Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila doar outcall :*

str Dachau colț cu str Speranței . Casa cu plopi . Nr 69 . La parter . Te aștept cu drag la un koltz de pâine .
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

str Dachau colț cu str Speranței . Casa cu plopi . Nr 69 . La parter . Te aștept cu drag la un koltz de pâine .

Ce faci ragno , iei masa in oras ? :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Ai fost mult prea dur.Cu postarea asta o sa declanșezi jihadul dependentilor de prostituate.

Dur intr-un mod realist...Nu-i niciunul dintre noi pe aici sfant sau macar spiritual, doar ca trebuie sa stii sa faci diferenta intre placere si dependenta, orice lucru consumat des sau in mod exagerat devine toxic pentru creier ca un drog, astfel incat intreg mecanismul se automatizeaza si-ti ofera o falsa placere, indiferent ce reprezinta acel "ceva".

• Like 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Da de unde știi tu, moni? Esti codoasa ei? Nici liviu n-a nimerit sau n-a stiut! Zicea ca s-a retras definitiv!!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:...
Postat

Da de unde știi tu, moni? Esti codoasa ei? Nici liviu n-a nimerit sau n-a stiut! Zicea ca s-a retras definitiv!!

Pai liviu asta cine e?mama omida?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ame="panoramic" post="2272336" timestamp="1478812608"]

Am dat în boabe ... :)

Ai dat în pulă!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Liviule,tu stii sa dai in babe?

Nu eu nu ma ocup cu ocultismul , sunt multe care s-au retras si dupa o perioada au revenit , este prietena cu mine si nu-i discut deciziile ,nu sunt pestele ei ,ea decide ce si cum

Postat

Nu eu nu ma ocup cu ocultismul , sunt multe care s-au retras si dupa o perioada au revenit , este prietena cu mine si nu-i discut deciziile ,nu sunt pestele ei ,ea decide ce si cum

Ba,eu te-am intrebat daca stii sa dai in babe,peste 60 de ani!

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...