Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Radem, glumim, acum ce sa facem?!? Nu am zis si nici nu cred ca ai facut intentionat. Am avut discernamant cand am scris! Numai ca....numai conteaza!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 frate ... ziua sunt la job ... seara ma mai relaxez nitzel ! ... in calduri, nu prea mai fusei demult ... auzi, o fi vreun semn ? Stai sa vina primavara..! 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 26, 2016 Stai sa vina primavara.. !sa-ti creasca mohorul subrat ))) 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 frate ... ziua sunt la job ... seara ma mai relaxez nitzel ! ... in calduri, nu prea mai fusei demult ... auzi, o fi vreun semn ? e da bine nene.e o vorba batraneasca : cainele batran baga adanc si tine mult.pula trebuie sa ti se scoale cand trebuie , nu ca la unii toata ziua si mai cer si poze la fete ca nu se mai satura de laba 1 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 26, 2016 e da bine nene.e o vorba batraneasca : cainele batran baga adanc si tine mult.pula trebuie sa ti se scoale cand trebuie , nu ca la unii toata ziua si mai cer si poze la fete ca nu se mai satura de laba Nene cucu merje uns ... nu da el imi fac probleme ! ... plus ca-l mai antrenez cu cate-o capreoara tinerica, frageda, da paraie pielea pa ea ... Respecte fara numar nene !!! 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 26, 2016 aicea e discutii din batrani? 1 4
sorina4u Reputație: 81 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2016 Am avut discernamant cand am scris! Numai ca....nu mai conteaza! Ete pula....tocmai de acum incepe sa conteze. 2 15
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Februarie 26, 2016 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Postat Februarie 26, 2016 SEXOSU^ NO_BODY 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 SEXOSU^ NO_BODY https://www.youtube.com/watch?v=vziUC1IT0woPanteruto,ti-a ramas la gandul la muschii lui?! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Ete pula....tocmai de acum incepe sa conteze.
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Februarie 26, 2016 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Postat Februarie 26, 2016 Panteruto,ti-a ramas la gandul la muschii lui?! 1
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 26, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Februarie 26, 2016 SOLOOOOO PERCUTIAAAAAA!!! http://youtu.be/0xGiuSP8t8c 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 27, 2016 Radem, glumim, acum ce sa facem?!? Nu am zis si nici nu cred ca ai facut intentionat. De combinaţii zici?
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Se pare că recenzile astea l-au ambiționat pe no_body să scrie si el recenzii, şi îi mulțumim Bre no_body, de ce nu ai scris şi pana acum recenzii ? că matale scrii bine 2
picon Reputație: 1050 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 31, 2017 Se pare că recenzile astea l-au ambiționat pe no_body să scrie si el recenzii, şi îi mulțumim Bre no_body, de ce nu ai scris şi pana acum recenzii ? că matale scrii bineE mai rușinos.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Se pare că recenzile astea l-au ambiționat pe no_body să scrie si el recenzii, şi îi mulțumim Bre no_body, de ce nu ai scris şi pana acum recenzii ? că matale scrii bine nu-l mai lasa neveasta , ea era muza lui )))
no_body Reputație: 6681 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Ianuarie 31, 2017 Se pare că recenzile astea l-au ambiționat pe no_body să scrie si el recenzii, şi îi mulțumim Bre no_body, de ce nu ai scris şi pana acum recenzii ? că matale scrii bineD-al dreaq ce sunt. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Recenzia mea l-a făcut faimos ...acum are solicitări ,de aici si recenziile 2
