Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Imitatie de pizda, vezi ca te caută prietena eva, cica iti da muieEsti prost! • 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Treci la cotet!Treci la cotet!Ti-am spus ca nu te vizitez acasa 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Esti prost! •Hai ca te balbai ilegalisto! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Sa ii spuna cineva,acestui pseudo purtator de pula ca nu am ce sa mai vorbesc cu el! 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 16, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 16, 2016 Nu e mai usor sa NU faci poze cu fatza? Ah pula am citit si eu ultimile 4 pagini, haidi pa, ne vedem pe topingu lorenei 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Nu e mai usor sa NU faci poze cu fatza? Ah pula am citit si eu ultimile 4 pagini, haidi pa, ne vedem pe topingu lorenei? 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 16, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 16, 2016 Ahahahha cica am jignit-o pe corina ca i-am zis sa nu isi puna poza cu fata, si am luat avertisment, pisic esti penibil, a fost frumos sa rad de toti degeneratii tai, hai cu banul, pa 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Ahahahha cica am jignit-o pe corina ca i-am zis sa nu isi puna poza cu fata, si am luat avertisment, pisic esti penibil, a fost frumos sa rad de toti degeneratii tai, hai cu banul, pa 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 16, 2016 Asta înseamnă să fii mafi(oa)t(ă).
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Asta înseamnă să fii mafi(oa)t(ă). Picoane ,pot sa te rog si eu ceva! ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Am uitat ..tie nu iti plac manele...vreau si eu o manea aici,cine ma ajuta?! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 16, 2016 Da. Ce manea?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Da. Ce manea? Iubirea mea dani mocanu-mafiot cu suflet mare.. 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Sa ii spuna cineva,acestui pseudo purtator de pula ca nu am ce sa mai vorbesc cu el! Stii vorba aia, vulpea unde nu ajunge ii pute. Poate am pula, poate nu am, cert ca esti o ofticoasa urata si nebuna. Te bagi in seama peste tot. Mai bine rapuca-te de futut, altfel ai sa mori de ploctiseala si de inima rea. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Stii vorba aia, vulpea unde nu ajunge ii pute. Poate am pula, poate nu am, cert ca esti o ofticoasa urata si nebuna. Te bagi in seama peste tot. Mai bine rapuca-te de futut, altfel ai sa mori de ploctiseala si de inima rea.Lasa tu grija pizdei mele...apucate tu sa te futi! Labus! 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Lasa tu grija pizdei mele...apucate tu sa te futi! Labus!Vrăjitoareo, eu fut femei adevărate, nu zdrente ca tine. Concluzia, spala-te pe dinti ca ai loc berechet, buzele nu te deranjează, chiar iti pute gura a cacat. Când spun asta, ma refer la tampeniile pe care le arunci peste tot aici pe forum. Asta asa, sper sa intelegi ceva la mintea ta aia ingusta. O adevărată Doamna nu face ceea ce faci tu. Scuza-ma niciodată nu o sa fii o Doamna. Poate doar o muierusca tare in clanta si buna de pula, cu toate ca ultimul aspect este discutabil la cat de impanata esti. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Vrăjitoareo, eu fut femei adevărate, nu zdrente ca tine. Concluzia, spala-te pe dinti ca ai loc berechet, buzele nu te deranjează, chiar iti pute gura a cacat. Când spun asta, ma refer la tampeniile pe care le arunci peste tot aici pe forum. Asta asa, sper sa intelegi ceva la mintea ta aia ingusta. O adevărată Doamna nu face ceea ce faci tu. Scuza-ma niciodată nu o sa fii o Doamna. Poate doar o muierusca tare in clanta si buna de pula, cu toate ca ultimul aspect este discutabil la cat de impanata esti.Bine bai ...sunt impanata rau...prost mai esti...am 1:67 si 51 de kilograme...! 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Bine bai ...sunt impanata rau...prost mai esti...am 1:67 si 51 de kilograme...!Ce are celulita cu greutatea bididoaico? Ai mâncat saorma cu de toate, ai dat-o pe glucide cu lipide, proteine cu fainoase, pula mea esti bicatareasa! Goagalu s-a inventat sa vina o vipera ca tine, sa se documenteze si sa facă pe desteapta. La ignoranta (nu este atatstivuitor, nu 'comfunda") iarta-ma daca ma pis pe tine. Când îmi doresc o femeie pe care sa o plătesc, nu comentez pret, prestatie, bălării, este sub demnitatea mea. Mi-am luat teapa, asta este. Mai rau este când tipa o capra disperata ca tine, pentru tine nu pentru altii!PS: Eu sunt bine merci si chiar cred (nu sunt singurul) care cred ca esti handicapata! 1 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Bine bai ...sunt impanata rau...prost mai esti...am 1:67 si 51 de kilograme...!Nu este motiv sa faci prostii! Da-te-n pana mea ca esti simpatica! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Ce are celulita cu greutatea bididoaico? Ai mâncat saorma cu de toate, ai dat-o pe glucide cu lipide, proteine cu fainoase, pula mea esti bicatareasa! Goagalu s-a inventat sa vina o vipera ca tine, sa se documenteze si sa facă pe desteapta. La ignoranta (nu este atatstivuitor, nu 'comfunda") iarta-ma daca ma pis pe tine. Când îmi doresc o femeie pe care sa o plătesc, nu comentez pret, prestatie, bălării, este sub demnitatea mea. Mi-am luat teapa, asta este. Mai rau este când tipa o capra disperata ca tine, pentru tine nu pentru altii!PS: Eu sunt bine merci si chiar cred (nu sunt singurul) care cred ca esti handicapata!Si de tine,muti zic ca esti prost! 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Si de tine,muti zic ca esti prost! Care mie fey toanto, ma cunosti? Tie iti place uro foarte mult? 1 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Si de tine,muti zic ca esti prost! Muti ca tine idioato! 1 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17, 2016 Si hai sa terminam tampenia asta, daca vrei! Stai in bancutza matale si vezi-ti de buzele tale, nu prezinti i teres pt mine. Îmi pare rau, asta este. Hai sa ignoram in conditiile in care nu mai faci pe "desteapta" 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Si hai sa terminam tampenia asta, daca vrei! Stai in bancutza matale si vezi-ti de buzele tale, nu prezinti i teres pt mine. Îmi pare rau, asta este. Hai sa ignoram in conditiile in care nu mai faci pe "desteapta"Labus..tu ai inceput! Pana maine sa ai crengi pe piept daca minti.. 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 17, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Martie 17, 2016 Labus..tu ai inceput! Pana maine sa ai crengi pe piept daca minti.. Cine scrie in locul tau fa ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum