Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:pa
Postat

Pulică, am zeci de recenzii! Nu de alta, dar ... taci și sapă!

Heil! Maestre neogrammar nazi, promit sa ma duc la multe harpii special pentru dvs, sa le fac recenzii cat mai dubioase cu cat mai multe greseli gramaticale, punctuale si de pronuntare!

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

tu ce ai, ba pula bleaga? cat ai de gand sa ne mai futi la cap cu obsesiile tale? incep sa cred ca esti impotent si nu ti s-a sculat, iar acum plangi dupa bani. asta sau suferi de ejaculare precoce, si ti se pare mult 400 de lei pentru 15 secunde de sex.

hai, mars inapoi in pestera unde ai crescut si ai fost educat.

ps spala-te pe maini, jegosule, data viitoare cand mai postezi o poza, ca ti se vede rapanul pe degete.

Mă panaramă, măcar Ragno, așa bolovănos, ranchiunos și subiectiv cum e, contribuie cu recenzii și informații! Tu ce plm cauți pe-aici și ce contribuție/activitate, îți justifică ție observațiile și mârlăniile? 

#flaușatule

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Heil! Maestre neogrammar nazi, promit sa ma duc la multe harpii special pentru dvs, sa le fac recenzii cat mai dubioase cu cat mai multr greseli gramaticale, punctuale si de pronuntare!

Aștept cu maxim interes!  :laugh2  Dar să nu mai fie la futaiuri de acum 4 ani!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 9
  • Minus 2
Postat

Ehee o recenzie scrisa din memoria mea bolnava si distorsionata e ca vinul, cu cat mai veche cu atat mai buna! Mai ales cand e scrisa dupa cateva pahare de vin vechi

Postat

Ehee o recenzie scrisa din memoria mea bolnava si distorsionata e ca vinul, cu cat mai veche cu atat mai buna! Mai ales cand e scrisa dupa cateva pahare de vin vechi

Sinceritatea e o calitate. Sau nu? ... :laugh2

Postat

Sincer?

Poate

Uite, el e sincer:

De ce sunt pervers? Sunt sincer

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Liviu și Moni, nu toți am crescut în Rahova! Subtitrați și voi într-o limbă civilizată, vă rugăm, să știm și noi ce spuneți!

Mulțumim anticipat!

P.S. V-ați pus cumva să faceți varză ( și voi), topicul fetei? 

• Like 11
  • Minus 2
  • Oras:Uranus
  • Oras:Uranus
Postat

Am avut plăcerea să o vizitez pe Betty, relativ recent. Programarea a fost respectată. Locația, descrisă în recenzii anterioare, a rămas aceeaşi. Foarte multe locuri de parcare şi, surprinzător, multe locuri libere. Betty mi s-a părut a fi o apariție surprinzătoare şi o prezență extrem de plăcută. Înaltă, blondă, fața frumoasă ochi minunați, picioare lungi. Pentru mine, fizicul ei este de nota 9. Foarte primitoare, am fost servit cu apă. Conversație agreabilă, GFE 9. Deşi garsoniera este foarte modestă (nota 8) m-am simțit extrem de bine în compania lui Betty. Îmi doresc să revin. Sper să mai fiu primit. Mulțumesc Betty!

• Like 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Liviu și Moni, nu toți am crescut în Rahova! Subtitrați și voi într-o limbă civilizată, vă rugăm, să știm și noi ce spuneți!

Mulțumim anticipat!

P.S. V-ați pus cumva să faceți varză ( și voi), topicul fetei?

Limba romanes nu este civilizata? Eu sunt crescut in berceni
  • Minus 3
Postat

Daca esti un pic atent noi am luat apararea lui Betty

• Minus 3
Postat

Sincer?

Poate

Uite, el e sincer:

Depinde din ce parte privesti,sunt cativa care zic ca tin cu fetele,pentru ei sunt nesincer,exista o mare majoritate de femei care spun ca sunt sincer.
  • Minus 3
Postat

Se cam vede!

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am avut plăcerea să o vizitez pe Betty, relativ recent. Programarea a fost respectată. Locația, descrisă în recenzii anterioare, a rămas aceeaÅŸi. Foarte multe locuri de parcare ÅŸi, surprinzător, multe locuri libere. Betty mi s-a părut a fi o apariție surprinzătoare ÅŸi o prezență extrem de plăcută. ÃŽnaltă, blondă, fața frumoasă ochi minunați, picioare lungi. Pentru mine, fizicul ei este de nota 9. Foarte primitoare, am fost servit cu apă. Conversație agreabilă, GFE 9. DeÅŸi garsoniera este foarte modestă (nota 8) m-am simțit extrem de bine în compania lui Betty. ÃŽmi doresc să revin. Sper să mai fiu primit. Mulțumesc Betty!

😂😂😂😂😂😂😂 După' care te-ai îmbrăcat și ai plecat ...😂😂😂😂 futăciosule 😂😂😂
  • Minus 2
Postat

Se cam vede!

La tine este mai elocvent dar te las in pace nu ma iau te tine nu te intep ca am vazut ca sunt destui care o fac.Asta a fost ca o paranteza,nu conteaza unde ai crescut conteaza anturajul pe care l-ai avut,iar daca vorbim unde am crescut Magheru nr18 blocul garofita multi ii spun Nottara ,poate ai stat cu mine in bloc si nu stiu eu ,si este un atuu ca sunt crescut in centru si am invatat tiganeste,nu un dezavantaj ,raspunde-mi "Bine"

• Minus 3
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Haideti sa unim topicule, eventual le unim si pe ele doua, facem splicing genetic intre cele doua betty si creem o super betty, si i-o dam cadou preafericitelui pipilica sa o tina inchisa in beci si sa o molesteze in voie, eventual sa o mai imparta si cu colegii sai curvari

Pe 5 septembrie e ziua mea de naștere,organizez orgie marca Pipilica,sa pomeniți de neamul lui Castravete.

Înscrierile se fac până pe 3 sep.

• Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pe 5 septembrie e ziua mea de naștere,organizez orgie marca Pipilica,sa pomeniți de neamul lui Castravete.

Înscrierile se fac până pe 3 sep.

Fa-ti Parinte un toping separat  si lasa detalii unde are loc masa , beutura si hogeacul :)

Da vezi sa nu iasa ca la ultima orgie a lu alea 2 , stii tu de cine zic.

• Like 24
  • Minus 18
Postat

La tine este mai elocvent dar te las in pace nu ma iau te tine nu te intep ca am vazut ca sunt destui care o fac.Asta a fost ca o paranteza,nu conteaza unde ai crescut conteaza anturajul pe care l-ai avut,iar daca vorbim unde am crescut Magheru nr18 blocul garofita multi ii spun Nottara ,poate ai stat cu mine in bloc si nu stiu eu ,si este un atuu ca sunt crescut in centru si am invatat tiganeste,nu un dezavant

aj ,raspunde-mi "Bine"

Eh...nu contează! Contează!
  • Like 7
  • Minus 2
Postat

Eh...nu contează! Contează!

"Bine " nu sarii pe mine ca-ti dau drepturile de autor

• Minus 3

Postat

"Bine " nu sarii pe mine ca-ti dau drepturile de autor

*sări

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...