Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

Vizitata si de mine, Betty si colega. Ambele sunt semiromance, una nemtoaica si una moldoveanca-ucrainianca.

Sunat, programat la Betty, aflat la fata locului ca are si o colega, le intreb daca merg si amandoua, da, 400 lei.

Betty, blonda, exceptional de slim, sani OK, fund apetisant, chip de piti de ravnesti seara la ele prin terase cand iesi in oras cu consoarta.

Colega, blonda, usor slim insa bine proportionata, tunsa punk - de pe vremea mea -, atitudine energica.

Accentul strain al amandoura, superb, face deliciul situatiei.

Dus eu, dus ele, locatia e OK, prevazuta cu tot ce trebuie insa cam micuta camera de lucru..

Actiunea in sine, ele oral mie, protejat, normal cu ucrainianca, apoi iar oral si finalizat manual in cele din urma.

Zic eu, experienta fiind la ora tarzie fetele s-au descurcat admirabil si primesc 10 pe linie, intra in topul meu, dar nu in supertop.

Betty, usor complexata de ce au spus colegii despre sanii ei a preferat sa ramana in sutien si maieu + bikini. Din ce am observat are cu ce se lauda. Stai relax fata, astia de se legara de tine sunt niste indivizi pe care nu ii poate multumi nimeni..

• Like 5
  • Oras:Bvd Unirii 63
  • Oras:Bvd Unirii 63
Postat

Vizitata si de mine, Betty si colega. Ambele sunt semiromance, una nemtoaica si una moldoveanca-ucrainianca.

Sunat, programat la Betty, aflat la fata locului ca are si o colega, le intreb daca merg si amandoua, da, 400 lei.

Betty, blonda, exceptional de slim, sani OK, fund apetisant, chip de piti de ravnesti seara la ele prin terase cand iesi in oras cu consoarta.

Colega, blonda, usor slim insa bine proportionata, tunsa punk - de pe vremea mea -, atitudine energica.

Dus eu, dus ele, locatia e OK, prevazuta cu tot ce trebuie insa cam micuta camera de lucru..

Actiunea in sine, ele oral mie, protejat, normal cu ucrainianca, apoi iar oral si finalizat manual in cele din urma.

Zic eu, experienta fiind la ora tarzie fetele s-au descurcat admirabil si primesc 10 pe linie, intra in topul meu, dar nu in supertop.

Betty, usor complexata de ce au spus colegii despre sanii ei a preferat sa ramana in sutien si maieu + bikini. Din ce am observat are cu ce se lauda. Stai relax fata, astia de se legara de tine sunt niste indivizi pe care nu ii poate multumi nimeni..

Iti multumesc :*

• Like 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Nene, nu te supăra, dar nu e vina noastră că ai probleme cu scrierea, atât din punct de vedere gramatical/ortografic, cât și al exprimării! Fii mai atent!

si tu ai probleme din cand in cand dar nu-ti scot ochii,imi vad de treaba mea pentru ca ma gandesc ca s-ar putea sa tastezi pe tableta care are dictionar prestabilit si nu urmaresti toate cuvintele cum fac si eu cand scriu  pe tableta

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nene, nu te supăra, dar nu e vina noastră că ai probleme cu scrierea, atât din punct de vedere gramatical/ortografic, cât și al exprimării! Fii mai atent!

tocmai pentru a nu mai primii comentarii inutile am zis sa scriu in doar cateva cuvinte,toti stiu ce inseamna sa o faci in trei ,sunt sigur ca si daca scriam un singur cuvant sa apucau sa-l analizeze. Cu tot respectul Picon :hihat

si tu ai probleme din cand in cand dar nu-ti scot ochii,imi vad de treaba mea pentru ca ma gandesc ca s-ar putea sa tastezi pe tableta care are dictionar prestabilit si nu urmaresti toate cuvintele cum fac si eu cand scriu  pe tableta

Ți-au trebuit 2 zile pentru a reveni?  :slap2

• Like 5
  • Minus 2
Postat

curina nu te-ai mai destepta fa jegoaso?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ți-au trebuit 2 zile pentru a reveni?  :slap2

Nu stau sa urmaresc pe nimeni ca sa raspund cand ajung acasa

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Tu ai citit bine postarea? Mi-ai mai răspuns o dată atunci, la cca. jumătate de oră! De ce era nevoie să mai dai un răspuns?  :slap2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:...
Postat

Liviu,te superi daca pun o

Nu ai net pe telefon?

• Like 1
Postat

Tu ai citit bine postarea? Mi-ai mai răspuns o dată atunci, la cca. jumătate de oră! De ce era nevoie să mai dai un răspuns?  :slap2

Ti-am mai zis ca nu urmaresc, am intrat de 30 minute cred si am raspuns :hihat nu te-am insultat cu nimic,din conta cu tine sunt politicos pentru ca meriti

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ti-am mai zis ca nu urmaresc, am intrat de 30 minute cred si am raspuns :hihat nu te-am insultat cu nimic,din conta cu tine sunt politicos pentru ca meriti

Sa fii si cu mine politicos!Daca esti politicos,esti cu toata lumea!

• Like 1
Postat

Sa fii si cu mine politicos!Daca esti politicos,esti cu toata lumea!

Corec voi fi si cu tine,nu am probleme :hihat :hihat :hihat

• Like 1
  • Minus 2
Postat

corect ,am rectificat greseala

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Liviu,te superi daca pun o

Nu ai net pe telefon?

Ba am dar la munca am tableta si acasa laptop asa ca nu are rost sa intru pe tel.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ba am dar la munca am tableta si acasa laptop asa ca nu are rost sa intru pe tel.

Si la munca pana te speli pe maini...poate te feresti de colegi ca intri pe forum..asa mai bine acasa.Corect!

• Like 2
Postat

Si la munca pana te speli pe maini...poate te feresti de colegi ca intri pe forum..asa mai bine acasa.Corect!

la munca nu ma feresc de nimeni , acasa ma feresc

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Si cine te pune sa faci recenzii de pe tableta?

Goana asta dupa puncte...

• Like 2
Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Am incercat si eu sa o vizitez pe Betty intr-una din noptile trecute dar...

Modalitatea de contact :

Sun si-mi raspunde colega moldoveanca :

- Buna , zic eu

- Buna , primesc raspunsul intr-un minunat accent rusesc

- Spune-mi te rog daca esti libera , cand si unde pot sa vin ?

- Sunt libera , sunt libera , poti sa vii la Vitan

- Aaaaaa , scuze , Cu Betty voiam sa vorbesc , tu banuiesc ca esti colega .

- Da , da , colega , vino , sunt libera

- Stai mamica usor ca nu cu tine voiam , cu Betty

- Sunt libera Betty , poti vii

- Da-mi-o pe Betty daca se poate ca nu ne intelegem .

- Da bine , spune ea mahnita si o aud cum iese din camera .

Amuzat de dialogul dintre mine si rusoaica o primesc pe Betty la telefon care in cele 1 min si 41 sec de convorbire a incercat sa ma convinga ca sunt beat repetandu-mi asta de 5 ori . Incerc sa o conving ca nu am baut de 4 ani doar ca m-a amuzat foarte tare dialogul cu colega .Intr-un fina o conving  spunandu-i ca ea trebuie sa deschida putin usa , eu suflu si daca miros a bautura accept consecintele . "Bine  , suna-ma in 20 min de la Casa De Pensii  sa-ti dau adresa" , spune nemtoaica .

Teapa :laugh2

Ajung in 15 min la locul stabilit si tratez totul nemteste , adica mai astept inca 5 min ,sa nu spuna fata ca am sunat mai devreme . Cand se fac fix 20 min de la primul apel sun si , si , si ......pula

Bineinteles ca ma taie un ras zgomotos cu lacrimi atragand atentia unui echipaj de politie care vine in graba la geamul masinii mele si vazandu-mi lacrimile care-mi siruiau pe obraji  ma intreaba ingrijorati :  " Domnule , s-a intamplat ceva , va simtiti bine ? " . Linistesc oamenii multumindu-le pentru grija avuta . " Ati consumat alcool ?" ma intreaba Garcea . Nu m-am putut abtine si am explodat intr-o noua repriza de ras . Oamenii se uitau nedumeriti la mine dar ma linistesc repede , le povestec cum ca trebuia sa ma duc la o pasarica dar nu mi-a mai raspuns la telefon pe motiv ca sunt beat . Inteleg de ce m-a amuzat intrebarea ,le smulg si lor un hohot de ras si dispar in masina comentand si razand  . Si uite asa m-a lasat pe mine nemtoaica cu pula sculata si cu ochii inlacrimati la Phoenix Tower intrebandu-ma si azi ce vedeam asa de sexi la un bloc de cacat

Draga Betty , ma ierti ca am indraznit sa te sun asa zambaret dar, asa cum spuneam , dialogul cu colega m-a amuzat foarte tare

...si sa stii ca oamenii nu trebuie sa traga ceva la masea ca sa devina veseli , pur si simplu asta este starea lor si iau partea amuzanta a tuturor situatiilor din viata .  Pana si Garcea a inteles acest lucru

Seara urmatoare mi-am luat tonul si atitudinea business si am sunat pentru programare :laugh2

• Like 12
  • Minus 1
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Am incercat si eu sa o vizitez pe Betty intr-una din noptile trecute dar...

Modalitatea de contact :

Sun si-mi raspunde colega moldoveanca :

- Buna , zic eu

- Buna , primesc raspunsul intr-un minunat accent rusesc

- Spune-mi te rog daca esti libera , cand si unde pot sa vin ?

- Sunt libera , sunt libera , poti sa vii la Vitan

- Aaaaaa , scuze , Cu Betty voiam sa vorbesc , tu banuiesc ca esti colega .

- Da , da , colega , vino , sunt libera

- Stai mamica usor ca nu cu tine voiam , cu Betty

- Sunt libera Betty , poti vii

- Da-mi-o pe Betty daca se poate ca nu ne intelegem .

- Da bine , spune ea mahnita si o aud cum iese din camera .

Amuzat de dialogul dintre mine si rusoaica o primesc pe Betty la telefon care in cele 1 min si 41 sec de convorbire a incercat sa ma convinga ca sunt beat repetandu-mi asta de 5 ori . Incerc sa o conving ca nu am baut de 4 ani doar ca m-a amuzat foarte tare dialogul cu colega .Intr-un fina o conving  spunandu-i ca ea trebuie sa deschida putin usa , eu suflu si daca miros a bautura accept consecintele . "Bine  , suna-ma in 20 min de la Casa De Pensii  sa-ti dau adresa" , spune nemtoaica .

Teapa :laugh2

Ajung in 15 min la locul stabilit si tratez totul nemteste , adica mai astept inca 5 min ,sa nu spuna fata ca am sunat mai devreme . Cand se fac fix 20 min de la primul apel sun si , si , si ......pula

Bineinteles ca ma taie un ras zgomotos cu lacrimi atragand atentia unui echipaj de politie care vine in graba la geamul masinii mele si vazandu-mi lacrimile care-mi siruiau pe obraji  ma intreaba ingrijorati :  " Domnule , s-a intamplat ceva , va simtiti bine ? " . Linistesc oamenii multumindu-le pentru grija avuta . " Ati consumat alcool ?" ma intreaba Garcea . Nu m-am putut abtine si am explodat intr-o noua repriza de ras . Oamenii se uitau nedumeriti la mine dar ma linistesc repede , le povestec cum ca trebuia sa ma duc la o pasarica dar nu mi-a mai raspuns la telefon pe motiv ca sunt beat . Inteleg de ce m-a amuzat intrebarea ,le smulg si lor un hohot de ras si dispar in masina comentand si razand  . Si uite asa m-a lasat pe mine nemtoaica cu pula sculata si cu ochii inlacrimati la Phoenix Tower intrebandu-ma si azi ce vedeam asa de sexi la un bloc de cacat

Draga Betty , ma ierti ca am indraznit sa te sun asa zambaret dar, asa cum spuneam , dialogul cu colega m-a amuzat foarte tare

...si sa stii ca oamenii nu trebuie sa traga ceva la masea ca sa devina veseli , pur si simplu asta este starea lor si iau partea amuzanta a tuturor situatiilor din viata .  Pana si Garcea a inteles acest lucru

Seara urmatoare mi-am luat tonul si atitudinea business si am sunat pentru programare :laugh2

Maestre Bic, " Nemtoaica" este arhicutoscuta ca nu respecta programarile,deci este si gresala lu' matate.

• Like 3
  • Minus 1

Reputație: -1560
Postat

Disponibila :*

Am asteptat reactia ta la teapa trasa si sincer a fost neasteptata , raspunsul tau este genial iar scuzele sunt acceptate :laugh2 :laugh2 :laugh2

Luad tonul de om serios m-am programat a 2-a zi la Betty care spre surprinderea mea m-a si primit . Nu am suflat nici o vorba despre intamplarea din noaptea precedenta

Recenzii pula , nu mai fac ,tot ce pot spune este ca Betty nu este o mare frumusete , nu este o bunaciune dar este o fata de nota 10 de care m-am lipit din prima clipa . 200 lei pentru o ora de pasiune cu o fata fermecatoare

Asta este singurul lucru pe care pot sa-l spun :

https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...