Sari la conținut

Bombardierul aka Pelicanul

Postări Recomandate

• Oras:ratacitor
Postat

Cine mai face parte dân juriu ? :)

Iel si cu fratii lui, ii recomanda ... "talentul"!

• Minus 1
  • Oras:Ucea
Postat

Esti adeptul serviciilor primite pe mocka!? Din doua una, ori esti rupt in cur, ori te paste DNA-ul!

Simt așa un val de puli care se abate către tine...

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:aer
Postat

Daca nu zici una si de l'ambassadeur de France pe rigolele dambovitene, n-are farmec.

Sa nu uiti sa mentionezi ca e mare chef cu 7 stele Muchalin, familia e de spita burghezo-liberala (posibil sa fi detinut Radio Europa Libera), iar damezele, gen alea din promiscuitatea pariziana a anilor 20, sunt moarte dupa el.

Eventual in franceza sa scrii.

:)

Aici tu ai stricat farmecul,povestea tre sa curga si sa vina din neant,nu s-o scrii asa robotic,ca ti-o cere un increzut sau altu'. :)...stiu ca ar fi mers o poveste vintage,cu atenee si mileuri apretate,stime si respecte nemarginite,dar fock it,la fel de bine ar merge una si cu tine,as putea spune foarte usor ca ai plecat in thailanda sa futi femei? de 30 de dolari,dar sa le dai 300 de euro(pentru ca stii tu de ce :) ),fiindca in Romania sunt si fete fomiste,dar care dintr-un motiv sau altu',nu accepta miros de picioare,nici macar pe 310 euro...dar las',parca si prea judgemental nu-i bine,cand stii ca ai oglinda-n casa! :)

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iel si cu fratii lui, ii recomanda ... "talentul"!

tu fiind cine ?

Postat

Aici tu ai stricat farmecul,povestea tre sa curga si sa vina din neant,nu s-o scrii asa robotic,ca ti-o cere un increzut sau altu'. :)...stiu ca ar fi mers o poveste vintage,cu atenee si mileuri apretate,stime si respecte nemarginite,dar fock it,la fel de bine ar merge una si cu tine,as putea spune foarte usor ca ai plecat in thailanda sa futi femei? de 30 de dolari,dar sa le dai 300 de euro(pentru ca stii tu de ce :) ),fiindca in Romania sunt si fete fomiste,dar care dintr-un motiv sau altu',nu accepta miros de picioare,nici macar pe 310 euro...dar las',parca si prea judgemental nu-i bine,cand stii ca ai oglinda-n casa! :)

:laugh2

Perfect.

Vizitator
Postat

Dacă n-o fi avansatu'...

nu cred :)

Postat

Lasă mă, scrie, fă ce vrei! Nu te tot împiedica de mine!

Bine ma! :)

Da' cumperi cartea? :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da. Trebuie să mănâncă și gura ta.  :)

• Like 4
  • Minus 13
Postat

Cine mai face parte dân juriu ? :)

Pai noi doi...si doua fete de pe forum care stii tu ca s-ar potrivi criteriilor de selectie. :)

• Minus 4
Vizitator
Postat

Pai noi doi...si doua fete de pe forum care stii tu ca s-ar potrivi criteriilor de selectie. :)

zic sa-l luam si pe Ticutza :)

Postat

zic sa-l luam si pe Ticutza :)

Bine! :)

Stie el drumul si vine si cu femeile? :)...el stie de criterii? :)

• Minus 4
Postat

tu fiind cine ?

Talentul in persoana bre! Ce vrei sa iti dau in ghioc? Cate nasparlii trage deceul pe nas. Sa imi bag pula daca stiu dar dupa cum scrie e dus rau de tot cu capul. La asta mai contribuiti si voi, este "prostul" familiei, asa il tratati. Poate ca este, poate nu. Un lucru este sigur, un forum a ajuns sa fie controlat de ...
  • Minus 1
Vizitator
Postat

e uns cu toate alifiile :)

• Like 2
Postat

Talentul in persoana bre! Ce vrei sa iti dau in ghioc? Cate nasparlii trage deceul pe nas. Sa imi bag pula daca stiu dar dupa cum scrie e dus rau de tot cu capul. La asta mai contribuiti si voi, este "prostul" familiei, asa il tratati. Poate ca este, poate nu. Un lucru este sigur, un forum a ajuns sa fie controlat de ...

E avansatu'...

L-a simțit Bilosu'

• Like 2
  • Minus 2
Postat

E avansatu'...

L-a simțit Bilosu'

Cine e avansatu' si cine e bilosul? Unul se da avansat aiure iar altul pt a compensa insuficientele fizice s-a facut rulment?
  • Minus 1
Postat

Dar tu ce stii, vad ca nici macar "talentul" nu te ... recomanda!
  • Minus 1
Postat

Uite, if i'm not too impolite, putina inspiratie(o sa ai nevoie, atunci cand THC-ul iese din organism), pentru un eventual epilog despre picon.

http://nimfomane.com/forum/topic/64466-titluri-din-presa/?p=1744639

Poti sa scrii orice vrei despre mine, atata timp cat nu vei omite faptul ca am mancat foie gras si am baut sampanie Krug la business pe cursa Dubai - Singapore, gheare de porc la Tim Ho wan in Bangkok si m-am pisat in Pulau Perhetian.

Despre femei, nu are rost.Nu ai banii si nici inspiratia necesara.

Hai,succes.Sufleca manecile si treci la treaba.

Sa trimiti un draft inainte de a posta.Daca sunt multumit, te instalez pe cursa Bucuresti - Copenhaga(cu SAS, nu WizzAir), te cazez la niste amici din København si te duc in Christiania, unde iti cumpar ce joint doresti tu.

:138x

• Oras:duc cu sorcova
Postat

Auzi la el... draft. =))))

Da ce bă, crezi că suntem la ospătăreala ta pă paleți, să fii obișnuit doar cu bere? =)))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Draft inseamna ciorna, sa nu cumva sa cazi din tren de la atata ras.

:shy:

Știu mă prostule.

Dacă îți trimit un draft la lucrările mele îți ia pisda aia de o pui să părăsească cu unghiile razna.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Știu mă prostule.

Dacă îți trimit un draft la lucrările mele îți ia pisda aia de o pui să părăsească cu unghiile razna.

Pana la urma eu am intrat la Osho.Si nici nu am trimis 34 de mesaje.

Postat

Pana la urma eu am intrat la Osho.Si nici nu am trimis 34 de mesaje.

Alea erau dă Crăciun. Bine că nu le-a apucat pe alea de Anul Nou. Si erau sub 6-7. :)

Ce-ai făcut la Osho? Ai debarasat 2-3 mese și te-au dat afară fără plată după 2 săptămâni pe motivul că ai picat proba... prea urât și prea cioturos la unghiile alea de dulgher? =)))

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...