Sari la conținut

Proiectul: Vreau sa devin zeita si sa predau continenta amoroasa perfect realizata

Postări Recomandate

• Oras:unde vrea pula mea
Postat

@ phoenix - sigur ca esti ... tocmai am zis asta toti suntem ... acum te intreb daca esti de ce te manifesti atat de prosteste ?

si acum te indemn: comporta-te in conformitate cu fiinta ta care este extraordinara: fii exceptiona, fii divin !

exact asa ma si comport,divin,extraordinar,ca un  om care traieste fiecare clipa a vietii lui cu adevarat.Capisci?

In plm

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Cosmin ce minte ciudata ai  :laugh2 ... altceva am spus ... am spus ca in esenta toti suntem aceeasi fiinta(acelasi spirit intrupat in alt trup cu alte obiceiuri, cu alta cultura, cu alta minte etc)

Asa se vad lucrurile de la nivel spiritual - toti suntem exact la fel exact aceeasi fiinta :) sper ca acum e mai clar multumesc pt burta de ras :)

Lasa spiralele, melcisiorii si spaghetele! Si mai ales treaba cu integrarea.

Eu de exemplu sunt o persoana unica. Speram sa fii si tu la fel, dar .... in felul tau chiar esti! :)

• Like 2
  • Minus 7
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Lasa spiralele, melcisiorii si spaghetele! Si mai ales treaba cu integrarea.

Eu de exemplu sunt o persoana unica. Speram sa fii si tu la fel, dar .... in felul tau chiar esti! :)

Ananda e un dobitoc de exceptie ! Unicat !

• Like 5
  • Minus 5
  • Oras:Bucharest
Postat

Sa revenim la subiectul topicului ... fetelor ... ce ziceti? cine e interesata ?

Postat

Sa revenim la subiectul topicului ... fetelor ... ce ziceti? cine e interesata ?

Ai terminat femeile din preajma ta ? ori nici ele nu te-au ascultat !  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Toate sunt ma interesate , ce dracu mai intrebi .

Hai , treci la urmatoarea etapa , si cere-le  "contributia"

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Personal apreciez consecventa netulburata a lui Ananda. Doar ca in sens negativ. Ceva gen nebului nu-i scoti o idee din cap nici cu bormasina! :)

• Like 1
  • Minus 7
Postat

@phoenix - scuza-ma a iti spun poate fi socant pt tine(la nivel personal) dar tu chiar daca esti o fiinta extraordinara tu nu stii asta - tu visezi despre tine si esti foarte identificat cu corpul fizic sau cu anumite aspecte pe care le crezi(deocamdata nu esti perfect constient nici macar de corpul fizic - daca ai fi ti-ai da seama imediat ce face bine si ce nu si ai sti toate secretele corpului fizic iar tu deocamdata esti atat de redus incat nici macar nu iti dai seama ca faptul de a nu ejacula te ajuta enorm ... deci sa stii ca nu ai nici cea mai vaga idee despre cine esti tu, despre ce poti face cu toate instrumentele pe care le ai(corpul fizic, corpul astral, corpul cauzal sau mintea)

Este valabil pentru 99,9 % din voi ceilalti asa ca nu mai pierdeti vremea aiurea si aflati cat mai multe despre corpurile voastre, despre mintea pe care o detineti si despre ce puteti face cu ele ... o cale este sa aveti energie masculina mare(pastrarea integrala a cantitatii de energie sexuala pe care Dumnezeu v-a daruit-o voua)

Mult succes ! Va doresc sa reusiti toti sa va autocunoasteti !

Postat

Uite aici o tentativa de autocunoastere a unui tip:

Un tip, într-un metrou, observă o blondă superbă care îi zâmbeşte şi îi face cu mâna. Contrariat, încearcă să-şi amintească de unde ar putea să îl cunoască respectiva. Se apropie şi o întreabă:

- Scuzaţi, ne cunoaştem?

Frumoasa îi răspunde:

- Poate mă înşel, dar cred că sunteţi tatăl unuia dintre copiii mei.

Bărbatul încremeneşte, şi într-o străfulgerare îşi aminteşte de singurul său moment de slăbiciune extraconjugală şi bolboroseşte repede:

- A, deci tu eşti stripteuza de acum câţiva ani, cu care, după câteva băuturi, am făcut amor pe masa de poker în faţa amicilor mei, în vreme ce prietena ta mă biciuia cu nişte frânghii ude?

- Nu, răspunse blonda, sunt profesoara de engleză a fiului dumneavoastră...

• Like 3
  • Minus 7
Postat

@phoenix - scuza-ma a iti spun poate fi socant pt tine(la nivel personal) dar tu chiar daca esti o fiinta extraordinara tu nu stii asta - tu visezi despre tine si esti foarte identificat cu corpul fizic sau cu anumite aspecte pe care le crezi(deocamdata nu esti perfect constient nici macar de corpul fizic - daca ai fi ti-ai da seama imediat ce face bine si ce nu si ai sti toate secretele corpului fizic iar tu deocamdata esti atat de redus incat nici macar nu iti dai seama ca faptul de a nu ejacula te ajuta enorm ... deci sa stii ca nu ai nici cea mai vaga idee despre cine esti tu, despre ce poti face cu toate instrumentele pe care le ai(corpul fizic, corpul astral, corpul cauzal sau mintea)

Bă nene,io am incercat să fiu politicos,da n-am cu cine

P.S citeam ceva mai devreme,ca tu te intalnesti cu adeptii in parcul Eroilor? Stii ce se spune despre locatie,da?

• Like 1
Postat

Bă nene,io am incercat să fiu politicos,da n-am cu cine

P.S citeam ceva mai devreme,ca tu te intalnesti cu adeptii in parcul Eroilor? Stii ce se spune despre locatie,da?

Ca-s bulangii ? Pardon , dos-nici ?

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

ananda ti-o aduc pe soacra-mea s-o instruiesti, asa poate mai scap de telenovele si mai vad un meci la TV

• Like 1
Postat

ananda ti-o aduc pe soacra-mea s-o instruiesti, asa poate mai scap de telenovele si mai vad un meci la TV

viață grea pă tine

Postat

:)) hai ca macar ati facut glume bune :))

ma refer la secventa cu J C la gluma cu profa si la gluma cu soacra azi am ras cel mai mult de cand am intrat pe forum

take 5

Postat

:)) hai ca macar ati facut glume bune :))

ma refer la secventa cu J C la gluma cu profa si la gluma cu soacra azi am ras cel mai mult de cand am intrat pe forum

take 5

http://49.media.tumblr.com/b71b9f5b72f9d4fa0632413aaba2df48/tumblr_nx4mv26nBk1rq93veo2_400.gif

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce esti tu ma ? Manca-mi-ai pula de bolnav psihic , tu nu esti deocamdata constient de nimic , nici macar de faptul ca un tembel ti-a spalat creierii si te crezi guru pulii mele

Vino sa-ti dau pula la supt sa te fac zeu , da-te-n sloboz

Ai o zeitate,intre picioare?! :D
Vizitator
Reputație: 0
Postat

neah,ar putea fi Ambrozie.Stiu din Hercule si Xena - cine manca d-aia se facea Zeu shi mergea in Clubul lui Apollo unde era destrabalare mare  :)

• Like 2
  • Minus 4
Reputație: -1560
Postat

Nu , alta era ideea 

Mi-e lene sa-ti explic , oricum nu o sa pricepi prea multe

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

'ai de plm ce topic! Ananda ăsta e teribil, frate!  Atât haos în capul cuiva doar la Rozjeghdra mai vezi! Bine, se și înțeleg ei!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:worldwide
Postat

deci, DECI, de  obicei sunt si tin maxim la discretie si daca nu ma calci pe coada fara sa iti fi facut ceva poti sa imi spui absolut orice secret si il voi pastra. altminteri nu, dar scuza-ma Ananda esti descreierat tare. Te screzi Grig 2 sau gen sau nust ce plm de autoritate te crezi sunt absolut sigura ca am practicat yoga mai bine ca tine,desi eu nu am mers pe tantra ca tine, da' nu am pretins niciodata ca sunt o autoritate in domeniu si in niciun caz nu am incercat sa par ca stiu mai bine ca altii si sa fac brainwash cu ei. hai sa iti spun ceva scurt in concluzie : nu esti sufiecient de inteligent sau de instruit incat sa reusesti sa faci brainwash. si pmul asta e creepy rau

du-te cu viteza si nu ma mai contacta

post-169611-0-37631800-1456952166_thumb.png

• Like 2
Postat

:) nici vorba ... vroiam sa ma raportez cumva la tine(asa se face binecuvantarea) nu trebuie sa te sperii, e de bine :)

imi cer scuze daca te-am jignit sau ofensat fara sa vreau in vreun fel ... intentiile mele au fost si sunt si acum bune ...

nu stiu exact in ce lume traiesti tu dar tu daca imi cereai o poza cu mine iti dadeam :)

pt binecuvantare e neccesar numele complet de botez sau o poza daca nu ai vazut respectiva fiinta in realitate(pentru evocare mentala)

pentru o clarrificare si mai buna mie mi s-a parut ca tu esti o fiinta deschisa, ceva mai elevata decat cei de pe aici care nu vorbeste urat, care cauta pacea si armonia si m-am gandit sa iti fac o binecuvantare(pentru cei care nu stiu este o rugaminte adresata lui Dumnezeu sa reverse gratia Sa asupra fiintei binecuvantate), oare m-am inselat ?

Va doresc binele divin tuturor ! Sa fiti foarte foarte fericiti oriunde v-ati afla !

Postat

du-te mah invartindu-te. nu iti permiti cu mine sa imi ceri forotgrafii . sa ma binecuvantezi tu???!!! esti cretin de-a dreptul, cine te crezi? binecuvantarea ceva dumnezeisc, nu uman imbecilule care incepi sa te crezi si Dumnezeu. ai mari pb cu mansarda. taci.oricum nu-ti mai raspund. nici macar nu am vb inafara topicelor sa iti permiti doar un sfat dar sa imi ceri poze cu fata si corp total. voiai sa practici continenta prinb binecuvantare, cu laba pe poze explicativ sau ce? iesi si da delog ca vin in eroilor si iti dau foc. prostule

post-169611-0-99908900-1456952791_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...