimic de salon la Sonia și pica Pica aa? o mâncați atâta de cur pe fata asta.. nu ca ii iau apărarea dar fata e prea ok ca sa mâncați voi borș pe aici perfecților am 26 de ani și vin la ea de când sa angajat la salonul asta na picat niciodată in niciun fel nu arat rău, nus gras sau dinastea daca era sa ofere ceva îmi oferea de mult da.. gura lumii no astupa nici pamantu Link spre comentariu
razvan78 Reputație: 4 Postat Iunie 20, 2022 Oras:BUCUREȘTI Oras:BUCUREȘTI Partajează Postat Iunie 20, 2022 😄 sunt cativa frustrati aici,dar rau de tot. Pe langa comentarii absurde si fara rost va laudati cu un biet nr de telefon. Daca ati obtinut un nr de telefon de la vreuna, "e meserie", de parca v-a dat nr vreo vedeta internationala 🤣🤣🤣🤣🤣. Pun pariu ca inca sunteti virgini acestia cu nr. Mai mult pe langa faptul ca nu ati reusit sa obtineti nimic de la ele, va place sa aruncati cu noroi. Dar deee,cand vulpea nu ajunge la pizda,zice ca-i imputita. Varianta corecta o stiti si voi. Pe scurt. Merg la curve pt a-mi linisti dracii din mine si la salon pt o laba, da pt o laba si un masaj. Le-am testat pe toate de la Hevia, in multe variante si da, nu au picat. Au instructajul bine facut. Plus ca niciuna nu-si doreste sa-si piarda jobul. Si cand le-am testat, am tras tare de ele. Si da, merg la salon pt a ma relaxa. Le recomand cu incredere. Fac masaje pe cinste fetele alea. Link spre comentariu
Nyyx87 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2022 Partajează Postat Iunie 20, 2022 Acum 9 ore, razvan78 a spus: 😄 sunt cativa frustrati aici,dar rau de tot. Pe langa comentarii absurde si fara rost va laudati cu un biet nr de telefon. Daca ati obtinut un nr de telefon de la vreuna, "e meserie", de parca v-a dat nr vreo vedeta internationala 🤣🤣🤣🤣🤣. Pun pariu ca inca sunteti virgini acestia cu nr. Mai mult pe langa faptul ca nu ati reusit sa obtineti nimic de la ele, va place sa aruncati cu noroi. Dar deee,cand vulpea nu ajunge la pizda,zice ca-i imputita. Varianta corecta o stiti si voi. Pe scurt. Merg la curve pt a-mi linisti dracii din mine si la salon pt o laba, da pt o laba si un masaj. Le-am testat pe toate de la Hevia, in multe variante si da, nu au picat. Au instructajul bine facut. Plus ca niciuna nu-si doreste sa-si piarda jobul. Si cand le-am testat, am tras tare de ele. Si da, merg la salon pt a ma relaxa. Le recomand cu incredere. Fac masaje pe cinste fetele alea. In sfârșit un om sincer aici!!! Merg de ani de zile la salonul ala, știu toate fetele care au lucrat și care încă lucrează acolo! Dacă cauți relaxare și sa te simți bine, merita din plin sa mergi la Hevia! Dar doar pt a te simți bine, dacă vrei sa futi, drumul către A-URI 😉 Peace ! Link spre comentariu
Nyyx87 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 19 ore, Alexx50e. a spus: Tu sigur ești vreo pers cunoscuta de-a ei mai mult ca sigur Urat. Link spre comentariu
jak77 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2022 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Iulie 5, 2022 Nu reusesc sa gasesc care e profilul pe fb? Link spre comentariu
ionut6665 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Lăsând comentariile răutăcioase la o parte,tot ce s a întâmplat a fost o gluma..comentariile negative sunt total neadevărate, Sonia e o fata minunata și nu întrece regulile salonului așa că lăsați toate răutățile la o parte,vorbele neadevărate,etc etc Link spre comentariu
Alexx50e. Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Acum 5 ore, ionut6665 a spus: Lăsând comentariile răutăcioase la o parte,tot ce s a întâmplat a fost o gluma..comentariile negative sunt total neadevărate, Sonia e o fata minunata și nu întrece regulile salonului așa că lăsați toate răutățile la o parte,vorbele neadevărate,etc etc Daca e asa fata bună cum de tia dat și tie numărul de telefon?😂 Link spre comentariu
adrianook Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Salut baieti , unde mai este locatia salonului ? ca vad ca in piata cladirea este in renovare Link spre comentariu
freed00m Reputație: 372 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iulie 18, 2022 16 hours ago, adrianook said: Salut baieti , unde mai este locatia salonului ? ca vad ca in piata cladirea este in renovare am fost eu zilele trecute, e aceeasi locatie Link spre comentariu
robertosogur Reputație: 139 Postat August 7, 2022 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 7, 2022 Salutare,revizitat salonul chiar daca la ultima tentativa nu am avut o experienta placuta.Trimis un mesaj pe whatzupp unde am specificat cu Sonia,daca tot am vazut ca se vorbeste de ea.O fata blondima destul de micuta cu sanii mici,dar ok ptr gustul meu.Decartat la inceput 190 ron,bine...lasat 200 sa fie bine,ce sa zic de data aceasta am iesit chiar multumit,ori ca eram primul client si nu o suparase nimeni inaintea mea,dar...spre surprinderea mea,mi-a placut.Sa o tima tot asaca este ok. Link spre comentariu
freed00m Reputație: 372 Postat August 7, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat August 7, 2022 2 hours ago, robertosogur said: chiar daca la ultima tentativa nu am avut o experienta placuta. ce anume s’a intamplat atunci? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum