Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna. Se poate o programare la ora 18?

Te-au atras pozele ....este ? Sunt făcute de un photoraph , să știi ... Sunt așa cu efect de ceață deoarece photographul avea un Nokia Banana cu blitz ....și nu din alte motive . Păcat că nu i-a scos mai mult în valoare bustul și abdomenul . În rest ,a ieșit bine ...toate oasele sunt la locul lor .... inclusiv coada de la spate .

post-93385-0-04181700-1475244742_thumb.jpg

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Te-au atras pozele ....este ? Sunt făcute de un photoraph , să știi ... Sunt așa cu efect de ceață deoarece photographul avea un Nokia Banana cu blitz ....și nu din alte motive . Păcat că nu i-a scos mai mult în valoare bustul și abdomenul . În rest ,a ieșit bine ...toate oasele sunt la locul lor .... inclusiv coada de la spate .

Intuiesc ca esti fotograful. O sa te dezamagesc . M a atras BETTY. Am vazut o de doua ori, de fiecare data prin usa . Ultima oara a fost acum doua saptamani cand eram cu Melissa. Mi am  amintit ca o mai vazusem cu vreun  an in urma in aceiasi ipostaza(eram cu o colega in cealalta camera). De fiecare data era in rochita de strada(venea de afara).

• Like 1
Link spre comentariu

Intuiesc ca esti fotograful. O sa te dezamagesc . M a atras BETTY. Am vazut o de doua ori, de fiecare data prin usa . Ultima oara a fost acum doua saptamani cand eram cu Melissa. Mi am amintit ca o mai vazusem cu vreun an in urma in aceiasi ipostaza(eram cu o colega in cealalta camera). De fiecare data era in rochita de strada(venea de afara).

bravo ! Ce 'intuiție' ai frățioare ...comisar la investigații , nu alta . Cum m-ai ghicit băi nene ... cum ai ghicit ..Ai citit horoscopul de dimineață , este ? Așa e' ..sunt 'photograph' . Dar eu sunt mai bazat pe evenimente triste , mai pe înmormântări , pe aurolaci , pe canaliști ... am făcut tot ce am putut să pară cât de cât 'atractivă 'pt tine . Hai ..Spor la treabă ! + că mai înveți și niște anatomie ... e' 2în1
  • Minus 2
Link spre comentariu

bravo ! Ce 'intuiție' ai frățioare ...comisar la investigații , nu alta . Cum m-ai ghicit băi nene ... cum ai ghicit ..Ai citit horoscopul de dimineață , este ? Așa e' ..sunt 'photograph' . Dar eu sunt mai bazat pe evenimente triste , mai pe înmormântări , pe aurolaci , pe canaliști ... am făcut tot ce am putut să pară cât de cât 'atractivă 'pt tine . Hai ..Spor la treabă ! + că mai înveți și niște anatomie ... e' 2în1

Probabil ca exprimarea mea nu a fost cea mai inspirata. Dar nici fratioare sau bai nene nu mi par alegeri fericite.

• Like 1
Link spre comentariu

Probabil ca exprimarea mea nu a fost cea mai inspirata. Dar nici fratioare sau bai nene nu mi par alegeri fericite.

ba nu , ai fost foarte inspirat . Pari inspirat în tot ce faci în viață . Și cu alegerea ta de a merge la Betty , tot inspirat ești . Ai un fler ...ceva de speriat . Îmi cer scuze dacă te-am șifonat cu vorbe gen 'frățioare și nene' ...nu mai fac niciodată...așa sunt eu , mai bagabont . Hai , Distracție Plăcută ! ..și așteptăm notele tale ,care nu pot fi decât 10 pe linie .
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Sant efecte speciale,dalea folosite la Hollywood.

PLM,una nu mai pune poze reale si clare sa stie in PLM si clientul la ce sa se astepte.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

ba nu , ai fost foarte inspirat . Pari inspirat în tot ce faci în viață . Și cu alegerea ta de a merge la Betty , tot inspirat ești . Ai un fler ...ceva de speriat . Îmi cer scuze dacă te-am șifonat cu vorbe gen 'frățioare și nene' ...nu mai fac niciodată...așa sunt eu , mai bagabont . Hai , Distracție Plăcută ! ..și așteptăm notele tale ,care nu pot fi decât 10 pe linie .

Maestre, esti haios, dar nu prea...Ce-ai cu gusturile omului? :) Fiecare cu preferintele sale, nu cred ca esti in masura sa judeci pe cineva. Ti-am inteles punctul de vedere si dezaprobarea, dar cu atitudinea asta infatuata nu impresionezi. Nu-i nevoie sa iei in deradere pe cineva sau sa strici imaginea cuiva, ca sa iesi in evidenta. Totusi daca ai fost tratat omeneste, comporta-te in aceeasi masura, indiferent de disconfortul psihic creat. Sau ai vreun blocaj emotional?

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...