picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Da,picoane stiu ce zici de aceea ia-ai dat punct ăstuia care zice ca Betty are sifilis pentru că știi ce zici si ce faci.Pai spune-mi si noua de ce ai dat punct? Sau mai bine lasă că știm și noi de ce .Din greșeală, blambecule! De aceea am și reacționat la postarea lui. Maniacul punctelor, numai puncte ai în capul ăla!Și ... ia zi, ce "știm noi" ? 3 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Din greșeală, blambecule! De aceea am și reacționat la postarea lui. Maniacul punctelor, numai puncte ai în capul ăla!Și ... ia zi, ce "știm noi" ? Normal din moment ce ia-i dat nebunule puteai să zici ,ba am dat punct din greșeală și nu mă mai lasă să-mi scrantesc degetele scriind si sa nu mai pot amesteca pe urma în oală cu fasole 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Nu mă corectă ca știi cum este cu tableta 2 Link spre comentariu
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Te-am raportat lui pisicut să vadă a cui clona ești și să te baneze pisama-as pe tine de jegossi eu la fel 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 si eu la felVa multumesc! Si ca dovada ca nu spune adevarul o sa postez poze noi de ASTAZI cum ajung in locatie. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Normal din moment ce ia-i dat nebunule puteai să zici ,ba am dat punct din greșeală și nu mă mai lasă să-mi scrantesc degetele scriind si sa nu mai pot amesteca pe urma în oală cu fasoleBăi amețitule, am dat punct din greșeală, dar oricum, voiam să intervin! Nu e normal și nici corect ce a facut ăla. Că are tățele ca bretelele și pielea ca la Sharpei e una, dar să insinuezi că are sifilis e alta!Ești capabil să înțelegi?Nu mă corectă ca știi cum este cu tabletaȘtiu. 2 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Băi amețitule, am dat punct din greșeală, dar oricum, voiam să intervin! Nu e normal și nici corect ce a facut ăla. Că are tățele ca bretelele și pielea ca la Sharpei e una, dar să insinuezi că are sifilis e alta!Ești capabil să înțelegi?Știu.Multumesc 2 Link spre comentariu
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Știm arunci pisica decât ,n-o mai suge aiure ca nu suntem veniți cu ultima ploaie Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Va multumesc! Si ca dovada ca nu spune adevarul o sa postez poze noi de ASTAZI cum ajung in locatie.Nu trebuie să mulțumești se vede de la o posta ca nu este nicio boală ,boala o are ala la cap 4 2 Link spre comentariu
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Nu trebuie să mulțumești se vede de la o posta ca nu este nicio boală ,boala o are ala la capA fost o adevarata placere sa o cunosc pe betty, este una dintre cele mai misto fete care le-am cunoscut (din toate punctele de vedere) si cred ca o sa ma abonez la ea. #eroina Note: Locatie: 9 - usor de ajuns, n-am avut probleme cu parcarea, apartament dragut si echipat cu ce trebuie. O idee cam departeIgiena: 10Aspect: 10 - aici e chestia de preferinte, pentru mine arata perfect, manca-i-as ochisorii aia ai ei ))Normal: 10 - tot ce trebuieAnal: n-am incercatOral: 9 - foarte placutGFE: 10 - punctul ei forte Halat: 300 lei, am depasit ora, se astepta sa las 200, dar merita mai mult. Si nu-s sarac ca aia care mai comenteaza pe aici Link spre comentariu
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 A fost o adevarata placere sa o cunosc pe betty, este una dintre cele mai misto fete care le-am cunoscut (din toate punctele de vedere) si cred ca o sa ma abonez la ea. #eroinaNote:Locatie: 9 - usor de ajuns, n-am avut probleme cu parcarea, apartament dragut si echipat cu ce trebuie. O idee cam departeIgiena: 10Aspect: 10 - aici e chestia de preferinte, pentru mine arata perfect, manca-i-as ochisorii aia ai ei ))Normal: 10 - tot ce trebuieAnal: n-am incercatOral: 9 - foarte placutGFE: 10 - punctul ei forteHalat: 300 lei, am depasit ora, se astepta sa las 200, dar merita mai mult. Si nu-s sarac ca aia care mai comenteaza pe aici Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Am să-i fac lui mata o recenzie cu o sugea si se fute in cur ca să rămână bortoasa cu un handicapat ca tine 4 2 Link spre comentariu
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Am să-i fac lui mata o recenzie cu o sugea si se fute in cur ca să rămână bortoasa cu un handicapat ca tinesi pentru asta am facut raport sa te baneze Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 si pentru asta am facut raport sa te banezeMă doare in Pla de tine jegosule 3 2 Link spre comentariu
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Mă doare in Pla de tine jegosulemultumesc la fel Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Am fost si eu la nemtoaica.....din pacate...Nu descriu prea mult pentru ca nu merita o descriere...Pe scurt:Atotudine ok +Locatie naspa, lenjerie slinoasa rau -Fata: la fata ok ... Si cam atat... N-am vazut in viata mea asa tate lasate si niste piei atarnand in asa hal la nimeni..este de-a dreptul disgratioasa plus ca pe tot corpul e plina de bube similare cu cele de la sifilis...Nu acuz pe nimeni, doar ca bubele respective sunt dubioase tare..Eu nu mai calc in veci nici sa ma plateasca.PS: pretul cerut raportat la ce ofera si cum arata este exorbitant... 100% adevărat ...în afară de bubele de sifilis . Acele pete roșii sunt VERGETURI ROȘII . Am scris și eu despre ele după 'coșmarul' cu ea .Bubele de sifilis sunt rotunde. Asta e' ... n'ai avut bulan . Pe viitor poate ești mai atent la cine scrie recenzii ... Tu de ce crezi că nu ere poze din față ...cu sânii ...cu abdomenul ... cu... ????? 1 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Gata a Banat Pisicut pe prostanac 3 2 Link spre comentariu
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Gata a Banat Pisicut pe prostanacsi pe tine cand te baneaza? Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Disponibila pt programari Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Disponibila pt programari Ai uitat să postezi niște poze, așa cum ai promis, să-i dai la temelie ăluia cu sifilisul! Trebuie să înceteze o dată, toate porcăriile și acuzațiile astea nefondate! 1 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 si pe tine cand te baneaza?după ce mă sugi tu 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 si pe tine cand te baneaza?Ce cauti pe aici , vrei sa faci valuri in chiuveta ? 4 2 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2016 si pe tine cand te baneaza?Alt troll ... De unde dracu apar toți ?!? 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Lași care nu au curajul să trolleze de pe niknamul lor 3 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Alt troll ... De unde dracu apar toți ?!?Din budă, de unde să apară? 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate