bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 19, 2017 Disponibilă astazi de la ora 14 pana la ora 24/01 noaptea Link spre comentariu
deephardfuck Reputație: -1 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Disponibilă astazi de la ora 14 pana la ora 24/01 noaptea Poți avea orgasm la cunnilingus? Aș vrea să încercăm un face-sitiing, să-ți pot savura pe deplin efluviile orgasmice. Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 19, 2017 Poți avea orgasm la cunnilingus? Aș vrea să încercăm un face-sitiing, să-ți pot savura pe deplin efluviile orgasmice. [/size] Pentru mai multe detalii te rog sa ma suni Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 19, 2017 Disponibila Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 20, 2017 Disponibila Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 20, 2017 pai a postat pe vreo zece topice '' up'' nimic altceva Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 22, 2017 Disponibila Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 22, 2017 Disponibila pana la ora 01-02 noaptea Link spre comentariu
austriacu Reputație: 15 Postat Martie 22, 2017 Oras:Austria Oras:Austria Partajează Postat Martie 22, 2017 Am fost si eu la "Nemtoaica". Deci scurt: Locatie: 9,5Aspect: 9,9 (10 nu dau, pt mine ca Neamt/Austriac nu mai am futut de ani de zile ceva blond cu ochi albastri)Igiena: 10Oral: NP 9Normal: N-am facutCadou: Lei Recomand daca vrei o data altceva.... Pozele sunt chiar real (si daca sunt un pic mai vechi). 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 23, 2017 Am fost si eu la "Nemtoaica". Deci scurt: Locatie: 9,5Aspect: 9,9 (10 nu dau, pt mine ca Neamt/Austriac nu mai am futut de ani de zile ceva blond cu ochi albastri)Igiena: 10Oral: NP 9Normal: N-am facutCadou: Lei Recomand daca vrei o data altceva.... Pozele sunt chiar real (si daca sunt un pic mai vechi).Ăsta e blat, vorbesc aceeași limbă! 4 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 23, 2017 Disponibila Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 23, 2017 Am fost si eu la "Nemtoaica". Deci scurt: Locatie: 9,5Aspect: 9,9 (10 nu dau, pt mine ca Neamt/Austriac nu mai am futut de ani de zile ceva blond cu ochi albastri)Igiena: 10Oral: NP 9Normal: N-am facutCadou: Lei Recomand daca vrei o data altceva.... Pozele sunt chiar real (si daca sunt un pic mai vechi). Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 24, 2017 Disponibila Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 24, 2017 Disponibila pana la ora 04-05 dimineata Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 25, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 25, 2017 Disponibila Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 26, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 26, 2017 Disponibila Link spre comentariu
boggy978 Reputație: 193 Postat Martie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2017 Am fost azi la Betty, zona Valea Lunga/ Moinesti, destul de intortocheat si usor problematic cu locurile de parcareAm sunat de 2 ori, la interval de 40 de minute, nu a raspuns, am dat SMS si in f scurt timp a revenit cu un beep, mi-a dat indicatiile catre locatie, bloc curat, lift nou, etaj superior.Apartament nepretentios, nota 8, nu am vazut baia (veneam de acasa), spatiu de lucru arhisuficient, TV pe ceva post de muzica mid 80's credFata: 8, inalta probabil la 1.80, slim, o piele extraordinar de fina, intr-adevar ceva vergeturi pe burta dar nederanjanteOP: 8, fara artificiiFK: nu am incercatIgiena:10GFE: 9Normal: 9Cadou: 100 ron, dati de mine inainte, fara sa imi fi parut ca avea de gand sa-i ceara atunci Per total o experienta f placuta si mai ales neasteptata pt zona respectiva, un plus pentru activitate in w/eIn mod cert o sa revin, merita incercat din nou cand n-o sa fiu atat de grabit de diversi pe care nu-i mai incapea pamantul fix in timpul meu (asa zis) liber 2 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 27, 2017 Am fost azi la Betty, zona Valea Lunga/ Moinesti, destul de intortocheat si usor problematic cu locurile de parcareAm sunat de 2 ori, la interval de 40 de minute, nu a raspuns, am dat SMS si in f scurt timp a revenit cu un beep, mi-a dat indicatiile catre locatie, bloc curat, lift nou, etaj superior.Apartament nepretentios, nota 8, nu am vazut baia (veneam de acasa), spatiu de lucru arhisuficient, TV pe ceva post de muzica mid 80's credFata: 8, inalta probabil la 1.80, slim, o piele extraordinar de fina, intr-adevar ceva vergeturi pe burta dar nederanjanteOP: 8, fara artificiiFK: nu am incercatIgiena:10GFE: 9Normal: 9Cadou: 100 ron, dati de mine inainte, fara sa imi fi parut ca avea de gand sa-i ceara atunci Per total o experienta f placuta si mai ales neasteptata pt zona respectiva, un plus pentru activitate in w/eIn mod cert o sa revin, merita incercat din nou cand n-o sa fiu atat de grabit de diversi pe care nu-i mai incapea pamantul fix in timpul meu (asa zis) liber Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Disponibila Link spre comentariu
loverxx Reputație: 20 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Salutare! După o lunga perioada in care doar am beneficiat de ajutorul colegilor de forum, ar cam fi cazul sa încep sa contribui și eu. Așadar, fiți blânzi pentru ca e prima recenzie. Se făcea ca era Sâmbătă noapte... târziu, chef nevoie mare. Printre putinele domnișoare care mai puteau fi apelate regulamentar era și Betty. Așadar, luat inima in dinți, după un sms la care nu a vrut sa răspundă și am sunat. Surprins de vocea foarte plăcută si de accentul absolut adorabil am zis ca merita drumul ce se împotrivea dorințele mele carnale. După 30 și ceva de minute pana in Militari (țineți cont ca era 2 noaptea) și nu fără peripeții (dacă aveți o mașina ceva mai mare, nu va aventurati, repet, nu va aventurat pe străzile adiacente blocului simpaticei domnișoare, pentru ca riscați sa rămâneți blocați, singura alternativa fiind sa dați cu spatele câteva sute de metrii cu distanță laterala minima - not Funny noaptea când singurul scop era sa te distrezi), am ajuns fata in fata cu usa unui apartament situat la ultimul etaj al unui oarecare bloc comunist, ușor de găsit de altfel (dacă va descurcați cu simpaticul accent și urmați Instrucțiunile întocmai). Revenind, sun scurt, se deschide usa, și rămân cu un zâmbet mare (și probabil tâmp) pe fata. Domnișoara, așa cum au mai raportat și alți colegi, înaltă! Dar înaltă bine! Plus tocuri... Eu in schimb nu prea... eh lasă acum na. La ora asta se putea mult mai rău. In afara faptului ca este foarte înaltă, avantaj ea, este și foarte frumoasa (părere mea), din nou avantaj ea. Blonda, ochi albaștrii... exact ce-mi trebuie, deja ma simțeam un pic încurcat așa cum ma uitam de jos in sus la ea. Nu o sa va descriu apartamentul. Îl consider okish pentru scopul și durata vizitei - eu am ales un număr. Baia asemenea. De la usa am fost direct invitat in dormitor după care direct in baie. Înainte de asta am ales sa achit domnișoarei, just in case ca îmi pierd capul Oana la final. Ea nu schițase niciun gest in acest sens. In mintea mea se derulau mai multe filme in timpul asta. Unul era, uau, blonda simpatica ce mișto... altul, cam repede m-a invitat la baie, probabil nu ma place prea tare... Așadar nu am socializat prea mult. Duș eu, după care am așteptat-Obor ea de la dus. Revenit in celebrul body roșu... Îți taie așa un pic respirația (subiectiv vorbind). Am încercat sa fac eu doua glume sa destind atmosfera in timp ce Betty ma dezvelea de prosp. Nimic, nemțoaica frate. Am reușit jn schimb sa obțin câteva săruturi, care recunosc ca mi-au plăcut nespus. De acolo lucrurile s-au desfășurat pentepede înainte. Un pic de oral ea, un pic eu, încă un pic ea, pus protecție și normal. Nu foarte performant eu, dar na... ma înțelegeți curățarea filme in cap, complexe legate de înălțime șamd. Revenind la ce va interesează, Betty: îmi e foarte greu sa fiu obiectiv. Da, așa cum mai spun unii colegi, nu este foarte Fit. Eu personal nu i-am tras de body-ul cel roșu. Am lasat-o așa. Am considerat ca se simte mai in largul ei. Compeneseaza prin atitudine? Nu știu ce sa zic, teoretic nu (cel puțin nu cu mine la 3 dimineața). Și totuși mi-a plăcut? DA! De ce? Nu știu. Poate pentru ca e frumoasa, pentru ca are o voce foarte sexy și un accent delicios. Pentru ca raportat la preț nu pot avea pretenții exagerate si poate pentru ca nu am făcut click back cu ea! Habar nu am. Mai revin? Cred ca da! Mi-ar plăcea sa mai stam de vorba... sa ne mai tăvălim un pic, construind pe experiența anterioară. Note? Locație: 7Betty: subiectiv una dintre experientele plăcute, dar nu pentru motivele obiective. Știu ca sunt ciudat. Zicem 8? Prestație: 7 nimic deosebit, totul corect, un pic grăbit însă, dar și din cauza mea!!FK: 9 - cumva reținut dar foarte incitant pentru mine. Betty, sper sa ne mai vedem! A. 3 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Sanii tot asa de mici ii are?? N-a facut operatia?? De aia nu i-ai scos bodyul?? :-) 1 Link spre comentariu
loverxx Reputație: 20 Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Nu ma pronunț dacă nu am văzut! pot spune ca purta un push-up și arata foarte ok așa. Probabil ca din acest motiv nici nu am fost tentat sa o dezbrac mai mult. Profit de ocazie sa îmi cer scuze pentru telefonul meu care a făcut aiurea auto-correct prin postul de mai sus. 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Salutare! După o lunga perioada in care doar am beneficiat de ajutorul colegilor de forum, ar cam fi cazul sa încep sa contribui și eu. Așadar, fiți blânzi pentru ca e prima recenzie.Se făcea ca era Sâmbătă noapte... târziu, chef nevoie mare. Printre putinele domnișoare care mai puteau fi apelate regulamentar era și Betty. Așadar, luat inima in dinți, după un sms la care nu a vrut sa răspundă și am sunat. Surprins de vocea foarte plăcută si de accentul absolut adorabil am zis ca merita drumul ce se împotrivea dorințele mele carnale. După 30 și ceva de minute pana in Militari (țineți cont ca era 2 noaptea) și nu fără peripeții (dacă aveți o mașina ceva mai mare, nu va aventurati, repet, nu va aventurat pe străzile adiacente blocului simpaticei domnișoare, pentru ca riscați sa rămâneți blocați, singura alternativa fiind sa dați cu spatele câteva sute de metrii cu distanță laterala minima - not Funny noaptea când singurul scop era sa te distrezi), am ajuns fata in fata cu usa unui apartament situat la ultimul etaj al unui oarecare bloc comunist, ușor de găsit de altfel (dacă va descurcați cu simpaticul accent și urmați Instrucțiunile întocmai).Revenind, sun scurt, se deschide usa, și rămân cu un zâmbet mare (și probabil tâmp) pe fata. Domnișoara, așa cum au mai raportat și alți colegi, înaltă! Dar înaltă bine! Plus tocuri... Eu in schimb nu prea... eh lasă acum na. La ora asta se putea mult mai rău. In afara faptului ca este foarte înaltă, avantaj ea, este și foarte frumoasa (părere mea), din nou avantaj ea. Blonda, ochi albaștrii... exact ce-mi trebuie, deja ma simțeam un pic încurcat așa cum ma uitam de jos in sus la ea.Nu o sa va descriu apartamentul. Îl consider okish pentru scopul și durata vizitei - eu am ales un număr. Baia asemenea.De la usa am fost direct invitat in dormitor după care direct in baie. Înainte de asta am ales sa achit domnișoarei, just in case ca îmi pierd capul Oana la final. Ea nu schițase niciun gest in acest sens. In mintea mea se derulau mai multe filme in timpul asta. Unul era, uau, blonda simpatica ce mișto... altul, cam repede m-a invitat la baie, probabil nu ma place prea tare... Așadar nu am socializat prea mult. Duș eu, după care am așteptat-Obor ea de la dus. Revenit in celebrul body roșu... Îți taie așa un pic respirația (subiectiv vorbind).Am încercat sa fac eu doua glume sa destind atmosfera in timp ce Betty ma dezvelea de prosp. Nimic, nemțoaica frate. Am reușit jn schimb sa obțin câteva săruturi, care recunosc ca mi-au plăcut nespus. De acolo lucrurile s-au desfășurat pentepede înainte. Un pic de oral ea, un pic eu, încă un pic ea, pus protecție și normal. Nu foarte performant eu, dar na... ma înțelegeți curățarea filme in cap, complexe legate de înălțime șamd.Revenind la ce va interesează, Betty: îmi e foarte greu sa fiu obiectiv. Da, așa cum mai spun unii colegi, nu este foarte Fit. Eu personal nu i-am tras de body-ul cel roșu. Am lasat-o așa. Am considerat ca se simte mai in largul ei. Compeneseaza prin atitudine? Nu știu ce sa zic, teoretic nu (cel puțin nu cu mine la 3 dimineața). Și totuși mi-a plăcut? DA! De ce? Nu știu. Poate pentru ca e frumoasa, pentru ca are o voce foarte sexy și un accent delicios. Pentru ca raportat la preț nu pot avea pretenții exagerate si poate pentru ca nu am făcut click back cu ea! Habar nu am. Mai revin? Cred ca da! Mi-ar plăcea sa mai stam de vorba... sa ne mai tăvălim un pic, construind pe experiența anterioară.Note? Locație: 7Betty: subiectiv una dintre experientele plăcute, dar nu pentru motivele obiective. Știu ca sunt ciudat. Zicem 8? Prestație: 7 nimic deosebit, totul corect, un pic grăbit însă, dar și din cauza mea!!FK: 9 - cumva reținut dar foarte incitant pentru mine.Betty, sper sa ne mai vedem! A. Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Salutare! A. Norocosule .!😂..... Cum de ai prins-o disponibilă ? 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 tu esti de vina, ca i-ai stricat imaginea de printesa Link spre comentariu
Postări Recomandate