Sari la conținut

Ganduri periculoase

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

Astazi ma trec tot felul de stari si intrebari inutile. Cum ar fi ce las eu bun in aceasta lume in acesta viata, daca or exista mai multe vieti.

Ceea ce nu e intrebarea reala, ci doar consecinta. Intrebarea valida ar fi care este rostul unui om, eu, altul, un oarecare aici. Sunt aici sa fac ce?

Nu inteleg ce m-a apucat, nu e ca si cum poti formula un raspuns cu adevarat pozitiv, dar in acelasi  timp pragmatic si universal. Sunt ganduri cam gri care te fac sa te simti ca ratacesti fara scop ori sens

in ce ma priveste, m-am gandit si eu, mai sistematizat, la intrebarile existentiale de mai sus

1. pt baremurile sociale, presupun ca primeaza caracterul (moralul) , unde am ratat tot (unde insasi patriarhii biblici au ratat, ba chiar apostolul neamurilor a debutat ca ucigas)

2. pentru dupa, adica judecata divina, consider ca am avut marea bafta de a ma naste dupa anul 0, cunoscatorii in teologie stiu de ce

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

in ce ma priveste, m-am gandit si eu, mai sistematizat, la intrebarile existentiale de mai sus

1. pt baremurile sociale, presupun ca primeaza caracterul (moralul) , unde am ratat tot (unde insasi patriarhii biblici ai ratat, ba chiar apostolul neamurilor a debutat ca ucigas)

2. pentru dupa, adica judecata divina, consider ca am avut marea bafta de a ma naste dupa anul 0, cunoscatorii in teologie stiu de ce

te-ai gandit bine inji

Postat

te-ai gandit bine inji

si,  cum pentru un inginer, cauza totdeauna are un efect, platesc si platim in viata asta toate parșiveniile

p.s. karma is just around the corner, noroc si cu DNA, in cazurile grave

Postat

si,  cum pentru inginer, cauza totdeauna are un efect, platesc si platim in viata asta toate parșiveniile

p.s. karma is just around the corner, noroc si cu DNA, in cazurile superioare mie

asa-i. sa vina dna sa dea jos toti popii si psihologii hoti............ :laugh2 ........

• Like 1
Postat

popii? ce ai cu ei? exista si psihologi hoti? ce fura? timp?

muzica e drogul

eu n'am nimic cu nimeni. stiam ca tie iti displac

Postat

nuuuu, dau bine in presa, poza aia din 2011 a luat Pulitzeru national, popa ala din constanta cu trena lunga a fost mai tare ca Freddy Mercury

...ei nu cred ca-si pun inca asemenea intrebari

• Oras:-
Postat

si mie, si mie.. :)  i-as supune la chinuri pana ar recunoaste pe fata ca nici ei nu cunosc adevarul (doar il speculeaza pentru o coaja de paine...), iar unii dintre ei pentru afaceri si masini/imobile/femei de lux. Cu cei care sunt intr-adevar modesti as fi mai milos, insa celora care au tras la burtile lor bogatiile lumii le-as da sa poarte in chinuri cu fiecare doza de ipocrizie si minciuna pe care as gasi-o in sufletele lor. =))

Postat

nuuuu, dau bine in presa, poza aia din 2011 a luat Pulitzeru national, popa ala din constanta cu trena lunga a fost mai tare ca Freddy Mercury

...ei nu cred ca-si pun inca asemenea intrebari

daca-si pun sau nu nici ca-mi pasa mai putin. pe mine ma intereseaza de mine. Sunt atat de interesata de tarisoara asta cam cat se preocupa Guvernul de bunastarea mea personala. sunt si am fost mereu o individualista convinsa si nu o consider egoism. daca fiecare si-ar vedea de treaba lui, prin progres personal, progresul poate deveni global

si mie, si mie.. :)  i-as supune la chinuri pana ar recunoaste pe fata ca nici ei nu cunosc adevarul (doar il speculeaza pentru o coaja de paine...), iar unii dintre ei pentru afaceri si masini/imobile/femei de lux. Cu cei care sunt intr-adevar modesti as fi mai milos, insa celora care au tras la burtile lor bogatiile lumii le-as da sa poarte in chinuri cu fiecare doza de ipocrizie si minciuna pe care as gasi-o in sufletele lor. =))

nus- toti la fel.eu sunt atasata mult de niste maicute de ex de la o manastire de pe langa ai mie. dar am intalnit la cafeteria universitati si studenti la teologie atei....

• Like 1
Postat
nu-s toti la fel.eu sunt atasata mult de niste maicute de ex de la o manastire de pe langa ai mie.

filtrul meu in ceea ce-i priveste e situatia lor materiala; maicutelor si celor modesti nu le port pica (ei isi fac "job"-ul sau isi urmeaza harul cautarilor spirituale cum cred ca-i mai bine) dar cu cei care propovaduiesc Evanghelia si totusi in sufletele lor sunt atasati de planul material as fi neiertator. Fanaticii religiosi sunt demni de compatimire. Cred ca m-am exprimat suficient de clar, caci iarasi o sa-mi spui ca am scris mult si ca am gresit cu ce am zis . =))

• Like 1
Postat

filtrul meu in ceea ce-i priveste e situatia lor materiala; maicutelor si celor modesti nu le port pica (ei isi fac "job"-ul sau isi urmeaza harul cautarilor spirituale cum cred ca-i mai bine) dar cu cei care propovaduiesc Evanghelia si totusi in sufletele lor sunt atasati de planul material as fi neiertator. Fanaticii religiosi sunt demni de compatimire. Cred ca m-am exprimat suficient de clar, caci iarasi o sa-mi spui ca am scris mult si ca am gresit cu ce am zis . =))

n-ai scris mai gresit. te cert cand vorbesti urat despre Dumnezeu. dar ce ai spus e bine. si Iisus a alungat bisnitarii din templu, vezi bine. si oricum preot , nepreot e f greu sa pastez moralitate, etica si pricipii bune cand dai de bani. mai ales in cazul celor care nu iau avut si au tanjit dupa multa vreme. am vazut multe persoane schambandu-se urat pe tema asta cu ochii mei. si erau persoane atat de calitate si la care tineam poate mult. natura umana inseamna slabiciune

Postat

am vazut multe persoane schambandu-se urat pe tema asta cu ochii mei. si erau persoane atat de calitate si la care tineam poate mult. natura umana inseamna slabiciune

daca eu as da de bani multi i-as fute pe toti! :slap2 :laugh2

• Like 1
Postat

“The purpose of life is not to be happy. It is to be useful, to be honorable, to be compassionate, to have it make some difference that you have lived and lived well.” 
― Ralph Waldo Emerson

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare