picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 miskin ce simti cand iti examinezi pula?Umilință, ce să simtă! Jenă amestecată cu frustrare și ranchiună. Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 Rad de ma pis in sacosa ta de rafie sa ti-o pui in cap apoi sa nu te bata ploaia la prasit ) 4 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 1, 2016 Maretie.Tu ce simti cand deschizi gura?halena Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Hopa...se aduna cuckoldzii cuckoldzilor. ))) Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 1, 2016 Hopa...se aduna cuckoldzii cuckoldzilor. )))incordeaza-ti sfincterele Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 sa ti-o pui in cap apoi sa nu te bata ploaia la prasit )Ca Monica Columbeanu geanta, este? 3 13 Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 halenaNu-mi amintesc sa fi fost la diabetice. Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Dupa cum ziceam.... Ce boschetari. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2016 La proctologie. Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 1, 2016 Nu-mi amintesc sa fi fost la diabetice.iti mai trebuie vreo 100 de reincarnari ca sa-ti aduci aminte glandurile pe care le-ai supt Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 Ca Monica Columbeanu geanta, este? Doar la Mimi mai vezi. Si e Luiz Vidon. Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 sa ti-o pui in cap apoi sa nu te bata ploaia la prasit )Asa facusi tu, atunci cand trimiteai disperat mesaje? Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 Asa facusi tu, atunci cand trimiteai disperat mesaje? ba, da mai schimba placa, sa mor io, ca ma plictisesti. ai zis mereu acelasi lucru. am ras...nu vezi ca ma chinui sa iti dau mereu ceva din teza mea de doctorat, neplagiat. ce esti papagal? Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 iti mai trebuie vreo 100 de reincarnari ca sa-ti aduci aminte glandurile pe care le-ai suptAi de viata mea.Game over. Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 ba, da mai schimba placa, sa mor io, ca ma plictisesti. ai zis mereu acelasi lucru. am ras...nu vezi ca ma chinui sa iti dau mereu ceva din teza mea de doctorat, neplagiat. ce esti papagal? Pune emoticons, altfel cred ca te-ai ofticat. Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Martie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Martie 1, 2016 Ai de viata mea.Game over.ctrl+alt+del Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 ctrl+alt+delTabula rasa.Da restart. Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 Pune emoticons, altfel cred ca te-ai cacat pe mine. manca linistit ) Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 manc linistit pula sub castan=)))Stiam asta Link spre comentariu
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 1, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Partajează Postat Martie 1, 2016 S-a oprit apa calda in berceni. Ii mananca pielea pe moldoveni. Link spre comentariu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Emoticons.)))))) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 1, 2016 Stiam astaȚi se duce pă pulă efectu' halucinogenului... Mai bagă o doză, că dai rateuri! 1 2 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 Stiam astasa mor de nu am ras... ) pana mi-am dat seama ca am un stil de a-mi bate pula de tine prea fain... imi place ca ma imiti. abEa (pisatul meu) vad ca sunt un geniu Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 1, 2016 S-a oprit apa calda in berceni. Ii mananca pielea pe moldoveni.nu-i loc si da tine. du-te la alta masa ca te chemam noi sa canti. iti lasam o chifla. Link spre comentariu
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 1, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Partajează Postat Martie 1, 2016 Care voi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum