bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 Paule , esti cam muist P.S Da-te-n sloboz ! 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 '' Herr '' Paul, in legatura cu ce trebuie sa fim lamuriti referitor la simpatica Betty ? Virtual nu mai are relevanta pentru mine atita timp cit am cunoscut-o in mod real si direct, ma bucur ca am reusit sa ajung la ea.Iar in toate trebuie sa existe o limita, de ambele parti, asa , ca intre persoane rezonabile si mature. Cind o femeie spune '' Nu'' , chiar asta inseamna, nicidecum Da/ Nu sau Poate. Da, unii barbati se inversuneaza cu atit mai tare cu cit nu obtin ce vor sau sint refuzati. Tu sa fii sanatos si inspirat ! 3 4
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 Paul, te rog sa ma lasi odata in pace!Ok, nici nu ne cunoastem... 1
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 Scuze daca te-am deranjat cu ceva... nu am cum sa editez postul... 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Martie 3, 2016 Scuze daca te-am deranjat cu ceva... nu am cum sa editez postul...paul, ce faci tu este hartuiere!!!!!plus ca am vb acum cu avoctul meu si nu ai voie sa imi publici date personale ca fb fara accordul meu. nu ma intereseaza cum il stergi, dar daca nu il stergi o sa te dau in judecata (Artikeln l. 111, 112 und 113 des europaeischen Strafgesetzbuchs)! 3 2
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Martie 3, 2016 Sa stie lumea facebookul tau pt poze, nu? Sa nu fie oamenii nelamuriti!Auch ich geh dann mal auf Nummer Sicher und erklärehiermit folgendes: heute 01. März 2016, in Reaktion auf die neuen Facebook Richtlinien. Gemäß den Artikeln l. 111, 112 und 113 des Strafgesetzbuchs, geistiges Eigentum, erkläre ich, dass meine Rechte an allen meinen persönlichen Daten, Zeichnungen, Bilder, Texte etc... nur bei mir liegen. Veröffentlicht auf meinem Profil ab dem Tag, an dem ich mein Konto erstellt habe. Die kommerzielle Nutzung erfordert vorher meine schriftliche Genehmigung !Jeder kann diesen Text kopieren und einfügen in seiner persönlichen Facebook-Seite. Damit bist du unter dem Urheberrecht. Mit diesem Post lässt du Facebook wissen, dass das veröffentlichen, vervielfältigen, verbreiten, senden, oder auf irgendeine andere Weise Content aus deinem Profil streng verboten ist. Die oben genannten Artikel sind auch für Arbeitnehmer, Studenten, Agenten und / oder -- anderes Personal im Dienst von Facebook.Der Inhalt von meinem Profil enthält private Informationen. Die Verletzung von meinem Privatleben wird bestraft unter Berücksichtigung des Gesetzes (UCC 1-308 1-308 1-103 und dem Statut von Rom). 2 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 Ce zici mamico acolo , ne injuri ? P.S Am dat report , cand s-o trezii motanul ti-l sterge 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 @ Frau Betty, Hut ab, hast du das richtige Mittel gefunden einen nicht so gutgemeinten Mann zu zähmen....eine große Sache..... @ Bic.c. - este un extras din sectiunea corespunzatoare din Facebook cu referire la codul penal german, referitor la posesiunea intelectuala - drepturi de proprietate intelectuala. Este o formulare de specialitate facuta de avocati, si in rezumat, cine ii incalca drepturile de proprietate ( in sensul articolelor respective din codul penal german ) asupra materialelor publicate pe contul ei de facebook poate suporta rigorile legii ( germane.... ). Cum poti sa crezi ca simpatica Betty ne insulta / ne agreseaza fara motiv ( sau chiar cu motiv ) ? 2 4
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Martie 3, 2016 Ce zici mamico acolo , ne injuri ? P.S Am dat report , cand s-o trezii motanul ti-l sterge nuuu, nu am injurat pe nimeni doar l-am informat pe domnul paul ce spune legea despre actiunile lui.iti multumesc pt support. puuup 3 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 @ Bic.c. - este un extras din sectiunea corespunzatoare din Facebook cu referire la codul penal german, referitor la posesiunea intelectuala - drepturi de proprietate intelectuala. Cum poti sa crezi ca simpatica Betty ne insulta / ne agreseaza fara motiv ( sau chiar cu motiv ) ? Relax man , mai zambeste si tu . Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca nemtii ar avea o injuratura asa lunga 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 Da, eram foarte serios si prins, ma simteam implicat, mai ales ca eu am deschis topicul despre exotica si speciala Betty. Dar orice detaliu conteaza, stiam ca glumesti, dar vroiam ca totul sa aiba si un aer de questie sensibila. Salutare si numai bine ! 4 4
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 Da, eram foarte serios si prins, ma simteam implicat, mai ales ca eu am deschis topicul despre exotica si speciala Betty. Dar orice detaliu conteaza, stiam ca glumesti, dar vroiam ca totul sa aiba si un aer de questie sensibila. Salutare si numai bine ! Pai si ce nu este questie sensibila in postarile mele ?Te-ai suparat ca i-am tras la muie lu' Paul ? 2 1
laury Reputație: 24071 Postat Martie 3, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 3, 2016 Paul, te rog sa ma lasi odata in pace!Parlamentaru este Paul? mai hartuieste si alta fata.Betty trimite report de pe postarile lui si ajung la Pisic.In rest parlamentare...meriti minusurile Corinei! O indemn sa iti mai dea!👠5
sloboz la tava Reputație: -3 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 de ce te ascunzi daca esti curva, si de ce ar fii calomnie daca omu dezvaluie adevarulpaulica pula mica, he he he he he he, asta va pune fbi in spate sa dezvaluiti identitatile oamenilor si va fute site-ul ai fost hartuita pe un site oricum ilegal,unde prestezi o activitate ilegala, unde aveai un cont care nu te reprezinta personal , de un troll pe care il banuiesti ca ar fii cineva anumemai te-n plm de zdreantza
sloboz la tava Reputație: -3 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 ps am auzit ca in germania femeia te baga la viol daca nu ai place cum ai futut-o, sau era in Anglia parcalegi facute in plm de lesbiene , poponari ,si curve ca tinemai ten plm de zdreantza
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 slobozitule , esti cam prost . 1 1
sloboz la tava Reputație: -3 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 sa-mi dai cu limba la coaie dupa ce ma rad cu bic-ul
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 Stai ma nu sarii asa , era o constatare nu un compliment 2 1
sloboz la tava Reputație: -3 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 pei si tu constati cu limba daca m-am ras bine si daca m-am sters la cur dupa ce m-am cacat
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 E clar , esti si putin retard 2 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 Betty cu sa-i spun in germana slobozitului sa-mi suga pula ? P.S Pana-mi traduce Betty poti sa-mi sugi pula in romana , slobozitule 2 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Martie 3, 2016 Betty cu sa-i spun in germana slobozitului sa-mi suga pula ? P.S Pana-mi traduce Betty poti sa-mi sugi pula in romana , slobozitulese spune: lutsch mein schwanz du unterbelichtete spermaschleuder pup 4 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Martie 3, 2016 de ce te ascunzi daca esti curva, si de ce ar fii calomnie daca omu dezvaluie adevarulpaulica pula mica, he he he he he he, asta va pune fbi in spate sa dezvaluiti identitatile oamenilor si va fute site-ul ai fost hartuita pe un site oricum ilegal,unde prestezi o activitate ilegala, unde aveai un cont care nu te reprezinta personal , de un troll pe care il banuiesti ca ar fii cineva anumemai te-n plm de zdreantzavai vai vai ce sa spui si tu.... as putea sa te injur si eu si sa te fac in toate felurile, dar nu cobor la nivelul tau si plus ca ai dovedit cu aceasta postare ca esti mintal retardad pup insanatosire grabnica iti doresc daca mai esti de ajutat 6 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 3, 2016 se spune: lutsch mein schwanz du unterbelichtete spermaschleuder pup Asa mult este de spus ? Bag pula, te plictisesti pana injuri prostul .Auzi ma slobozitule , m-am razgandit , continua in romana 3 1
Postări Recomandate