Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Ne trimiti la munca? Cand o sa cunosti esenta notiunii de a munci atunci vei fi in masura sa zici asta. Cu siguranta singura ta "munca" in viata asta a fost sa stai cu fata aia turtita lipita de coaie, si cu pula-n gura. Respect Tu cine dracu mai esti?Alt candidat la prostu'anului... 1
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Martie 15, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Martie 15, 2016 Tu cine dracu mai esti?Alt candidat la prostu'anului...Serios? Evident ca poate afirma asta doar o scursura a societatii, un parazit, un supozitor. Stai linistita cu fata lipita de coaie si rumega la pula. Bafta! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Serios? Evident ca poate afirma asta doar o scursura a societatii, un parazit, un supozitor. Stai linistita cu fata lipita de coaie si rumega la pula. Bafta!Ignore...si tu si parazitii de pe acest topic....! Si in incheiere sa imi sugi pula.. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Time-out! Vreau să-ți comunic stimate domnule Miky77, că Machuccambo nu este o ea, ci un el. Un curvar cu vechi state de serviciu care, să vezi belea ... a taxat-o de multe ori pe Coryna, uneori chiar tare. Ai cam dat-o în bară cu el. peseu ... continuați, mi-am luat pop-corn. Și bere ...
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 15, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 15, 2016 Time-out! Vreau să-ți comunic stimate domnule Miky77, că Machuccambo nu este o ea, ci un el. Un curvar cu vechi state de serviciu care, să vezi belea ... a taxat-o de multe ori pe Coryna, uneori chiar tare. Ai cam dat-o în bară cu el. peseu ... continuați, mi-am luat pop-corn. Și bere ... Vezi, că e balamuc cu roz pe topicul lui Alice...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Vezi, că e balamuc cu roz pe topicul lui Alice...Știu, abia apuc să alerg de la un topic la altul.
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 15, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 15, 2016 Oooooof , dezordonată lume ! Alergăm de colo-colo ca bezmeticii , şi dăm rifreşuri si nu pot bere ca tre sa-mi fac ceai
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Știu, abia apuc să alerg de la un topic la altul. Sa te impiedici... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Vezi, că e balamuc cu roz pe topicul lui Alice...S-a terminat... 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Sa te impiedici...Hai syctyr!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Păi dacă s-a oprit scandalul, nu are haz. O să o beau la meci.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Păi dacă s-a oprit scandalul, nu are haz. O să o beau la meci. Ce meci? 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Champions League... să văz la care mă uit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Champions League... să văz la care mă uit. 1
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Martie 16, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Martie 16, 2016 Manelistule, tot mie imi dai warning pentru limbaj? Ti-o suge bine rapandula asta de nu observi limbajul ei vulgar din fiecare postare? Da-mi pacaliciule ban daca atat te duce capul. Stai linistit ca pot face conturi mai rapid decat esti tu capabil sa dai ban. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114450 Postat Martie 16, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 16, 2016 Manelistule, tot mie imi dai warning pentru limbaj? Ti-o suge bine rapandula asta de nu observi limbajul ei vulgar din fiecare postare? Da-mi pacaliciule ban daca atat te duce capul. Stai linistit ca pot face conturi mai rapid decat esti tu capabil sa dai ban. 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Du-te ma in pula mea,nu au femeile tale loc de mine...du-te in mm ca eu nu mai lucrez ,ce tot va agatati de pizda mea ca un scaiete...paraziti dracu..la muca cu voi...ial si pe muistu ala din Constanta care s-a trezit vorbind la adresa mea fara sa vorbim vreodata fata in fata ...La morga cu am2 !Este ca pe centura ai invatat sa vorbesti asa? Deocamdată tu iei muie si te futi pe moca, doar, doar iti mai tine un bătrânel partea! Zdrentaroas-o, chiar nu stiu daca rozica este atât de infecta ca si tine. Poate ca si aoa daca fute pe "cine trebuie" are sustinerea de cacat pe care o ai tu. Nu esti femeie fey, esti doar un sac de celulita. Ce varsta ai la celulita ta? Hai marsh la fasole basinoaso! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Este ca pe centura ai invatat sa vorbesti asa? Deocamdată tu iei muie si te futi pe moca, doar, doar iti mai tine un bătrânel partea! Zdrentaroas-o, chiar nu stiu daca rozica este atât de infecta ca si tine. Poate ca si aoa daca fute pe "cine trebuie" are sustinerea de cacat pe care o ai tu. Nu esti femeie fey, esti doar un sac de celulita. Ce varsta ai la celulita ta? Hai marsh la fasole basinoaso!Acum ma duc sa iti pregatesc cina...vrei si gheare? P.S:esti prost 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Manelistule, tot mie imi dai warning pentru limbaj? Ti-o suge bine rapandula asta de nu observi limbajul ei vulgar din fiecare postare? Da-mi pacaliciule ban daca atat te duce capul. Stai linistit ca pot face conturi mai rapid decat esti tu capabil sa dai ban.A zis motanu sa i-o sugi...! 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Acum ma duc sa iti pregatesc cina...vrei si gheare? P.S:esti prostAsa numesti tu căcatul pe care îl ai in permanenta in gura? Hai sictir de jarteluta, esti doar o gluma proasta! 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 A zis motanu sa i-o sugi...! Nu cred, ai supt-o tu la toti si i-ai zgâriat cu "buzele" , pardon , liniutele, asta sa nu mai pomenim de bărbia încovoiată 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Fah idioato, invata sa gatesti daca vrei sa scapi de celulita! Nu mai amesteca fainoasele cu proteinele toanto, mai scoate proteina din gura si cartoful din cur 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Fah idioato, invata sa gatesti daca vrei sa scapi de celulita! Nu mai amesteca fainoasele cu proteinele toanto, mai scoate proteina din gura si cartoful din curTreci la cotet! 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Imitatie de pizda, vezi ca te caută prietena eva, cica iti da muie 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum