brett Reputație: 1750 Postat August 25, 2016 Postat August 25, 2016 începe tu primul ... ti-ai primit alocatia? 3 1
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 25, 2016 începe tu primul ...Pass.
termin Reputație: -519 Postat August 26, 2016 Oras:da Oras:da Postat August 26, 2016 Deci Guta a imprumutat-o pe flausata cu 500 de lei,in ideea ca este muritoare de foame si ii da inapoi in cateva zile,flausata s-a facut ca ploua si au trecut trei luni fara sa returneze suma,Guta i-a facut manele in timpul asta si ea nimic,in final ii zice sa mearga la ea ca-i da lovelele el merge la ea dar nu i se mai raspunde la telefon si s-a pus pe mesaje.Fa raspunde ca daca nu urc la tine si bat la usa daca nu raspunzi ,cam asa suna mesajul lui Guta,Flausata zice ca a amenintat-o.Pai daca nu raspunzi nu era normal sa-ti zica ca vine sus? Asta este amenintare ? Oricine ar fi zis la fel,mie nu-mi suna a amenintare.Te ameninta daca zicea ca vine sa te bata nu sa-ti ceara banii inapoi,cand ti-a dat bani tot amenintare a fost ? Ba Guta prost esti ma,cum sa dai bani curvelor ? Nu te-ai gandit ca ,curg pieile pe ea de foame deci nu are de unde sa ti-i dea inapoi ? Am intefes ca din 500 mai are sa-ti dea inapoi 300 ca de 200 va-ti futut.Ma tu ai vazut-o cum arata? Ti-a dat ma ieri banii sau iar te-a mintit ,ia sa ne spui tu noua daca ti-a dat banii.Cat comision dai ca sa ii iau eu de la ea ? Ii mai faci acum serenade sub balcon? 2 2
moni77 Reputație: 2129 Postat August 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat August 26, 2016 Daca esti clona lui liviu o sa mor de ras...Un plus lui Alex va rog am dat cu minus din greșeală. 1 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 26, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 26, 2016 Un plus lui Alex va rog am dat cu minus din greșeală.Hmm, asa faci? Data viitoare cand ne vedem iti dau niste palme la fund pentru minus 3 3
ragno Reputație: -556 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2016 ti-ai primit alocatia? Săracule ...nu te mai băga cu mine în seamă ... Nu te ajută nici măcar vrăjeala ta de fătălău . Pun pariu că te piși pe vine ca femeile și pui vată peste absorbant . ... Este valabil pt toți papițoii rupți in cur care se bagă aiurea in seamă cu mine doar ca să treacă timpul și să uite de foame . 1 4
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2016 Deci Guta a imprumutat-o pe flausata cu 500 de lei,in ideea ca este muritoare de foame si ii da inapoi in cateva zile,flausata s-a facut ca ploua si au trecut trei luni fara sa returneze suma,Guta i-a facut manele in timpul asta si ea nimic,in final ii zice sa mearga la ea ca-i da lovelele el merge la ea dar nu i se mai raspunde la telefon si s-a pus pe mesaje.Fa raspunde ca daca nu urc la tine si bat la usa daca nu raspunzi ,cam asa suna mesajul lui Guta,Flausata zice ca a amenintat-o.Pai daca nu raspunzi nu era normal sa-ti zica ca vine sus? Asta este amenintare ? Oricine ar fi zis la fel,mie nu-mi suna a amenintare.Te ameninta daca zicea ca vine sa te bata nu sa-ti ceara banii inapoi,cand ti-a dat bani tot amenintare a fost ? Ba Guta prost esti ma,cum sa dai bani curvelor ? Nu te-ai gandit ca ,curg pieile pe ea de foame deci nu are de unde sa ti-i dea inapoi ? Am intefes ca din 500 mai are sa-ti dea inapoi 300 ca de 200 va-ti futut.Ma tu ai vazut-o cum arata? Ti-a dat ma ieri banii sau iar te-a mintit ,ia sa ne spui tu noua daca ti-a dat banii.Cat comision dai ca sa ii iau eu de la ea ? Ii mai faci acum serenade sub balcon?Bre,lamureste-ma si pe mine,cui ia dat Liviu bani inprumut???
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 26, 2016 Bre,lamureste-ma si pe mine,cui ia dat Liviu bani inprumut???Daca ai nevoie de bani ii ceri lui si nu-i mai dai inapoi
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2016 Daca ai nevoie de bani ii ceri lui si nu-i mai dai inapoiPana la urma cui ia dat banii?
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2016 Te astept la ora 23 cum am stabilit si cu AStA am incheiat totulTanti,sper că azi îi dai banii lui Liviu,daca nu vrei să intri în programul de exorcizare a Părintelui Pipilica.
brett Reputație: 1750 Postat August 26, 2016 Postat August 26, 2016 Săracule ...nu te mai băga cu mine în seamă ... Nu te ajută nici măcar vrăjeala ta de fătălău . Pun pariu că te piși pe vine ca femeile și pui vată peste absorbant . ... Este valabil pt toți papițoii rupți in cur care se bagă aiurea in seamă cu mine doar ca să treacă timpul și să uite de foame . martoago nu ti-a dat bunica-tu banutii de buzunar? se vede ca esti prost, radem de tine da' tu nu-ti dai seama 2 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat August 26, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat August 26, 2016 Disponibila pana la ora 4-5 dimineata
ragno Reputație: -556 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2016 martoago nu ti-a dat bunica-tu banutii de buzunar? se vede ca esti prost, radem de tine da' tu nu-ti dai seama "râdem de tine" ???😂 Cine râde ???😂😂😂 tu 😂 ? ... Pripasule , ți-ai dat organismul peste cap de atâta labă ... Ai frigiderul în insolvență și furi bibelouri din casă pt țigări ... Tu râzi de mine 😂? ?? .. Te cumpăr cu tot cu numele de familie și te dau surpriză la un plic de moccacino . ... "Mușchiulosule" 😂 4
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2016 Betty,ce vrajala folosesti,ca vreau sa imprumut si eu niste bani?
crynst Reputație: 74 Postat August 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2016 Am fost si eu la Bettyblu saptamana asta...cu cateva saptamani inainte, am mai fost la colega (ma amuza accentul ei... si felul cum potriveste cuvintele) si cand am plecat era usa intredeschisa la Bettyblu, era cu spatele, isi prindea sutienul la spate, mi s-a parut SUPER SEXY faza!... am zis in gand ca trebuie sa o vad! O atitudine super de cand am intrat pe usa si cand am iesit, cred ca i-a placut de mine... A facut dus inainte de actiune, deci de la mine are un mare PLUS... Mi-a placut ca si-a scos pantofii, am doar 1.80 eu, a fost bine pentru preludiu, o sa incerc sa-l prelungesc mai mult data viitoare... Sanii sunt ...ok, parerea mea, oricum o prefer naturala sper sa nu puna silicone, am si eu slabiciune pentru femeile slim si inaltute... Sfatul meu pentu look-ul ei este sa doarma minim 8ore, noaptea nu ziua, sa foloseasca o crema anti cearcane si sa numai lucreze asa la "foc automat".... normalul cu gemete, nu cred ca i-am provocat orgasm Concluzie: in comparartie cu "Eva bruneta lasciva Piata Muncii 0727607699" unde am dat 300 si a fost mai mult falsa decat lasciva, adica total rupta de ce se petrecea in camera, imi transmitea si mie senzatia... O prefer pe Bettyblu. La mine a respectat ora de intalnire si ea si "Nas ne Dagoniat"... @Bettyblu sunt cel ce a vrut sa-ti "fure" tricoul ... si ti-am spus ca te scot in parc ( nu in oras ) cu conditia sa-mi spui " Râ! Rătusca! Rămurica ! " 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat August 26, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat August 26, 2016 Am fost si eu la Bettyblu saptamana asta...cu cateva saptamani inainte, am mai fost la colega (ma amuza accentul ei... si felul cum potriveste cuvintele) si cand am plecat era usa intredeschisa la Bettyblu, era cu spatele, isi prindea sutienul la spate, mi s-a parut SUPER SEXY faza!... am zis in gand ca trebuie sa o vad! O atitudine super de cand am intrat pe usa si cand am iesit, cred ca i-a placut de mine... A facut dus inainte de actiune, deci de la mine are un mare PLUS... Mi-a placut ca si-a scos pantofii, am doar 1.80 eu, a fost bine pentru preludiu, o sa incerc sa-l prelungesc mai mult data viitoare... Sanii sunt ...ok, parerea mea, oricum o prefer naturala sper sa nu puna silicone, am si eu slabiciune pentru femeile slim si inaltute... Sfatul meu pentu look-ul ei este sa doarma minim 8ore, noaptea nu ziua, sa foloseasca o crema anti cearcane si sa numai lucreze asa la "foc automat".... normalul cu gemete, nu cred ca i-am provocat orgasm Concluzie: in comparartie cu "Eva bruneta lasciva Piata Muncii 0727607699" unde am dat 300 si a fost mai mult falsa decat lasciva, adica total rupta de ce se petrecea in camera, imi transmitea si mie senzatia... O prefer pe Bettyblu. La mine a respectat ora de intalnire si ea si "Nas ne Dagoniat"... @Bettyblu sunt cel ce a vrut sa-ti "fure" tricoul ... si ti-am spus ca te scot in parc ( nu in oras ) cu conditia sa-mi spui " Râ! Rătusca! Rămurica ! " ))) Se pune daca ti-o zic aici ? Te pup si abia astept sa ne revedem
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2016 Dacă a fost fără orgasme,nu prezintă interes.
bettyblu Reputație: 2297 Postat August 26, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat August 26, 2016 Dacă a fost fără orgasme,nu prezintă interes.Dar cine a zis ca a fost fara???
victorino Reputație: 9 Postat August 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2016 Dar cine a zis ca a fost fara??? Fa Betty, te-ai achitat la bucatar? Sau vine iar cu nepoata la usa ta? 1 2
bettyblu Reputație: 2297 Postat August 26, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat August 26, 2016 Fa Betty, te-ai achitat la bucatar? Sau vine iar cu nepoata la usa ta?Este totul rezolvat
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2016 Este totul rezolvatȘi v-ați împăcat printr-un futai cu multiple orgaZme, este? 8 2
bettyblu Reputație: 2297 Postat August 26, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat August 26, 2016 Și v-ați împăcat printr-un futai cu multiple orgaZme, este? Doar este rezolvat, nimic mai mult...
gigel_19 Reputație: -1 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Salutare, E primul meu topic. Am fost si eu la Betty duminica trecuta. Sunat, programat in aproximativ 1:30h. La ora stabilita ma aflu in fata Casei De Pensii sun si sunt directionat spre locatie. Foarte simplu. In momentul in care am intrat si am vazut-o mi-am zis: "Oau!". Era pe tocuri (la aprox 1.90), slim, frumoasa, picioare lungi, superbe. Am schimbat 2-3 vorbe si m-am decis pentru 2h. Camera era intr-adevar intunecata, dar asta nu m-a deranjat (de fapt la un moment dat a deschis usa de la balcon si s-a luminat). E mobilata minimal atat cat sa isi indeplineasca scopul. Primesc un prosop curat (plus pentru asta) si merg la baie, baia curata, cateva geluri de dush. Ok. Dupa ce ma intorc in camera merge si ea la dush. Actiunea ... nu o sa detaliez A fost mai mult decat ok. Betty e foarte finuta si isi da toata silinta sa te faca sa te simti bine. Dupa, am fumat cateva tigari si am vorbit despre una, despre alta. O prezenta placuta, ai ce vorbi cu ea. Mi-a lasat impresia de mult bun simt fara nici o urma de vulgaritate. La plecare am promis ca mai revin Note: Betty: per total: 10. Locatie: 8 Daca mai revin? Da! P.S. In discutia absurda de mai sus, a raspuns atat cat si cum trebuie. Mai bine de atat nu se putea. Cum ziceam: bun simt! 1 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat August 27, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat August 27, 2016 Salutare, E primul meu topic. Am fost si eu la Betty duminica trecuta. Sunat, programat in aproximativ 1:30h. La ora stabilita ma aflu in fata Casei De Pensii sun si sunt directionat spre locatie. Foarte simplu. In momentul in care am intrat si am vazut-o mi-am zis: "Oau!". Era pe tocuri (la aprox 1.90), slim, frumoasa, picioare lungi, superbe. Am schimbat 2-3 vorbe si m-am decispentru 2h. Camera era intr-adevar intunecata, dar asta nu m-a deranjat (de fapt la un moment dat a deschis usa de la balcon si s-a luminat). E mobilata minimal atat cat sa isi indeplineasca scopul. Primesc un prosop curat (plus pentru asta) si merg la baie, baia curata, cateva geluri de dush. Ok. Dupa ce ma intorc in camera merge si ea la dush. Actiunea ... nu o sa detaliez A fost mai mult decat ok. Betty e foarte finuta si isi da toata silinta sa te faca sa te simti bine. Dupa, am fumat cateva tigari si am vorbit despre una, despre alta. O prezenta placuta, ai ce vorbi cu ea. Mi-a lasat impresia de mult bun simt fara nici o urma de vulgaritate. La plecare am promis ca mai revin Note:Betty: per total: 10.Locatie: 8 Daca mai revin? Da! P.S. In discutia absurda de mai sus, a raspuns atat cat si cum trebuie. Mai bine de atat nu se putea. Cum ziceam: bun simt! Iti multumesc.Te pup si te astept oricand cu mare drag si placere
ragno Reputație: -556 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2016 Salutare, E primul meu topic. Am fost si eu la Betty duminica trecuta. Sunat, programat in aproximativ 1:30h. La ora stabilita ma aflu in fata Casei De Pensii sun si sunt directionat spre locatie. Foarte simplu. In momentul in care am intrat si am vazut-o mi-am zis: "Oau!". Era pe tocuri (la aprox 1.90), slim, frumoasa, picioare lungi, superbe. Am schimbat 2-3 vorbe si m-am decispentru 2h. Camera era intr-adevar intunecata, dar asta nu m-a deranjat (de fapt la un moment dat a deschis usa de la balcon si s-a luminat). E mobilata minimal atat cat sa isi indeplineasca scopul. Primesc un prosop curat (plus pentru asta) si merg la baie, baia curata, cateva geluri de dush. Ok. Dupa ce ma intorc in camera merge si ea la dush. Actiunea ... nu o sa detaliez A fost mai mult decat ok. Betty e foarte finuta si isi da toata silinta sa te faca sa te simti bine. Dupa, am fumat cateva tigari si am vorbit despre una, despre alta. O prezenta placuta, ai ce vorbi cu ea. Mi-a lasat impresia de mult bun simt fara nici o urma de vulgaritate. La plecare am promis ca mai revin Note:Betty: per total: 10.Locatie: 8 Daca mai revin? Da! P.S. In discutia absurda de mai sus, a raspuns atat cat si cum trebuie. Mai bine de atat nu se putea. Cum ziceam: bun simt! și pentru că v-a plăcut ...Vă doresc să aveți parte toată viața numai de femei ca Betty ! Èšie și lu' ăla care a făcut recenzie înaintea ta ...care a fost și el fff mulțumit de felul cum arată , de locație și de servicii . ... Numai câte DOUÄ‚ ore ,ca tine . Pe cuvântul meu dacă vă bănuiesc de recenzii FALSE 😂😂😂😂😂...... 😂😂😂 ...că doar vă știe lumea de mari cordaci 😂😂😂. 4
Postări Recomandate