Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bvd Unirii 63
Postat

Ce treaba are betty cu melissa pr acelasi tppic acum??

Nu lucrez cu Melissa. Nu am nici o treaba cu ea sau cu anuntul ei!!!

• Like 2
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

post-163921-0-31384000-1492550474_thumb.jpgieri am trecut pe la Betty .

locatia -8 un apartament ok dar mai greu de ajuns . militari  zona gorjului . este a treia oara cand merg in zona  , prima data cu waze , asa ca pt mine a fost mai simplu .ultima data a fost inainte de anul nou ..

Betty - 9 - cei care au mai fost la Betty vor avea o mare surpriza ! a pus pe ea aprox 10 kg , greu de apreciat avand in vedere cei peste 1.80 m inaltime ...arata ok , vergeturile sau estompat , pieptul arata super- tate mari care acum sunt numai bune de framantat ...pielea  fina , un touch foarte palcut ...fatza frumoasa , ochi albastri ..

GFE-10-Betty este o fata mai mult decat ok la acest capitol ...FK , mangaieri , comunicare ...tigara , suc ...

ON -8,5 - soft , umed , fara atentie pe zonele adiacente la aceasta vizita ,desi de obicei linge si coiele, nu am profitat de CIM ...

NP- 9- Betty se umezeste natural ...ajutata si de limba mea  :rax2 ...presteaza in toate pozitiile ...de la LOT la  :doggystyle ....doua finalizari reusite , prima cu ea pe o parte , a doua  :doggystyle framantandui bucile pline ...

IGIENA - 10 -Betty intotdeauna a fost o fata ok la acest capitol ... :clapp

cadou - 250RON/1H

de recomandat - cei care nu au fost ,nu ar trebui sa o rateze ...cei care au mai fost in trecut la Betty vor avea o surpriza placuta ..

recomandari - a pus suficient ...eu as vrea sa mai dea jos 2-3 kg :snap ..post-163921-0-39608700-1492552479_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 5
Vizitator forfun91
Reputație: 0
Postat

Salutare  :hihat ]

Vizita Betty!  :date

Urmarind forumu dupa ceva nou pentru mine,am dat de nemntoaica dupa recenzile citite si pozele atragatoare m-am hotarat sa i fac o vizita.

Pun mana pe telefon sun si fac o programare.

Ce mi-a trecut mie prin minte fiind cam departe pentru mine sa iau metrou.Ajung la metrou plec si ca sa vezi la uniri pauza 10 minute am crezut ca o iau razna in primu rand ca nu mai ajungeam la timp, o sun sa-i spun ca s-ar putea sa ajung putin mai tarziu cu vro 10 minute si am intrebato daca se mai poate,daca nu are pe altcineva programat dupa mine dar spre norocu meu nu a avut.

Pleaca metrou ajung la Gorjului  si ce sa vezi dau peste niste moaste le pup si dintr-o data parca simteam o putere divina cum ma atins ajungand chiar mai repede decat ora programata cu 15 minute  :angel:

In fiine sa lasam vrajeala si sa trecem la lucruri m-ai interesante.

Ajungand in fata scari o sun sa imi comunice etaju si interfonu.Sus imi deschide usa o blondina superba cu vro 2-3 cm mai inalta decat mine.

Am facut cunostinta la intrare dupa ne-am dus in camera de actiune sa stabilim cat vreau sa stau,dupa ii cer un prosop si am plecat la dus pentru reimprospatare,facusem dus acasa cu 2 ore inainte.

Actiunea: 

Am inceput cu cateva pupaturi pe ici pe colo+FK,dupa a coborat jos la oral destul de bun,umed atenta si la OO,dupa 5 minute de oral am inceput la normal montat prezervativu si am rugato sa vina ea deasuprea vroiam sa-i privesc si ating sani.

Am mai schimbat vro 2 poziti  :doggystyle        :feet timp de 15 minute finalizand in balonas.

NOTE:

Corp/Fata: 8.5

Oral neprotejat: 9

Normal protejat: 8

GFE: 8.5 (Fiind prima intalnire am fost putin timid si nu prea am vorbit cine stie ce)

Halatu: 100/lei 30 de minute fara graba spre sfarsitu sedintei chiar ma apucase vorbaria multa gasisem noi un subiect mai comun.

De recomandat.Da!

De revenit.Da!

Te pup Betty,toate cele bune.

Salutare!  :hihat

• Like 7
Postat

Salutare  :hihat ]

Vizita Betty!  :date

Urmarind forumu dupa ceva nou pentru mine,am dat de nemntoaica dupa recenzile citite si pozele atragatoare m-am hotarat sa i fac o vizita.

Pun mana pe telefon sun si fac o programare.

Ce mi-a trecut mie prin minte fiind cam departe pentru mine sa iau metrou.Ajung la metrou plec si ca sa vezi la uniri pauza 10 minute am crezut ca o iau razna in primu rand ca nu mai ajungeam la timp, o sun sa-i spun ca s-ar putea sa ajung putin mai tarziu cu vro 10 minute si am intrebato daca se mai poate,daca nu are pe altcineva programat dupa mine dar spre norocu meu nu a avut.

Pleaca metrou ajung la Gorjului  si ce sa vezi dau peste niste moaste le pup si dintr-o data parca simteam o putere divina cum ma atins ajungand chiar mai repede decat ora programata cu 15 minute  :angel:

In fiine sa lasam vrajeala si sa trecem la lucruri m-ai interesante.

Ajungand in fata scari o sun sa imi comunice etaju si interfonu.Sus imi deschide usa o blondina superba cu vro 2-3 cm mai inalta decat mine.

Am facut cunostinta la intrare dupa ne-am dus in camera de actiune sa stabilim cat vreau sa stau,dupa ii cer un prosop si am plecat la dus pentru reimprospatare,facusem dus acasa cu 2 ore inainte.

Actiunea: 

Am inceput cu cateva pupaturi pe ici pe colo+FK,dupa a coborat jos la oral destul de bun,umed atenta si la OO,dupa 5 minute de oral am inceput la normal montat prezervativu si am rugato sa vina ea deasuprea vroiam sa-i privesc si ating sani.

Am mai schimbat vro 2 poziti  :doggystyle        :feet timp de 15 minute finalizand in balonas.

NOTE:

Corp/Fata: 8.5

Oral neprotejat: 9

Normal protejat: 8

GFE: 8.5 (Fiind prima intalnire am fost putin timid si nu prea am vorbit cine stie ce)

Halatu: 100/lei 30 de minute fara graba spre sfarsitu sedintei chiar ma apucase vorbaria multa gasisem noi un subiect mai comun.

De recomandat.Da!

De revenit.Da!

Te pup Betty,toate cele bune.

Salutare!  :hihat

Multumesc frumos :* si eu te pup :*

• Like 1
Postat

:* mai mult.

P.S. Whatsup-ul mai este de actualitate?

Nu, numai am WhatsApp :*

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Besser sinnlich , langsam und gut !

Da , este de origine germana , blonda , zvelta , fata frumoasa cu ochi albastri.

Parol !

• Like 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...