picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2016 probabil ca hormi a fost inaintea mae la betty nu ma intereseaza cum nu ma intereseaza nici o recenzie nu de a lui in general nu citesc eu nu ma tin dupa nimeni,ma uit la poza si daca imi place ma duc daca nu,nu, pentru altul poate sa fie 'muma padurii ' iar pentru mine zana pentru ca vedem diferit si masuram diferit, eu nu am intrat niciodata pe recenzia cuiva sa spun ca nu este cum imi place mie din aceleasi cosiderente ''de gustibus non disputandum ' mie imi place fata asta cu tatele lasate si vergeturi pe burta ca altuia nu-i place nu este vina mea , sunt banii mei si fut ce vreau si scriu ce vreau,nu trebuie sa dau socoteala nimanui, am inteles ca au fost destui inaintea mea si au scris ca are sanii lasati si vergeturi,mie imi plac femeile inalte in general deci m-am dus la ea,eu o fut in pizda nu intre tate,eu nu fac sex oral decat foarte rar, la fel mie nu-mi place dar altuia ii place,mie inca mi se scoala deci nu trebuie sa fiu stimulat,si din acelasi motiv am uitat sa mentionez de oral in recenzii da si? ani de zile am mers la femei luate din Romania Libera si alte ziare pana a aparut AT si atunci am luat din AT fara recenzii fara recomandari dupa poza,deci mergeti fratilor unde vreti pe banii vostri si nu va mai luati dupa recenzii decat daca vreti sa va bagati in seama, mergeti pe mana voastra cum merg eu.Daca am jignit pe cineva imi cer mii si mii de scuze dar nu am avut intentia sa jignesc si nici nu astept raspuns de la nimeni la ceea ce am scris mai sus, inca o data mii de scuzeFără supărare, dacă ne îndemni să nu ne luăm după recenzii, tu pentru cine faci? De recenzii, zic! E o fractură în logica ta. 10 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2016 Fără supărare, dacă ne îndemni să nu ne luăm după recenzii, tu pentru cine faci? De recenzii, zic! E o fractură în logica ta.Doar una? De fracturã zic 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 19, 2016 Fără supărare, dacă ne îndemni să nu ne luăm după recenzii, tu pentru cine faci? De recenzii, zic! E o fractură în logica ta.te rog sa ma scuzi nea picoane dar daca tot le fac neobiective de ce sa se ia lumea dupa mine? si am spus ca masuram diferit si vedem diferit ,avem cam aceiasi varsta si pentru noi una de 35/40 de ani este trufanda pe cand pentru un tip de 20/25 de ani este babaciune si=mi cer mii de scuze fetelor care s-au simntit jignite de remarca mea :hihat 4 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2016 te rog sa ma scuzi nea picoane dar daca tot le fac neobiective de ce sa se ia lumea dupa mine? si am spus ca masuram diferit si vedem diferit ,avem cam aceiasi varsta si pentru noi una de 35/40 de ani este trufanda pe cand pentru un tip de 20/25 de ani este babaciune si=mi cer mii de scuze fetelor care s-au simntit jignite de remarca mea :hihat Și dacã n-ar fi, nu s-ar mai povesti...pânã nici, mãcar, Ana, nu mai are mere
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Mai 19, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Mai 19, 2016 Fără supărare, dacă ne îndemni să nu ne luăm după recenzii, tu pentru cine faci? De recenzii, zic! E o fractură în logica ta.Daca nu ne luam dupa recenzii, ne luam dupa cei valabili care nu fac recenzii, logic,nu ? De o ora caut una bucata recenzie a unui membru absolut respectat (cel putin de altii), in 2016 n-am gasit niciuna, am luat de la capatul celalat pâna am obosit. Zgomot, doar zgomot P.S. Liviu58 a spus ca EL nu se uita dupa recenzii (nu ne-a indemnat la nimic). Altii au spus ca NU FAC recenzii, aia la ce ne indeamna ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2016 te rog sa ma scuzi nea picoane dar daca tot le fac neobiective de ce sa se ia lumea dupa mine? si am spus ca masuram diferit si vedem diferit ,avem cam aceiasi varsta si pentru noi una de 35/40 de ani este trufanda pe cand pentru un tip de 20/25 de ani este babaciune si=mi cer mii de scuze fetelor care s-au simntit jignite de remarca mea :hihatFracturile logice continuă, cu tot regretul îți spun! Ai spus că tu nu te uiți pe recenzii și ne îndemni și pe noi să facem la fel, nu că dacă noi le considerăm subiective pe ale tale, să la ignorăm. Asta cu vârsta ... eu sunt mult mai bătrân decât tine, sunt Nemuritorul și sunt născut în timpul celei de a 2-a Cruciade. Și nu, una de 35-40 de ani, nu mi se pare (încă trufanda). Sfatul meu prietenesc este să te resetezi un pic, să analizezi dacă recenziile tale ne folosesc la ceva și să vezi dacă poți recenza obiectiv, sau să renunți. Și nu uita: din recenzii trebuie să rezulte performanțele fetelor, nu ale noastre.Respect! 8 6
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 19, 2016 Bree,nea Picoane nu încerca să faci pe tinerelul ca toată lumea știe că ești născut pe vremea lui Burebista. 2
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Mai 19, 2016 Disponibila toata noaptea 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2016 Și nu uita: din recenzii trebuie să rezulte performanțele fetelor, nu ale noastre.Respect! Am câteva care au avut numa' orgaZm continuu cu mine...le recenzez și p-alea? 5
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 19, 2016 Am câteva care au avut numa' orgaZm continuu cu mine...le recenzez și p-alea? Când se opresc din orgasm 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2016 Când se opresc din orgasm M-am scos 1
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Mai 19, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Mai 19, 2016 Când se opresc din orgasmCum se mai opresc ? Credeam ca nici n-apuci sa le impartasesti ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2016 Bree,nea Picoane nu încerca să faci pe tinerelul ca toată lumea știe că ești născut pe vremea lui Burebista.Să nu exagerăm, totuși!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2016 Am câteva care au avut numa' orgaZm continuu cu mine...le recenzez și p-alea? Nu, că se interpretează! 6 6
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 19, 2016 Am câteva care au avut numa' orgaZm continuu cu mine...le recenzez și p-alea? P-alea nu. Ne faci doar un rezumat pa PM 1 11
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 19, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 19, 2016 Decebalus per Picon 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 19, 2016 Să nu exagerăm, totuși! Pa vremea lu' Scorilo? 2 11
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Mai 19, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Mai 19, 2016 Baaaa, gata cu povestile pescaresti ! Ati adormit si visati deja ? Fara recenzii false !!! A pus d-na Betty poza noua !!! Esti adorabila, d-na Betty ! 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2016 P-alea nu. Ne faci doar un rezumat pa PM Nu, cã se interpreteazã
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 19, 2016 Nu, cã se interpreteazã Nu spune nimic ca dau năvală Turcii 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Mai 19, 2016 Baaaa, gata cu povestile pescaresti ! Ati adormit si visati deja ? Fara recenzii false !!! A pus d-na Betty poza noua !!! Esti adorabila, d-na Betty ! Multumesc Iti doresc o seara minunata Pup 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 20, 2016 Fracturile logice continuă, cu tot regretul îți spun! Ai spus că tu nu te uiți pe recenzii și ne îndemni și pe noi să facem la fel, nu că dacă noi le considerăm subiective pe ale tale, să la ignorăm. Asta cu vârsta ... eu sunt mult mai bătrân decât tine, sunt Nemuritorul și sunt născut în timpul celei de a 2-a Cruciade. Și nu, una de 35-40 de ani, nu mi se pare (încă trufanda). Sfatul meu prietenesc este să te resetezi un pic, să analizezi dacă recenziile tale ne folosesc la ceva și să vezi dacă poți recenza obiectiv, sau să renunți. Și nu uita: din recenzii trebuie să rezulte performanțele fetelor, nu ale noastre.Respect!Ok multumesc 5 7
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Mai 20, 2016 disponibila 7
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 21, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Mai 21, 2016 4
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 21, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Mai 21, 2016 disponibila 3
Postări Recomandate