panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 16, 2017 Avem nevoie de traducatori :-) :-) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 16, 2017 Avem nevoie de traducatori :-) :-)Zice ceva de Auschwitz 2 3
hormi Reputație: 787 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2017 Discutii care se vor particulare dar purtate in public, intr-o limba pe care vezi doamne nu o cunosc multi, nu denota decat infantilism si o doza foarte mare de prostie (in conditiile in care esti deja in online, google translate este la 2 click-uri distanta).Asa ca-i recomand domnului sa abuzeze de mesageria privata. I-as fi recomandat si cliseul cu "luati-va o camera" dar este evident ca omul fute de doua ori pe an. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Asa este nea Machucambo , ai sesizat la fix esenta problemei.Oricum tu esti aproape peste tot. 1
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Betty, cine a fanul tau nr 1? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Discutii care se vor particulare dar purtate in public, intr-o limba pe care vezi doamne nu o cunosc multi, nu denota decat infantilism si o doza foarte mare de prostie (in conditiile in care esti deja in online, google translate este la 2 click-uri distanta).Asa ca-i recomand domnului sa abuzeze de mesageria privata. I-as fi recomandat si cliseul cu "luati-va o camera" dar este evident ca omul fute de doua ori pe an.M-ai prins pe picior gresit dar putin ma afecteaza.Iar aprecierile tale de psiholog si sexolog evident ca ma impresioneaza pe toate planurile.La ce a ajuns forumul asta , la ce se intimpla pe aici nu eu sint marea problema existentiala.Hai cu recenzii , fara trolling , fara insulte si fara acuzatii ! 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 16, 2017 Asa este nea Machucambo , ai sesizat la fix esenta problemei.Oricum tu esti aproape peste tot.Nu mă prind de semnificația cuvântului " aproape" în această frază...
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 16, 2017 M-ai prins pe picior gresit dar putin ma afecteaza.Iar aprecierile tale de psiholog si sexolog evident ca ma impresioneaza pe toate planurile.La ce a ajuns forumul asta , la ce se intimpla pe aici nu eu sint marea problema existentiala.Hai cu recenzii , fara trolling , fara insulte si fara acuzatii !Ai dreptate, "hai"! Începi tu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Scris-am deja ceva recenzii pe aici.Momentan zic "pas " , nu am noutati. 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Februarie 17, 2017 Disponibila
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2017 Zice ceva de AuschwitzAm facut misto! Crede-ma c-am inteles ce zice! :-) :-) 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2017 Betty, cine a fanul tau nr 1?Cine altul decat gelu?? :-) 2 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Februarie 18, 2017 Disponibila
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Februarie 18, 2017
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Cine altul decat gelu?? :-)Asta suna bine, locul 1! Das klingelt gut , belege ich den ersten Platz , Volltreffer , ich habe es geschafft ! 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2017 Asta suna bine, locul 1!Das klingelt gut , belege ich den ersten Platz , Volltreffer , ich habe es geschafft !Amice, nu mă pot abține să te întreb o chestie: o "prietenă" ai încercat? Da' una care să nu sugă pula pe bani și să aibă kilometraju' dat peste cap cât pentru trei vieți. Nemaivorbind de toate "beneficiile" mentale care rezultă în urma "activitații". Ca să înțelegi mai bine: cât de hidos, sărac, handicapat, împuțit poți să fii, ca să acorzi atâta atenție unui asemenea specimen și, să presupunem, să privezi o femeie (sau bărbat, plm) care ar merita genul ăsta de atenție? Bine ar fi să NU-MI răspunzi... 3 3
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Amice, nu mă pot abține să te întreb o chestie: o "prietenă" ai încercat? Da' una care să nu sugă pula pe bani și să aibă kilometraju' dat peste cap cât pentru trei vieți. Nemaivorbind de toate "beneficiile" mentale care rezultă în urma "activitații". Ca să înțelegi mai bine: cât de hidos, sărac, handicapat, împuțit poți să fii, ca să acorzi atâta atenție unui asemenea specimen și, să presupunem, să privezi o femeie (sau bărbat, plm) care ar merita genul ăsta de atenție? Bine ar fi să NU-MI răspunzi... E amicul tau nr 1? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2017 E amicul tau nr 1?Pă veațză
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2017 E cu GFE...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 @ Nea Machucambo , esti troll patentat.Si mai ales insidios si insistent dar tot cu golanii umbli.In loc sa consideri forumul un loc de relaxare si informare , le iei in serios.Si esti si mare psiholog etc.Nu mai poti tu de Betty si de ceea ce scriu eu.Ce are de-a face forumul cu viata personala ?Damele rezoneaza la bani si stii asta cind intri pe aici.Asa ca nu imi veni tu Alba ca zapada pe aici cu analiza mea , a ceea ce am facut , ar fi trebuit sa fac si ce ar urma sa fac. 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Februarie 19, 2017 Buna dimineata:* Sunt disponibila pt programari pana diseara tarziu
papacioaca Reputație: 428 Postat Februarie 19, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Februarie 19, 2017 Buna dimineata:*Sunt disponibila pt programari pana diseara tarziu 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 19, 2017 @ Nea Machucambo , esti troll patentat.Si mai ales insidios si insistent dar tot cu golanii umbli.In loc sa consideri forumul un loc de relaxare si informare , le iei in serios.Si esti si mare psiholog etc.Nu mai poti tu de Betty si de ceea ce scriu eu.Ce are de-a face forumul cu viata personala ?Damele rezoneaza la bani si stii asta cind intri pe aici.Asa ca nu imi veni tu Alba ca zapada pe aici cu analiza mea , a ceea ce am facut , ar fi trebuit sa fac si ce ar urma sa fac.Excepțional! Nici nu-mi închipuiam altfel. Vroiam să verific cât de consecvent ești. 1 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 19, 2017 Amice, nu mă pot abține să te întreb o chestie: o "prietenă" ai încercat? Da' una care să nu sugă pula pe bani și să aibă kilometraju' dat peste cap cât pentru trei vieți. Nemaivorbind de toate "beneficiile" mentale care rezultă în urma "activitații". Ca să înțelegi mai bine: cât de hidos, sărac, handicapat, împuțit poți să fii, ca să acorzi atâta atenție unui asemenea specimen și, să presupunem, să privezi o femeie (sau bărbat, plm) care ar merita genul ăsta de atenție? Bine ar fi să NU-MI răspunzi...Dl Gelu e casatorit asa ca are cine sa i-o suga dar face pe nebunul in germana .. ai reusit :-) :-) si betty nu e asa data peste cap ca e tanara inca. 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2017 Dl Gelu e casatorit asa ca are cine sa i-o suga dar face pe nebunul in germana .. ai reusit :-) :-) si betty nu e asa data peste cap ca e tanara inca.Betty este o prietena deosebita 18 18
Postări Recomandate