picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Cred ca am destule recenzii, negative si pozitive, din care se intelege clar ce te asteapta la mine. Eu nu incerc sa pacalesc pe nimeni - in contra... Mai si atentionez/sfatuiesc clienti noi sa citeasca intai recenziile despre mine si apoi sa revina cu un tel.Cu stima si o seara frumoasa Da Betty, așa e! Dar tu când mergi să cumperi pabtofi te iei doar după reclame sau eventuale recenzii de pe site-uri de specialitate? Nu vrei să vezi cu ochii tăi ce cumperi? Pentru că și pe net, poți vedea ce cumperi. Adică îți pui fața și nu pui sânii! Te rog mult, cu postarea asta a ta, nu ne mai jigni inteligența! Și poate nu ar fi fost atâta tevatură pe topicul tău dacă nu ar fi fost linge-pizdă ăștia care au tot sărit de cur în sus la fiecare critică, cu solicitări de dedicații muzicale și alte libidinoșenii. Cum am mai spus, ți-au făcut mai mult rău, că până și mie mi s-a făcut lehamite. Doar tu ai putea să-i lămurești să înceteze! 6 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Da Betty, așa e! Dar tu când mergi să cumperi pabtofi te iei doar după reclame sau eventuale recenzii de pe site-uri de specialitate? Nu vrei să vezi cu ochii tăi ce cumperi? Pentru că și pe net, poți vedea ce cumperi. Adică îți pui fața și nu pui sânii! Te rog mult, cu postarea asta a ta, nu ne mai jigni inteligența! Și poate nu ar fi fost atâta tevatură pe topicul tău dacă nu ar fi fost linge-pizdă ăștia care au tot sărit de cur în sus la fiecare critică, cu solicitări de dedicații muzicale și alte libidinoșenii. Cum am mai spus, ți-au făcut mai mult rău, că până și mie mi s-a făcut lehamite. Doar tu ai putea să-i lămurești să înceteze! Sã vinã Xoxo pã forum, am zis 1
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 2, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 2, 2016 Craiul a inceput sa mi dea puncte cu plus.Asta inseamna ca nu mai are minusuri sau o incearca cu mine sa i trimit poze nud?Plm,nici eu nu mai inteleg,creq ii trimit un link cu o melodie ca sa scap de el 2
hormi Reputație: 787 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2016 I-am dat eu un sfat gratuit si bun acum ceva vreme...dar nu m-a ascultat, percepandu-l ca pe un atac.Fiecare culege ce sadeste iar uneori mai culege doar praful din cauza argatilor idioti. @picon, tardiva rau schimbarea asta de macaz. Mai tii minte vorba cu coloana vertebrala? 1
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 "Maestre" pisicu zice ca nu e contraventie asta cu minusurile excesive, asa ca ai mâncat cacat cu infantilismul. Acum ca sa-mi inchida contul pot s-o fut pe ma-ta, sor-ta si tuot ce ai tu ttot cârdul de târfe ? Intreb si eu ca opinia publica ? 1 2
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 2, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 2, 2016 "Maestre" pisicu zice ca nu e contraventie asta cu minusurile excesive, asa ca ai mâncat cacat cu infantilismul. Acum ca sa-mi inchida contul pot s-o fut pe ma-ta, sor-ta si tuot ce ai tu ttot cârdul de târfe ? Intreb si eu ca opinia publica ? Asta inseamna la tine sa ai MINTE bai ciobandecurteveche? 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 "Maestre" pisicu zice ca nu e contraventie asta cu minusurile excesive, asa ca ai mâncat cacat cu infantilismul. Acum ca sa-mi inchida contul pot s-o fut pe ma-ta, sor-ta si tuot ce ai tu ttot cârdul de târfe ? Intreb si eu ca opinia publica ? Gata lingãule, deja ți-ai dat masca de crai jos? Fãrã familii, cã-mi bag pula-n toatã rasa ta 1
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 Asta inseamna la tine sa ai MINTE bai ciobandecurteveche?Nu era mai bun armistitiul de atunci. Nu era. Fiind ca tu esti chiar de treaba fata de dscreieratii aia. Te rog reclama-ma !Altfel cum ziceai tu sa-ti bagi pula in ma-ta ! 1 2
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 Gata lingãule, deja ți-ai dat masca de crai jos? Fãrã familii, cã-mi bag pula-n toatã rasa ta As fute-o pe fi-ta si pe mata, bulibasa, cu cea mai mare placere. Familia ta m-ar excita cel mai tare ! 1 2
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 2, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 2, 2016 As fute-o pe fi-ta si pe mata, bulibasa, cu cea mai mare placere. Familia ta m-ar excita cel mai tare ! Te ai suparat ca nu a pus Picon poze nud,este? 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 As fute-o pe fi-ta si pe mata, bulibasa, cu cea mai mare placere. Familia ta m-ar excita cel mai tare ! *fii-ta...craiule *mã-ta...craiule Asta înseamnã sã fii prost/fals din nãscare...la primul impuls îți sare masca...crrrrrraiule 2
hormi Reputație: 787 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2016 Lasati-l...omul e pierdut. El acum se sacrifica pentru d-na Betty.Singurul lucru care nu-mi place este ca indivizi de-astia umbla liberi, pastilati sau nepastilati. Tuamneeee!!!! 2
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 Lasati-l...omul e pierdut. El acum se sacrifica pentru d-na Betty.Singurul lucru care nu-mi place este ca indivizi de-astia umbla liberi, pastilati sau nepastilati. Tuamneeee!!!! Nea Hormi, n-am invatat nimic de la Miskin, ce usor era el banat !Ai fost tu rautacios, pacat ca n-ai facut recenzii, aveam ce invata. 1 2
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 *fii-ta...craiule *mã-ta...craiule Asta înseamnã sã fii prost/fals din nãscare...la primul impuls îți sare masca...crrrrrraiule Futu-ti toate amantele troleibuze ! Am gasit ! Ma cac in BMW-ul tau si apoi ii dau drumul in dâmbovita ! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 "Maestre" pisicu zice ca nu e contraventie asta cu minusurile excesive, asa ca ai mâncat cacat cu infantilismul. Acum ca sa-mi inchida contul pot s-o fut pe ma-ta, sor-ta si tuot ce ai tu ttot cârdul de târfe ? Intreb si eu ca opinia publica ? ...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Futu-ti toate amantele troleibuze ! Am gasit ! Ma cac in BMW-ul tau si apoi ii dau drumul in dâmbovita ! Am dat bemveu și 12000 diferențã pã un cayenne turbo s 2016...plm, chestii dã rutinã 1
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 ... Hai bagati-ai pula-n mata fa un bine forumului si reclama-ma ! 1 2
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 Am dat bemveu și 12000 diferențã pã un cayenne turbo s 2016...plm, chestii dã rutinã Banii din curve nu, proxenetul dracului. Totata ziua stai pe net isti curge in burdihanul ala ! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 I-am dat eu un sfat gratuit si bun acum ceva vreme...dar nu m-a ascultat, percepandu-l ca pe un atac.Fiecare culege ce sadeste iar uneori mai culege doar praful din cauza argatilor idioti. @picon, tardiva rau schimbarea asta de macaz. Mai tii minte vorba cu coloana vertebrala?În primul rând, nu mă interesează opinia! În al doilea rând, tu confunzi "coloana vertebrală" cu mârlănia. Eu nu la fond mă refeream, ci la formă. Iar dacă forma e mârlănească, reacționez.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Hai bagati-ai pula-n mata fa un bine forumului si reclama-ma ! *bãga-ți-ai...lingãule
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Hai bagati-ai pula-n mata fa un bine forumului si reclama-ma !Ești cumva necrofil? P.S. nu te reclam, bulache.P.S. 2. Uite dragă Betty, ce "domn", ce specimen te apără! Ești mândră? Dacă îl linișteai la timp, nu se ajungea aici. 5 22
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 Hai bagati-ai pula-n mata fa un bine forumului si reclama-ma ! Ce fac minusuriile astea din oameni?! Le arata adevarata valoare si educatia aleasa ! Si sunt doar niste amarate de puncte virtuale ! Sad very sad, but true !!! 2 1
hormi Reputație: 787 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2016 Asta ai inteles tu? Chiar ca-i trist... 1
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 2, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Iunie 2, 2016 Ce fac minusuriile astea din oameni?! Le arata adevarata valoare si educatia aleasa ! Si sunt doar niste amarate de puncte virtuale ! Sad very sad, but true !!!Tu stii cum arati, ma gandeam sa pun poza sa te compari cu altele, pe tine nu te injur dar du-te si da-i puncte lui ramsay ! 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Banii din curve nu, proxenetul dracului. Totata ziua stai pe net isti curge in burdihanul ala ! Asta-nseamnã sã fii șef de Puff, incapabilule p.s nici vorbã dã burdihan, am 185 cm cu 90 dã kile(sunt useri care pot confirma)...sunt tot o fibrã și-un talent, craiule )
Postări Recomandate