Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Discutii care se vor particulare dar purtate in public, intr-o limba pe care vezi doamne nu o cunosc multi, nu denota decat infantilism si o doza foarte mare de prostie (in conditiile in care esti deja in online, google translate este la 2 click-uri distanta).

Asa ca-i recomand domnului sa abuzeze de mesageria privata. I-as fi recomandat si cliseul cu "luati-va o camera" dar este evident ca omul fute de doua ori pe an.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa este nea Machucambo , ai sesizat la fix esenta problemei.

Oricum tu esti aproape peste tot.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Discutii care se vor particulare dar purtate in public, intr-o limba pe care vezi doamne nu o cunosc multi, nu denota decat infantilism si o doza foarte mare de prostie (in conditiile in care esti deja in online, google translate este la 2 click-uri distanta).

Asa ca-i recomand domnului sa abuzeze de mesageria privata. I-as fi recomandat si cliseul cu "luati-va o camera" dar este evident ca omul fute de doua ori pe an.

M-ai prins pe picior gresit dar putin ma afecteaza.

Iar aprecierile tale de psiholog si sexolog evident ca ma impresioneaza pe toate planurile.

La ce a ajuns forumul asta , la ce se intimpla pe aici nu eu sint marea problema existentiala.

Hai cu recenzii , fara trolling , fara insulte si fara acuzatii !

• Minus 1
  • Oras:Ucea
Postat

Asa este nea Machucambo , ai sesizat la fix esenta problemei.

Oricum tu esti aproape peste tot.

Nu mă prind de semnificația cuvântului " aproape" în această frază...
Postat

M-ai prins pe picior gresit dar putin ma afecteaza.

Iar aprecierile tale de psiholog si sexolog evident ca ma impresioneaza pe toate planurile.

La ce a ajuns forumul asta , la ce se intimpla pe aici nu eu sint marea problema existentiala.

Hai cu recenzii , fara trolling , fara insulte si fara acuzatii !

Ai dreptate, "hai"! Începi tu?

Vizitator
Postat

Scris-am deja ceva recenzii pe aici.

Momentan zic "pas " , nu am noutati.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Cine altul decat gelu?? :-)

Asta suna bine, locul 1!

Das klingelt gut , belege ich den ersten Platz , Volltreffer , ich habe es geschafft !

• Minus 1
Postat

Asta suna bine, locul 1!

Das klingelt gut , belege ich den ersten Platz , Volltreffer , ich habe es geschafft !

Amice, nu mă pot abține să te întreb o chestie: o "prietenă" ai încercat? Da' una care să nu sugă pula pe bani și să aibă kilometraju' dat peste cap cât pentru trei vieți. Nemaivorbind de toate "beneficiile" mentale care rezultă în urma "activitații". Ca să înțelegi mai bine: cât de hidos, sărac, handicapat, împuțit poți să fii, ca să acorzi atâta atenție unui asemenea specimen și, să presupunem, să privezi o femeie (sau bărbat, plm) care ar merita genul ăsta de atenție?

Bine ar fi să NU-MI răspunzi...

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Amice, nu mă pot abține să te întreb o chestie: o "prietenă" ai încercat? Da' una care să nu sugă pula pe bani și să aibă kilometraju' dat peste cap cât pentru trei vieți. Nemaivorbind de toate "beneficiile" mentale care rezultă în urma "activitații". Ca să înțelegi mai bine: cât de hidos, sărac, handicapat, împuțit poți să fii, ca să acorzi atâta atenție unui asemenea specimen și, să presupunem, să privezi o femeie (sau bărbat, plm) care ar merita genul ăsta de atenție?

E amicul tau nr 1?

• Like 1
Vizitator
Postat

@ Nea Machucambo , esti troll patentat.

Si mai ales insidios si insistent dar tot cu golanii umbli.

In loc sa consideri forumul un loc de relaxare si informare , le iei in serios.

Si esti si mare psiholog etc.

Nu mai poti tu de Betty si de ceea ce scriu eu.

Ce are de-a face forumul cu viata personala ?

Damele rezoneaza la bani si stii asta cind intri pe aici.

Asa ca nu imi veni tu Alba ca zapada pe aici cu analiza mea , a ceea ce am facut , ar fi trebuit sa fac si ce ar urma sa fac.

• Minus 1
Postat

@ Nea Machucambo , esti troll patentat.

Si mai ales insidios si insistent dar tot cu golanii umbli.

In loc sa consideri forumul un loc de relaxare si informare , le iei in serios.

Si esti si mare psiholog etc.

Nu mai poti tu de Betty si de ceea ce scriu eu.

Ce are de-a face forumul cu viata personala ?

Damele rezoneaza la bani si stii asta cind intri pe aici.

Asa ca nu imi veni tu Alba ca zapada pe aici cu analiza mea , a ceea ce am facut , ar fi trebuit sa fac si ce ar urma sa fac.

Excepțional! Nici nu-mi închipuiam altfel.

Vroiam să verific cât de consecvent ești.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Dl Gelu e casatorit asa ca are cine sa i-o suga dar face pe nebunul in germana .. ai reusit :-) :-) si betty nu e asa data peste cap ca e tanara inca.

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Dl Gelu e casatorit asa ca are cine sa i-o suga dar face pe nebunul in germana .. ai reusit :-) :-) si betty nu e asa data peste cap ca e tanara inca.

Betty este o prietena deosebita 

• Like 18
  • Minus 18
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...