no_body Reputație: 6681 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Ianuarie 31, 2017 Toate mă cere,Toate mă vrea,Toate le placeÎn pula mea 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Dacă el încă nu s-a hotărât sa se apuce de recenzii am zis sa fac eu primul pas Ne-am întâlnit de 4 oriPrima oară când eram abia la începutul "carierei" , sunat , programat , ajuns la timp . Intra un tip bine făcut , cu un ceas șmecher la mâna , ( niciodată nu o sa uit ceasul ăla ,mi-a intrat in cap) aranjat ,îmbrăcat foarte bine și cu foarte bun gust , serios ,intra , vorbim , și începem cu oralulEu faceam jobul asta de aproximatv 1 săptămâna -1 săptămâna și ceva Începem cu un oral , nu era extraordinar de mulțimit dar in loc sa ma critice cum fac mulți , m-a ajutat , îmi explica , Ia-o așa , fa așa ,etc. A 2-a întâlnireDeja ma mutasem intr-o locație noua , un apartament cu o colega , se programează ,vine , respecta programarea la fix Eh , de data asta ne-am și tras-o bine , îmi aduc aminte cum m-a pus capra cu mâinile pe perete ( Pff, are o pula,numai buna ) adică , nici nu e prea mică sa nu simți nimic , e peste medie totuși , dar nu e de-aia de când o baga sa te gândești când dracu mai termina ca nu mai poți de durere . Acum a 3-a întâlnire s-a produs la Timisoara ) când s-a programat prin pm ,nici eu nu știam cine e , dar nici el cine sunt eu . Abia după ce mi-a dat sms de confirmare cu o zi înainte ,mi s-a părut mie numărul cunoscut și i-am zis sa ma sune ,după primele 2 cuvinte deja mi-am dat seama cine e , a venit , a stat o ora ca de obicei , și din nou cu oralul , m-a învățat multe scheme recunosc ! Când a plecat mi-a lăsat el și o mică atenție ,mulțumesc A 4-a întâlnire a fost chiar ieri , ieri chiar mi-a spus ca am progresat mult , ca nu mai sunt ca la început . Eh , pentru asta țin să-ți mulțumesc . Și dacă clienții mei care sunt înnebuniți după oralul meu văd asta , sa știți ca el merita laudele, nu eu , el m-a învățat tot ce fac acum ! Notele : Aspect : 10+ miroase bine , se îmbracă bine Atitudine : 10+++ pentru ca a fost cel mai indulgent și in loc sa arunce cu noroi cum au făcut ceilalți el a avut răbdare și ma ajutat Sex : 10Gfe ( sau bfe mai exact) - 10++ pentru rebdare ,comportament , socializare , ma simt cu el ca cu un prieten vechi 32 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Dacă el încă nu s-a hotărât sa se apuce de recenzii am zis sa fac eu primul pasNe-am întâlnit de 4 oriPrima oară când eram abia la începutul "carierei" , sunat , programat , ajuns la timp .Intra un tip bine făcut , cu un ceas șmecher la mâna , ( niciodată nu o sa uit ceasul ăla ,mi-a intrat in cap) aranjat ,îmbrăcat foarte bine și cu foarte bun gust , serios ,intra , vorbim , și începem cu oralulEu faceam jobul asta de aproximatv 1 săptămâna -1 săptămâna și cevaÎncepem cu un oral , nu era extraordinar de mulțimit dar in loc sa ma critice cum fac mulți , m-a ajutat , îmi explica , Ia-o așa , fa așa ,etc.A 2-a întâlnireDeja ma mutasem intr-o locație noua , un apartament cu o colega , se programează ,vine , respecta programarea la fixEh , de data asta ne-am și tras-o bine , îmi aduc aminte cum m-a pus capra cu mâinile pe perete ( Pff, are o pula,numai buna ) adică , nici nu e prea mică sa nu simți nimic , e peste medie totuși , dar nu e de-aia de când o baga sa te gândești când dracu mai termina ca nu mai poți de durere .Acum a 3-a întâlnire s-a produs la Timisoara ) când s-a programat prin pm ,nici eu nu știam cine e , dar nici el cine sunt eu . Abia după ce mi-a dat sms de confirmare cu o zi înainte ,mi s-a părut mie numărul cunoscut și i-am zis sa ma sune ,după primele 2 cuvinte deja mi-am dat seama cine e , a venit , a stat o ora ca de obicei , și din nou cu oralul , m-a învățat multe scheme recunosc ! Când a plecat mi-a lăsat el și o mică atenție ,mulțumesc A 4-a întâlnire a fost chiar ieri , ieri chiar mi-a spus ca am progresat mult , ca nu mai sunt ca la început .Eh , pentru asta țin să-ți mulțumesc .Și dacă clienții mei care sunt înnebuniți după oralul meu văd asta , sa știți ca el merita laudele, nu eu , el m-a învățat tot ce fac acum !Notele :Aspect : 10+ miroase bine , se îmbracă bineAtitudine : 10+++ pentru ca a fost cel mai indulgent și in loc sa arunce cu noroi cum au făcut ceilalți el a avut răbdare și ma ajutatSex : 10Gfe ( sau bfe mai exact) - 10++ pentru rebdare ,comportament , socializare , ma simt cu el ca cu un prieten vechi Ma bucur ca din nou aduci vorba de Timisoara ...se pare ca ai invatat multe aici...Faina recenzie Eu nu sunt innebunit dupa oralul tau, dar am ramas foarte surprins de el. Nu ma asteptam sa ma termini asa de repede, stii tu de ce...Poate nu o sa-ti placa ce spun acum, dar a doua vizita la tine a fost in principal ca sa fur meserie De aceea ti-am solicitat 2 finalizari, ca sa am timp, ca banuiam ca la prima ma vei termina la fel de repede Sa-mi dau seama ce dracu mi-ai facut, ca la prima vizita n-am apucat sa ma dumiresc...Acum nu stiu cui sa-i multumesc, tie sau subiectului recenziei tale. Asa ca va multumesc la amandoi PS: tu m-ai innebunit cu totul altceva, stii tu cu ce...Nu prea te tii tu de cuvant, dar sper ca macar amenintarea pe care mi-ai facut-o sa se materializeze Bafta in continuare!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Ma bucur ca din nou aduci vorba de Timisoara ...se pare ca ai invatat multe aici...Faina recenzie Eu nu sunt innebunit dupa oralul tau, dar am ramas foarte surprins de el. Nu ma asteptam sa ma termini asa de repede, stii tu de ce...Poate nu o sa-ti placa ce spun acum, dar a doua vizita la tine a fost in principal ca sa fur meserie De aceea ti-am solicitat 2 finalizari, ca sa am timp, ca banuiam ca la prima ma vei termina la fel de repede Sa-mi dau seama ce dracu mi-ai facut, ca la prima vizita n-am apucat sa ma dumiresc...Acum nu stiu cui sa-i multumesc, tie sau subiectului recenziei tale. Asa ca va multumesc la amandoi PS: tu m-ai innebunit cu totul altceva, stii tu cu ce...Nu prea te tii tu de cuvant, dar sper ca macar amenintarea pe care mi-ai facut-o sa se materializeze Bafta in continuare!Îți mulțumesc și eu , știi tu pentru ce ❤️ 27 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Dacă el încă nu s-a hotărât sa se apuce de recenzii am zis sa fac eu primul pas Ne-am întâlnit de 4 oriPrima oară când eram abia la începutul "carierei" , sunat , programat , ajuns la timp . Intra un tip bine făcut , cu un ceas șmecher la mâna , ( niciodată nu o sa uit ceasul ăla ,mi-a intrat in cap) aranjat ,îmbrăcat foarte bine și cu foarte bun gust , serios ,intra , vorbim , și începem cu oralulEu faceam jobul asta de aproximatv 1 săptămâna -1 săptămâna și ceva Începem cu un oral , nu era extraordinar de mulțimit dar in loc sa ma critice cum fac mulți , m-a ajutat , îmi explica , Ia-o așa , fa așa ,etc. A 2-a întâlnireDeja ma mutasem intr-o locație noua , un apartament cu o colega , se programează ,vine , respecta programarea la fix Eh , de data asta ne-am și tras-o bine , îmi aduc aminte cum m-a pus capra cu mâinile pe perete ( Pff, are o pula,numai buna ) adică , nici nu e prea mică sa nu simți nimic , e peste medie totuși , dar nu e de-aia de când o baga sa te gândești când dracu mai termina ca nu mai poți de durere . Acum a 3-a întâlnire s-a produs la Timisoara ) când s-a programat prin pm ,nici eu nu știam cine e , dar nici el cine sunt eu . Abia după ce mi-a dat sms de confirmare cu o zi înainte ,mi s-a părut mie numărul cunoscut și i-am zis sa ma sune ,după primele 2 cuvinte deja mi-am dat seama cine e , a venit , a stat o ora ca de obicei , și din nou cu oralul , m-a învățat multe scheme recunosc ! Când a plecat mi-a lăsat el și o mică atenție ,mulțumesc A 4-a întâlnire a fost chiar ieri , ieri chiar mi-a spus ca am progresat mult , ca nu mai sunt ca la început . Eh , pentru asta țin să-ți mulțumesc . Și dacă clienții mei care sunt înnebuniți după oralul meu văd asta , sa știți ca el merita laudele, nu eu , el m-a învățat tot ce fac acum ! Notele : Aspect : 10+ miroase bine , se îmbracă bine Atitudine : 10+++ pentru ca a fost cel mai indulgent și in loc sa arunce cu noroi cum au făcut ceilalți el a avut răbdare și ma ajutat Sex : 10Gfe ( sau bfe mai exact) - 10++ pentru rebdare ,comportament , socializare , ma simt cu el ca cu un prieten vechi De muschi nu zici nimic ? 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 De muschi nu zici nimic ? Corinuta dragă, a descris cel mai important mușchi, din această ecuație: "( Pff, are o pula,numai buna ) adică , nici nu e prea mică sa nu simți nimic , e peste medie totuși , dar nu e de-aia de când o baga sa te gândești când dracu mai termina ca nu mai poți de durere ." Restul e can-can, cum se zice .
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Corinuta dragă, a descris cel mai important mușchi, din această ecuație:"( Pff, are o pula,numai buna ) adică , nici nu e prea mică sa nu simți nimic , e peste medie totuși , dar nu e de-aia de când o baga sa te gândești când dracu mai termina ca nu mai poți de durere ."Restul e can-can, cum se zice . Adevarat 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum