Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Cu usturoi. o fi d'astea da primavara ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2016 o fi d'astea da primavara ?Dă cultură, cred. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Hribi, foarte gustosi ! http://img15.olx.ro/images_mercadorro/34991991_1_1000x700_bureti-uscati-hribi-uscati-hribe-pulbere-de-hribi-constanta.jpg 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2016 Hribi, foarte gustosi ! O fi, dar fiind in tema cu discutia... iti cam scade pofta de ciuperci. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 O fi, dar fiind in tema cu discutia... iti cam scade pofta de ciuperci. cu clotrimazol s-ar putea sa-ti placa )
pipilica Reputație: 1621 Postat Martie 21, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 21, 2016 Anuscha sa-ti trimit niște rețete culinare pe bază de ciuperci?Să moară Betty de ciudă și să nu mai zică ca ești leșinată de foame
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Anuscha sa-ti trimit niște rețete culinare pe bază de ciuperci?Să moară Betty de ciudă și să nu mai zică ca ești leșinată de foameDute si f**e ceva ca iti creste reputatia doar prin scandal! 8
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Multa sanatate! Urocultura data cerere 18.03.2016 este negativa cu rezultat <1000 UFC pe ML. O postez dupa ora 16 nu am wifi pe mobil si nu stiu cum sa salvez documentul. Pooop!!!
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 s-au facut ciupercile ?Nu mai fi rautacios !
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Multa sanatate! Urocultura data cerere 18.03.2016 este negativa cu rezultat <1000 UFC pe ML. O postez dupa ora 16 nu am wifi pe mobil si nu stiu cum sa salvez documentul. Pooop!!! Analize de sânge ți-ai făcut? Până atunci, ești de evitat și tu și colegele cu care ai fost în cuib.
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Analize de sânge ți-ai făcut? Până atunci, ești de evitat și tu și colegele cu care ai fost în cuib.Dragule sifilisul hepatita sida etc se detecteaza in analizele de sange in 6 luni.
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Analize de sânge ți-ai făcut? Până atunci, ești de evitat și tu și colegele cu care ai fost în cuib.Plus cauta search pe google sa citesti cu atentie simptomatologia sifilis sida hepatita care se manifesta in primele 2 saptamani si la interval lung de timp si cauta si imagini sa vezi cam cum arata. iti dau un tips ganglionii femurali inghinali sunt unul dintre ele. Poop si fii cuminte.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Dragule sifilisul hepatita sida etc se detecteaza in analizele de sange in 6 luni. Dragă tu fă-le, de ce ți-e teamă? Ce, lucrezi doar de 6 luni? Și nu, nu am nevoie să caut pe net.Până una alta, toate care ați lucrat în cuibul ăla sunteți de evitat, până la proba clară a analizelor.Cuminte nu sunt, fut, dar nu risc. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Dragule sifilisul hepatita sida etc se detecteaza in analizele de sange in 6 luni. la blonde ies la 6 zile 2 1
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Dragă tu fă-le, de ce ți-e teamă? Ce, lucrezi doar de 6 luni? Și nu, nu am nevoie să caut pe net.Până una alta, toate care ați lucrat în cuibul ăla sunteți de evitat, până la proba clară a analizelor.Cuminte nu sunt, fut, dar nu risc. Esti cuminte cand futi atunci. Ni le facem amadoi deodata ce zici
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 la blonde ies la 6 zileMie mi s/a facut frica de tine la cum vorbesti de boli
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Mie mi s/a facut frica de tine la cum vorbesti de boli mai ai putin , nu apuci pastele 1
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 mai ai putin , nu apuci pastele razi tu dar nu este nimic amuzant in asta
pipilica Reputație: 1621 Postat Martie 22, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 22, 2016 Spalaturi vaginale ne faci tu cu limba dar intai o freci bine cu clor ca oricum esti un spurcat...pe romaneste mananci rahat si te imputi ))Vai!!! Dar cum poate o DOAMNA,distinsa,eleganta,educata si plina de noblete sa scrie asa ceva? PLM sunt bulversat.
pipilica Reputație: 1621 Postat Martie 22, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 22, 2016 Am lucrat cu Betty 1 an si...stiu ce igiena are, fata asta nu mai are anticorpi si este obsedata la propriu de curatenie, sa intre clientii sa spuna daca nu le zice la toti sa se descalte la usa, Oare ce boli distrug anticorpii?Cum zboara porumbeii din guritele voaste
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Oare ce boli distrug anticorpii?Cum zboara porumbeii din guritele voasteda dragule tu stii mai bine, dar cum arata un om odata ce boala e instalata e sf
anuska21 Reputație: 145 Postat Martie 22, 2016 Oras:Centru Bulevardul Unirii Oras:Centru Bulevardul Unirii Postat Martie 22, 2016 Oare ce boli distrug anticorpii?Cum zboara porumbeii din guritele voasteplus de asta, daca te uiti la poze cu pacientii autoimuni, o intelegi de ce este atat de stricta in ceea ce priveste curatenia. uita.te la tv la stiri gripa e in floare, ecoli la fel...trebuie sa fim foarte atenti cu organismul nostru si sa ne sprijinim imunitatea zilnic. igiena spalatul mainilor si stergerea prafului, etc este imperativa.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Esti cuminte cand futi atunci. Ni le facem amadoi deodata ce ziciNu am avut și nici nu o să am treabă cu tine, așa că nu am de ce să-mi fac analizele deodată cu tine. Și nu despre mine sunt plângeri. 4 2
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 plus de asta, daca te uiti la poze cu pacientii autoimuni, o intelegi de ce este atat de stricta in ceea ce priveste curatenia. uita.te la tv la stiri gripa e in floare, ecoli la fel...trebuie sa fim foarte atenti cu organismul nostru si sa ne sprijinim imunitatea zilnic. igiena spalatul mainilor si stergerea prafului, etc este imperativa. Mdap, poi cum sa te atingi tu de coada la mop daca iei parabeni ce dracu'! 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum