vypushkka Reputație: 25 Postat Aprilie 25, 2016 Postat Aprilie 25, 2016 infinitu e doar unu. cacaturi dalea de interpretare folozofica e pt bulangi
gogoloi Reputație: 207 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Aprilie 25, 2016 Ar fi bine sa ai si d'ala si d'ala, cum ar veni si sabie si cutit.
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Ianuarie 7, 2017 Postat Ianuarie 7, 2017 Am niste nervi de mor...m-am contrazis pana aproape de cearta (recunosc ca incepuse sa mi se umfle vena la gat) cu un profesor care incerca sa ne convinga initial si sa MA convinga ulterior ca exista mai multe forme ale infinitului si anume: infinitul mic si infinitul mare. Mintea mea refuza sa priceapa ca exista o unitate de masura a infinitului...proful sustine ca infinitul mic ar fi reprezentat de multimea numerelor naturale iar infinitul mare de multimea numerelor rationale. Cica nu as gandi abstract, auzi!?!?! Oricat de abstract as incerca sa gandesc, asa ceva, mintea mea nu poate pricepe. Voi intelegeti?!?! Daca da, va rog frumos sa imi explicati. TOPIC DE CĂCAT
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2017 Poftă bună! 3 20
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum