Sari la conținut

anushka blonda buna blvd unirii -0727620476

Postări Recomandate

• Oras:nimfomane
Postat

Dra nu ti se pare ca vorbesti ca un 'peste'??? Va intreb fiindca va laudati ca, vad ca, cunoasteti mai bine 'definitia'...zic eu ce am auzit ca pestele= persoana care maltrateaza femei,le sechestreaza, le denigreaza, le considera bolnave/nebune pentru / in scopul de a obtine beneficii materiale prin activitatea de prostitutie.

Te-ai spalat fa la pizda ? Tratamentul ti-l ai luat?

Postat

Of of of ti.era dor de mine...eu ma distrez cu prietenii si iubi pe la club

Iubi e ala care ta spala la pizda cu jetul de apa cu presiune 200atm?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce-i aici, nebunilor?!  :laugh2

Bombardamentul e si in restul cuibului sau le luati pe rand?  :laugh2

treci acas` , ai lipsit din miezu problemelor

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce-i aici, nebunilor?! :laugh2

Bombardamentul e si in restul cuibului sau le luati pe rand? :laugh2

E "linşajul" de duminica seara =))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

treci acas` , ai lipsit din miezu problemelor

Era sa zic unde e miezul problemei mele...  :laugh2  :blushing2

OT: Nu s-a prins niciuna ca faceai misto!  :laugh2  :slap2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Era sa zic unde e miezul problemei mele...  :laugh2  :blushing2

OT: Nu s-a prins niciuna ca faceai misto!  :laugh2  :slap2

nu mai da din casa :)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

o

HAhahahaha ar vrea betty sa se imbolnaveasca cu cine m.am imbolnatit io...!!! Hahahahahaha

Ce caterinca face fetișcană asta da dc atâta scandal ? I-ați tratamentul ca nu-i bine ce faci ... Si lumea va fi ok ...

• Like 1
Vizitator bettyblue
Postat

Ce caterinca face fetișcană asta da dc atâta scandal ? I-ați tratamentul ca nu-i bine ce faci ... Si lumea va fi ok ...

Ff bn zis :*

• Like 1
  • Minus 9
Postat

Ff bn zis :*

Iubire , is om bătrân ... De ce avem nevoie se stress ? Fata sa nu doarmă la noapte , nu mai simplu își vad toți de ale lor, ea își ia pastile creme Geluri si face ce știe mai bine ??

Ca șofer de tir avem o vb noi : Drumuri bune sa aibe toți colegii !!! Apăi si ea e colega cu voi deci asa e viata ...

Kisses my bby❤

PS : nu e nevoie sa răspunzi la injurii întotdeauna ignoranta deranjează cel mai tare .

• Like 1
  • Oras:CCCP
  • Oras:CCCP
Postat

Buna oameni buni, stiu ca ne-am certat pe multe subiecte dar sa ajung sa am conflict aici cu o fosta colega de ap nu mi sa mai intamplat pana acum desii am intalnit "n" caractere si recunosc ca este foarte greu sa lucrezi cu femei, dar sa revenim la subiect:

Anuska a venit la noi in locatie acum aprox 2 sapt, a ajuns aici in urma unui anunt pe care l-am dat pe net ptr a cauta pe cineva care sa ai tina locul Delliei deoarece aceasta face lucrari la casa in afara Bucurestiului si nu avea timp necesar si ptr job asa ca sa retras un timp astfel am ajuns sa colaboram cu Anuska.

A venit dintr-o locatie de la rond alba-iulia unde activa impreuna cu alte colege pe un tarif de 60 ron...mentionez faptul ca inca din prima seara cei de la care plecasera m-au sunat insistent pe nr meu de job sa ma avertizeze in legatura cu ea dar am decis sa nu o las in strada asa cum au facut si ei la randul lor. A venit in locatie direct de la ei, nu avea una de 1 leu in buzunar, am ajutat-o sa isi faca banuti si am tinut-o o noapte cu noi in locatie ptr ca era tarziu si nu avea unde sa se duca, a doua zi fiindca avea cativa banuti stransi din ceea ce prestase cu o seara in urma in aceasta locatie a decis sa mearga la un hotel si la 3 zile diferenta si-a inchiriat o camera undeva intr-o vila ptr ca deja reusise sa faca banuti ce ai erau necesari chiriei, hranei, etc. A fost totul in regula cateva zile fiindca avea mare nevoie de bani apoi lucrurile s-au shimbat...A venit de la tarif de 60 ron si am recomadat-o clientilor mei ca fiind o femeie cu experienta si am rdicat-o la tariful meu de 200 ron ptr ca citez "ea nu e femeie de la noi expirata, ea este femeie venita de la vitrina".Cand un client venea la o colega de a mea ea iesea neinvitata si incerca sa ai spuna clientului respectiv replica de mai sus lucru care nu mi sa parut ok ptr ca noi avem fiecare tel nostru nu iesim la prezentare si incercam sa respectam o decenta si o discretie in momentul sosirii clientului, doar daca acesta doreste sa cunoasca colega ne facem aparitia. O deranja enorm ca Janette face sex total deoarece clientii veniti la Anuska o cereau pe Janette, ajunsese in ultimul timp sa o jigneasca pe Janette spunandu-i ca este "o femeie deformata", am incercat din rasputeri sa o fac sa inteleaga ca o pers e slaba, alta robusta ca daca eu ma simt bine in pielea mea nu o sa ma schimb ptr parerea altora, era geloasa pe lucruri de genu ca eu sunt plinuta si am carnea ff tare iar ea e slaba si are pieile lasate, incercam mereu sa o fac sa inteleaga ca degeaba ai produse de milioane pre ca atata timp cat le tine in dulap nu ai vor face pielea ferma si nici vreun tratament naturist nu ai va rezolva problemele ginecologice, varsta de 31 de ani isi pune amprenta si asupra corpului ei iar contactele neprotejate din clubul in care a activat in Elvetia au imbolnavit-o! I-am sugerat sa mearga la doctor si nu mergea asa ca intr-o dimineata am decis sa chem un taxi si am plecat cu ea la spital la Sf.Ioan ptr ca facea sange in loc de urina si avea dureri foarte mari jos, ajunse acolo am discutat cu medicul ptr a o supune unui set complet de analize am stat neclintita acoli pana la ora 7 dimi ptr a fi langa ea, i sa prescris un tratament cu antipuotic pe care nu am vazut-o sa il ia, nu am vazut-o sa ia pastile, nu am vazut-o sa faca testul papanicolau pe care il recomandase medicul, tot ce stiu e ca acum cateva nopti un client iesea revoltat de pe camera spunandu-i "ca daca nu miroase secretia (care o avea el in mana luata de la ea) o mananca el iar daca miroase o mananca ea" cearta se auzea in toata casa iar replica pe care i spunea ea ca sa il linisteasca era ca "medicul nu recomanda sa te speli jos dupa fiecare client" .Stiu ca si-a facut "urocultura" si ca rezultatul era pozitiv...Nu i-am gresit cu nimic niciunei fete cu care am lucrat, nu inteleg de ce aceasta fata arunca cu noroi in noi, nu am facut decat sa o ajut si sa ai intind o mana atunci cand a fost la pamant, cand cineva avea ceva de impartit cu ea ieseam si ai luam apararea ptr ca si eu am fost jignita si incercam cumva sa o protejez. Recunosc ca avea devieri de comportament si nu stiu daca consuma substante interzise, incercam doar sa cred ca este o pers dificila si ca poate are o perioada mai proasta.

Intra pe camera cu clientul si ne batjocora, spunea ca ai facem poze ca sa radem de ea, ca ce pozele de pe nimfo.com sunt urate si ca vrem doar sa o dezavantajeze nu sa o puna intr-o lumina buna, erau zile cand vorbea singura prin casa sau cand radea juma' de ora fara vreun motiv. Nu vreau sa ma pun pe mine intr-o lumina buna si pe ea in vreuna care sa o dezavant. sau sa par eu fata buna am relatat fix ceea ce sa intamplat, eu sunt la fel si ma stiti majoritatea. Am intrat sg in acest domeniu, m-am certat cu multi si poate ca uneori am facut-o ca sa ma apar, in felul meu tin o locatie asa cum pot in felul meu, pe capul meu, am o clientela formata nu multi, putini dar ok, oameni cu respect, familisti si nu inteleg dc aceasta fata arunca cu noroibin mine care nu i-am gresit cu nimic, nu inteleg dc oamenii te pupa si te scuipa cu aceasi gura, ai doresc de 10 ori m mult bine decat imi doresc mie...sunt sigura ca nu sunt prima sau ultima pers careia ai face asa, o sa imi fie lectie de viata si o sa fiu mai atenta pe cine tin alaturi.

Multumesc

e nebuna :) deci esti a2a care si o ia cu ea :) tare!

Postat

Iubire , is om bătrân ... De ce avem nevoie se stress ? Fata sa nu doarmă la noapte , nu mai simplu își vad toți de ale lor, ea își ia pastile creme Geluri si face ce știe mai bine ??

Ca șofer de tir avem o vb noi : Drumuri bune sa aibe toți colegii !!! Apăi si ea e colega cu voi deci asa e viata ...

Kisses my bby❤

PS : nu e nevoie sa răspunzi la injurii întotdeauna ignoranta deranjează cel mai tare .

Vezi ca si bby ta a pus analize cu niste fungi in pasarica si are de urmat un tratament, doar ca are impresia ca daca nu recunoaste nici cand pune negru pe alb, nu exista. :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Deci pe scurt rade Betty de Anuska ca e purtatoare de candida, dar si ei i-a fost prescris antifungic?

• Like 3
Vizitator
Postat

Vezi ca si bby ta a pus analize cu niste fungi in pasarica si are de urmat un tratament, doar ca are impresia ca daca nu recunoaste nici cand pune negru pe alb, nu exista. :)

poate omu vrea sa le aiba pe toate :)))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator bettyblue
Postat

Kisses my bby❤

Ms :*
  • Minus 8
Postat

Deci pe scurt rade Betty de Anuska ca e purtatoare de candida, dar si ei i-a fost prescris antifungic?

e cam greu sa crezi ca nu sunt toate infectate. in poze poarta aceasi lenjerie.

probabil impart tot pe acolo, sper ca nu si hartia  igienica

(desi la ce le iese pe gura, prin tastat si din cap as zice ca si asta era o practica) 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator bettyblue
Postat

OMG funghii ai tu!

• Minus 8
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cât s-a terminat Dinamo-Astra? 

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Postat

A castigat Nole ! :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

cat am dorimt eu...s-au imultit fungii :))

• Like 3
Vizitator
Postat

nu s-a termenat , a fost fara finalizare

• Like 1
Vizitator
Postat

nu s-a termenat , a fost fara finalizare

nu mai beţ

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...