Sari la conținut

Cronica unor cuckolds anuntati

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu ma agit taica, sint in spital si ma plictisesc! :no2

Multă sănătate frate! Sper că nu e ceva nasol ( îți dai seama că știu cine ești!). 

• Like 3
  • Minus 13
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Daca a adus bani cancerul, de ce nu si infarctul?

ba da mai duten familia matii, ca deja esti bulanjiu... sa fie de capu tau... prost neam... prost caracter. deja nu mai e gluma.

post-194630-0-69806500-1456866084_thumb.jpg

• Oras:Valhalla
Postat

nu fii porc....te innegreste

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dragul meu Lopix, trebuie sa admit ca, dintre toti userii, doar tu ai reusit sa ma enervezi putin.

Nu prin prisma fondului postarilor tale care, atunci cand nu sunt ploconeli virtuale aruncate-n stanga si-n dreapta, nu sunt altceva decat niste smiorcaieli de domnisoara, cat mai ales prin sentimentul agasant de lacheism pe care il propaga.

Eu inteleg ca tu ai sentimente pentru sotia cockold-ului, incat nu esti in stare sa ii dai 50 de euro(ceea ce, trebuie sa recunosti, este o suma derizorie pemtru pretul unei femei cu pretentii de diva) pentru ca, doar tu stii, eu nu indraznesc sa insinuez, insa nu cred ca e prea departe de vreun scenariu lacrimogen, trait in tacere.

Cu siguranta Machucambo iti intelege perfect sentimentele, poate mai sunt altii, insa, sa fim seriosi, ce barbat isi lasa femeia sa se prostitueze?

Cum se poate asa ceva in Romania anului 2016, membra UE si cu presedinte de sorginte teutona?

Imi amintesc un citat pentru tine, din scurta nuvela a lui G.G.Marquez, ''Amintirile curvelor mele triste'' : ''Atunci cand nu ai dragoste, singura consolare este sexul''.

Excelenta carte.Dar il recomand pe H.Miller, daca tot e actual pentru mine.

Esti stupid si prost crescut. Orice discutie - chiar si in contradictoriu - cu tine ar insemna pierdere de timp ! Numai bine ! :hihat

• Like 1
Postat

N-am nimic de aparat.

Dar parca imi amintesc ca zburatoarea a mai utilizat tehnici asemanatoare de a racola clienti.

S-apoi nu-i a noastra treaba.Site-ul in sine e pentru a racola si a fi racolat/a :)

Postat

Bă cretinule, îl cunosc pe omul, are într-adevăr probleme cardiace și nu are nevoie de ajutor! Din fericire pentru el, are o situație materială bună. Și ... îl știe și Rânduneaua, chiar bine, dar nu și de pe acest nick-name.

Marș în pula mea de jigodie nesimțită și nu te mai băga ca supozitorul unde nu știi. Borăște-ți frustrările, complexele și ranchiunile în altă parte, jigodie nesimțită! 

Băi fraților, pe lepra asta de om, nu merită să-l luați cu delicatețuri, că tot ca o jigodie se poartă. Ori îl muiți, ori îl ignorați total. Preferabil a doua variantă, că el de asta suferă: de nebăgare in seamă. 

• Like 3
  • Minus 13
Postat

Bă cretinule, îl cunosc pe omul, are într-adevăr probleme cardiace și nu are nevoie de ajutor! Din fericire pentru el, are o situație materială bună. Și ... îl știe și Rânduneaua, chiar bine, dar nu și de pe acest nick-name.

Marș în pula mea de jigodie nesimțită și nu te mai băga ca supozitorul unde nu știi. Borăște-ți frustrările, complexele și ranchiunile în altă parte, jigodie nesimțită!

Băi fraților, pe lepra asta de om, nu merită să-l luați cu delicatețuri, că tot ca o jigodie se poartă. Ori îl muiți, ori îl ignorați total. Preferabil a doua variantă, că el de asta suferă: de nebăgare in seamă.

Te inervasi?

Baga unghia-n gat

Sau o aspirina.

:)

Postat

Ce zici, Dolozinho?

La replicile tale de gagauta ce sa raspunzi.

pai ai gura prea ocupata cu salam de casa ca sa mai vorbesti ceva =)))

Postat

Are și lindicul Sorinei mândria lui!

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Ai vrea tu sa fii lindicu lui Sorina4u.

:)))))

miskin ce simti cand iti examinezi pula?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...