Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 plus de asta, daca te uiti la poze cu pacientii autoimuni, o intelegi de ce este atat de stricta in ceea ce priveste curatenia. uita.te la tv la stiri gripa e in floare, ecoli la fel...trebuie sa fim foarte atenti cu organismul nostru si sa ne sprijinim imunitatea zilnic. igiena spalatul mainilor si stergerea prafului, etc este imperativa. Tu ieseai de pe camera si te dadeai cu crema fara sa te speli! In locul tau as pastra tacerea! Dar cine sunt eu sa iti explic tie care cum e ordinea in ceea ce priveste igiena corporala, ca doar " nu esti o parlita ca noi, tu esti femeie de la vitrina"! 8
pipilica Reputație: 1621 Postat Martie 22, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 22, 2016 plus de asta, daca te uiti la poze cu pacientii autoimuni, o intelegi de ce este atat de stricta in ceea ce priveste curatenia. uita.te la tv la stiri gripa e in floare, ecoli la fel...trebuie sa fim foarte atenti cu organismul nostru si sa ne sprijinim imunitatea zilnic. igiena spalatul mainilor si stergerea prafului, etc este imperativa. Si eu credeam ca e de la LIMBRICI.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 RUSOAICA 21 de ani, primesc domni seriosi, in locatie noua, poze reale, experienta in servicii de masaj, 22 Mar - AT 0727.620.476 Anushka este de fapt o rusoaica exotica..... 1 4
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Nu am avut și nici nu o să am treabă cu tine, așa că nu am de ce să-mi fac analizele deodată cu tine. Și nu despre mine sunt plângeri.Poi de ce dai nu iti faci analizele daca tot dai sfaturi si te autoexcluzi de pe lista posibil infectat? poate ai si tu ciuperca mai stii sau probleme la vezica, prostata...cel putin generale
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 RUSOAICA 21 de ani, primesc domni seriosi, in locatie noua, poze reale, experienta in servicii de masaj, 22 Mar - AT 0727.620.476 Anushka este de fapt o rusoaica exotica.....adica
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Si eu credeam ca e de la LIMBRICI.Fiecare om are propria lui igiena, nu suntem construiti toti la fel.
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Mdap, poi cum sa te atingi tu de coada la mop daca iei parabeni ce dracu'!eu nu imi cumpar galeata fara storcator si in toate saloanele unde am lucrat nu a existat galeata fara storcator...de aceea mi s-a parut ciudat...oricum e treaba ta cum iti faci treaba e casa ta faci ce vrei din ea ...eu am vrut sa iti zic de bine...hai te pup!
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Tu ieseai de pe camera si te dadeai cu crema fara sa te speli! In locul tau as pastra tacerea! Dar cine sunt eu sa iti explic tie care cum e ordinea in ceea ce priveste igiena corporala, ca doar " nu esti o parlita ca noi, tu esti femeie de la vitrina"!fiindca o femeie cu ph normal nu se spala in halul in care va spalati voi..eu imi fac si igiena cu apa termala acasa..dar asta e treaba mea...ph uscat nu am si nici nu sunt o transpirata nici pe camera nu ma transpira nimeni..la mine totul este f usor...pup
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Poi de ce dai nu iti faci analizele daca tot dai sfaturi si te autoexcluzi de pe lista posibil infectat? poate ai si tu ciuperca mai stii sau probleme la vezica, prostata...cel putin generaleFey,nu eu am primit plângeri și nici curva nu sunt! Analize îmi fac pentru liniștea mea, dar asta nu e treaba mea și nici a altcuiva. Și oricum, nu merg la orice rapandula. Nu am avut reclamații de la nicio fetiță așa că nu deturna discuția! Tu ești cea reclamată, tu să le faci și să le postezi! Clar? Nu o mai da cotita! 5 2
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Tu ieseai de pe camera si te dadeai cu crema fara sa te speli! In locul tau as pastra tacerea! Dar cine sunt eu sa iti explic tie care cum e ordinea in ceea ce priveste igiena corporala, ca doar " nu esti o parlita ca noi, tu esti femeie de la vitrina"!Ma parleam mai bine ca voi la vitrina...si analizele ti se faceau saptamanal, plus de asta clientii nu faceau misto de tine. ca sa nu mai vorbesc de bani draga mea..plenitudine...poate vizitezi Bruxelles Cartierul rosu sa iti faci o idee...calatorie turistica.
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Fey,nu eu am primit plângeri și nici curva nu sunt! Analize îmi fac pentru liniștea mea, dar asta nu e treaba mea și nici a altcuiva. Și oricum, nu merg la orice rapandula. Nu am avut reclamații de la nicio fetiță așa că nu deturna discuția! Tu ești cea reclamată, tu să le faci și să le postezi! Clar? Nu o mai da cotita!Fey vorbesti tu cu mamica ta care te invata sa vorbesti disciplinar asa de frumos...nu te tigani cu mine ca iti dau cu flit
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Fey vorbesti tu cu mamica ta care te invata sa vorbesti disciplinar asa de frumos...nu te tigani cu mine ca iti dau cu flit vorbeste frumos ca vin si te fut pana iti da sangele pe nas ))) 1
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 vorbeste frumos ca vin si te fut pana iti da sangele pe nas )))Te astept sa vedem care pe care
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Fey vorbesti tu cu mamica ta care te invata sa vorbesti disciplinar asa de frumos...nu te tigani cu mine ca iti dau cu flitDisciplinar???? Hahaha... naroada ești! Du-te mai bine și fa dracului analizele alea! 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Disciplinar???? Hahaha... naroada ești! Du-te mai bine și fa dracului analizele alea! e inventar 1
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 e inventar iti place sa faci intepaturi_nu daia dar nu vreau sa am un barbat cu seringi ca client
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Urina
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 De sânge fey, de-te-n s.. să te b... și să te u ...! 5 2
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 De sânge fey, de-te-n s.. să te b... și să te u ...!Vad ca o sugi mai bine ca mine
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Hai că ești obraznică! După toate cele întâmplate, mai ai tupeu să vorbești? Fă-ți dracu toate analizele și postează. Dacă totul e ok, toată lume e mulțumită. Până atunci, ești de evitat. 5 2
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Hai că ești obraznică! După toate cele întâmplate, mai ai tupeu să vorbești? Fă-ți dracu toate analizele și postează. Dacă totul e ok, toată lume e mulțumită. Până atunci, ești de evitat.Mai citeste topicurile printre reprize...ai nevoie de ochelari?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Mai citeste topicurile printre reprize...ai nevoie de ochelari? de ce nu raspunzi la pm ?
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 De sânge fey, de-te-n s.. să te b... și să te u ...! 7
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Tu ți-ai postat analizele? Că nu ești mai brează! 5 2
gang bang Reputație: 153 Postat Martie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 22, 2016 De sânge fey, de-te-n s.. să te b... și să te u ...!Ti-a iesit inteligenta pe afara, batrane!Cam tristutz sa clamezi pe alte topicuri cum jignesc alti useri si sa te descoperim aici pe tine adresandu-te intr-un mod atat de josnic.Doar daca nu ai vreo adeverinta care sa ateste ca suferi de tourette.Chiar si asa, tot tristutz e... 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum