rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Picon este un bitter din zona de nord a Frantei. Picon este o gugustiuca caramelizata (nu am vrut sa scriu merde) de pe nimfomane.com, daca la asta crezi ca m-am referit.gugustiuca caramelizata ce smintit esti
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 numai tie iti poate trece prin cap sa carmelizezi o gugutiuca, ma mir ca nu mi-a venit mie prima ideea
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Astazi ma trec tot felul de stari si intrebari inutile. Cum ar fi ce las eu bun in aceasta lume in acesta viata, daca or exista mai multe vieti.Ceea ce nu e intrebarea reala, ci doar consecinta. Intrebarea valida ar fi care este rostul unui om, eu, altul, un oarecare aici. Sunt aici sa fac ce?Nu inteleg ce m-a apucat, nu e ca si cum poti formula un raspuns cu adevarat pozitiv, dar in acelasi timp pragmatic si universal. Sunt ganduri cam gri care te fac sa te simti ca ratacesti fara scop ori sens1. Poa' ca si tu esti inutila...nu te-ai gandit? Ce beneficu are omu' in general de pe urma ta?2. Si daca sunt mai multe vieti de unde stii ca nu te reincarnezi in ceva nasol, gen broasca, liliac etc3. Esti aici sa faci ce....in primul rand sa te tratezi mai fata, sa lasi aberatiile si sa incepi in fine sa te futi ca sa elimini nevrozele astea de sezon.Normal ca nu intelegi ce te-a apucat...doar nu esti psihiatru)))4. Ganduri cam gri...pai normal, esti depresiva, ai nevoie sa vezi viata in culori vii, sa iei aer...mergi intr-o padure, stai pe malul unei ape, culege ghiocei, fa un buchet, alearga prin padure...altfel ajungi la Balaceanca forever)))) 3 1
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 gugustiuca caramelizata ce smintit estiNu-l mai pizdifica atat ca te alegi tu cu caramelizarea pussy-ului)))) 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 mocca iesiiiiiiiiiiiii eject uooooooooooo esti tigan si inteligent ca o gaina
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 mocca iesiiiiiiiiiiiii eject uooooooooooo esti tigan si inteligent ca o gainaNuuuuu, nu iesssss, venit-am din Berceni ca sa te salvez de demonii tai interiori. Trec cu vederea momentan faza cu tiganu....si ma abtin cu greu sa iti zic ceva de unguroaice jegoase...ca sunt roman tolerant si nu contribui la sporirea tensiunilor etnice. Dar accept sa discut cu tine despre inteligenta si nu ma dau rotund. Tu te crezi mare scula pe bascula, nu? Ai licente si masterate de abia tii diplomele pe perete....da, ghinion, problemele la mansarda nu iti dau pace. Noroc cu mine care te pot salva... 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Nuuuuu, nu iesssss, venit-am din Berceni ca sa te salvez de demonii tai interiori. Trec cu vederea momentan faza cu tiganu....si ma abtin cu greu sa iti zic ceva de unguroaice jegoase...ca sunt roman tolerant si nu contribui la sporirea tensiunilor etnice. Dar accept sa discut cu tine despre inteligenta si nu ma dau rotund. Tu te crezi mare scula pe bascula, nu? Ai licente si masterate de abia tii diplomele pe perete....da, ghinion, problemele la mansarda nu iti dau pace. Noroc cu mine care te pot salva... nu vreau sa am de-a face cu tine obsedatule. plus ca ma pregatesc sa merg la piscuts sa-l sug. esti in plus vezi bine
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 plus ca ma pregatesc sa merg la piscuts sa-l sug. esti in plus vezi bine Io inca nu-mi dau seama, daca tu te autoblamezi, din inconstienta sau din plictiseala ori chiar e un fel de formatiune reactionala.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Io inca nu-mi dau seama, daca tu te autoblamezi, din inconstienta sau din plictiseala ori chiar e un fel de formatiune reactionala.adica? ce nu-ti convine ma rog?
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 adica? ce nu-ti convine ma rog? Acum sa nu te superi si pe mine.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Acum sa nu te superi si pe mine.nu ma supar,dar nu inteleg ce zici. ce nu crezi ca ma potrivesc cu el?
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 nu ma supar,dar nu inteleg ce zici. ce nu crezi ca ma potrivesc cu el? Intrebarea este daca el se potriveste cu tine.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Intrebarea este daca el se potriveste cu tine.vrea nu vrea tot viol isi ia. stai lin ca vrea si se potriveste. fara mine se plictiseste si eu fara el sunt prea nebuna. ma tempereaza cat ai zice pisica. nici nu pot sa mai tin la cearta ca incepe sa faca misto si ma pufneste rasul
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 1, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 1, 2016 az emberek... numai beț! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 nu vreau sa am de-a face cu tine obsedatule. plus ca ma pregatesc sa merg la piscuts sa-l sug. esti in plus vezi bine Parca a zis ceva si de anal... 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 1, 2016 Parca a zis ceva si de anal... anal sau canal?
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 vrea nu vrea tot viol isi ia. stai lin ca vrea si se potriveste. fara mine se plictiseste si eu fara el sunt prea nebuna. ma tempereaza cat ai zice pisica. nici nu pot sa mai tin la cearta ca incepe sa faca misto si ma pufneste rasul Io nu stiu. Tu pari fata educata. Ala e manelist si are si nick de femeie. Tie ti se potriveste un tip cu sarm, gen dece sau un old, precum picon. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Parca a zis ceva si de anal... pai da . la fete se duce si e gentil, asa zicea just love ca e mai ssoft. la mine vine cu anal cim, cof din astea delictate. drept vorbind i-am facut draci si cred ca imi da de mas potoleste de tot 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Io nu stiu. Tu pari fata educata. Ala e manelist si are si nick de femeie. Tie ti se potriveste un tip cu sarm, gen dece sau un old, precum picon.Este carismatic, glumet si jucaus. Si in plus este intelegator, rabdator si foarte reconfortant.Cu manelele lui m-am obisnuit ) primele luni de cont maxim ma irita cand le posta, chiar detestam manelele acum mai ascult si io )Deceul ma abordeaza cam badaran, in rest pare baiat simpatic si cu oameni peste 35 nu ma combin eu neam. nu-mi plac persoanele in varsta deloc pt mine. Si in plus doar de pisi imi place asa ca femeie. ma smt atrasa de el si pt mine atractia e instinctuala
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Este carismatic, glumet si jucaus. Si in plus este intelegator, rabdator si foarte reconfortant.Cu manelele lui m-am obisnuit ) primele luni de cont maxim ma irita cand le posta, chiar detestam manelele acum mai ascult si io )Deceul ma abordeaza cam badaran, in rest pare baiat simpatic si cu oameni peste 35 nu ma combin eu neam. nu-mi plac persoanele in varsta deloc pt mine. Si in plus doar de pisi imi place asa ca femeie. ma smt atrasa de el si pt mine atractia e instinctuala Am inteles.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Ariel, iar te-ai imbatat ca o purcica ? 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Ariel, iar te-ai imbatat ca o purcica ? vai sharli stai sa iti explic. atat de rau m-am simtit toata ziua si am intrat in toti peretii, toata m-am julit. m-a pedepsit Doamne Doamne ca fac numai prostii si acu tot ma doare capul si il simt asa ciudat si greu zici ca-i dublu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 1, 2016 Io inca nu-mi dau seama, daca tu te autoblamezi, din inconstienta sau din plictiseala ori chiar e un fel de formatiune reactionala.Șiiii.... oricât de imposibil, improbabil, pulamea, și-a găsit Mișkin (observi că am folosit majusculĂ) interlocutorul(oarea) perfect: imbecila forumului, singura care îl depășește la capitolul mârlanie, probele de igienă precară fiind oarecum circumstanțiale. Asta până când va gasi Diva momentul oportun să-i ia, grațios, neamu-n pulă... 2 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Șiiii.... oricât de imposibil, improbabil, pulamea, și-a găsit Mișkin (observi că am folosit majusculĂ) interlocutorul(oarea) perfect: imbecila forumului, singura care îl depășește la capitolul mârlanie, probele de igienă precară fiind oarecum circumstanțiale. Asta până când va gasi Diva momentul oportun să-i ia, grațios, neamu-n pulă...eu nu ma porcai niciodata cu persoane care imi vorbesc civilizat, sunt multi, prin Ardeal nu m-am porcait cu userii masculini niciodata, de fapt ba odata cu harry,dar mi-am cerut scuze ca am exagerat in rest sunt multi cu bun simt si tigle pe casa cum ar fi thecat, killbill, etc etc etc de miskin imi place ca user, e baiat istet
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Poi, barbații se împart în două categorii: cei care au fost impresionați de Sorina și cei care nu recunosc.., Supeeeerrrrr...in sfarsit voi avea ocazia sa cercetez in laborator dependenta oamenilor de spatiul virtual. Te-au pus ăia cobai..,? Esti prost?!?! Daca eu cercetez cum as putea fi si subiect in acelasi timp?!?! Sunt retorice. Șiiii.... oricât de imposibil, improbabil, pulamea, și-a găsit Mișkin (observi că am folosit majusculĂ) interlocutorul(oarea) perfect: imbecila forumului, singura care îl depășește la capitolul mârlanie, probele de igienă precară fiind oarecum circumstanțiale. Asta până când va gasi Diva momentul oportun să-i ia, grațios, neamu-n pulă... Eu cred ca ai probleme mult mai mari decat prezenta mea pe forum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum