picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Ce-o mai face pozaru'? 3 2 Link spre comentariu
dinumihai Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2016 Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Fara comentarii inutile...se lasa asteptate cam mult pozele promise... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Fara comentarii inutile...se lasa asteptate cam mult pozele promise...Da,da...! Acuș! Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Fara comentarii inutile...se lasa asteptate cam mult pozele promise...Ai de aşteptat..... o să apară odată cu lansarea Avatar 10 Sau când o sa joace Dinamo în Champions League 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Ce-o mai face pozaru'? se duce in jos? maine are cosmaruri ca pictorul haoleeeeuuuu mancati-as maine mi-e frica sa deschid calculatorul 26 16 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 4 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 5 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Așa este când este difuzată emisiunea pentru telespectatori ,concursul este terminat de trei luniBre,unde este sticla mea de Whisky? 4 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Disponibila pt programari pana la ora 02-03 noaptea 3 Link spre comentariu
sorache Reputație: 6 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Buna. Se poate o programare la ora 18? Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Buna. Se poate o programare la ora 18?Sigur ca da. Dar Te rog sa ma suni pt confirmare cu 30 de min inainte. Pup Link spre comentariu
sorache Reputație: 6 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 mci frumos. a aparut ceva la birou . mai stau un pic din pacate . revin cu telefon pentru mai tarziu daca pot. mci mult de intelegere..... 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Buna. Se poate o programare la ora 18? Te-au atras pozele ....este ? Sunt făcute de un photoraph , să știi ... Sunt așa cu efect de ceață deoarece photographul avea un Nokia Banana cu blitz ....și nu din alte motive . Păcat că nu i-a scos mai mult în valoare bustul și abdomenul . În rest ,a ieșit bine ...toate oasele sunt la locul lor .... inclusiv coada de la spate . 2 Link spre comentariu
sorache Reputație: 6 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Te-au atras pozele ....este ? Sunt făcute de un photoraph , să știi ... Sunt așa cu efect de ceață deoarece photographul avea un Nokia Banana cu blitz ....și nu din alte motive . Păcat că nu i-a scos mai mult în valoare bustul și abdomenul . În rest ,a ieșit bine ...toate oasele sunt la locul lor .... inclusiv coada de la spate . Intuiesc ca esti fotograful. O sa te dezamagesc . M a atras BETTY. Am vazut o de doua ori, de fiecare data prin usa . Ultima oara a fost acum doua saptamani cand eram cu Melissa. Mi am amintit ca o mai vazusem cu vreun an in urma in aceiasi ipostaza(eram cu o colega in cealalta camera). De fiecare data era in rochita de strada(venea de afara). 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Intuiesc ca esti fotograful. O sa te dezamagesc . M a atras BETTY. Am vazut o de doua ori, de fiecare data prin usa . Ultima oara a fost acum doua saptamani cand eram cu Melissa. Mi am amintit ca o mai vazusem cu vreun an in urma in aceiasi ipostaza(eram cu o colega in cealalta camera). De fiecare data era in rochita de strada(venea de afara). bravo ! Ce 'intuiție' ai frățioare ...comisar la investigații , nu alta . Cum m-ai ghicit băi nene ... cum ai ghicit ..Ai citit horoscopul de dimineață , este ? Așa e' ..sunt 'photograph' . Dar eu sunt mai bazat pe evenimente triste , mai pe înmormântări , pe aurolaci , pe canaliști ... am făcut tot ce am putut să pară cât de cât 'atractivă 'pt tine . Hai ..Spor la treabă ! + că mai înveți și niște anatomie ... e' 2în1 2 Link spre comentariu
sorache Reputație: 6 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 bravo ! Ce 'intuiție' ai frățioare ...comisar la investigații , nu alta . Cum m-ai ghicit băi nene ... cum ai ghicit ..Ai citit horoscopul de dimineață , este ? Așa e' ..sunt 'photograph' . Dar eu sunt mai bazat pe evenimente triste , mai pe înmormântări , pe aurolaci , pe canaliști ... am făcut tot ce am putut să pară cât de cât 'atractivă 'pt tine . Hai ..Spor la treabă ! + că mai înveți și niște anatomie ... e' 2în1 Probabil ca exprimarea mea nu a fost cea mai inspirata. Dar nici fratioare sau bai nene nu mi par alegeri fericite. 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Probabil ca exprimarea mea nu a fost cea mai inspirata. Dar nici fratioare sau bai nene nu mi par alegeri fericite. ba nu , ai fost foarte inspirat . Pari inspirat în tot ce faci în viață . Și cu alegerea ta de a merge la Betty , tot inspirat ești . Ai un fler ...ceva de speriat . Îmi cer scuze dacă te-am șifonat cu vorbe gen 'frățioare și nene' ...nu mai fac niciodată...așa sunt eu , mai bagabont . Hai , Distracție Plăcută ! ..și așteptăm notele tale ,care nu pot fi decât 10 pe linie . 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Te-au atras pozele ....este ? Sunt făcute de un photoraph , să știi ... Sunt așa cu efect de ceață deoarece photographul avea un Nokia Banana cu blitz ....și nu din alte motive . Păcat că nu i-a scos mai mult în valoare bustul și abdomenul . În rest ,a ieșit bine ...toate oasele sunt la locul lor .... inclusiv coada de la spate .Sant efecte speciale,dalea folosite la Hollywood.PLM,una nu mai pune poze reale si clare sa stie in PLM si clientul la ce sa se astepte. 4 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Septembrie 30, 2016 ba nu , ai fost foarte inspirat . Pari inspirat în tot ce faci în viață . Și cu alegerea ta de a merge la Betty , tot inspirat ești . Ai un fler ...ceva de speriat . Îmi cer scuze dacă te-am șifonat cu vorbe gen 'frățioare și nene' ...nu mai fac niciodată...așa sunt eu , mai bagabont . Hai , Distracție Plăcută ! ..și așteptăm notele tale ,care nu pot fi decât 10 pe linie .Maestre, esti haios, dar nu prea...Ce-ai cu gusturile omului? Fiecare cu preferintele sale, nu cred ca esti in masura sa judeci pe cineva. Ti-am inteles punctul de vedere si dezaprobarea, dar cu atitudinea asta infatuata nu impresionezi. Nu-i nevoie sa iei in deradere pe cineva sau sa strici imaginea cuiva, ca sa iesi in evidenta. Totusi daca ai fost tratat omeneste, comporta-te in aceeasi masura, indiferent de disconfortul psihic creat. Sau ai vreun blocaj emotional? 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Betty te pup lasati topicul fetii si mergeti la discutii generale daca doriti sa barfiti 5 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 nu vreau puncte vreau un :kiss3 1 2 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 nu vreau puncte vreau un :kiss3 :* Link spre comentariu
corhaneanu adrian Reputație: 145 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucharest, RO Oras:Bucharest, RO Partajează Postat Septembrie 30, 2016 nu vreau puncte vreau un :kiss3 Betty a avut orgasm la postarea asta tataie Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 30, 2016 nu vreau puncte vreau o :kiss3 1 2 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Disponibila pana la ora 3-4 dimineata 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate