miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 sa mor de nu am ras... ) pana mi-am dat seama ca am un stil de a-mi bate pula de tine prea fain... imi place ca ma imiti. abEa (pisatul meu) vad ca sunt un geniu )))))) Geniile, precum smecherii, se nasc, nu se inventeaza. Si nici nu raman in fata la...Hai, ca apoi iar zici ca repet... Pula bleaga! Stai cu tac-tu. Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 )))))) Geniile, precum smecherii, se nasc, nu se inventeaza.pai m-am nascut sa-ti dau muie, simti? )) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 E nesimțit, deci ... nu! Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 pai m-am nascut sa-ti dau muie, simti? ))Asta o zice unul care a luat muie reala (nu replici de pusti cordit, de Moldova ) de la o prostituata.))) Ai simtit-o, altfel nu deschideai topic. Pula bleaga. Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 E nesimțit, deci ... nu!FMM. )))))))) Nu ti-e rusine, ma porcule, sa ma injuri de mama? Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 Asta o zice unul care a luat muie reala (nu replici de pusti cordit, de Moldova ) de la o prostituata.))) Ai simtit-o, altfel nu deschideai topic. Pula bleaga.Dă up la topic, că am deschis multe. )) Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Prea multe invective. Va rog nu intrati in registrul asta de jigniri. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 FMM. ))))))))Nu ti-e rusine, ma porcule, sa ma injuri de mama? 0QuoteMultiQuote ???Foarte Multă Muie! Unde e doamna mama ta? Prostule! Porcule, care ești tu porc, tu vorbești? Nărozii se nasc, nu se inventează . Nărod te-ai născut, nărpt te vei sinucide. Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Dă up la topic, că am deschis multe. ))Acum ai spate, cica Atunci s-a stricat borsu' repede, ba Fredo. )) Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 <p>FMM. ))))))))Nu ti-e rusine, ma porcule, sa ma injuri de mama? 0QuoteMultiQuote???Foarte Multă Muie! Unde e doamna mama ta? Prostule! :laugh2Porcule, care ești tu porc, tu vorbești? Nărozii se nasc, nu se inventează . Nărod te-ai născut, nărpt te vei sinucide. Inca o explicatie.Sfinte Sisoie... Pui de comunist te-ai nascut, ai trait cu impresia greșita ca nu ai fi, dar tot comunist mori. Porcule. )))) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 1, 2016 Prea multe invective. Va rog nu intrati in registrul asta de jigniri.Ladies and gentlemen, Elvis has left the building, în pula mea! Lipsește câteva zile și apare din nou, agale, să-și ia porția... Epitafu', formolu', țiganu', badigardu' ș.a. Ce viață...! Link spre comentariu
hodorogule Reputație: 660 Postat Martie 1, 2016 Oras:friends Oras:friends Partajează Postat Martie 1, 2016 Abia acum am văzut. Sper sa ni stai acolo prea mult. Plec un pic din oraș. Dacă nu ieși pana vin,deși sper sa ieși și mai bine sa ne vedem într un mediu mai amuzant, promit ca vin.nu cu supica dar măcar cu o portocala. Pup indiferent cine estiMerci Randunico!Maine dupa ce-si termina astia testele pe mine te "uatsapesc".Indiciu: ai cantat vreodata in limba franceza?Eu stiu sigur o data!!! Multă sănătate frate! Sper că nu e ceva nasol ( îți dai seama că știu cine ești!). Stiu ca stii coane, merci mult.Nu stiu cat e de nasol dar cred ca nu e prea bine.Gata,mi-am plins prea mult de mila, ne vedem la un sprit curand.Sa-mi bag picioarele ce sforaie astia in salon,numai hodorogi!!! 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 1, 2016 Merci Randunico!Maine dupa ce-si termina astia testele pe mine te "uatsapesc".Indiciu: ai cantat vreodata in limba franceza?Eu stiu sigur o data!!! Stiu ca stii coane, merci mult.Nu stiu cat e de nasol dar cred ca nu e prea bine.Gata,mi-am plins prea mult de mila, ne vedem la un sprit curand.Sa-mi bag picioarele ce sforaie astia in salon,numai hodorogi!!! Bagă-i fasole în nas...! Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Ladies and gentlemen, Elvis has left the building, în pula mea! Lipsește câteva zile și apare din nou, agale, să-și ia porția... Epitafu', formolu', țiganu', badigardu' ș.a. Ce viață...! Lauriane, de ce ma detesti? Am viata grea...Mereu pe drumuri.In urmatoarele 2 luni si ceva, Oslo - Abu Dhabi - Singapore - Rosiorii de Vede - Pensiunea Izvorul - Budapesta - Oslo - Londra. Apoi, vacanta.La bulgari, Hai, fiti iubiti. A expirat ora de wifi gratis la D'Angleterre. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 Inca o explicatie.Sfinte Sisoie... Pui de comunist te-ai nascut, ai trait cu impresia greșita ca nu ai fi, dar tot comunist mori. Porcule. ))))Păi dacă ești tâmpit, explic ca pentru tâmpiți, tâmpitule! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 1, 2016 Lauriane, de ce ma detesti? Am viata grea...Mereu pe drumuri.In urmatoarele 2 luni si ceva, Oslo - Abu Dhabi - Singapore - Rosiorii de Vede - Pensiunea Izvorul - Budapesta - Oslo - Londra. Apoi, vacanta.La bulgari, Hai, fiti iubiti. A expirat ora de wifi gratis la D'Angleterre.Fii și tu mai proactiv...! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 Merci Randunico!Maine dupa ce-si termina astia testele pe mine te "uatsapesc".Indiciu: ai cantat vreodata in limba franceza?Eu stiu sigur o data!!! Stiu ca stii coane, merci mult.Nu stiu cat e de nasol dar cred ca nu e prea bine.Gata,mi-am plins prea mult de mila, ne vedem la un sprit curand.Sa-mi bag picioarele ce sforaie astia in salon,numai hodorogi!!! Hai că drac mort n-am văzut! Te sun mâine, urâtule! 3 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 1, 2016 Hai că drac mort n-am văzut! Te sun mâine, urâtule! Ai fasole? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 Fii și tu mai proactiv...!E mai degrabă proctoactiv, dă-l în pula calului! 3 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum