phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 9, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 9, 2016 Haha, si ei se pregatesc sa urineze....pe mormintele alora care au mentalitatea si IQ-ul tau subdimensionat))) te-ai simtit "profesore"
sufletelmic Reputație: 5 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 phoenix da-i ma drumu de aici analfabetule ca-mi bag pula-n soarta ma-tii de amarastean sarac si prost. Si Ika si orice persoana care te-a cunoscut fie virtual fie real s-a pishat pe tine gunoiule.Sa te mai si bagi in seama dupa ce esti un sarman retardat e ca o insulta inteligentei.Cacatoiule.
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 9, 2016 Nu e chiar așa. Un profesor universitar are cam 7.000 lei salariu + plus vechime+ eventual ceva sporuri/indemnizații. Un conferențiar, cam 4.500 lei + vechime + eventual ceva sporuri/indemnizații. Dacă participă ( și o fac) la fel de fel de contracte de cercetare, dacă sunt experți autorizați ( și cam sunt), se mai adaugă niște bani. Scuze ca intervin dar am vazut pe undeva o grila de salarizare a profesorilor universitari. Este de kakao, pe bune. Cat priveste rotunjirea veniturilor, si aici este o problema, ii ia ANI la intrebari, cum pot lucra atata timp. In rest, phoenix a cam nimerit-o, de curand am auzit un profesor universitar care ii spunea secretarei sa nu ii mai spuna asa penteu ca el este academician. Trist dar adevarat, pana la urma, omul este om si in pielea goala 1 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 9, 2016 phoenix da-i ma drumu de aici analfabetule ca-mi bag pula-n soarta ma-tii de amarastean sarac si prost. Si Ika si orice persoana care te-a cunoscut fie virtual fie real s-a pishat pe tine gunoiule.Sa te mai si bagi in seama dupa ce esti un sarman retardat e ca o insulta inteligentei.Cacatoiule.Nu imi doresc sa intru in polemica cu tine, dar fata de ceea ce ai scris aici, esti mic intr-adevar. 1 2
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 9, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 9, 2016 phoenix da-i ma drumu de aici analfabetule ca-mi bag pula-n soarta ma-tii de amarastean sarac si prost. Si Ika si orice persoana care te-a cunoscut fie virtual fie real s-a pishat pe tine gunoiule.Sa te mai si bagi in seama dupa ce esti un sarman retardat e ca o insulta inteligentei.Cacatoiule.ai aparut in sfarsit?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 9, 2016 GRILA SALARIZARE 2016 – GRILA SALARIZARE INVATAMANT: Salarii de baza învăţământ universitar1. profesor universitar – până la 7.868 lei2. conferentiar universitar- până la 6.168 lei3. sef lucrari ( lector universitar)- până la 4.370 lei4. asistent universitar- până la 3.671 lei5. preparator universitar- până la 2.826 lei După cum vedeți, "este până la" ... Fiecare universitate stabilește salariile în interiorul rilei, în funcție de mai mulți factori. Să nu uităm că mulți universitari la facultăți de stat mai au ore și pe la privat.Bref, cadrele universitare sunt printre ultimele categorii pe umărul cărora plâng. Comportamentul lor? Aveți impresia că numai printre ei sunt grandomani? Modul în care te comporți nu ține de ce profesie ai, ci de educație. Cunosc jeguri printre universitari, dar cunosc și oameni de toată isprava. Ca observație: catalogarea în bloc, generalizarea nu sunt ok. Mă abțin să-i cataloghez pe cei ce fac astfel de aprecieri la grămadă. 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum