funnydog Reputație: -8 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2018 Helou Betty blue , Saptamana viitoare esti disponibila ?Tare as vrea sa te revad.Multumesc mult.Tu ai futut in viata ta femei adevarate? sau acuma esti pe coca? ma refer la femei adevarate, in sensul ca au tate (nu arata ca un wurst maltratat cu ciocanul), buci tari si fine de iti vine sa bei apa din curu lor (nu ca la fata asta de parca iti bagi mana in aluatul de placinta), zambet frumos cu toti dintii (nu ca asta, care iti face muia cu gura inchisa, cu gaura celor 3 dinti lipsa de stanga sus). Sau tu esti vreun d ala cu pula de 2 cm, cu tot cu pielea si te bucuri ca te lasa sa o futi in ureche? Intreb, fiindca normal la cap sa fii si cel mai hidos de pe lume, nu poti sa te reintorci la domnisoara asta ca sa ii dai bani sa o futi?!!!!! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Tu ai futut in viata ta femei adevarate? sau acuma esti pe coca? ma refer la femei adevarate, in sensul ca au tate (nu arata ca un wurst maltratat cu ciocanul), buci tari si fine de iti vine sa bei apa din curu lor (nu ca la fata asta de parca iti bagi mana in aluatul de placinta), zambet frumos cu toti dintii (nu ca asta, care iti face muia cu gura inchisa, cu gaura celor 3 dinti lipsa de stanga sus). Sau tu esti vreun d ala cu pula de 2 cm, cu tot cu pielea si te bucuri ca te lasa sa o futi in ureche? Intreb, fiindca normal la cap sa fii si cel mai hidos de pe lume, nu poti sa te reintorci la domnisoara asta ca sa ii dai bani sa o futi?!!!!! Este topic despre mine ?Eu zic ca nu.De ce ai ramas...te-a fortat ?Iar eu traiesc pe banii mei , dupa parerea mea.Nu cumva esti din generatia MTV sau a internetului ?Respecta daca vrei sa fii respectat.Iti reversi frustrarea pe mine.Na , ca nu iti dau satisfactie ! 1 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 27, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Este topic despre mine ?Eu zic ca nu.De ce ai ramas...te-a fortat ?Iar eu traiesc pe banii mei , dupa parerea mea.Nu cumva esti din generatia MTV sau a internetului ?Respecta daca vrei sa fii respectat.Iti reversi frustrarea pe mine.Na , ca nu iti dau satisfactie ! m-am convins, esti patetic. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 m-am convins, esti patetic.Atunci slabeste-ma cu crticile tale. 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Buna, De astazi pana inclusiv duminica va rog sa faceti programarile ori prin sms ori prin pm cu minim 2 ore inainte. Va pup si va doresc o zi frumoasa :* 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Buna, De astazi pana inclusiv duminica va rog sa faceti programarile ori prin sms ori prin pm cu minim 2 ore inainte. Va pup si va doresc o zi frumoasa :* Ai lăsat smartphone’ul la amanet .... este ? 3 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Ai lăsat smartphone’ul la amanet .... este ?Stai chill ca Nu am ajuns acolo. Pur si simplu maine este ziua mea si lucrez doar cateva ore pe zi ! O seara buna sa ai. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Pur si simplu maine este ziua mea si lucrez doar cateva ore pe zi ! La Multi Ani 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Stai chill ca Nu am ajuns acolo. Pur si simplu maine este ziua mea si lucrez doar cateva ore pe zi ! O seara buna sa ai.La Multi Ani !!! :kiss3 :inlovee 3 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 1, 2018 Va multumesc frumos :* Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Atunci slabeste-ma cu crticile tale.sa te slabeasca ma-ta, ca si din cauza ta mi-am luat teapa, retardatule. zoofilule. 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2018 sa te slabeasca ma-ta, ca si din cauza ta mi-am luat teapa, retardatule. zoofilule.Ok, Regatron e un lingerică dezorientat, dar poți să i-o spui altfel, fără mame si alte alea! 1 3 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 2, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 2, 2018 Disponibila :* Link spre comentariu
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Martie 2, 2018 Oras:tennessee Oras:tennessee Partajează Postat Martie 2, 2018 Ok, Regatron e un lingerică dezorientat, dar poți să i-o spui altfel, fără mame si alte alea!Uite cine vorbeste !!! :slap2 :slap2 :slap2 un lingerica orientat !!! pardon ...omu are o atitudine ludica !!! =)) =)) =)) 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2018 Uite cine vorbeste !!! :slap2 :slap2 :slap2 un lingerica orientat !!! pardon ...omu are o atitudine ludica !!! =)) =)) =))Pe tine te-a băgat cineva în seamă? Stai pe corcodușele tale! 2 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 3, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 4, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 5, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 6, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 6, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 sa te slabeasca ma-ta, ca si din cauza ta mi-am luat teapa, retardatule. zoofilule.Esti un dezaxat.Marsh de aici ! 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 7, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 8, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 12 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Martie 9, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate